Herkku-puhelin
Tapaaminen ja kolmas pyörä
Recollections

Avaan oven ja hymyilet siellä ehkä hieman ilkikurisesti, onhan viime tapaamisesta kulunut jo kauan aikaa. Astut sisään ja laitan takkisi henkariin roikkumaan. Vaihdamme vielä eteisessä nopean tervetuliaishalauksen ja poskisuudelman, jonka jälkeen siirrymme keittiöön, jossa kahvin tippumaan laitettuani istumme pöytään rupattelemaan ja odottamaan kahvin valmistumista.

Kahvia juodessamme tunnelma alkaa pikku hiljaa rentoutua, juttelemme niitä näitä ja juttu luistaa leppoisasti. Tästä rohkaistuneena siirrän jalkani silittelemään jalkaterääsi. Lasken käteni kädellesi, katsomme toisiamme silmiin hymyillen ja jatkamme jutustelua jalkani hyväillessä jo pohkeitasi.

Juttelun aiheet muuttuvat yhä rohkeammiksi. Siivoan pöydän ja kerron liikkumisen olevan jo hankalaa, koska kullini olevan jo täydessä seisokissa farkkujen sisällä. Kun vastaat sinunkin olevan jo aivan märkä ja haluavasi naida kanssani, istun takaisin alas ja sanon että sinun täytyy vielä hetki malttaa odottaa.

Sanon haluavani sinun riisuvan itse itsesi siinä pöydän toisella puolella minun katsellessa ja antaessa ohjeita mitä tehdä. Nouset ylös ja riisut kiltisti aina sen vaatteen jonka käsken riisua, kunnes olet pelkät rintsikat ja pikkarit päällä siinä edessäni. Käsken ottamaan rintsikat pois jonka teetkin mielihyvin. Nännisi nöpöttävät jo terhakkaasti, mutta käsken sinun hieroa niitä lisää. Hierot molempia nännejäsi kunnes ne töröttävät kovina. Käsken sinua riisumaan pikkarisi. Sieltä paljastuu siistiksi ajeltu upean näköinen pillu. Häpyhuulet ovat jo kiihotuksesta turvonneet ja kutsuvasti hiukan raollaan.

Käsken sinua työntämään sormen sisääsi ja ojentamaan sen minulle maistettavaksi. Samalla nousen itsekin seisomaan ja alan riisua itseäni. Hetken aikaa sormeasi pillussa uitettuasi ojennat kätesi ja ensin nuuhkaisen sitä antaumuksella. Kehun pillusi ihanan seksikästä tuoksua ja otan sormesi kokonaan suuhuni. Livon kielelläni jokaisen pisaran pillusi mehuista samalla jo housuni avaten. Heitän ne pois ja voit nähdä kullini seisovan lujasti venyttäen alkkareita ja koetellen niiden kestoa. Sivelen kulliani muutaman kerran alushousujen läpi sinun seuratessa herkeämättä. Kuin itsestään kätesi on hakeutunut pillullesi sitä kiihkeästi hyväillen.

Vedän alkkarit alas, jolloin kova kaluni ponnahtaa vapauteen. Pilluasi ja sitä yhä kiivaammin hyväilemää kättä katsoen vedän esinahan kokonaan taakse ja katsot kiihkeästi sinipunaista kyrvän päätä. Kysyn haluatko, että työnnän kyrpäni pilluusi tässä keittiön pöydälle ja nussin sinua oikein kunnolla. Kun vastaat vain ”Joo”, vaadin paremman vastauksen ennen kuin panisin sinua. ”Haluan saada kullisi pilluuni ja että nait minua oikein lujaa, nyt heti tässä pöydällä.”

Mitään sanomatta astun pöydän päätyyn ja kiskaisen sinut kovin ottein minuun kiinni. Suutelen kiihkeästi suulle, sitten kumarrun ja imen hetken molempia nännejäsi. Työnnän sinut pöydälle selällesi, tunnet allasi pöydän kovan pinnan ja se tuntuu ensin kylmältä omaa kuumaa kehoasi vasten. Se ei nyt haittaa, päinvastoin kiihottaa sinua yhä enemmän.

Nostan jalkojasi ja nuolaisen kerran pilluasi kielelläni. Sitten kumarrun puoleesi ja työnnän kieleni syvälle suuhusi. Maistat oman pillusi seksikkään maun ja imet kiihkeästi kieltäni.. Suoristan itseni, vien toisen käteni jalkasi alta niitä levittäen ja ohjaan toisella kädelläni kullini hyväilemään häpyhuuliasi ylös ja alas. Et kestä enää vaan sanot: ”Pane mua, työnnä kyrpäsi heti sisälle mun pilluun. NYT HETI!”

Samassa työnnyn rajusti kullini koko mitalta syvälle pillusi pohjaan asti, varoittamatta ja kovaa. Kumarrun eteen taittaen sinun polvesi vasten olkapäitäsi ja hyväilen rintojasi kiihkeästi tehden samalla lujia työntöjä sisään ja ulos. Otan molemmat nännisi sormieni väleihin niitä lujasti puristaen ja hieroen. Sitten yllättäen vetäydyn sisältäsi ja käsken kääntymään vatsallesi. Käännyttyäsi ihailen hetken upeaa takapilluasi ja alan valmistella työntymistä sisään lipsutellen terskan päätä häpyhuultesi välissä. Sitten varoittamatta survaisen kullin pilluusi kerralla koko mitaltaan ja läimäytän samalla lujaa kädelläni pakaraasi. Alan työnnellä sisään ja ulos hieroen toisella kädellä klitoristasi. Otan samalla takaani tiskipöydältä siihen varaamani muoviputkilon. Se on vähän alle 20 cm pitkä ja vain vähän sormea paksumpi. Ilman mitään liukastetta työnnän sen syvälle peppureikääsi yhtään säälimättä. Tätä et enää kestä vaan suustasi pääsee kovaa voihkimista. Oiiiiih… LISÄÄ… Aaaah… VIELÄ…AAAAH… NYYYT… OOOOHH!

Survon voimalla viimeiset työnnöt ja tunnen siemensyöksyn alkavan aina selkärangasta asti ja vavahtelevan kullini sinkoavan lastin syvällä sisälläsi. Rojahtaessani päällesi kullini ja pillusi sykkivät pitkään toistensa ympärillä ja sisässä. Viimein käännät päätäsi ja annan sinulle hellän suukon.

Katson läheltä kasvojasi ja hymyilen. Annan hellän suukon huulillesi ja sinunkin kasvoillesi leviää hymy samalla kun avaat silmäsi. Hengityksen tasaannuttua nousemme ylös ja käyn nopeasti pesulla. Tultuani ulos WC:stä sinä menet vuorostasi peseytymään.

Pesulta tultuasi tuot jo pois riisumasi vaatteet tuolille sängyn viereen, tulet viereeni ja annat kevyen suukon odottaville huulilleni. Nopeasti suukot muuttuvat taas kiihkeäksi suudelmaksi, ja tunnen alastoman vartalosi jokaisen kaaren sinun painautuessa tiukasti itseäni vasten. Molemminpuolinen kiihko kasvaa kasvamistaan, ja suutelen kiihkeästi kaulaasi ja olkapäätäsi. Liu’un edelleen alas rinnoillesi, suutelen ja nuolen niitä ensin kiusoittelevan varovasti vielä koskemattakaan nänneihisi. Palaan kaulallesi, jatkan ylös ja suutelen huuliasi kieleni seikkaillessa suussasi. Siirryn siitä hitaasti korvallesi, jonka nipukkaa puraisen hellästi ja käytän kieltäni sisällä korvassasi. Kuulen ja tunnen sinun hengittävän jo raskaasti.

Palaan jälleen kaulan kautta hengityksesi tahdissa kohoileville rinnoillesi ja hetken suutelun jälkeen otan toisen nännisi huulteni väliin ja imen sitä voimakkaasti. Samalla hyväilen käsin toista rintaasi, kunnes siirryn nuolemaan sitä ja puraisen kevyesti pystyssä töröttävää nänniä. Kohotan käsilläni molempia rintoja ja painan niitä kevyesti toisiaan vasten samalla molempia nännejä vuorotellen nuollen. Jatkan käsilläni rintojesi hyväilemistä, vaikka huuleni vaeltavat jo alaspäin vatsasi ihoa suudellen ja kevyesti näykkien. Tavoitan napasi jossa kieleni nopeasti vierailee, käsien nyt sivellessä vatsaasi ja kylkiäsi.

Huuleni jatkavat vaellustaan vielä alemmas tavoittaen jalkovälisi. Pillusi karvoitus on siistiksi ajeltu lähes posliini. Ja kuinka kaunis pillusi onkaan! Kiemurtelet kuin pyytäen jo kosketusta strategisiin paikkoihisi, mutta ohitan vain hiuksenhienosti pillusi ja jatkan reittäsi pitkin huulillani koko ajan suudellen ja näykkien. Etenen säärtäsi pitkin jalkaterällesi ja saavutettuani varpaasi puraisen kevyesti isovarvasta.

Palaan takaisin samaa reittiä, mutta hiukan enemmän sisäreittäsi pitkin. Taas ohittaessani pillusi siihen vieläkään koskematta kiemurtelet kuin anoen kosketusta, mutta tunnet vain hengityksestäni olevani aivan lähellä. Jatkan vaellustani toiselle jalallesi ja annan saman käsittelyn sillekin.

Tullessani takaisin ylös siirryn jalkojesi väliin niitä kevyesti levittäen. Tunnet nyt hengitykseni suoraan pillullasi, odotan hetken ja nuolaisen sitten kevyesti häpyhuuliasi jolloin voihkaiset helpottuneen oloisesti. Työnnän jalkasi ylös koukkuun ja alan kevyesti nuolla toista häpyhuulta ylhäältä alaspäin, kuitenkin varoen hipaisemastakaan klitorista. Etenen hitaasti kohti peppureikää, jolle annan pari härnäävää lipaisua koko vartalosi värähtäessä ja jatkan toista häpyhuulta pitkin takaisin ylös. Kiemurtelusi yltyy taas ja yrität siirtää lantiotasi ja klitorista sinne, missä tunnet kieleni kosketuksen. Ylhäällä lisään nuolemisen voimakkuutta ja teen saman kierroksen peppureiän kautta takaisin ylös, vieläkään klitorikseen koskematta.

Siirryn nopeasti takaisin peppureiällesi, jota nuolen voimakkaasti ja sitä jo syljellä liukastaen. Tulen häpyhuulten välistä ylöspäin niitä voimakkaasti nuollen ja käytän kieltäni pari kertaa myös syvällä sisälläsi. Saavuttaessani klitoriksen irrotan suuni hetkeksi pillultasi, ainoa tuntemuksesi on lämmin hengitykseni suoraan klitorikseesi. Viimein ikuisuudelta tuntuvan hetken jälkeen nuolaisen sitä ensin hyvin kevyesti ja koko vartalosi värähtää tuntiessaan viimein tuon kaivatun kosketuksen.

Jatkan nuolemista nyt jo voimakkaammin, sitten äkkiä imaisen klitoriksesi huulieni väliin ja pyöritän kieltäni villisti. Voihkit ääneen jatkaessani klitoriksen nuolemista ja hyväilen samalla sormillani nautinnollisen hitaasti häpyhuuliasi, kunnes työnnän yhden sormeni syvälle sisälle jo aivan märkään pilluusi kuullen samalla voihkaisusi korvissani. Muutaman kerran työnneltyäni otan tämän sormen ulos ja vien sen peppureiällesi. Samalla klitoristasi nuollen kiusoittelen sormellani pepullasi. Ääni väristen pyydät työntämään sormen sisään. Jatkan kiusoittelua, nostan päätäni hetkeksi pillultasi ja kysyn mitä oikein sanoit. Parahdat kiihottuneena: ”Työnnä jo se sormi mun perseeseeni!”

Kostea sormeni tunkeutuu ahtaaseen reikään kahden muun sormen painuessa samalla pilluusi. Sormet alkavat rytmikkään liikkeensä samalla kun imaisen taas klitoriksesi huulteni väliin. Kuulen voihkintasi katkonaisen hengityksesi seasta ja tartut päähäni painaen sitä tiukemmin klitoristasi vasten, jolloin tiedän sinun olevan aivan lähellä huippuasi. Vapautan sinut piinasta muutamilla erittäin voimakkailla kielen liikkeillä samalla painaen huuleni tiukasti vasten pilluasi. Huudat ääneen, koko kehosi tärisee holtittomasti ja pääsi heittelehtii puolelta toiselle. Puristat raivoisasti päätäni vasten pilluasi ja koko orgasmisi ajan pidän huuliani tiukasti vasten klitoristasi, vasta kehosi rauhoituttua irrotan otteeni ja liu’un ylös.

Katselen hetken kasvojasi ja poskiesi voimakasta punaa, halaan sitten voimakkaasti ja annan lopuksi kevyen suukon huulillesi. Katsot silmiini hymyillen onnellista ja raukeaa tyydytetyn naisen hymyä.

En kuitenkaan tällä kertaa anna sinun kauaa levätä, vaan suutelen jo vaativammin huuliasi kieleni käydessä tutkimusretkellä suussasi ja pystyt maistamaan oman pillusi seksikkään maun. Samalla siirrän hieman lantiotani, ja tunnet puolikovana seisovan kullini reittäsi vasten. Naurahdat ja silmäsi saavat taas kuin taikaiskusta aivan uutta kiiltoa. Viet kätesi haaroihini puristaen ensin kullini juuresta tiukasti kiinni, sitten teet muutaman kevyen ja nautinnollisen hitaan runkkausliikkeen vetäen lopuksi esinahan tiukasti taakse saaden kulliini nopeasti ryhtiä. Kumarrut katsomaan kiiltävänä hohtavaa tumman punaista terskan päätä, nuolaiset siihen tulleen himon ensi pisaran ja annat kullini upota syvälle suuhusi samalla vartta kädelläsi hyväillen. ”Ime mun kullia, narttu. Ota kova kyrpäni suuhusi niin syvälle kuin pystyt.” Rivot sanat kiihottavat sinua ja imet kullin syvälle suuhusi.

Samalla sormeni leikittelevät vielä äskeisen orgasmin jäljiltä turvonneilla häpyhuulillasi ja painan yhden sormen sisällesi samalla klitoristasi varovasti hyväillen. Käännyn selälleni, vedän sinut päälleni ja suutelemme aistillisen himokkaasti. Kohotat hieman lantiotasi, tartut kädelläsi kulliini ja ohjaat sen suoraan nautinnon porteille. Autan alta hieman lantiollani ja kullini työntyy syvälle sisällesi, huokaiset kerran syvään ja aloitat hitaan lantiosi pyörityksen. Vien käteni rinnoillesi ja kurotan toisen nännin suuhuni samalla rintoja puristellen ja hieroen. Huokailet nautinnosta ja viet toisen kätesi haaroihisi alkaen hieroa taas kosketusta janoavaa klitoristasi. Samalla rytmitän keinuntaasi lantiollani välillä rauhallisesti ja taas välillä voimakkaasti vastaan työnnellen samalla koko ajan rintojasi hyväillen.

Nopeasti vaihdamme vauhdissa asentoa ja pyöräytän sinut alleni kullini yhä tiukasti sisälläsi. Kiihkeästi suudellen vien käteni toisen polvesi alta ja koukistan jalkasi ylös viereeni. Teen vuoroin nopeita ja kovia, vuoroin taas hitaita ja pitkiä työntöjä tässä asennossa, jossa olet täysin armoillani ja hallittavissani. Sitten siirrän toisen jalkasi yläkautta samalle puolelle kuin toinenkin, tartun lantioosi ja nostan sinut kontillesi eteeni nostaen samalla toisen polveni jalkojesi yli. Himoittava pyllysi on edessäni pystyssä ja nojaat kyynärpäilläsi sänkyyn, samalla selkääsi ihanasti notkistaen. Taas teen välillä hitaita ja pitkiä työntöjä kullin aina lähes ulos asti liu’uttaen, välillä taas lujia ja nopeita survaisuja syvälle pohjaan asti samalla pakaraasi läimäyttäen, jolloin suustasi pääsee aina äänekäs valitus. Vedän kullini lähes ulos, tartun sen varteen ja painan kädelläni sitä alaspäin vasten G-pistettä tehden samalla lantiollani aivan lyhyttä liikettä. Yniset hiljaa. Kurotan kädelläni klitorikselle samalla edelleen G-pistettä kullilla hieroen.

Aloitan taas voimakkaammat ja pidemmät työnnöt ja lantioni ja pallini osuvat työntöjen tahdissa takapuoltasi vasten seksikkäästi läiskähdellen. Klitoristasi hieroen kerron kuinka herkullisen näköinen perse sinulla on ja kuinka ihanalta pillusi tuntuu työnnellessäni kyrpää voimalla edestakaisin. Voihkit ääneen, josta arvelen uuden orgasmisi lähestyvän. Samalla kun hieron voimakkaasti klitoristasi, liukastan toisen käden sormien avulla syljelläni peppureikääsi ja survaisen kaksi sormea syvälle sisään peppuusi. Silloin tartut altapäin toisella kädelläsi kiveksiini niitä voimakkaasti kourien, enkä pysty pidättämään enää sekuntiakaan. Viimeiset raivoisat työntöni suistavat meidät päällekkäin sängylle ja spermani lentäessä tunnen pillusi kouristelevan orgasmissaan. Makaamme molemmat voimakkaasti huohottaen kauan aikaa sisäkkäin, kunnes niskaasi suudellen pyörähdän viereesi ja vedän sinut lähelleni hellään suudelmaan tästä hetkestä nauttien.

Nousemme viimein sängystä ja menemme suihkuun, missä pesemme toisemme nautinnollisen huolellisesti joka paikasta. Vaikka keskityt erityisen huolella kulliini ja vedät sen esinahan aivan taakse saadaksesi puhdasta aikaan sen altakin, pystyn nyt vain nauttimaan kosketuksestasi ilman uutta seksuaalista kiihottumista. Kuivaamme toisemme rauhallisesti kaapista ottamiini puhtaisiin pyyhkeisiin, ennen kuin palaamme olohuoneen sohvalle nyt huomattavasti seesteisemmässä tunnelmassa.

Juttelemme aikamme niitä näitä, kunnes juttu kääntyy kaveriini Peteen. Kuvailen häntä ensin sanoin, sitten nousen ylös ja haen työhuoneen laatikosta Peten kuvan. Ojennan kuvan sinulle ja katselet sitä rauhallisen näköisenä, vaikka päässäsi varmasti pyörii hänen mahdollinen osuutensa tässä tapaamisessa. Soitanko? kysyn lyhyesti, kun nostat katseesi kuvasta. Jep, soita vaan, on yhtä lyhyt vastauksesi. Otan puhelimeni pöydältä ja soitan heti Petelle, jonka vastatessa kysyn lyhyesti, onko hän valmis tulemaan tänne. Olen jo aiemmin alustavasti kertonut ajatuksestamme ja pyytänyt häntä olemaan valmiina, jos soitto tulee. Pete sanookin lähtevänsä pikapuoliin ja olevansa siellä alle puolessa tunnissa.

Odottavan aika on pitkä, mutta hieman puettuamme jatkamme jutustelua kuin mitään merkittävää ei olisi tapahtumassakaan. Reilun vartin päästä ovikello jo soikin ja menen avaamaan oven. Morjestamme Peten kanssa muina miehinä pieni hymynkare molempien huulilla ja puseron riisuttuaan hän tulee peremmälle, jolloin esittelen teidät toisillenne. Juomme ensin kaikessa rauhassa jo valmiit kahvit ja tutustutte pikku hiljaa toisiinne. Aikamme juteltuamme käännyt katsomaan suoraan silmiini ja hymyillen nyökkäät hyväksyvästi.

Siirrymme kaikki kolme sohvalle vierekkäin istumaan sinä meidän poikien välissä ja juttelemme vielä hetken kaikessa rauhassa, kunnes käännyt puoleeni antaen ensin kevyen suukon, joka jatkuu suoraan kiihkeänä suudelmana. Suudelman hengästyttämänä käännyt Peteen päin ja toistat saman suukko-suudelma kuvion nyt hänen kanssaan. Samalla kurotan käteni rinnoillesi niitä kevyesti hieroen ja puristellen. Keskellä istuen käännyt vain vuoritellen kummankin puoleen, hyväilyt ja suudelmat seuraavat toisiaan.

Viimein nousemme ylös, ja Peten käydessä peseytymässä siirrymme kanssasi jo edeltä makuuhuoneeseen riisuen toisemme matkan aikana. Sängyllä hyväilen nuollen ja imien vuorotellen kumpaakin rintaasi, kunnes juuri Peten tullessa liu’un alas nuolemaan jo kosteaa pilluasi. Samalla kun jatkan nuolemistasi kaksi sormea sisällesi työntäen, Pete siirtyy suutelemaan huuliasi ja hyväilemään rintojasi samalla kun tutustut myös hänen kulliinsa. Tilanteen ja kahden miehen kuumentamana et tätä käsittelyä kauan kestä, vaan laukeat vartalo täristen ja ääneen huutaen.

Tyynnyttyäsi vaihdamme Peten kanssa paikkoja, sillä hänkin haluaa vielä nuolla pilluasi. Hetken sinua suudeltuani kiimaltasi maistuvilla huulillani, käännyn polvilleni viereesi ja tarjoan kullini hyväiltäväksesi. Ylävartalosi kyljelleen kääntäen nuolaiset ensin pari kertaa taakse vetämäsi esinahan alta paljastuvaa punaista terskan päätä, kunnes annat kaluni upota suuhusi niin syvälle kuin kakomatta pystyt. Hitaasti päätäsi liikutellen hyväilet samalla kullin vartta kädelläsi, kunnes seisokki on täydellisen kova. Petekin lopettaa pillusi nuolemisen valmistautuen jo seuraavaan koitokseen.

Asetun selälleni sängylle makaamaan, kiipeät päälleni ratsastamaan ja ohjaat kullini sisällesi antaen sen upota sentti sentiltä yhä syvemmälle ja syvemmälle. Lantiollasi liu’utat kulliani vielä pari kertaa rauhallisesti sisään ja ulos, kunnes eteenpäin kumartuen ja jalkojasi vielä levittäen avaat peppusi Peten tulla. Sillä välin Pete on jo huolella voidellut kullinsa ja sipaisee nyt vielä loput liukasteet käsistään peppuusi. Pete asettuu taaksesi ja vie kivikovana seisovan kullinsa peppureiällesi. Varovasti hän puskee vähä vähältä kulliaan ahtaaseen suoleesi sitä jatkuvasti edestakaisin liikutellen. Tuskan ja nautinnon aallot vellovat kehossasi aina rajumpina ja rajumpina, sitä mukaa kun kova kyrpä uppoaa aina syvemmälle perseeseesi. Peten työnnöt heiluttavat vartaloasi vatsaani vasten, ja klitorikseesi osuva kiihotus taitaa yllättää sinutkin liikkuessasi Peten työntöjen tahdissa. Huohotat voimakkaasti ja ähkäisyjesi seasta suustasi pääsee äänekäs huuto aina Peten työntäessä kovemmin. Kipu ja nautinto yhtyvät täydellisesti sekoittuen yhdeksi ihanaksi intohimon mylläkäksi, ja tunnet olevasi kahden kullin seivästämänä ääriäsi myöten täynnä kovaa lihaa… Peten kiihtyvien työntöjen tahdissa myös sinä heilut itsestään mukana, ja minä työntelen vielä altapäin lisää vauhtia pillussasi. Löydämme hyvän yhteisen rytmin, jonka tahdissa suustasi pääsee jatkuvaa epäselvää nautinnollista mongerrusta ja aina Peten rajummin työntäessä taas suoraa huutoa. En pysty omalta nautinnoltani enää kunnolla seuraamaan tapahtumia päälläni, vaan kovalla vimmalla työntelen altapäin kulliani nyt niin ahtaalta tuntuvassa pillussasi. Sinä menetät täysin todellisuudentajusi saadessasi orgasmin toisensa perään, huudat ja huudat ja huudat… Pete tihentää tahtiaan ja lopuksi karjaisee ääneen tyhjentäessään lastinsa syvälle perseeseesi. Pystyn nyt survomaan paremmin viimeiset rajut työntöni ja tunnen oman lastini lähtevän jostain kaukaa kiveksistäni liikkeelle ja lentävän voimalla ulos viimeisen runttaukseni myötä. Hetken sängyllä on vain tärisevä kolmen kehon huohottava sekamelska…

Varovasti Pete vetäytyy pepustasi kierähtäen sängylle kaikkensa antaneena. Sinä suorastaan kaadut vieläkin aivan muissa maailmoissa väliimme ja itsekin vedän syvään henkeä tuntiessani kahden ihmisen painon poistuvan päältäni. Annamme hengityksen tasaantua kaikessa rauhassa ja käännyn puoleesi antaen kevyen suukon. Katsot minuun hymyillen voipuneena, mutta nyt jo selvästi taas täysissä tolkuissasi. Peten lähtiessä suihkuun jäämme vielä hetkeksi nauttimaan tästä hetkestä ja hyvästä olotilastamme, kunnes menet jo edeltä pesulle Peten kanssa. Hänen peseydyttyään ja tultuaan pois tulen kanssasi ja pesen sinut vielä päästä varpaisiin.

Suihkun ja nautinnollisen hitaan kuivaamisen jälkeen juomme vielä yhdessä kahvit rauhallisesti jutellen. Kahvisi juotuasi pukeudut jo lähteäksesi, ja Petelle moikattuasi tulen yhdessä kanssasi ovelle. Nopean, mutta lämpöisen suukon jälkeen avaat oven ja poistut kättäsi heilauttaen kasvoillasi tyydytetyn naisen raukea, mutta onnellinen hymy.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute