Herkku-puhelin
Ensimmäistä kertaa vieraissa
jone

Olin pyytänyt ystäväni meille yöksi ja luvannut käydä tarkastamassa paikallisen yöelämän. Ensin kävimme katsomassa uuden Bondin paikallisessa leffa teatterissa. muistin tyttöystäväni kehuneen sitä loistavaksi Bondiksi. sen jälkeen suunnistimme paikalliseen räkälään jossa ylikeski-ikäiset ihmiset lauleskelivat karaokea. Ystäväni kiroilikin sitä ettei paikassa ollut yhtään meidän ikäistä pantavaa neitiä kunnes hän huomasi pari neitokaista nurkka pöydässä.

Kun joku päätti laulaa hitaan kappaleen pyysi ystäväni toisen neitokaisista tanssiin. Samalla toinen neideistä kysyi minulta elekielellä jos suostuisin tanssimaan. En ollut asiasta täysin varma koska elinhän parisuhteessa ihastuttavan neitokaisen kanssa mutta toisaalta mitä pahaa yhdessä tanssissa voi olla.

Tanssittuamme pari kappaletta istuimme jo samassa pöydässä ja samalla huomasin kuinka tämä neitokainen (Mariksi itsensä esitellyt)jonka kanssa olin tanssinut hiveli kädellään reittäni. olin täysin hämilläni asiasta koska en tiennyt kuinka suhtautua asiaan.

Lähtiessämme kaverini vinkkasi minut sivuun ja pyysi että suostuisin lähtemään jatkoille koska hänen mukaan hänellä oli mahdollisuudet päästä pukille ja mikäs siinä täytyyhän kaveria auttaa. Kävellessämme autolle huomasin kuinka kiinteä takamus Marilla oli ja en voinut olla ajattelematta miltä se näyttäisi alastomana. Olin tässä vielä täysin varma että pysyn uskollisena omalle kullalleni eli mitään ei tulisi tapahtumaan minun ja Marin välillä.

Jatkot menivät aivan normaalisti ystäväni piirittäessä toista neitiä ja Marin kiehnäten itseään minuun. Sitten tuli aika lähteä nukkumaan. Nukuimme toisen neidin vanhempien sauna rakennuksessa. Menin Marin viereen yöksi koska en halunnut olla esteenä ystäväni pillun haku matkalla. Menin kiltisti peiton alle nukkumaan selkä Maria päin etten kurkkisi hänen sulojaan. Hän tuli taakseni nukkumaan ja alkoi heti hieromaan kyrpääni. En voinut mitään aluksi koitin estellä mutta sitten kiima sai vallan ja kohta huomasin jo kuinka sormeni soutivat Marin tiukassa pillussa.

Nuolin hetken Marin pillua ja sitten olikin jo aika virittää kumi paikalleen ja alkaa nainti puuhiin. Marin pillu oli erittäin tiukka ja teki oikein kipeää se puritus terskan ympärillä mutta hetken nainnin jälkeen huomasin kuinka munissa alkoi kipristää ja syöksin mehuni kondomin kärkeen. jatkoin vielä hetken naintia jotta Marikin ehtisi tulla.

Olin jo pistämässä boxereita jalkaan kun Mari huikkasi että tuskin tarviin niitä koska tää ei vielä loppunut. Muistutin Maria siitä ettei minulla ollut enää kumeja jäljellä mutta hänen mukaan se ei ollut ongelma. hän ottaisi aamulla joka tapauksessa jälkiehkäisy pillerin eikä hänellä ollut tauteja. Ei siinä sitten mitään vaan homma jatkumaan.

Nyt oli Marin vuoro imeä kyrpää. Ai että teki gutaa kunnon kieli työskentely terskalla. Marin ottaessa poskeen kuulin kuinka kaveri kuorsasi viereisessä huoneessa ja tajusin että se oli jäänyt ilman. Marin alkoi jo tehdä mieli kyrpää pillun ja hän siirtyi ratsastus hommiin. pari läiskäystä tuolle ihanalle takamukselle ja Mari oli täydessä hekumassa. Hänen lauettuaan muutamaan kertaan pyysin että saisin ottaa hänet takaa. Naidessani häntä hetken takaa sain ajatuksen työntää peukalon tuohon ihanaan ryppyreikään joka heilui edessäni. Aluksi Mari hieman vastusteli mutta myöntyi anaaliin lopulta. aloin naimaan häntä anaaliin ja hetken naituani tunsin olevan aika päästä pikku uimarit liikkeelle. Pyysin Maria nousemaan polvilleen eteeni ja ottamaan lastin suuhun. Hän antoi aivan loistavan imutuksen jonka jälkeen syöksin spermat syvälle kurkkuun. sen jälkeen aloimme nukkumaan.

Aamulla heräsin siihen loistavaan tunteeseen että joku imee kyrpääni. Kukas muu siellä peiton alla olisi häärinyt kuin Mari. lauettuani hänen nieluun jälleen oli aika naida. Työnnyin Mariin lähetyssaarnaaja asennossa ja kyllä tuntui jumalaiselta. Mari huusi suoraa huutoa ja samalla kuulin kuinka kaverini naureskeli oven toisella puolella. Hetken naituani tuota vittua halusin jälleen anaalia ja kerroin ajatuksistani Marille ja hän suostui ottamaan vielä kerran munani peppuunsa. Kun olin nainut tuota herkku persettä jonkin aikaa kysyin Marilta suostuisiko hän ottamaan vielä yhdet satsit suuhunsa ja hän suostui. Laukesin jälleen kerran tuohon suuhun ja mitään kysymättä Mari jatkoi ottamalla minulta suihin. Otin hänen päästään kiinni ja aloin naimaan häntä nieluun. Laukesin jälleen murahdellen siihen ihanaan tunteeseen jonka nainen saa aikaan suullaan. nyt olikin sitten aika pukea päälle ja erota hyvissä väleissä.

Lähdimme ystäväni kanssa ja ystäväni kirosi mikä hienosto vittu se toinen neiti oli ollut. Ei siinä voinut muuta kuin hymyillä. yllättäen tyttöystäväni tuli mieleen ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Vajosin täysin masennukseen ja en voinut tehdä illalla muuta kuin tunnustaa tyttöystävälleni tekoseni. yllätyksekseni sain tyttöystävältäni anteeksi sähläilyni ja olen siitä joka päivä kiitollinen etten menettänyt kalleintani tuon ajattelemattomuuden takia.

palautetta saa antaa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute