Herkku-puhelin
Neitsyt strippiklubilla
Pillukuningatar

Olin kulkenut kaupungilla jo pitkään. Alkoi olla jo myöhä, mutta olin juuri vielä etsimässä strippiklubia, sillä olin lomamatkalla. Näin juuri sopivan jonka nimi oli "Kultainen ruoska". Oven vierellä näin ujon näköisen nuoren naisen, joka tutki paikkaa pelokkaan näköisenä. Hän oli niin seksikäs, että tunsin kostuvani jo ajatuksesta aktista hänen kanssaan. Kysyin häneltä miksei hän mennyt sisälle. Hän näytti säikähtäneeltä, mutta vastasi ettei tiennyt uskalsiko. Hän kertoi, ettei tiennyt, oliko mukavampaa olla naisen vai miehen kanssa, eikä siksi ollut koskaan harrastanut seksiä. Hän aikoi säästää immenkalvonsa puhkaisemisen oikealle sukupuolelle. Kerroin ujona että ehkä hänen ei tarvinnut, jos hän tulisi mukaani. Odotin, että hän säikähtäneenä lähtisi pakoon, mutta hän näytti nauttivan ajatuksesta. Siksi hän seurasi minua hotelliin, jossa yövyin.

Hotellihuoneessa hän näytti hieman katuvan ideaansa, mutta ajattelin, että nyt on myöhäistä valittaa. Otin hänen takkinsa päältä. Kun otin hänen paitaansa huomasin, että hänen tissinsä olivat kovat ja nänninsä nöpöttivät. Revin äkkiä oman paitani päältäni ja paljastin hänelle omat tissini. Hän näytti hyvin kiimaiselta, mutta myös yhä seksikkäällä tavalla ujolta. Kun otin hänen housunsa huomasin, että hänellä oli mustat stringit, jotka olivat aivan kosteat. Otin hänen stringinsä hänen päältään hampaillani, ja huomasin että hänellä oli ajelematon kolmionmuotoinen pehko. Se vain korosti hänen seksikkyyttään ja tunsin, että hän oli minun omani. Rupesin nuolemaan hänen häpyhuuliaan ja tunsin kuinka hän vääntelehti hieman. Kaivoin laukustani violetin dildon ja survaisin sen hänen reikäänsä. Immenkalvo puhkesi ja hänen pillustaan valui verta. Hän huusi kivusta ja kiimasta.

Rupesin tunkemaan dildoa syvemmälle samalla kun hän näpelöi klitoristaan. Hän lopetti klitoriksensa koskettelun avatakseen housuni ja ottaakseen pois pikkuhousuni. Tunsin kuinka hänen kielensä tuli kosteiden häpyhuulieni väliin. Aloin tuntea kuinka orgasmi alkoi tehdä tuloaan. Ensin hän huusi kun hän tunsi orgasmin. Minä sain siitä lisää hyvää oloa ja laukesin suoraan hänen suuhunsa. Me molemmat huohotimme väsyneinä ja hän totesi ettei varmasti koe enää ihanampaa hetkeä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute