Herkku-puhelin
Perjantaiseksiä kylvyssä
Jay Hendriks

"Mitä sinä teet?", hän kysyi kun astuin samaan ammeeseen hänen kanssaan.

Olin pudottanut kylpytakin lattialle hänen arvioivan katseen etsiytyessä vatsani alapuolelle. Kaluni oli kovettunut sykkien ja haluni sai suuni kuivumaan.

Kumarruin suutelemaan häntä vaativasti: "Oma vikasi kun herätit sen."

Nojauduin käsilläni ammeen reunoja vasten ja tunsin kuinka käsi hyväili kalun suonikasta vartta.

"Ei näin pienessä ammeessa hommasta mitään tule", hän huokasi.

"Eikö?", kysyin ja hymyilin. "Sehän nähdään."

Nostin hänet ammeen reunalle istumaan ja levitin jalat sen reunoille. Hän nojasi vasten toista päätyseinää: "Seinäkin tuntuu kylmältä."

"Annan jotain muuta ajattelemisen aihetta", vastasin ja kumarruin suutelemaan hänen nännejään. Pyörittelin kielellä vuorotellen molempia nännejä. Poimin kovettuneet marjat huulieni väliin venyttäen niitä. Näykin niitä hellävaroin hampaillani. Kaluni seisoi valmiina, mutta vielä ei ollut oikea aika.

Laskeuduin alaspäin ihailemaan kostuvaa pillua. Häpyhuulet avautuivat kutsuvasti. Painoin kieleni vasten märkää rakoa ja annoin kieleni liukua alhaalta ylös yhä uudelleen. Hän voihkaisi heikosti.

Levitin häpyhuulia erilleen ja pyörittelin kieleni kärkeä klitoriksen ympärillä. Naisen sisältä tihkui uutta kosteutta poskilleni. Hän hengitti raskaammin ja nojasi päätään vasten seinää.

Levitin kielelläni liukkautta ja työnsin yhtä sormea hitaasti sisään pilluun. Leikittelin klitoriksella sormen tehdessä hitaasti edestakaista liikettä. Hänen lantio pyöri hitaasti vastaten sormen kiihotukseen.

Käänsin hänet ympäri siten, että hän tarjosi peppuaan. Kaluni seisoi melkein kipeää tehden ja olisi ollut ihanaa työntää se hitaasti takaapäin pilluun, mutta maltoin vielä mieleni. Kumarruin vielä nuolemaan pillua takaa päin. Hänen suusta purkautui hiljaisia voihkaisuja. Klitoris paisui ja pillu valui mahlaa.

"Tule jo", hän pyysi.

Kiusasin häntä vielä hetken. Sitten nousin polvilleni hänen taakseen ja sovittelin tummanpunaista terskaa pillunhuulille. Hieroin sitä häpyhuulien välissä kostuttaen sametinpehmeää päätä.

Hitaasti työnsin terskaa sisään ja ulos. Sitten hieman syvemmälle kunnes kalun varsi kiilteli hänen nesteistä. Kalu liukui pohjaan saakka ja otin häntä lanteista kiinni.

Hitaasti työnsin pitkiä työntöjä pohjaan saakka. Hän nojasi vasten ammeen reunaa ja ojensi kätensä koskeakseen liukasta kalun vartta, kiveksiä ja klitorista.

Pillu puristeli kaluani ja sai minut voihkimaan nautinnosta. Kiristin tahtia hänen työntäessä vastatyöntöjä. Vesi loiskui ammeessa.

"En kestä kauaa", voihkaisin.

"Istu ammeen reunalle", hän sanoi.

Vetäydyin hieman vastahakoisesti, mutta tiesin mitä hän ajoi takaa.

Asetuin ammeen vastakkaiseen päätyyn kuten hän aiemmin. Hän kumartui haarojeni väliin. Käsi runkkasi varovasti liukasta vartta. Tunsin huulien hamuavan kiveksiäni. Hän imi ja nuoli niitä hetken aikaa. Sitten kieli liukui vartta pitkin kohti terskaa.

Hän näykki hellästi hampaillaan ja livutti kieltä pitkin vartta.

Haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla, kun terska liukui yhtyeenpuristettujen huulien välistä suuhun. Kieli pyöri terskan ympärillä ja teki minut kiimasta sekaisin.

"Nyt haluan sisääsi", sanoin käheästi.

Ohjasin hänet takaviistoon asentoon vasten ammeen loivaa puolta. Saatoin ohjata kalun edestäpäin hänen sisälleen. Kalu liukui vaivattomasti sisään. Pitelin käsilläni häntä jaloista kiinni ja nussin kiihtyvään tahtiin.

Hän ynisi ja voihki korvaani. Tunsin, kuinka hänen vartalonsa jännittyi. Suustani purkautui huudahdus kun purkauduin syvälle hänen sisäänsä. Tunsin pillun puristelevan kalun ympärillä pumpaten sitä tyhjiin. Lihakset värisivät jännityksestä ja hänen pienet lantiopohjanliikkeet antoivat kuin pieniä sähköiskuja vartalooni.

Ajattoman hetken jälkeen vetäydyin vastahakoisesti hänen sisältään. Istuuduin ammeen päätyyn ja vedin hänet päälleni. Suutelin hänen rintojaan.

"Tiedätkö miten tuossa voi käydä", hän hymähti.

Katseeni sisälsi vastauksen ja näykin leikkisästi häntä kaulasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute