Herkku-puhelin
Kiimassa
Asia

Imuroin kämppää kiimassa, tiedän että kohta astut sisään ovesta ja aion hyökätä kimppuusi heti.

Juuri kun saan imuri kaappiin auto suhahtaa pihalle. Tiedän että sinulla kestää hetken joten riisun verkkarit ja t-paidan jotka paljastavat altaan valkoiset juuri sinun saapumistasi varten puetut hotpantsit ja valkoiset push up-rintaliivit. Housuissa loistaa märkä läntti pimppini kohdalla. Liivit ovat pitsiset, toppaamattomat..nännini puskevat niiden pintaan kovina. Sipaisen kiiltoa huuliin ja vedän ponihäntiäni tiukemmalle.

Ovi aukeaa ja astut sisälle, tervehdit. Pyydän sinua pistämään simmut kiinni ja tulen esiin. Seisot hölmistyneenä eteisessä ja yrität tirkistellä. Sidon silmäsi liinalla ja alan riisua päällysvaatteitasi pois. Olet hermostunut et pidä salaisuuksista. Rauhoittaen hipaisen etumustasi, kielesi muuttuu heti ja sanot minua tuhmaksi. Ohjaan sinut olohuoneeseen. Alan avata housujesi etumusta hitaasti tunnen miten peniksesi alkaa kohoilemaan tilanteen vaikutuksesta..minun käteni kosketuksesta ja henkistyksestäni alushousujesi läpi. Vedän housusi alas ja poistan ne sivummalle. Nousen ylöspäin hiplaten samalla käsilläni reisiäsi, etumustasi, rintaasi..riisun puserosi pois ja laskeudun hitaasti takaisin alaspäin suudellen rintaasi, lipaisen herkästi kielen kärjellä nänniäsi, värähdät. Hengität rauhallisesti kun huuleni löytävät housujen peittämän peniksesi. Kiusaan sinua hieman housujen päältä painaen suudelmia terskaan. Elimesi on jo kasvanut täyteen mittaansa ja kaivan sen housuista esiin, tipauttaen pöksyt lattialle..

Katson sinua silmiin sillä olet juuri aukaissut liinan pois ja kutsut minua tuhmaksi..se vain yllyttää minua ja hellästi runkkaan kädelläni peniksen vartta. Nuolaisen välillä peniksen vartta pitkin vedoin alhaalta ylöspäin kohti terskaa. Olen polvillani edessäsi ja katsot minuun alaspäin kun hiljaa vien terskasi suuni sisään koskematta siihen näytän vain että voisin puristaa huuleni yhteen mutten sitä tee..

Pyydät että ottaisin sen jo kokonaan suuhuni. Lipaisen terskan kärkeä ensin hellästi ja sitten jo vaativammin, nuolen sinua kuin tikkaria.. ilmeesi kertoo kaiken. Pidät tuhmasta pikku tytöstäsi kovasti ja haluat että imen kaluasi. Hengityksesi kiihtyy ottaessani terskan suuhuni kokonaan ja puristaessani huuleni sen ympärille. Imen sen päätä, kieleni pyörii terskan ympärillä sen ollessa suussani. Kähiset jotain taivaallisesta.. Rytmitän kättäni suuni liikkeisiin, kastelen peniksesi varren kokonaan suullani sen upotessa sisääni. Käteni liikkuu varrellasi kiertäen esinahkaa ylös alas. Välillä lopetan ja nuolen taas pitkän vedon palleista terskan kärkeen asti. Sanot että meinasit jo tulla. Huomaan ja nuolaisen suolaisen touhutipan talteen terskan kärjestä. Nousen ylös ja pyydän sinua odottamaan hetkisen. Tullessani hipaiset haaroväliäni ja sanon että sen aika on myöhemmin. Minua panettaa ihan hirveästi mutta olen odottanut saavani pippelin suuhuni koko päivän ja aion sen myös toteuttaa. Asetan peniksen pään kautta sen varren juureen penisrenkaan ja vedän sen tiukalle. Katsot minua kysyen..minä vain hymyilen ja otan peniksesi uuteen käsittelyyn. Imaisen sen suuhuni ja viettelevän hitaasti aloittaen pyöritän päätäni vartesi ympärillä koko ajan hitaasti nopeuttaen liikkeitäni. Kuola valuu suupielistäni kiihdyttäessäni tahtia. Välillä on pakko päästää ihana kalusi putoamaan suusta ja hengittää välillä. Kätesi haparoivat rintojani ja saat toisen nännini ulos ja pyörittelet sitä sormiesi välissä. Ynisen kiihkoissani. Päästän sinut sohvalle istumaan.

Saat nyt koko rintani käsiisi ja puristelet sitä..alapääni valuu solkenaan. Haluaisin jo sinut sisääni mutta silti kuin masokisti kiusaan itseäni vain lisää.

Terskasi pullottaa jo suurena penisrenkaan tuottaman paineen vuoksi. Tuntuu kuin vartesikin olisi kaksinkertainen. En saa kalustasi tarpeekseni, kehun ihanaa munaasi ja sanot että sinulta taitaa kohta lentää. Kiristän penisrengasta vielä vähän sillä et saa vielä tulla. Nyt kutsut minua julmaksi.

Kastan sormeani suussani ja vaivihkaa alan painaa keskisormeani peppureiällesi. Tiedän että pidät siitä..painan sormen vähän sisään ja painan g-pisteestäsi. Terska pullistuu entisestään punaisena pää on aivan turvonnut. Ähiset jo hikisenä käsittelyssäni. Nyt en enää voi odottaa vaan riisun alushousuni, nousen ylös levitän jalkani ja istun syliisi selkä päin kasvoihisi. Otan munan varresta kiinni ja ohjaan sen varovasti sisääni. Pilluni kosteus vetää terskasi sisään. Pyydät olemaan varovainen sillä terskasi on jo todella herkkä. Laskeudun alaspäin varmoin ottein, ihana munasi uppoaa vartta myöten sisääni ja se jo saa minussa aikaan ihania väristyksiä. Otat lanteistani kiinni ja alat pumppaamaan kaluasi sisääni. Nojaan käsilläni polviisi ja jalkateräni olen nostanut sohvalle vipuvoimaksi. Liikutan itseäni tahdissasi. Pilluni maiskahtelee kalusi ympärillä turhankin äänekkäästi. Muna tuntuu ihanan kovalta sisälläni ja terskan hieroessa sopukkojani alan saada. Huudan kauhun vallassa sillä orgasmini on niin valtava..Tärisen kuin horkassa otteessasi. Tunnen kuinka spermaasi lentää pilluni perälle vain hiukan.. Työnnät minut pois sylistäsi ja asetun sohvalle pylly pystyyn eteesi. Peppu vakoni supistelee vielä orgasmin jäljiltä, huomaat lattialla isoimman dildoni..sillä jolla aloittelin ennen tuloasi.. TYönnät sen varovasti pilluni sopukoille ja vetelet kiusoittelevasti. Vai halusit sinä tuhma tyttö kiusata...oih. puhut niin tuhmia että alan työntää itseäni dildoa vasten. Pian se on jo kokonaan sisälläni. Sanot ettet saanut vielä..annat penisrenkaan kiusata vielä itseäsi ja alat painamaan terskasi peppureiälleni. Pyristelen hieman mutta vain hieman vastaan kuin leikkien etten haluaisi sitä. Munasi painuu suoleeni ja pysyt liikkumatta hetken aikaan vain hetken kun aloitat järjettömän nopeat työnnöt, mutta ei minuun satu. Olen odottanut munaasi koko päivän, valmistellut.. Panen peppuani sinua vasten. Selkä notkolla alistun käytettäväksesi. Painat dildon varren pään vasten reittäsi, ja työntyessäsi minuun kaksi munaa täyttää sopukoitani samaan aikaan. Välillä dildo meinaa pudota kyydistä mutta ojennat sen takaisin paikoilleen ja nait minua. Munat hierovat välilihaani ja tunnen kuinka pilluni supistelee mahtavan kalusi ympärillä kun alan saada toista orgasmiani. Polveni pettävät enkä pysty liikuttamaan itseäni anon sinua vain panemaan minua enemmän, kovaa, lisää lisää....

Huudat minua auttamaan että nyt lentää... kierähdän nopeasti ympäri ja avaan penisrenkaan vartesi ympäriltä..tartun nopeasti varteesi ja liikutan nopeasti edes takaisin.. Terskasi alkaa sylkeä kuumaa spermaa pitkin kasvojani ja rintojani...nuolen spermaisia huuliani ja tuntuu kuin nesteesi eivät loppuisi koskaan. Peniksesi räjähtää käsiini ja sykkii kuumaa laavaa kauan. Kehut kuinka kiltti tyttö olin toteuttaessani yhden fantasioistasi. Nostat minut hellästi syliisi ja kannat suihkuun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute