Herkku-puhelin
Tarpeiden tyydyttämistä (1)
Sjokke

Hieman yli nelikymppinen nainen käveli kohti hotellihuonettaan. Viikonlopun mittainen hotelliloma oli juuri alkanut. Hän ei aikonut tehdä koko viikonloppuna mitään erikoista. Ainoastaan levätä. Sekä tuntea nuorta lihaa ja kiihkoa sisällään. Siksi hän oli valinnut lomakohteeksi hotellin, jonka alakerrassa oli myös sellainen ravintola, jossa käy nuorempia ihmisiä. Hän oli jo jonkin aikaa tuntenut voimakasta vetoa parikymppisiä miehiä kohtaan. Hän saattoi nykyään päätyä masturboimaan kesken kauppakierroksen, jos näki tarpeeksi tiukkapakaraisia nuoria miehiä ja käytti liikaa mielikuvitustaan. Hän oli harkinnut jopa vilauttelevansa hieman nuorille miehille kaupoissa. Se oli kuitenkin jäänyt ajatuksen asteelle, koska kaupoissa on nykyään liikaa valvontakameroita. Nyt oli kuitenkin viikonloppu pyhitetty unelman toteuttamiselle. Hän todella aikoi tuntea nuoren, kiihkeän lihanpalan sisällään jo tänä iltana.

Hän astui hotellihuoneeseen ja laski laukkunsa sängylle. Ensimmäiseksi pitäisi käydä suihkussa ja miettiä sitten, mitä laittaa illaksi päälle. Nainen riisuutui ja katseli hetken itseään peilistä. Melko hoikka vartalo, vähän ylimääräistä reisissä ja takamuksessa. C-kupin rinnat, jotka eivät enää näyttäneet aivan teinitytön kiinteiltä pallukoilta. Vähän ylimääräistä siellä täällä, mutta ei mitään vakavaa. Eiköhän vartalo jollekin nuorelle orille kelpaisi. Hän oli ajellut hiuksia lukuun ottamatta kaikki karvansa pois pelkästään tätä viikonloppua varten. Katsellessaan itseään peilistä nainen muisteli söpöä vastaanotossa työskennellyttä nuorta miestä. "Jospa sillä tulisi jossain vaiheessa asiaa tähän huoneeseen", hän ajatteli. Hän kuitenkin tajusi, että se ei olisi kovinkaan todennäköistä. Parempi siis vain keskittyä siihen, että saa iskettyä ravintolasta jonkun.

Vastaanoton poikaa ajatellessaan nainen hiveli hajamielisesti itseään joka puolelta. Lyhyet tummanruskeat hiukset näyttivät oikeastaan aika hyviltä. Ja karvaton alapää. Siitä oli aikaa, kun hän oli edellisen kerran ollut täysin karvaton. Siitä tuli jotenkin kiimaisempi ja tuhmempi olo. No, jos sitä vastaanoton poikaa ei voisi saada tänne, niin kai häntä edes sai ajatella. Nainen siveli rintojaan ja kaulaansa ja kuvitteli, että se söpö nuori mies on häntä hyväilemässä. Palvomassa naista, joka tarvitsee tyydytystä. Nännit alkoivat kovettua. Kyllä tuntuikin hyvältä. Hän oli ollu tarkoituksella tyydyttämättä itseään pari viikkoa, jotta seksi tuntuisi lomalla paremmalta. Ehkä sitä voisi kuitenkin jotain tehdä iltaa, ettei olisi liian päällekäyvä. Nuoret miehet tahtovat säikkyä siitä.

Nainen kuljetti kätensä pakaroilleen ja silitti niitä hellästi. Hän sipaisi peräaukkoa kämmensyrjällään. Samaan aikaan hän ajatteli sitä vastaanoton pojua. Pillu kostui jo siitä ajatuksesta, että se poju olisi valmiina nuolemaan häntä. Hän levitti hitaasti jalkojaan seisten edelleen peilin edessä. Hän katsoi peilistä, kuinka vasen käsi kulki paljaalle pillulle samalla kun oikea jatkoi pakaroiden ja peräaukon sivelyä. Hän lähes tunsi vastaanoton pojan huulet kaulallaan ja tämän kiinteät pakarat ja selkälihakset käsiensä alla. Ja farkkujen alla sykkivän kalun.

Nainen kuvitteli, kuinka hieroisi nuorta vatsaa ja siirtyisi alaspäin kohti kasvavaa, innokasta kankea. Hän kaivoi laukustaan dildon ja istuutui sohvalle. Hän laittoi dildon surisemaan pillunsa huulille. Hänen koko vartalonsa kaipasi tyydytystä. Hitaasti hän siirsi pakaransa aivan sohvan reunalle niin, että lähes makasi selkänojaa vasten. Hän liikautti sauvaa hieman syvemmälle kolossaan. Luoja, kuinka hyvältä se tuntuikaan. Nainen sulki silmänsä ja kuvitteli, että vastaanoton poika on juuri työntymässä hänen sisäänsä. Hän piteli sauvaa oikealla kädellä ja laittoi vasemman käden pakaralle ja puristi sitä hieman. Sauva liikahti syvemmälle. Sitten hieman ulos. Ja taas syvemmälle. Hän tunsi itsensä todella kiimaiseksi. Hitaasti hän liikutti sauvaa edestakaisin ja paineli samalla peräaukkoaan toisella kädellä. Tuntui hetki hetkeltä enemmän siltä, että hän ei enää mahdu vartalonsa sisälle. Tuntui niin hyvältä, että teki mieli kiemurrella ja huutaa. Sauva liikkui edestakaisin, yhä syvemmälle ja syvemmälle. Hän tunsi, ettei kohta pysty pidättämään orgasmia. Tuntui niin hyvältä, että hän työnsi vasemman kätensä peukalon peräaukosta sisään. Sauva liikkui edestakaisin. Hän kiihdytti oikean kätensä tahtia ja runkkasi pilluaan sauvalla nopeammin ja nopeammin. Sitten hän tunsi, että orgasmi tulee. Pillu alkoi supistella. Hän kuvitteli pumppaavansa nuorta, kiihkeää kalua, joka pystyisi kyltymättömänä vielä moneen aktiin.

Maattuaan hetken sohvalla nainen nousi tärisevin jaloin. Olipa tehnyt terää. Nyt suihkuun ja laittautumaan, että ehtii vielä baariinkin tämän illan aikana. Ja sitä aitoa nuorta kyrpää etsimään.

-------------

Tarina jatkunee, kunhan ehdin kirjoittaa lisää. Palautetta saa lähettää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute