Herkku-puhelin
Kypsää naista
Peksi

Tämä tapahtui pari viikkoa sitten. Itse olen 38-vuotias mies ja olen jo useita vuosia haaveillut setäni vaimoa, joka on nyt 62-vuotias hoikka ja rintava nainen, eli ikäisekseen seksikäs pakkaus. Setäni kuoli muutama vuosi sitten, joten olen käynyt sen jälkeen auttelemassa leski rouvaa pikku askareissa, mut sänkyyn ei oltu menty vaikka oli pikku vihjeitä antanut(on kylmä nukkua yksin ja eikä kukaan hiero hartioita). Nyt kun tuli tuota lunta niin menin taas auttelemaan lumi töissä leskeä, no lumet tuli luotua ja lämmin siinä tuli vaikka molemmat töitä tehtiin. Lähettiin siitä sitten kaffin keittoon sisälle ja leski meni käymään pikaisesti suihkussa, leskeä ootellessa aattelin et nyt pitää härnätä ja kokeillaan kuinka pitkälle rouva on valmis menemään. No rouva tuli suihkusta ja oli pukeutunut mustaan kimonoon ja oli kyl seksikäs näky.

Ruvettiin sit juomaan kaffia niin rouva rupes valittamaan et hartiat menee jumiin noista lumi töistä, sanoin heti että kyl minä hieron hartioitas jos vain kelpaa, rouva vastas iloisena se kyl varmasti kelpaa ja pyysi mua istumaan olohuoneen soffalle ja ite tiputti heti kimonon pois, paljastaen seksikkäät satiini pikkarit ja rintsikat. Vaikka rouvalla olikin ikää noinkin paljon niin kroppa oli varsin hyvässä kunnossa. No rouva istahti laattialle jalkojen väliini, ja aloin hieromaan kevyesti. Siinä sit rupateltiin niitä näitä ku päätin kysästä että onkos peitoissa ollut kylmää, rouva vastas naurahtaen että on ollut ja lämmittäjän paikka ois vapaana, johon vastasin et autan mielelläni jos vain haluat. Sillon rouva käänty ja kysy että olenko tosissani ja kertoi haaveilleensa jo pitempään minusta, sanoin että näin tosissani olen ja laitoin rouvan käden housujen etumukselleni, jolloin rouva hymyili vienosti ja puristeli kovettunutta penistä housujen läpi. Rouva sano että laske housut ettei ole nähnyt kova penistä vuosiin, kun laskin housut rouva otti heti munan suuhun ja alkoi varmoin ottein imemään, itse avasin rintsikoiden hakaset ja rupesin hyväileen rintoja.

Hetken jatkettuamme sanoin et eiköhän mennä sänkyyn paneen oiken kunnolla, kammariin mentyä riisuin äkkiä kaikki vaatteet pois ja rouvakin tiputti pikkarit ja meni sänkyyn selälleen, ite menin viereen ja aloin imemään sen rintoja, toisella kädellä haroin sen pillua josta tuli vastaan tiheä tumma karvoitus jonka jälkeen työnsin etusormen pilluun joka olikin varsin hyvin kostunut. Sen jälkeen rouva pyysi että tule mun päälle makaamaan, ja rupesin hakemaan kovalla munallani kostunutta pillua, kun löysin niin rupesin hiljaa työntymään sisälle ja rouva laittoi silmät kiinni antaen suukon ja sanoen nyt haluan että rakastelet mua pitkään.

Aloitin rauhalliset työnnöt koko ajan kiihdyttäen vauhtia kunnes rouva sai kauniin orgasmin. Hetken levättyämme sanoin että haluan naida nyt takaa päin, rouva sanoin että passaa mut älä laukea mun sisälle vaan suuhun koska haluan imeä sun spermat, ja aloin naimaan takaa päin heti täysillä koska mua rupes kiihottaan ku vanha nainen haluaa imeä spermaa.. Vaikka pillu olikin yllättävän tiukka, kesti panna pitkään ennen ku orgasmi rupes läheneen. Ja sitten sanoin et nyt tulee ota muna, niin se käänty nopiasti ja imi kaikki spermat. Sen jälkeen rupesin hiljakseen pukeutumaan ja oli jotenki nolo olotila, sit rouvakin nousi sängystä mut ei pukeutunut vaan tuli halaamaan ja pussaileen ja kysy et ethän pettynyt ja toivo että tulisin uudestaan, johon vastasin etten pettynyt vaan rupesin ujosteleen ja tulen kyl uudestaan rakasteleen..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute