Herkku-puhelin
Stressin purkua
vaimo1

Olin poikkeuksellisesti joutunut lauantaiksi töihin ja palasin väsyneenä ja kiukkua uhkuen kotiin. Mieheni tuli puhinani kuultuaan heti ovelle vastaan ja näki olotilani välittömästi. Yliväsynyt sinä olet!

Nainen, nyt on panon paikka, hän sanoi kymmenen vuoden kokemuksellaan minusta.

Hän tuli eteeni ja lukitsi minut lujalla otteellaan eteisen seinää vasten, suuteli määrätietoisesti heikoista vastaväitteistäni välittämättä. Hän piti toisella kädellään molempia käsiäni yhdessä ja toisella kädellä hän törkeästi kopeloi sieltä täältä. Suuteli rintoja, näykki nännejä. Kostutti kielellään kaulani, korvani. Puristeli peppuani ja kutitteli häpykarvojani, klitoristani lisää ja lisää.

Sinähän olet ihan läpi märkä, muruseni. Hmmmnnnn…. Nannaa tarjolla. Kumarrupa nyt ja ota tikkari suuhun ja keskity kunnolla.

Sanalliset ohjeet olivat nuo ja turvalliset kädet vetivät hiuksista pääni alemmas ja pääsin avaamaan mieheni vetoketjun. Tuttu rakas ’hyväntekijä’ oli jo puolikovana, kun mieheni työnsi sen suuhuni. Ahmin sen syvälle kurkkuuni ja kutkuttelin kielelläni sen alasivua ja lakin reunamaa. Tämä tikkari ei pienenny syödessä, se vaan kasvaa kun sitä lutkuttaa. Kauaa en ehtinyt nautiskella tästä namista, kun mieheni raastoi minut ylös – ja housuni alas. Rinnat roikkuivat puseron kaula-aukosta ja ala-pää oli paljaana, huih mikä seksipakkaus!

Kontillesi maahan, vaimo. Heti eikä viimeinen päivä!

Tietenkin tottelin herraani ja valtiastani, kuten aina kun halusin. Peppu paljaana ja pystyssä. Jalat tukevasti haara-asennossa.

Tule, tule mieheni. Pane mua! Kähisin ja heiluttelin peppua kuin kiimainen koiranarttu.

Litisevä pimppu imi sonnin sisään ja ähellyksen äänet voimenivat. Nyt jo koko rappukäytävä tietää että Virtaset tekee pieniä! Tai tappaa toisiaan…

Läps! Läpsis! Aiih, aaah! Peppu kuumana läimäytyksistä ja lisää vauhtia. Kova kanki tikkaa joka seinämää kolostani ja tekee niin hyvää;

Määä tuuuuun! Aaahh! Jatka, jatka, jatka…

Oiih, mmnnnnn…

Sperma täyttää kostean kolon ja autuas olo mielen.

Näin pika-puretaan stressi, sanoi rakas mieheni. Ennaltaehkäiseväksi hoidoksi taidan illalla sitoa sinut sänkyyn ja käsitellä perusteellisesti. Lempeää kuria ja kovaa kyrpää omalle seksiorjalle.

Oih, tätä onnea kun on saanut sen oikean miehen omakseen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute