Herkku-puhelin
Tapaaminen
Siouxsie

Tarina kertoo Katjasta johon tutustuin ja kirjoittelimme villejä tarinoita toisillemme, vihdoin Katja ilmoitti tulevansa viikonlopuksi ja haluavansa toteuttaa kaikki temput mitä olen kertonut. Klo. 9.15 Kouvolan asemalle, ja Katja astuu ulos junasta toisen naisen kanssa. "Sanna tahtoi tulla mukaan ja lupasi ettei häiritse meitä". Katselin tyttöjä, Katjan vaaleat ja Sannan tummat hiukset heiluivat tuulessa "mennään”, sanoin ja hyppäsimme autoon lähtien kohti Tornionmäkeä ja tutustuttamaan tytöt kaksiooni.

Perille päästyämme tytöt riisuivat takit ja katselin heidän upeita vartaloitaan, kumpikin harrasti liikuntaa ja salilla käymistä. Tytöt ilmoittivat haluavansa mennä suihkuun, näytin missä on pyyhkeet ja jne.jätin heidät riisumaan. Tytöt menivät suihkuun ja jättivät oven raolle ikään kuin kiusaksi ja menin tietenkin kurkkimaan ja näin kuinka Katja oli polvillaan ja runkkasi sormillaan Sannan pillua Sannan pyytäessä työntämään sormen perseeseen. Eikä mennyt kun hetki niin Sanna laukesi, itse tunsin olon tukalaksi ja menin riisumaan itseni ja kävelin kyrpä eteen sojottaen suihkuun ja kysyin mahtuuko vielä yksi? "totta kai" tytöt sanoi ja Katja alkoi runkata kaluani käskien Sannan makaamaan allensa ja nuolemaan pilluaan, samalla hän alkoi imemään kova kyrpääni joka sykki valmiina lennättämään lastinsa, ja ei mennyt kauaa kun roiskin spermat Katjan suuhun ja rinnoille Katjan saadessaan oman orkkunsa Sannan ansiosta.

Tytöt nuolivat kyrpäni puhtaaksi ja pesimme toisemme, suihkun jälkeen minulle seisoi taas ja istahdin altaalle ja kysyin kumpi aloittaa? Katja työnsi kiimaisen perseensä ja ohjasi kyrpäni sisälle tiukkaan treenattuun vittuunsa ja alkoi lypsää samalla he suutelivat Sannan kanssa Sannan hieroessa Katja orgasmiin, vaihto kuului kun Sanna halusi saada kyrpäni sisään, Katja meni ja jätti meidät naimaan suihkuun kunnes tunsin olevani tulossa, Sanna aavisti sen ja hyppäsi pois ratsailta, mennään hän sanoi, makkarissa makasi Katja runkkaamassa itseään dildolla ja pyysi Sannaa kiinnittämään kullin vyötärölleen.

Siinä katselin kun tytöt nussi toisiaan ja menin mukaan Katjan ratsastaessa Sanna päällä, asetin kyrpäni Katja peräaukolle ja painoin hitaasti sisään, kiimainen karjaisu kuului kun olin pohjassa, aloin hitaasti liikkua ja en kestänyt kauaa kun laskin lastini paineella Katjan suolen uumeniin meidän kaikkien kolmen täristessä orgasmin kourissa. Siinä maatessani huomasin ettei tytöt saaneet vielä tarpeeksi, he alkoivat imeä kaluani kovaksi, ja ei kauaa kun taas seisoi ja Sanna hyppäsi ratsaille, alkoi rytmikkään liikkeen ja lypsi kyrpääni. Katja katseli vierestä ja sormetti itseään, pyysin häntä istumaan kasvoilleni että saisin nuolla ja siinä taas mentiin. Ei kauaa kun spermani lensi sykkivään pilluun ja sykkivän pillun tykyttäessä huulillani.. Lopuksi kaikki kolme nukahdimme ja jatkoimme leikkiämme illalla..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute