Herkku-puhelin
Kari
Iso kalu, varmempi saanti (väliosa)

Hyvät ystävät,

Olen jakanut herkku.netissä muistoja upeista kohtaamisista naisten kanssa. (Iso kalu, varmempi saanti, osat 1-10).

Kuten kirjoituksistani on tullut esille, en ole luonteeltani tai taidoiltani naistennaurattaja enkä iskijä. Hyvä flaksi selittynee sillä, että suureen kaluun on liittynyt naisilla paljon odotuksia ja fantasioita. Niinpä asioiden loksahtaessa kohdalleen olen saanut nautintoa antautuvista, kuin seikkailuun hyppäävistä naisista. En ole mikään erityisen komea, joten montaakaan kertaa päässyt petiin muutoin kuin siten, että varustukseni on ollut etukäteen petikumppanini tiedossa.

Tarinani ovat saaneet hämmentävän paljon palautetta, ja olen kiitollisuudella saanut vaihtaa ajatuksia monien lukijoiden kanssa. Tärkeinä kommentoijina olen kokenut miehet, jotka ovat kertoneet kokemuksiaan oman kalunsa koosta ja sen vaikutuksesta seksiin ja naisten kiinnostukseen. Kiitos veljet teille!

Jotkut naiset ovat kertoneet mielipiteensä siitä, onko kalun koolla väliä. Vastauksista päätellen on, jonkin verran. Naiset tuntuvat arvostavan kumppanissa petitaitoja ylipäätään, suuri kalu on tosin mukava bonus ja tuntuu naisista hyvältä.

Lukijanaisilta olen saanut kiittelevää palautetta, ja myös joitakin kohteliaita ehdotuksia tulla vierailemaan makuuhuoneissa. Ehdotuksissa on soinut uteliaisuus; osa kyselevistä naisista ei ole saanut kokemuksiensa galleriaan panoa isolla kyrvällä. Kutkuttavina, mutta hieman kiusallisina olen kokenut ne viestit, joissa ehdottaja on esimerkiksi kutsunut minut kahdestaan perheen lomaosakkeelle ollakseen pantavanani viikonlopun, ja lähes tarjonnut rahaa päästäkseen syliini ja saadakseen isoa kullia.

Uskollinen ja sitoutunut avioliitto upean naisen kanssa, kaksi suloista lasta, ja hiljattain valmistunut omakotitalomme pitävät minut kuitenkin kotona hyvillä mielin. Vaimon läheisyys riittää minulle mainiosti. Olen sitä mieltä, että seksi on aina parhaimmillaan pitkässä, luottamuksellisessa parisuhteessa. Olkoonkin, että satunnaisiin kohtaamisiin joita olen lukijoiden kanssa jakanut, on liittynyt usein upeaa kiihkoa ja hekumaa, mitä tasaisen onnellinen avioliitto ei aina tarjoa. Muistot saavat minut vuosienkin jälkeen hyvälle mielelle, mutta ne kuuluvat menneisyyteen.

Palautteesta päätellen myös muille on tullut lämmin ja kiihkeä olo tarinoitani lukiessa. Olen iloinnut tästä. Muistoissa on vielä muutama tarina, joita kirjoitan iltaisin, kun muut jo kodissamme nukkuvat.

terveisin, Kari

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute