Herkku-puhelin
Vankilassa
sani

Olen hiljattain joutunut Hämeenlinnan naisvankilaan tuomittuna useista vakuutuspetoksista ja näpistyksistä. Rikokseni ovat sen verran toistuvia ja törkeitä olleet, että joudun viettämään seuraavat pari vuotta tuossa karussa, kamalassa vankilassa..

Olen uusi naisvanki talossa ja viehättävänä naisena mua alkaa heti katseleen harva se naisvanki vankilan muurein sisäpuolella. Katson takaisin lähinnä kauhistuneena heidän syöviä, riisuvia, irstaita, pervoja katseita ja kielenlipaisujaan kun kävelevät ohitseni vankilan käytävällä astellessani vanginvartijan saattelemana uuteen kotiini, ahtaaseen vankilakoppiini, jonka jaan yhdessä jonkun toisen vangin kanssa.

Alan hiljalleen kaikessa rauhassa asettautua koppiini taloksi, kun kuulen askeleita takaani. Koppien ovethan ovat aina päivisin avoinna ja lukitaan vasta yöksi. En ehdi edes kääntyä katsomaan kuka tulija on, kun jo tunnen kuinka jonkun käsi puristaa voimakkaasti pepustani ja korvaani kuiskataan käheällä naisäänellä: ”Upee perse sulla! Sä sit ootkin mun ikioma pikku-narttuni täällä ollessas, tuliko selväksi?! Mä varaan sut tästä päivästä lähtien itselleni”. Käännyn viimein katsomaan ja näen todella jätkämäisen, siilitukkaisen naisvangin, jonka suuntautumisesta ei voi erehtyä, ilmiselvä lesbohan tuo on, mietin mielessäni.

Eikä mikään kaunis ja naisellisuudesta ei oo tietookaan. Lävistyksiä ja tatskoja näyttäis olevan vaikka muille jakaa aika treenatussa suht hyvännäköisessä kropassa.

Yritän sopertaa jotain epämääräistä hänen kysymykseensä, mutta hän keskeyttää mut härskisti painamalla irstaannäköisen suunsa suulleni ja alkaa suudella mua kuumana, kielensäkin työntää suuhuni rajusti kuin merkiksi siitä, että todella on omimassa mut siitä hetkestä lähtien.

Olen pakokauhun vallassa kuin tuolla tavalla yhtäkkiä käydään käsiksi ja pelko alkaa nousta ylleni..ajattelen kauhuissani, että tuonko kanssa joudun viettämään seuraavat kaksi vuotta samassa kopissa.. Kylmät väreet kulkee kaikkialla ja olen pelosta kankea.

Sitten kuulen, kuinka ovi narahtaa ja sisälle selliimme astuu harteikas, hieman julman ja kylmäverisen näköinen vanginvartijamies, Sinä;) Astut askeleen lähemmäksi meitä ja katsot molempia, varsinkin mua hyvin tiukasti ja ankarasti silmiin ja sanot:

”Sinäpä nopea olet! Tuskin ehdit kassisi purkaa kaappiisi kun jo olet täällä lähentelemässä muita naisvankeja. Tämmöinen peli ei meillä täällä vetele, kuuletko”, karjahdat kovaa ja säpsähdän pelästyen matalaa ääntäsi. Yritän selittää miten asia oikeasti meni, mutta et suostu kuunteleen sitä, keskeytät mut sanomalla: ”Annoinko sulle luvan puhutella minua?? Täällä pidetään turpa kiinni, jollei toisin sanota, tuliko selväksi?!!”. Sellitoverini hymyilee vahingoniloisesti vierelläni katsellen mua suoraan silmiin ivallisesti ja nuolaisee huuliaan ja heilauttaa päätään, hyppää yläpedilleen makaamaan hammastikkua pureskellen. Sinä otat pari askelta mua kohti ja katsot terävästi silmiini, sanot: ”Sua ei ole taidettu vielä edes käyttää suihkussakaan, vien sut hetipaikalla peseytymään, haiset kuin rankki!”.

Tuo ei pidä paikkaansa, haluat vain tarkoituksella nöyryyttää mua sen toisen vangin läsnäollessa, ja tartut mua lujaa olkavarresta kiinni ja lähdet kuljettamaan kohti suihku-

osastoa.

Hetken kuluttua olemme pukuhuoneessa, irrotat otteesi käsivarrestani ja jäät seisomaan paikoillesi. Itse olen kaikesta niin äimistynyt, etten tajua tehdä yhtään mitään, seison vain paikallani myöskin ja tuijotan lattiaa. Karjaiset: ”Riisu ne likaiset vaatteesi yltäsi heti paikalla!”. Odotan, että poistuisit paikalta, jotta saan riisuttua, mutta et tee elettäkään siihen suuntaan, että olisit lähtemässä pois. Huudat entistä tuohtuneempana melkein korvaani: ”Helvetin saamaton narttu ämmä.. Eikö sana kuulu vai pitääkö mun itse riisua sut ilkosillesi?!” Tartut paitaani ja kiskaiset sen pois pääni yli todella nopeasti ja rajusti ja heität lattialle. Samalla revit jo farkkujanikin pois jalastani ja jätät mut seisomaan alusvaatteisilleni siihen eteesi aivan lähelle. Mua hävettää ja nolostuttaa kamalasti, itkukaan ei ole enää kaukana.

Naurahdat julmasti kun huomaat kasvojeni pelokkaan ilmeen ja alahuuleni väpättävän, silmäkulmassanikin on jo tippa. Katsot mua päästä varpaisiin todella hitaasti ja arvostelevasti katseellasi, tunnen itseni todella nöyryytetyksi, vaikken vielä edes tiedä, mitä kaikkea onkaan tulossa. Yllättäen kätesi sujahtaa rintsikoilleni ja samassa kiskaiset nekin yltäni yhdellä riuhtaisulla! Lasket ison kämmenesi muhkeille rinnoilleni ja puristelet niitä nyrkissäsi lujaa niin, että sattuu. Inahdan lähes äänettömästi, mutta tietysti tarkkana miehenä kuulet sen ja tuijotat pirullisesti mua silmiin sanoen: ”Ole hiljaa halpa narttu. Sinuahan täytyy näemmä oikein kunnolla alkaa kouluttaa täällä, kun et näköjään ole tuohon ikääsi mennessä mitään tapoja oppinut. Ja meillähän on siihen hyvin aikaa”, hymyilet ilkikurisesti. Käsket mun itteni riisua pikkuhousuni, enkä epäröi enää, vaan teen kuten haluat, housuni tippuvat nilkkoihini.

Komennat mut suihkuun pesulle ja itse jäät nojaamaan vastapäiseen suihkunseinään muutaman metrin päähän kädet puuskassa, jalat levällään, katellen mua koko ajan ylimielisesti alaspäin nenänvarttasi pitkin. Peseydyn äkkiä ja suljen hanan. Käännyn suhun päin ja näen kuinka kutsut mua etusormeasi liikutellen luoksesi... epäröiden lähden astelemaan sua kohti alastomana vettä yhä valuen ja pysähdyn eteesi metrin päähän.

Sanot:” Tuu lähemmäksi narttu”. Mietin hetken ennenkuin päätän totella ja astun vielä yhden askeleen lähemmäksi. Hymyilet leveästi ja ivallisesti katsoen samalla silmiini syvälle ja sanot matalalla äänellä: ” Ja nyt sitten narttu on oikein kiltti ja laskeutuu kontilleen eteeni, kaivaa kyrpäni housuistani ja alkaa imeä sitä kovaksi, tuliko selväksi?”

Kädet vapisten alan aukaiseen etumustasi ja hitaasti kaivan kyrpäsi sieltä esille, se ponnahtaakin kuin lähes itsestään, olet näköjään kiihottunut katsellessasi mua suihkussa.

Epäröin sadasosasekunnin kalusi suuhun ottamista kun jo tarraat tukastani kiinni niin lujasti, etten muista koska viimeksi joku olisi mulle niin tehnyt ja painat päätäni lujaa kyrpääsi vasten. Käsket imeä sitä kunnolla. ;)

Alan imeä sitä oikein tosissani, sillä tiedän, että suuttuisit todella jollen tottelisi ja kyrpäsi alkaa kovettua entisestään lämpimässä suussani. Huohotat jo siihen malliin, että ajattelen mielessäni, että vielä vähän, sitten tää helpottaa ja on ohi..mutta aivankuin lukisit ajatukseni, vedätkin yllättäen nopeasti kivikovan kyrpäsi ulos suustani ja painat päätäni taaemmas sanoen: ”Vielä on suihinotossa parantamisen varaa, mutta sitä harjoitellaan sitten taas lisää seuraavalla kerralla. Nyt aion nussia pientä tuhmaa narttuani pilluun..käännyhän tuota seinää vasten nojaamaan niinkuin olis jo!”.

Samassa painatkin mut suihkunseinää vasten kovaa ja levität jaloillasi jalkojani erilleen.

Et edes koita sormellasi olenko jo märkä, vaan itsekkäästi painat kovan paisuneen sykkivän elimesi pilluhuulilleni takaapäin ja tunnen kuinka ne avautuvat itsestään..tiedän olevani jo märkä, pillumehuni on jo aikaa sitten alkaneet valua reisiäni pitkin kaikesta tästä nöyryytyksestä ja kiihotuksesta, vaikken ois sitä edes halunnu.

Yhtäkkiä survaiset mahtavan kalusi suoraan pilluni perukoille saakka, perille asti kerralla ja rajusti, kiljaisen kivusta! Tartut tukastani taas kiinni ja vedät rintaasi vasten taivuttaen päätäni taaksepäin, kuiskaat korvaani: ”Saatanan likainen pikku-huora. Mulle et inise etkä pane vastaan kertaakaan, tuliko selväksi!”, ja panet kiimaista reikääni hurjana kuin eläin.

Soperran sekavana, että ”Joo, en, selvä”, sillä tiedän jotenkin, että olet täysin tosissasi.

Toisella kädelläsi puserrat muodokasta persettäni kovakouraisesti kourien, tunnen kuinka kassisi hakkaavat lujaa persettäni ja välilihaa vasten ja kuinka kova kyrpäsi soutaa syvällä limaisessa vitussani edestakaisin rajusti. Tunnen olevani todella alistettu ja nöyryytetty mutta kiihottunutkin kaikesta, vaikka niin rumasti ootkin puhunu mulle ja käsitellyt mua kuin paskaa. Viimein tunnen kuinka kyrpäsi alkaa kouristelemaan vitussani kovaan tahtiin sykkien ja sitten sulta tulee...Karjut kovaan ääneen ooiiiihhhh...aaaaahhh...multa tuleeee!!! Kyrpäsi sylkee lastinsa suoraan pilluni uumeniin, et edes kysy, saatko tehdä niin, vaan teet kuin vanhasta tottumuksesta. Sieltä tuleekin melkoinen lasti ja vetäydyt sisältäni, käännät mut toisinpäin ja painat päästäni lattialle eteesi kontalleni, käsket nuolla spermaisen kalusi puhtaaksi mehuistasi ja kunnolla. Vastenmielisesti teen sen ja yritän näyttää tyytyväiseltä. Murahtelet vielä lämpimän kieleni tuntiessasi kalullasi ja soperrat: ”Hyvä narttu. Kyllä susta vielä hyvän vankilahuoran saan itelleni ajan myötä, kuin noin hyvin nuoletkin kyrpääni. Mutta kuten sanoin jo, sua täytyy vielä kouluttaa ja kunnolla talon tavoille, jotta saan susta kaiken tarpeellisen irti.”

Nostat mut ylös hiuksistani ja komennat pukeutumaan nopeasti vankilan vaatteisiin, samalla itse tunget puolikovan kyrpäsi takaisin housuihin ja pyyhit hikeä kasvoiltasi.

Ennen kuin lähdet viemään mua takaisin selliini, sanot jämerästi: ”Tiedän, mitä sellissä oikeasti tapahtui. Noi naiset ovat täällä niin kiimassa, että käyvät sun kimppuusi alta aikayksikön ja nussivat sut ihan riekaleiksi kukin vuorollaan..niillähän on 2 vuotta aikaa.. jollei siis sulla ole suojelijaa. Voin alkaa sellaiseksi sinulle yhdellä ehdolla, että nurisematta täst eteenpäin teet aina mitä käsken ja jätät vikinät sikseen, eikä näistä jutuistamme puhuta sit kellekään, tuliko selväksi?!”. ”Tuli”, vastaan ja talutat mut takaisin selliini, työnnät ovesta sisälle rajusti ja paiskaat raskaan oven kiinni perässäsi.

Menen sängylleni makaamaan, onneksi saan olla yksin, sellitoveri ei ole huoneessa onneksi, rauhaa tarvinkin tuon kaiken jälkeen. Nyt vasta tajuan mihin olen itseni saattanut, enpä olis ikinä uskonut. Olen niin nöyryytetty kuin ikinä voin olla ja nukahdan itkuuni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute