Herkku-puhelin
Peter 1
JooJooAnna takaapäin

Peter. Ulkomailta, Etiopiasta suomeen tullut tummaihoinen mies. Hänellä on tummat, ihanat silmät ja hiukset ja hän on pitkä. Söötti, mutta ei komea. Miehet tiesivät kertoa, että velttonakn Peterin kulli olisi noin yhtä suuri kuin heillä seisokissa. Saunasta tuli tämäkin tieto.

"Onks se totta että Siiri sai sitä pilluun?", juttelivat rakkaat työtoverini, Tiina ja Ulla. "Joo, Iiris oli nähny kaiken. Peterillä on ainaski kolkytäsenttinen, nii se sano", he puhuivat. "Ja toi on kans totta?", Ulla varmisteli. Herätin naiset töihin, ja he virnuilivat toisilleen kun Peter käveli heidän ohitseen, kun hän tarkisteli työn jälkiä. Tuntui kuin viikossa Peter olisi kerennyt panna kaikkia toimiston naisia, sillä he tulivat silloin tällöin hitaasti ja varoen työpaikalle, ja jalat levällään he kulkivat. Sperman hajun saattoi haistaa jos meni oikein liki. Ehkä he olivat vain pervoja tai liian väsyneitä panon jälkeen.

Kun sain tietää, että Peter oli siementänyt kaikki toimiston naiset, alkoi Peter piirittämään minua. Muiden kanssa hän oli vain taluttanut vessaan kyseisen "uhrin", ja pian alkoikin kuulua epäilyttävää voihkintaa ja outoa litinää. Peter puheli tuhmia, läpsäyttäli pakaroille ja teki kaikkea muutakin vihjaavaa. Aloin lopulta pitämään alituisesta kiusasta, mutta pidin pintani enkä mennyt mukaan. Vasta Peterin pieni, viaton poskisuudelma sai minut villiksi. Nännini nostivat päätään tiukan, ohuen paidan sisältä (onneksi mulla oli rintsikat), ja jos meni oikein liki, saattoi haistaa kiimalimojen tuoksun. Posket punaisina tuntien toisten katseen asetuin tekemään töitäni. Pidin huolen että pyllyni hankasi työtuolin karheaa kangasta. Kirotut pikkarini olivat tiellä. Peter iski silmää, ja sainkin miehestä seuraa kotimatkalleni.

___

Jatkan

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute