Herkku-puhelin
Kuumaa
Kuuma kisu

Mä olen Tiina 18. v. Asun yksin kerrostalo kaksiossa.

Eräänä iltana kun olin yksin kotona ja katselin telkkaria alkoi mua yhtäkkiä haluttaa. Nousin sohvalta ja etsin kaapista pornoelokuvan. Laitoin sen pyörimään ja riisuin itseni alastomaksi. Istuuduin sohvalle. Elokuvassa oli juuri meneillään kohta jossa mies antoi naiselle perseeseen. Voi kuinka olisin itsekin kaivannut sellaista isoa ja kovaa takapuoleeni. . . .

Samassa ovikello soi. . En mennyt avaamaan, sillä en odottanut ketään. Ovi kuitenkin avautui ja talkkari astui sisään: "Anteelksi, minun piti tulla. . . "Hän kuitenkin hiljeni, kun näki minut sohvalla istumassa jalat levällään tyydyttämässä itseäni. Viittoilin hänet luokseni ja avasin hänen housunsa. Otin hänen suuren kyrpänsä suuhuni ja liu´utin esinahkaa. Hän huokaili raskaasti ja huomasin kuinka hänen kyrpänsä alkoi suurentua. Se paksuuntui ja alkoi pian värähdellä.

Irrottauduin hänestä ja menin sohvalle kontilleni. Hän tuli taakseni ja rupesi työntelemään kyrpäänsä perä-aukkooni. Voihkin kiimassa ja nytkytin itseäni häntä vasten. Juuri kun loin vavahtelemaan orgasmin kourissa hän irrottautui minusta ja tuuppasi minut selälleni makaamaan. Hän työntyi kerran sisääni voimakkaasti ja päästi sitten suuren sperma lastinsa rinnoilleni. Siinä sitten makasimme huohottaen ja hymyilimme toisillemme hämmentyneinä. . .

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute