Herkku-puhelin
Kuulustelu
emma

(Tarina ei ole tositapahtumaa)

Olin lomalla Kuubassa serkkujeni kanssa. Muistan että olin ollut rannalla ja lähdin hakemaan juotavaa, jolloin kolme virkapukuista miestä pidättivät minut. Syytä ei minulle kerrottu..

Istuin käsiraudoissa hämärässä huoneessa. Edessäni on pöytä ja sen takana noin viisikymppinen virkapukuinen mies, joka huonolla englannilla kysyi ikääni, nimeäni yms. Olen 22-vuotias, hoikka ja omasta mielestä ihan nättikin tyttö. Kaikki tuntui menevän ihan sujuvasti, kunnes kuulustelija rupesi kyselemään jostain papereista mitä olin mukamas vienyt jostain. Vastasin vain että en tiedä asiasta mitään varmaan tunnin verran. Kuulustelija lopulta kyllästyi kyselemään ja lähti huoneesta jättäen minut yksin.

Meni jotain vartti ja huoneeseen saapui kaksi ehkä saman ikäistä miestä kuin kuulustelija oli, ottivat molemmat käsistä kiinni ja lähti raahaamaan minua johonkin kellariin päin. Matkalla näin vankisellejä jonne pelkäsin itsekin joutuvani, mutta matka jatkui käytävää pitkin päättyen hämärään huoneeseen joka näytti olevan äänieristetty. Minut laitettiin istumaan tuoliin, joka oli huoneessa olevaan toiseen oveen päin käännetty. Miehet istuivat lattialle odottamaan, mutta mitä? Vastapäätä olevan oven takaa kuului vaimeasti jonkun nuoren naisen kiljuntaa ja huutoa vähän väliä.. Mielessäni rupesi vaeltamaan ajatuksia että pelkoa tulevasta..

Ovi aukesi ja vartijat nousivat ja nostivat minut taas käsistä ylös ja lähtivät raahaamaan kohti huonetta, mistä huutoja oli kuulunut. Huone oli valaistu ja joka puolella oli erilaisia pöytiä, penkkejä, kahleita yms. Nyt tässä vaiheessa rupesin pelkäämään ja saman tien näin edessäni maassa alastoman itkevän nuoren vaalean naisen joka kieri maassa pitäen käsillään jalkojenvälistä kiinni.. Tyttö itki ja ulisi ilmeisesti kivusta joka näytti tulevan hänen sukuelimistään. Kauhistellen ajattelin että mitä hänelle oli täällä tehty, ja samassa tyttö raahattiinkin jo pois.

Minut vietiin väkisin yhdelle pöydälle makaamaan ja samassa ovi sulkeutui ja pöydän luokse tuli kaksi noin nelikymppistä tukevahkoa miestä jotka vaihtoivat pari sanaa vartioideon kanssa. Vartijat lähtivät huoneesta jättäen minut näiden kahden uuden miehen kanssa. Samassa toinen miehistä, jolla oli parta, kysyi minulta samaa tietoa kuin poliisitkin aikaisemmin. Vastasin saman vastauksen että en tiedä asiasta mitään. Pelko raastoi kurkkuani valtavasti jo..!

Mies oli muutaman sekunnin hiljaa ja sitten samassa hän kävi hiuksistani kiinni ja repi käteni pääni yläpuolelle, johon hän sitoi ne karkealla narulla. Toinen miehistä sitoi jalkani levälleen ja laittoi vielä jonkun hihnan mahani päältä ja kiristi sen kireälle, että en voinut liikkua mitenkään. Huusin kovaan että lopettakaa ja samassa silmäni rupesivat kostumaan kun näin parrakkaan miehen kaivavan sakset esille. Vapisevin huulin katsoin kun mies leikkasi bikinini pois päältäni, jättäen minut ihan alasti pöydälle. Tällä välin toinen mies oli hakenut ison raipan jostain. Anelin että he eivät satuttaisi minua ja samassa mies rupesi ruoskimaan rintojani ja mahaani! Kipu oli mieletöntä ja huusin täyttä kurkkua silmät kosteina!

(jatkoa)?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute