Herkku-puhelin
ISOA kalua
aah.

Tämä tarina on tosi. Lähdimme laivalle isommalla porukalla. Minulla ja yhdellä kavereistani oli sama päämäärä: löytää mukava mies ja ehkä saada munaa. ;)

Aloittelimme hytissämme pienillä viinapaukuilla ja kuulimme samalta käytävältä musiikkia. Menimme tietysti katsomaan, mistä musiikki tuli. Hytissä oli neljä meitä selvästi vanhempaa kundia. Ihastuin heti ensisilmäyksellä heistä yhteen. Hänellä oli uskomattoman miehekkäät käsivarret ja muutenkin hän oli uskomattoman seksikäs suomalainen mies.

Aluksi en oikein uskaltanut lähestyä häntä, koska hän vaikutti jotenkin ujolta. Yksi hänen kavereistaan kuitenkin kehotti minua rohkeasti vaan käymään kiinni, tulisin kuulemma yllättymään. No minäpä sitten siirryin hänen viereensä ja otin häntä reidestä hellästi ja selvästi vihjailevasti kiinni. Kyllä oli ihanan kiinteä lihas. ;) Aluksi mies ei tehnyt elettäkään takaisin, mutta en antanut periksi vaan annoin hänelle pienen pusun poskelle. Hän käänsi katseensa minua kohti ja suutelimme.

Illan vanhetessa kyselin häneltä kaikenlaista ja sain selville, että hän on minua kuusi vuotta vanhempi. Hän epäröi siksi ja kyseli minulta koko ajan, että olenko nyt aivan tietoinen siitä mitä olen tekemässä. Todellinen herrasmies. Minua ei ikäero niinkään haitannut vaan pikemminkin houkutti.

Aloimme olla jo hyvässä kännissä ja lähdimme porukalla tanssiravintolaan. Siellä mies tanssitti minua ja tarjosi juotavia. Vaihdoimme myös pieniä helliä suudelmia ja myös vähän kiihkeämpiä. Myös hänen vahvat kätensä harhailivat jalkoväliini. Kosketukset saivat vartaloni väreilemään. Olin aivan varma, että haluan tämän miehen sänkyyn. Esitin kyllä hänelle epäröivää ja sanoin, etten ole asiasta varma. Hän sanoi herrasmiehenä ymmärtävänsä ja sanoi, että teemme juuri niin kuin minä haluan.

Kello alkoi tulla jo puoli neljä aamulla ja sanoin miehelle, että mennään heidän hyttiinsä jatkoille. Lähdimme ravintolasta käsi kädessä. Päästyämme heidän hyttiinsä menimme yläsängylle. Hän repi housujani pois.

Saatuaan housuni pois, hän alkoi nuolla minua alhaalta. Hänen kielensä pyöri ihanasti klitoriksellani.

Vartaloni alkoi värähdellä ka sanoin hänelle, että haluan häntä. Hän riisui housunsa ja pian painoi jumalaisen kalunsa syvälle pilluni sopukoille. Kalu oli niin iso, ettei tahtonut pysyä sisälläni. Hän kuitenkin hallitsi homman niin hyvin, että sai minut huohottamaan ääneen. Hänen pallinsa hakkasivat ja kullinsa kävi syvemmällä sisälläni kuin kenenkään muun koskaan ennen.

Myöhemmin pyysin häntä panemaan minua perseeseen. Hän käänsi minua kontalleen eteensä ja käytti jumalaista kaluansa vielä pillussani. Lopulta hän työnsi sen perseeseeni. Se liukui sutjakasti sisälleni. Se oli eka kerta, kun sain munaa perseeseeni.

Lopuksi hän siirtyi viereeni ja aloimme nukkua.

Jos kyseinen mies tunnistaa tarinan haluan kiittää häntä elämäni parhaasta panosta. Ottaisin koska tahansa uusintakierroksen. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute