Herkku-puhelin
Talo
Marmoripoika

Kauan, kauan sitten olin itse Herttua ja erittäin rikaskin. Sain minkä halusin, olin aina suosittu miesten keskuudessa ja myös naistenkin vaikka olinkin menossa naisen kanssa naimisiin niin silti livahdin aina yöllä palatsista ulkoilmaan. Menin siihen samaan paikkaan joka kerta, se baari jossa aina harrastin villejä orgioita miesten kanssa, mutta eräänä yönä samaisessa baarissa bongasin itselleni erittäin seksikkään ja erittäin iso kaluisen miehen.

Tämä mies oli salaperäinen mutta kohtelias, komea ja huumorin omaava mies. Hetken juttelmimme ja siirryimme kujan puolelle suutelemaan ja hieromaan toisiamme, hetken aikaa suutelin tätä ihanne miestä kunnes tunsin että hän puraisi minua kieleeni. Tönäisin miehen seinään ja kysyin raivokkaana että miksi hän teki niin?

Kielestäni valui verta ja olin raivoissani miehelle. Mutta ilmenikin että mies oli velho ja oli katsellut minua jo pitkään, seurannut minua jopa yksityisiin puoliin saakka. Tiesin että velhoja oli edelleenkin vaikka noitia vainottiinkin ja muutenkin taijan omaavia ihmisiä tai olentoja, mies kertoi että olin pettänyt tulevaa vaimoani ja siksi halusikin langettaa kirouksen päälleni.

Velho langetti kauhean kirouksen minulle, hän sanoi viimeiseksi että;

Olkoon tämä opetus sinulle jolla ei ole sitä sydäntä mitä tarvitaan.

Ja tämän jälkeen hän otti ihastaan kepin ja pamautti sillä maata kahdesti, velholla alkoi silmät punottaa ja hän aloitti loitsun lausunnan. Yritin paeta mutta pääsin juuri ja juuri palatsin portaitten eteen kun vajosin maahan ja tunsin kuinka raajani venyivät ja venyivät, kunnes lopulta koko ruumiini näytti vanhalta talolta.

Talo joka seisoi siinä paikassa aikoja, monia satoja vuosia minä kärsin talona ja jouduin kestämään sen asukkeja ja näkemään kun monet ihmiset nauttivat toisistaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Vuosia oli kulunut ja kärsimykseni oli huipussaan en tuntenut muuta kuin kipua rinnassa ja korvissani velhon ilki kurisen naurun. Lopulta kaikki hiljenivät ja tyhjään taloon astui paris kunta, kaunis nainen ja erittäin viehättävä ja komea nuori mies.

He aikoivat ostaa talon ja tehdä siitä ison ja kunnon kodin heille. Näin heidän ottavan talon ja tunsin jotain mitä en ollut tuntenut moniin vuosiin, se oli ihan kuin ennen vanhaan ja kyynelehdin hellästi mutta en voinut kunnolla koska olin nyt vankkaa puuta ja pihka oli ainoa kyyneleeni.

Seurasin miestä joka puolelle ja opettelin ulkoa hänen tapansa ja käyttäytymisen. Eräänä yönä heräsin kun paris kunta oli tullut juhlimasta kotiin ja ryntäsivät käsi kädessä kohti olohuonetta, nainen käski miehen mennä maate ja alkoi riisumaan hänen vaatteitaan ja samalla omiaankin.

Sitten kuulin ekaa kertaa komistuksen nimen se oli Veikko ja naisen nimi oli Vanessa. Vanessalla oli muhkeat D rinnat ja karvaton alapää, Vanessa oli saanut omat vaatteensa erittäinkin nopeasti päältään ja myös sain Veikonkin vaatteet nopeasti pois. Veikko omisti ihanan muhkean kullin jota Vanessa kumartui nuolemaan, hetken hän nuoli kullia ja sitten siirtyi imemään sitä.

Veikko näytti että hän ei nauttisi ollenkaan siitä mutta silti piti kulliaan kovana ja oli nauttivansa tästä, mutta sitten se vasta alkoikin kun Vanessa päätti ratsastaa komean kullin päällä ja alkoi syljellään rasvata sitä niin että se liukuisi paremmin sisäänsä. Vanessa asettui rasvauksen jälkeen kullin päälle ja aloitti hiljaisen ratsastuksen.

Katsoin sitä erittäin kiihottuneesti ja näin kuinka Veikko hieroi kuin kullia Vanessan kiinteitä rintoja.

Jokin Veikossa sai minuun liikettä ja käännyin ullakolle jossa vietin aikaani katsellen tavaroita joita muut ihmiset olivat jättäneet. Yksi taulu oli ilmestynyt ullakolle josta en ollu ennen tiennyt mitään katselin taulua ja siinä oli minun kuvani ja vielä alaston sellainen.

Aijoin todistaa itselleni että Veikko olisi ehkä sukua velholle kun näin Veikon ilmeessä jotain tuttua. Johdattelin seuraavana päivänä Veikon ullakolle siirtämällä hänen tuoliaan ja muutenkin hiukan näyttävästi vihjailemalla hänelle että tämä talo elää jonkin verran.

Kun sain Veikon houkuteltua ullakolle, oli vain ajan kysymys kun hän löysi taulun minusta. Olin aivan täpinöissä kun Veikko lauttoi taulun tuolille ja siirtyi vähän matkan päähän ja laski housunsa alas näyttäen kovettuneen kullinsa. Veikko alkoi runkkaamaan hiljalleen ja nautti hiljaa äänellen, hän runkkaili ihanasti myös samalla hän hieroi itseään peräaukoltaan ja reisistään kunnes hän nykähdellen laukesi lattialle ja taululle.

Veikko hieroi kaluaan vielä tauluun ja toivoi saavansa komeaa miestä taulussa, kun Veikko oli poistunut huoneesta niin alkoi ullakko tärisemään ja tunsin pääseväni liikuttamaan jalkojani ja käsiäni jonkin verran, tämä oli aivan ihmeellistä tuumasin ja johdattelin aina Veikon huoneeseen runkkailemaan.

Veikon sperma suihkut antoivat minulle uutta voimaa ja tuntemuksia aloin todella päästä kirouksestani irti. Useita suihkuja ja erittäin kiimaisia runkkaus hetkiä koko Veikko tauluni edessä, joka päivä hän kävi siellä ja uneksi harrastavansa seksiä kanssani. Mitä enemmän hän lennätti kiimaista spermaansa lattialle tai taululle aloin saamaan voimiani takaisin ja aloin irtoamaan talosta.

Tarvitsin vielä yhden suihkauksen lämmintä spermaa ja kuulin että joku tulee joten piilouduin seinämään ja katselin kuinka ovi avautui ja sieltä asteli sisään Vanessa. Olin ymmälläni ja Veikko tuli perässä juosten ja yrittäen selittää miksi hän ei enää halunnut heidän harrastavan seksiä olohuoneessa vaan pelkästään ullakolla.

Vanessa raivosi ja kun hän katsahti alastonta kuvaani niin hän kuvainnollisesti räjähti ja painui siskonsa luokse asumaan muutamaksi päiväksi. Veikko suri ja manasi hetken ja sitten katsahti kuvaani ja sanoi;

Katsos nyt mitä olet tehnyt, oletko ylpeä?!

Vastasin kaikuvasti että; Kyllä olen.

Josta Veikko säikähti ja katseli ympärilleen, hän kysäisi että kukahan puhui hänelle?

Vastasin tietty esitellen itseni ja kertoen koko tarinani hänelle. Hän ei ensin uskonut mutta sitten kun hän katsahti kuvaani niin samassa hän alkoi ymmärtää ja juoksi alakertaan huutaen samalla että odota hetki!

Veikko tuli takaisin vanhan kirjansa kanssa ja näytti sitä seinälle jossa minä katselin häntä ihailevasti. Kirja oli hänen iso iso iso isänsä peruja joka harrasti mustaa magiaa ja myöskin hän oli homo.

Kirjassa selvisi että hän oli se joka kirosi minut ja nyt Veikko olisi perillinen ja ainoa joka voisi vapauttaa minut tästä vankilasta.

Joten teimme mitä kirjassa sanottiin ja valmistelimme rituaalin jossa manaisimme henkeni talosta lihaksi eteen. Veikko teki pentagrammin olohuoneeseen ja luki manauksen kirjasta.

Samalla kun Veikko luki manausta talo alkoi tärisemään ja rytisemään, pelkäsin että mitä minulle nyt tapahtuu mutta kun näin Veikon niin tunsin itseni rohkeaksi ja annoin hänen lausua sanat rauhassa, hetken aikaa talo tärisi ja heilui mutta sitten avautui portti josta tipuin alastomana lattialle ja sitten kuului voimakas räjäys ja sitten hyvinkin kirkas välähdys ja kaikki oli ohi.

Olen vapaa! Huusin kovalla äänellä ja halasin Veikkoa ja olin erittäin onnellinen. Kun olin jo alasti niin kysyin että voinko jotenkin korvata tämän?

Veikolla ei ollut kokemusta kertaakaan miehistä siis alastomista sellaisista ja vielä hänen edessäänkin. Pitkään hän oli unelmoinut harrastavansa seksiä kanssani. Veikko Tarttui käsistäni kiinni ja suuteli minua hellästi huulilleni ja sitten siirsi kätensä pakaroilleni.

Hetken helläsi suudellen alkoi olemaan aika riisuuntua tai oikeastaan oli aika Veikon riisuuntua ja näyttää minulle itsensä kokonaan. Hetken katselimme ja koskettelimme toisiamme hellästi ja sitten Veikko tarttui kädestäni kiinni ja talutti minut makuuhuoneeseensa ja nopealla liikkeellä hän kaatoi minut sängylle selälleen makuulle. Hetken hän suuteli minua kieli suudelmillansa ja sitten siirtyi vartalolleni suutelemaan ja nuolemaan koko ajan siirtyen alas päin kohti koholla olevaa kullia.

Veikko tuli kullilleni ja hellästi imaisi sen suuhunsa ja nautti sen mausta kovasti, hellästi hän nuoli ja imi kulliani ja minä sain nauttia tästä erittäinkin paljon. Tunsin olevani erittäin kiimaisissa käsissä kun komea vartaloinen mies nousi ja nosti jalkani harteilleen jolloin tunsin pitkästä aikaa kovaa kullia reijälläni, hiljalleen tunnustellen kulliani samalla hän työnsi sisääni ja huolehti tunteistani erittäin hyvin.

Olin kiihottunut ja nautin kovasti hellästä seksistä mitä harrastimme. Veikko nautti selvästi kun hän työnteli sisääni kovaa kiimaista kulliaan, ja hieroi omaani samalla olin jo lähes varma että Veikko laukaisee sisääni kohta mutta ei hän työnteli ja voihki pitkän aikaa.

Sain nauttia miehestä jälleen monien vuosien päästä ja tunsin kipua rinnassa joka merkitis sitä että olin rakastunut Veikkoon jonka tunnustin hänelle vähän ennen kuin hän laukaisi kovan orgasmin sisääni ja tämän jälkeen hän kuiskasi että rakastaa minua ja jotenkin on aina rakastanut.

Oli vuoroni olla se joka saa suolta ja sain suolta mitä ihanemmalla tavalla, nimittäin Veikko tuli ja ratsasti neitsyt suolellaan minun kovalla kullilla. Voihkimme molemmat ja kullini sai kyytiä kiimaisesti, rakastelimme usean tunnin ja yritin pidätellä niin että saisisin nauttia tästä hetkestä mahdollisimman kauan mutta turhaan nautin erittäin kovasti Veikosta ja rakastin häntä hyvin syvästi mutta se riitti pelkästään siihen että sain kovan orgasmin, spermaani suihkusi sisään ja samalla talo jyrähti minun huudahtaen kovasta orgasmistani.

Jälleen välähti ja spermaa valui ulos Veikon suolesta jossa kullini sykki ja sylki spermaa sisälle koko ajan lisää. Makasimme pitkään ja suutelimme melkein koko loppu ajan seuraavaan aamuun asti, aamulla laitoin kahvia, paahdin leipää ja paistoin munia aamiaiseksi.

Kun Veikko riensi alas niin suutelimme tulisesti ja unohdimme kokonaan aamiaisen, suutelimme ja molemmat yhtä kiimaisena siirryimme rakastelemaan pöydälle. Nautin Veikon läsnä olosta ja siitä että voin luottaa häneen täysin. Mutta olimme unohtaneet yhden ihmisen täysin ja se oli Vanessa oli kulunut kolme päivää ja Vanessa tuli erittäin iloisena kotiinsa ja löysi meidät rakastelemassa makuuhuoneesta.

Ensi reaktio oli erittäin paha hän pyörtyi ja huomasimme hänet vasta sitten kun olimme lopettaneet ihanan rakastelumme, Veikko oli huolissaan ja kannoimme hänet allakolle tauluni vierelle. Hetken hän oli tajuttomana mutta kun hän heräsi niin Veikko sai kuulla kunniansa, mutta yritimme selittää hänelle mitä oli tapahtunut ja että Veikolla oli tunteita minuun niin vakavasti ja kovasti että se vapautti minut kauheasta kirouksesta joka oli ollut jälleen kerran minulla jo vuosi satoja.

Vanessa riensi hakemaan kirjaa ja yritti löytää loitsua jonka Veikon iso iso isoisä oli langettanut päälleni ja kun hän yritti pentagrammin päällä lausua loitsua niin jotain tapahtui jotain eriskummallista Vanessan alapuolelle avautui portti ja sieltä nousi iso läjä sieluja jotka vetivät Vanessan maan alle.

Yritimme kaikkemme että saisimme hänet takaisin mutta ei Vanessa oli kadonnut ikuisuudeksi. Kun Vanessaa ei ollut enää niin päätimme Veikon kanssa mennä naimisiin ja adoptoida lapsi mutta sitä ennen rakastelimme kolme päivää joka puolella taloa ja olisin voinut vaikka lyödä vetoa että olisin joskus rakastelumme aikana kuullut Vanessan äänen mutta en välittänyt siitä niinkään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute