Herkku-puhelin
Allasbileet 2
grr

Noniin nyt jatkuu tarina Allasbileet. Anteeksi hiukan tökerö loppu edelliseen tarinaan, tuli vain niin kiire lopettaa se :) noniin...

Nousimme kaikki lattialta ja Rebecca kysyi, kuinka nii oli päässyt käymään, että tytöt nuolivat toisiaan.

-Oli loppuvaiheissa melko tylsä leffa, joten päätimme keksiä jotain mukavampaa ja nähtyämme touhunne ikkunasta, kiimoissamme aloimme nuolla toisiamme, Mary vastasi viattoman näköisenä.

Emme sillä erää jatkaneet panopuuhia, vaan puimme yllemme ja päätimme alkaa hiukan siivoamaan tulevia bileitä varten. Minä ja Mary menimme siistimään pihaa, Rebecca ja Carita jäivät sisätiloihin. Siivotessamme pihaa, kysyin Marylta, oliko hän ennen ollut tytön kanssa.

-En tolllee kunnolla, olen kylää haaveillut. Mutten ole Rebecan kanssa uskaltanut vielä kokeilla. Mutta eiköhän sitä kerkeä, Mary sanoi ja vinkkasi silmää.

Nyökkäsin ja virnistin ja jatkoin siivoamista. Meni hiukan yli puolitoista tuntia, kunnes piha oli pistetty juhlakuntoon. Sitten ajattelimme mennä auttamaan Rebeccaa ja Caritaa sisälle. Sielläkin alkoi olla aika siistiä, mutta päätimme pistää porealtaan ja ammeen myöskin juhlakuntoon, ties vaikka sinnekin eksyisi juhlijoita. Lopulta alkoi olla koko talo bileitä vaille valmis. Siinä puurtaessa oli tullut melkoinen hiki, joten päätin pistää ammeen testikäyttöön. Pistin veden valumaan ja otin vaatteet pois. Pistin kylpyvaahdon ja menin istumaan ammeeseen rennosti ja laitoin silmät kiinni ja nautin ihanasta viilentävästä vedestä. Väänsin hanat kiinni, kun amme alkoi olla riittävän täysi ja nautin täysin siemauksin olostani.

Kymmenisen minuutin päästä ovi aukesi ja Carita kurkisti sisään.

-Kelpaako seura, hän kysyi ja astui kietaisumekossa ja pienissä bikinien yläosassa sisään.

-Grrrrrrrrauh! Kyllä kelpaa, vastasin katsoen himokkaasti häntä.

Hän otti mekon pois astui ammeeseen minua vastapäätä. Minullahan jämähti taas armoton seisokki päälle, muttei sitä nähnyt vaahdon alta.

-Mary ja Rebecca lähtivät käymään kaupassa ostamassa hiukan purtavaa, joten ajattelin että saisimme olla sen aikaa aivan kahdestaan.

Emme sen pidempään aikailleet vaan nousin ylös vaahtoa ylläni ja vedin kaluni päältä vaahdot pois ja hän nousi polvilleen ja alkoi ottaa suihin kovasti imemällä. Hän imi kuin ei olisi saanut munaa suuhun ikinä. Aikansa imettyään, istuin takaisin ammeeseen ja Carita tuli istumaan syliini. Hyväilin hänen rintojaan ja otin kovana nöpöttävät nännit esiin bikineistä. Hän nousi seisomaan ja riisui alaosan kokonaan pois ja istui sitten takaisin ohjaten kaluni hänen pilluunsa. Nostin hänen jalkansa käsieni varaan ja aloin liikutella edestakaisin munaani hänen liukkaassa emättimessään. Vettä loiskui lattiallekin siinä menossa. Ilmoitin olevani tulossa piakkoin ja Carita ei halunnut lartia sisään, vaan nousi pois ja nosti minutkin ylös ja alkoi ottaa suihin taas. Laukesin ja mälliä tuli rajusti hänen naamalleen ja rinnoilleen.

-On sulla kyllä ihanan tiukka pillu, voihkaisin viimeisten tippojen puristuessa terskasta.

Hän hymyili ja nuoli spermaa rinnoiltaan ja naamaltaan. Sitten hän pesi loput pois ja pesimme itsemme ja toisemme muutenkin. sitten aloimme kuivata itseämme ja katosimme lattiaa ja aloimme nauraa. Kuivasimme senkin ja menimme keittiöön pöydän ääreen istumaan. Hetken kuluttua tytöt tulivat asioiltaan.

-Moooooooooooi, he huusivat, onko teillä ollut kivaa, Rebecca kysyi.

-Kyllähän täällä ihan mukavaa, sanoimme molemmat ja katsoimme toisiamme.

-Tässä hiukan ravintoa kovan siivouksen jälkeen, Mary sanoi ja nosti pöydälle sipsipusseja ja limsaa.

Avasimme ne aloimme napostella. Minä sanoin meneväni nukkumaan, jotta jaksaisi huomenna sitten bilettää. Alkoi olla jo yö. Muutkin lähtivät hetken kuluttua perästäni. Sinä yönä nukahdin melkein heti ja nukuin aivan aamuun asti. Aamulla heräsin ja vieressäni makasi Mary.

-Huomenta, hän sanoi iloisesti ja antoi pusun huulilleni.

-Huomenta vaan, vastasin unenpöpperössä.

-Päätin tulla aamuyöstä viereesi nukkumaan kun heräsin ja en saanut unta, Mary sanoi hymyillen.

Hänen hymynsä oli valtavan kaunis. Sitä olisi jaksanut katsoa vaikka kuinka kauan. Hänellä oli yllään kesämekko, joka ei ihan yltänyt polviin asti. Aloin suudella häntä ja hän vastasi suudelmaan. Aloin hyväillä hänen peppuaan ja rintoja. Nostin hänen mekkoaan ja siirsin hänen stringejään edestä ja loin nuolla hänen jo kosteaa pilluaan. Työnsin kieltäni niin syvälle kun pystyin ja pistin etu- ja keskisormen myös hänen sisäänsä ja aloin nuolla klitorista. Mary alkoi huohottaa ja voihkia ja hänen pillunsa supisteli, joten päättelin hänen olevan tyydytetty.

-Nam, olipas maukasta näin heti aamutuimaan, sanoin huuliani lipoen.

-Oli mukava saada tyydytys heti aamusta, Mary vastasi vinkaten silmää.

Menimme alakertaan, muttei toisia näkynyt missään. Sitten vilkaisin ulos ja siellähän he ottivat aurinkoa altaan reunalla, Rebecca luki jotakin kirjaa. Söimme siinä Maryn kanssa paahtoleipää ja joimme kahvia ja sitten menimme myöskin ulos.

-Hyvää huomenta tytöt, huusin heille.

-Samoin, he vastasivat.

-Lähdetäänkö saman tien kaupoille ostamaan iltaa varten syötävää ja juotavaa, Mary kysyi.

Kellään ei ollut mitään vastaan, joten hyppäsimme autoon ja lähdimme shoppaamaan sapuskaa. Kaupoilla meni pari tuntia ja sitten palasimme suoraan huvilalle. Mary ja Carita alkoivat laittaa syömisiä kulhoihin yms. ja minä Rebecan kanssa aloimme tekemään boolia.

Jonkin ajan kuluttua alkoi kaikki olla valmista ja pistimme tarjoilut ulos terassille. Mary oli saanut hankittua myös kunnon DJ:n, joten musiikista ei meidän tarvinnut huolehtia. Kun kaikki oli ulkona, saapui ensimmäinen auto, josta hyppäsi ulos DJ. Autoin häntä kantamaan kamat pois hänen pakustaan ja sitten aloimme asentaa kaiuttimia ynnä muita musiikkivehkeitä.

Sitten oli kaikki valmista ja menimme vaihtamaan bilevaatteet yllemme. Minä laitoin uimahousujen päälle Hawai-shortsit, mutta paidan jätin pois. Ei se kuitenkaan kauaa päällä pysyisi.

Rupattelin siinä DJ:n kanssa odotellessani tyttöjä. DJ:n nimi oli Mike. Hän oli ilmeisesti jonkin verran kuuluisakin musiikkimies, sellaisen käsityksen sain hänen puheistaan. Vihdoin tytötkin tulivat ulos hyvin laittautuneina. Rebecalla oli oikein tiukka USAn väreissä oleva toppi, joka korosti hänen rintojaan ja pienen pieni valkoinen minihame jonka vyötärön yli stringien narut tulivat. Jalassaan hänellä oli korkeakorkoiset kengät, sandaalimalliset.

Mary oli pukeutunut myös hawai-tyyliin, kevyt läpinäkyvä kesähame jossa oli aurinko-kuvioita sinisellä kankaalla ja bikinien juuri nännit peittävä yläosa ja jaloissa rantasandaalit. Kaulassa hänellä roikkui iso kukkakaulanauha.

Carita oli myös kovin seksikkäästi pukeutunut. Hänellä oli alla avonainen kokouimapuku, joka oli kyllä erittäin paljastava. Sen päällä kaunis kesämekko. jalassaan hänellä ei ollut mitään.

-Wwwau, tokaisin tytöille.

-Tykkäätkös, he kysyivät.

-No kyllä todellakin, oikein on ilo katsella.

Ensimmäiset vieraat tulivat mustalla bemarilla, heitä tuli koko autollinen, kaksi jätkää ja kolme naista. Toivotimme heidät tervetulleiksi ja esittelimme Caritan kanssa itsemme. Sitten vieraita alkoi tulla hiljalleen ja puolen tunnin kuluttua saapui viimeiset. Jengiä oli koossa suunnilleen kolmekymmentä, suurin osa naisia, jätkiä oli alle kymmenen. No, paremmat apajat kun ei ole niin paljoa kilpailijoita, ajattelin. Osa porukasta oli mennyt altaaseen pulikoimaan ja nuoleskelemaan, osa oli terassilla hakemassa syötävää ja juotavaa ja loput istuskelivat ja juttelivat. Minä iskin silmäni eräisiin kauniiseen punapäähän ja brunettiin, jotka istuivat kahdestaan nurmella ja nauroivat. Päätin mennä juttelemaan heille.

-Hei, minä olen Peter, esittäydyin heille.

-Minä olen Tanya, punapää vastasi.

-Minun nimeni on Alexandra, brunetti sanoi hymyillen.

Jutustelimme ja tutustuimme siinä jonkin tovin, kunnes pyysin heitä altaaseen kanssani. Tanya empi hiukan, mutta Alexandra lähti mielellään. Saimme lopulta Tanyankin puhuttua ympäri ja lähdimme kohti allasta. Altaassa oli viisi tyttöä ja viisi poikaa, joten mahduimme hyvin sekaan. Molemmilla oli kultahilein päällystetyt pikku bikinit tullessaan veteen. Polskuttelimme siellä hetken ja sitten pysähdyimme. Tytöt olivat vastakkain ja minä menin Alexandran taakse ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Aloin suudella hänen kaulaansa, enkä tuntenut hänen vänkäävän vastaan yhtään. Tanya sanoi lähtevänsä takaisin kuivalle maalle ja jättävänsä meidät rauhassa muhinoimaan.

Kysyin Alexandralta, tahtoisiko hän hieman tyydytystä ja siirsin käteni hänen pillunsa päälle. Hän kiemuroi sylissäni ja vastasi myöntävästi.

Nostin hänet altaan reunalle istumaan ja hänen jalkansa olkapäilleni. Hän tuoksui kloorivedelle. Siirsin alaosaa, jotta pääsin käsiksi hänen emättimeensä. Aloin työnnellä sormiani hänen sisällä ja nuolaisin klitorista. Hän puski lantiotaan naamaani päin ja nuolaisin taas. Vedin hänet takaisin veteen ja sanoin siinä olevan hiukan esimakua. Hän vinkkasi silmää ja otti kädestäni kiinni ja lähti viemään kohti nurmikkoa. Muut katsoivat hiukan pöllämystyneinä touhujamme.

Menimme erään pihalla olevan puun alle ja hän laittoi minut makaamaan selälleni. Sitten hän alkoi riisua uimahousujani pois ja otti oman alaosansa bikineistä pois samalla. Hän tuli istumaan päälleni ohjaten kaluni hänen pilluunsa ja aloitti ratsastamisen. Häntä ei näköjään haitannut vaikka muut näkivät mitä puuhastelimme. Ei se kyllä minuakaan sen enempää haitannut. Hän ratsasti päälläni kymmenisen minuuttia, välillä taukoa pidellen, kunnes nousi kokonaan pois ja otti suihin. Hän oli erittäin taitava siinä hommassa, ei tainnut olla aivan ensimmäinen kerta. Ei sitä kauaa kestänyt, kunnes laukesin hänen suuhunsa ja naamalleen.

-Se oli kivaa, otetaan Tanya mukaan myös, hän sanoi ja virnisti ja puki yllensä ja käveli Tanyan luokse.

Minä jäin siihen makaamaan käsieni varaan muna yhä pystyssä. Hetken kuluttua nousin ja puin itsekin päälleni ja lähdin hakemaan juotavaa. Marykin oli siellä.

-Vai että oikein julkisesti sitä nussitaan, hän vinkkasi.

Hymähdin vastaukseksi ja kysyin, mitä mieltä hän oli bileistä.

-Ihan kivaahan täällä on ollut, kaikki jätkät vain on viety jo, hän sanoi hiukan alakuloisesti. Täytyy siis tyytyä naisiin, hän sanoi jo iloisemmin.

-Kyllä tästä riittää sinullekin, sanoin ja taputtelin kaluani.

-Pidetään mielessä, hän vastasi ja naurahti.

En nähnyt Tanyaa ja Alexandraa missään,joten lähdin katsomaan sisältä. Ei näkynyt keittiössä ainakaan.

Sitten kuulin muminaa olohuoneesta ja menin katsomaan. Sohvallahan he olivat suutelemassa kiihkeästi Alexandra Tanyan päällä.

-Onko tilaa yhdelle jätkälle, kysyin ja Alexandra nosti päänsä hymyili ja sanoi että tietenkin.

Otin shortsit ja uimahousut pois ja kaluni seisoi edelleen edellisestä sessiosta. Alexandra polvistui ja otti kaluni jälleen suuhunsa ja imeä lutkutti syvälle suuhunsa. Tuntui aivan mahtavalta. Tanya nousi sohvalta ja alkoi suudella märkää kielaria.

En halunnut laueta vielä ja irtauduin tytöistä. Istutin Tanyan sohvalle ja otin hänen pikkarinsa pois ja aloitin kiihkeän pillun nuolemisen. Livoin tiuhaan tahtiin ylös ja alas ja sormetin välillä, muutaman hetken kuluttua hän laukesi ja nousin suutelemaan häntä ja Alexandraa.

Sitten tytöt kävivät lattialle kuusysiin, Tanya päälle. Minä menin Tanyan taakse ja työnnyin sisään ja aloitin nopean liikkeen. Siinä jonkin aikaa nussiessamme, kysyin kävisikö jos nussisin tissien väliin. Alexandra suostui mielellään ja kävi selälleen makaamaan kävin hänen päällensä. Hän puristi rintansa tiukasti kyrpäni ympärille ja työntelin edestakaisin. Alexandra nuolaisi aina terskaani kun se tuli hänen naamalleen. Tanya nuoli Alexandran pillua minun lykkiessä tissien välissä. Nousin ylös kun tunsin olevan hiljalleen tulossa taas ja tytöt alkoivat nuolla kaluani joka puolelta ja imivät pallejani. Tunsin että nyt lähtee lasti ja siinä laukesin molempien naamalle ja rinnoille. He puristivat viimeisetkin tipat ja nuolivat spermaa toisistaan.

Sitten kuulin askelia ulko-ovelta ja sisään kävelivät Mary ja kolme muuta tyttöä ja he juoksivat alakerran makuukammariin. Alexandra ja Tanya jäivät hääräämään toistensa pillujen ääreen ja minä lähdin katsomaan mitä makuukammarissa oikein tapahtuu. Yksi tytöistä makasi sängyllä hame vedettynä ylös ja Mary nuoli hänen pilluaan peppu somasti pystyssä. Eräs tyttö istui sängyllä makaavan naamalla ja voihki. Kolmas tyttö suuteli naamalla istujan kanssa ja hyväili omaa pilluaan. Minulla alkoi seistä entisestään ja minun oli pakko päästä heidän leikkeihinsä mukaan. Menin huoneeseen ja tytöt tulivat entistä iloisemmiksi saadessaan elävän kalun mukaan ettei tarvitsisi pelkillä dildoilla leikkiä. Minä otin itseään hyväilevän tytön hoitooni ja riisuin häneltä pikkarit pois ja nostin hänet lattialle seisomaan ja nojaamaan sänkyä vasten. Hänellä oli vähä alle polven mittaiset korkosaapikkaat ja minihame, jonka nostin ylös ja hänen paljas peppunsa ja märkä pillu paljastuivat. Aloin lykkiä häntä kovalla tahdilla hänen voihkiessa äänekkäästi ja tarttuessa peitosta kiinni. Hän sai orgasmin ja toisen ja sitten lyyhistyi sängylle makaamaan.

Sitten oli kaksi muuta tyttöä. Kävin makaamaan selälleni ja ohjasin toisen ratsastamaan päälleni ja toisen istumaan naamalleni, jotta pystyisin nuolemaan häntä. Mary otti huostaansa äsken nussimani tytön ja nuoli hänen kiimapilluaan. Tytöillä oli vielä vaatteet yllään, stringejä lukuun ottamatta. Tyttö aloitti rajun ratsastuksen ja samalla nuolin naamallani istuvaa tyttöä. Työnsin vastaan tytön ratsastaessa päälläni ja alkoi jo melko pian tuntua kutinaa vatsanpohjassa, joka tiesi sitä että kohta tulee taas. Tytöt nousivat päältäni ja huomasin Maryn olevan vielä peppu himottavasti pystyssä, työnnyin häneen doggy-tyylillä hänen samalla nuollessa ensimmäistä hoitamaani tyttöä. Nussin oikein kovalla tahdilla ja laukesin hänen sisäänsä ja vetäydyin pois ja kävin makaamaan sängylle. Muut tytöt vielä nuolivat mälliä Maryn uumenista ja sitten kävivät makaamaan myöskin. Kaikki tyydytettyinä.

Makasimme siinä jonkin tovin kunne lähdimme ulos katsomaan mikä meno siellä oli. Caritahan se siellä piti strippiesitystä ja Rabecca oli jonkun tytön kanssa peuhaamassa altaassa.

Ilta kului ilman mitään hämminkejä ja vieraita alkoi yksi toisensa jälkeen häipyä. Lopulta olimme taas neljästään pihalla seisomassa. En ehtinyt enää nähdä Tanyaa ja Alexandraa sohvalla puuhastelun jälkeen.

-Semmoiset billet ne, kaikilla näytti olevan oikein hauskaa, Mary nauroi.

-Kyllä oli joo, kaikki vastasimme.

Menimme kaikki suoraan nukkumaan väsyneinä, mutta onnellisina. Seuraavan päivän siivosimme pihaa ja huvilaa. Hyvin oli loma lähtenyt käyntiin, vielä olisi viikko aikaa, tiedä sitten mitä kaikkea tapahtuu.;) Laittakaa palautetta! Ja ei ole tositarina, ihan omasta päästä keksitty..:)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute