Herkku-puhelin
Spermaa
Imut ja Panot

Maanantaina olin työasioissa Helsingissä Pirkanmaalta käymässä ja ukkomiehenä, jolla on bi-taipumuksia, antoi käynti tietysti hyvän mahdollisuuden etsiä munaa.

Poimin muutaman soveltuvan kaverin Iskurista, joille vastasin toivossa, josko ilmoituksen Top -tyyppinen, vanhempi herra antaisi kaltaiselleni, nuorekkaalle 44-vuotiaalle tummalle miehelle kunnolla kyrpää - olen enemmän vers. -tyyppi, mutta joskus on upeata saada kyrpää alistuvan osassa ilman s/m -kotkotuksia.

Aamupalaverin jälkeen suuntasin kohden Kalliota, jossa

noin 55 -vuotiaan miehen kanssa olin sopinut tapaamisen tämän toimistolle. Paikka löytyi helposti katutasosta, jossa hänellä oli yhden toimistohuoneen muodostaman työhuone. Kättelyt ja yleiset jorinat nopeasti ohi, sillä molemmat tiesivät mistä tässä on kysymys.

Riisuin itseni alasti samalla, kun hän otti omia vaatteitaan pois - turpea kulli (lepotilassakin yllättävän kookas) ja isot riippuvat kivekset saivat kaluni nytkähtelemään.

Työnsin hänet työtuoliin istumaan, nostaen toisen jalan työpöydälle, jotta voisin koettaa myös anusta. Muljautin kyrvän huulieni lomitse syvälle nieluuni, tuntui todella hyvältä saada kyrpää suuhunsa pitkästä aikaa - hyväilin raskaita palleja ja sormeilin tiukan anuksen seutua. Kalu nytkähteli suussani ja paisui kuin pullataikina yhä isommaksi ja isommaksi - huuleni venyivät ja venyivät, kun kyrpä kasvoi ja terska solui ulos tuppikullin kätköistä. Nuolin ja imin tuota herkku kiimaisena, antaen sen upota syvälle nieluuni yhä uudelleen ja uudelleen - kohotin katsettani ja näin miehen silmien painuneen kiinni ja suun avautuneen nautinnollisesti auki - kurotin pöydän reunalta käsivoidetuubin, ruuvasin sen auki ja pursotin sormilleni rasvaa keskeyttämättä suihin ottoani hetkeksikään.

Hitaasti hierovin liikkein upotin etusormeni tiukan sulkijalihaksen ohi suoleen ja kyrpä tärisi suussani, kun sormeni kosketti eturauhasen herkkää aluetta.

Kyykyssä imien kyrpää suullani ja toisen käden hyväillessä miehen anusta, siirsin toisen käteni omalle suolelleni, jonka oli jo alustavasti rasvannut - hitaasti painoin etusormen ja keskimmäisen sisään tiukkaan, mutta vastaanottavaiseen suoleeni - rentoutin ja runkkasin itseäni sillä halusin tuon kalun sisääni.

Mies huohotti siihen malliin, että mälli lähtee hetkellä millä hyvänsä, jos en keskeytä - kyrpä solahti suustani massahtaen ulos ja jääden seisomaan punaisena, kovana ja kookkaana eteeni - epäilys kävi mielessäni, viimeksi kun oli yrittänyt saada tuon kokoisen kalun sisääni oli kipu sulkenut suoleni krappiin ja nussimisesta ei tullut mitään - nyt olin päättänyt toisin.

Pyysin miestä käymään lattialle karvalankamatolle selälleen, jotta voisin keihästää tuon kyrvän suoleeni ratsastamalla. Sijoitin kyrvän pään suolelleni, hitaasti sentti sentiltä se painui sisääni - painoin ulospäin vasten kalua antaen sulkijalihakseni venyä ja pumpata kalua sisääni, tunsi kuinka kova terska muljahti tiukan lihaksen ohi sisääni ja loppu olikin helppoa - tunsin olevani todella täynnä tuota kookasta kalua - ja joku sanoo, että koolla ei ole merkitystä.

Oma kaluni nytkähteli kovana, vieras kyrpä hieroi herkkää suoltani ja tiesin laukeavani hetkellä millä hyvänsä - runkkasin itseäni hitaasti ja ratsastin kyrvällä yhä kiihtyvällä tempolla, kunnes keskeytin ja nousin kyrvän päältä ylös - nousin työpöydälle selälleni ja ohjasin miehen kalun uudelleen suoleeni, johon se upposi ensimmäistä kertaa huomattavasti helpommin - taivutin jalkani olkapäilleni levittäen niitä mahdollisimman auki, jolloin hänelle tarjoutui todella avoin mahdollisuus nussia persettäni estoitta.

Hän otti lantioltani kiinni ja nai minua kiihtyvällä tempolla yhä syvemmälle ja syvemmälle, välillä kyrpä kävi miltei ulkona ja minä vaadin häntä nussimaan minua yhä kovempaa - samalla runkkasin kyrpääni kuin viimeistä päivää ja sitten aloin saada - spermaani syöksyi kyrvästä valtoimenaan, ensimmäinen satsi lensi kasvoilleni toinen rinnuksille ja viimeinen purskahdus suoraa huulilleni asti, josta nuolin oman tutun spermani makua - näky oli ilmeisesti siinä määrin irstas, että mies tempaisi kalunsa ulos suolestani ja veti pääni lähelle kyrpäänsä, upotti tuon suolessani olleen kookkaan kalunsa yhdellä survaisulla huulieni lomaan ja alkoi saman tien naida suutani raivon vallassa, upotin sormeni miehen jalkojen välistä yhdellä työnnöllä tämä suoleen ja se teki tehtävänsä, kyrpä nytkähti ja alkoi sykkiä lastiaan suuhuni - nielin, nielin - mutta spermaa valui kyrvästä huulieni lomasta ylikin - ounastelin, että viime kerrasta taisi olla aikaa, kun sain viimeisenkin spermapisaran nuoltua kyrvän nokasta ja puhdisteltua kalun hitaasti kutistuvan varren eritteistä - njam se oli herkullista, totesin... onneksi oli huuhdellut suoleni aamulla ja vielä palaverin jälkeenikin huolellisesti.

Suoleni sykki avonaisena, retkottaessani työpöydän päällä, kun huoneen takaosan ovi avautui - se oli ollut raollaan, mutta en ollut siihen kiinnittänyt huomiota - aika pysähtyi hetkeksi, kun ovesta astui noin 50-vuotias nainen, posket punoittaen ja hamettaan korjaten.. Mies rykäisi ja ilmoitti tämän olevan hänen vaimonsa, että enhän pahastu sillä nämä ovat heidän yhteisiä leikkejään... oloni oli hieman jännittynyt ja hämmentynyt, toisaalta minulla ei ole naisia vastaan mitään ja olen molempien kanssa sinut niin henkisesti kuin seksuaalisestikin, mutta siltikin.

Nainen astui luokseni ja kumartui suutelemaan miehensä spermalla päällystettyjä huuliani... kiittäen.

Mihin tämä johti on sitten jo toinen tarina :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute