Herkku-puhelin
Rekkamies
KP

Jarmo näki tienviertä pitkin kävelevän tytön jo kaukaa. Kävely oli hiukan epävarmaa. Tytön takapuoli heilui vaalean polviin asti ylettyvän röyhelöhameen alla kiihottavasti. Jarmo pysäytti rekan tytön kohdalle ja avasi matkustajan puoleisen oven.

"Tuletko kyytiin", hän huikkasi alas.

Tyttö epäröi hetken ja kiipesi sitten auton hyttiin vaivalloisesti. Jarmo ojensi kätensä ja auttoi hänet istumaan.

Tyttö oli arviolta 20-vuotias. Tummat pitkät hiukset olivat sotkussa ja silmämeikki tuhraantunut. Valkoisen hameen helmassa oli iso oluttahra. Hän oli selvästi humalassa.

Jarmo tuijotti tytön rintoja kiimaisesti. Valkoisen pitsipuseron läpi näkyi nännien tummat kohoumat, ja löysät kaula- ja hiha-aukot paljastivat runsaasti vartalon muotoja.

"Mikä sinun nimesi on", Jarmo kysyi.

"Minne olet menossa?"

Tyttö kohautti olkiaan poissaolevasti.

"Johonkin vaan. Ei sillä niin väliä ole." Hän nojautui selkänojaa vasten ja sulki silmänsä.

Jarmo käynnisti auton ja lähti ajamaan eteenpäin. Hän ei voinut uskoa onneaan. Hän oli kuullut joidenkin muiden rekkakuskien kertomuksia löyhämoraalisista liftareista. Nyt hänellä oli tilaisuus kokea itse jotain samanlaista. Kuinka usein 43-vuotias mies pääsi nussimaan nuorta lihaa?

Kymmenisen minuuttia ajettuaan hän kääntyi tien vieressä olevalle levähdyspaikalle. Tyttö hänen vieressään hengitti syvään. Jarmo ei ollut varma nukkuiko tämä vai ei. Varovasti Jarmo siirtyi lähemmäs ja hipaisi sormillaan tytön nänniä puseron päältä. Ei reaktiota. Hän kävi rohkeammaksi ja kosketti rintoja kunnolla. Miten tuon paidan saa pois, hän mietti kuumeisesti. Etsien nappeja, hän huomasi että vaatekappale oli jonkinlainen kietaisupusero. Se oli kiinni kahdella nauhalla vyötärön molemmilla puolilla. Ne sai helposti auki vetämällä. Täydellistä!

Jarmo työnsi tytön nojaamaan ovea vasten ja nousi penkille polvilleen kumartuen tytön yläpuolelle. Hän varoi tekemästä äkkinäisiä liikkeitä tai tukemasta painoaan tytön vartaloon, ettei tämä heräisi. Jarmon kasvot olivat melkein kiinni tytön kiinteissä rinnoissa. Hän lipaisi kielellään toista vaaleanpunaista nuppumaista nänniä, sitten toista. Nännit kurtistuivat kokoon hänen kielensä alla ja nousivat koholle. Hän otti nännin suuhunsa ja imi sitä. Tyttö liikahti, mutta ei avannut silmiään. Jarmo yritti pysyä varovaisena, mutta ei pystynyt. Hän upotti kasvonsa rintojen väliin, imi kumpaakin nänniä vuorotellen, nuoli pyöreitä rintoja joka puolelta pitkin vedoin ja puristi niitä vahvoilla kourillaan. Tyttö äännähti ja työnsi häntä pois. Hän perääntyi äkkiä ja jäi odottamaan pidättäen hengitystään.

Vaara ohi. Tyttö nukahti heti uudelleen. Jarmo katseli seksikkäitä rintoja, joihin oli tullut punertavia jälkiä hänen käsittelystään. Hän livautti kätensä tytön hameen alle. Sormet tapasivat ihoa ja pehmeää karvaa. Hän nosti hametta ja paljasti näkyviin siistityn pillun, mikä ei ollut kuitenkaan ihan posliini. Häpyhuulet olivat paksut ja pehmeät. Ne kätkivät kaiken naisellisen ihanuuden hänen silmiltään. Hänen oli pakko työntää sormensa häpyhuulten väliin ja raottaa niitä hiukan. Vako oli hiukan kostea. Sisemmät häpyhuulet ja koko pillu oli tumman punertava ja sen näkeminen sai Jarmon hulluksi kiimasta. Hän käänsi tytön selälleen penkille ja avasi housunsa. Paksu makkaramainen kyrpä pongahti esille. Hän nousi tytön päälle ja veti tämän jalkoja erilleen. Hieroen kasvojaan tytön rintoihin jotka törröttivät kohti kattoa, hän ohjasi kovan kullinsa pillun suulle. Ähkäisten himosta hän työnsi kyrpänsä tiukkaan pilluun hitaasti ja nautinnollisesti.

Se herätti tytön. Tämä alkoi huutaa ja riuhtoa itseään irti. Mies makasi tytön päällä kyrpä syvällä tämän pillussa, eikä tyttö päässyt irti. Jarmo lukitsi huitovat kädet omien käsiensä alle ja alkoi työnnellä kulliaan edestakaisin pillun tiukassa puristuksessa. Hän myönsi itselleen, että nyt kun tyttö oli hereillä, hänen kiimansa oli vielä kovempi. Hän halusi, että tyttö tietää ja tuntee mitä hän tekee.

"Päästä irti! Ei! Mä en halua", tyttö huusi. Mies jatkoi nussimista kovemmin. Vastusteleva pikku pillu tuntui hyvältä.

"Onko sulla kortsu? Et kai laukea sisään", tyttö kysyi kauhuissaan.

"Minä laukean sinun pilluusi ihan paljaaltaan. Ruiskin spermat sisään", Jarmo sanoi paksulla äänellä.

Tyttö tunsi kuinka miehen vartalo jäykistyi ja kulli nytkähti rajusti. Sperma syöksyi pillun sisälle kuin tulivuorenpurkaus. Mies laukesi karjaisten ja vajosi hänen päälleen.

Tyttö työnsi hänet pois ja avasi oven. Korjaillen vaatetustaan hän nappasi käsilaukkunsa ja hyppäsi ulos.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute