Herkku-puhelin
Marjassa
Bonyboy

Tämä tositarina sattui nuoruudessani, vuosia sitten. Mutta yhä sitä muistellessani saan kylmiä väreitä ja paikat jäykiksi.

Elettiin loppukesää ja kuten niin monena kesä aikaisemminkin keräilin marjoja metsästä saadakseni lisätienestiä kasvaviin menoihin, lähinnä kaljoitteluun. Aamu oli kirkas ja lämmin. Pakkasin kaksi ämpäri mukaani sekä repun eväineen ja hyppäsin fillarin selkään, kohti varmaa marjapaikkaa jota muut eivät tietäneet. Sinne johti vain yksi pieni tie jonne paras kulkuneuvo oli ehdottomasti polkupyörä.

Perille saavuttuani jätin pyörän tien viereen ja repun pensaikkoon piiloon samoin kuin toisen ämpärin.

Kävelin kymmenkunta metriä metsään ja aloitin marjojen keräilyn. Samalla kun keräilin marjoja, pyöri ajatus naapurin tytössä tai lähinnä hänen vartalossaan joka oli todella täydellinen.

No, kaluhan siinä rupesi kovenemaan ja oli tuskasta yrittää kerätä marjoja, kun kalu seisoi kovana.

Lopulta päätin että pakko on lähteä runkkaamaan ja kävelinkin lähistöllä olevalle kivelle jonka ympärillä oli kuusikko. Siinä sitten kattelin ja kuulostelin näkyisikö ketään jotta voisin rauhassa hoitaa paineet pois. Laskin farkut alas, samoin alushousut, kalu seisoi tosi kovana ja suurena. Aloitin hitaasti runkkaamisen, päätin nauttia pitkään tunteesta ja samalla suljin silmät haaveillen naapurin tytöstä runkkaamassa mun kalua.

Olin nauttinut tilanteesta jo tovin, kun elämä pysähtyi. Vierestäni, noin viidenmetrin päästä kuulin naisen äänen, Veera, tuus kattoon mitä mä löysin.

Yritin vetää housuja jalkaan ja lähteä juokseen mutta paniikissa kaaduin kun farkut jäivät johonkin kiinni. Siinä makasin mahallani, peppu paljaana ja kaksi naista vieressä kattomassa ja nauramassa minulle.

Olin aivan nolona. Toinen naisista, Anni kysyi että sattuiko kun kaaduit ja tarttui käteeni. vastasin että ei. Anni kuitenkin auttoi minut ylös ja samalla sanoi, että jos me kuitenkin Veeran kannsa autettas sua. Veera tuli kans viereeni ja rupesi puhdistaan minua roskista, samalla hän otti paperia taskusta ja rupesi puhdistamaan jo löystynyttä kaluani. Kaksi kivannäköistä n. kolkytvuotiasta naista kimpussani, toinen putsaamassa peppua ja toinen kalua sai taas veren kiertämään ja kalun jäykistymään. Kohta Veera sanoi, katoppas kuinka komea kalu pojalla on, sitähän pitää maistaa. Saman tien Veera otti n.19cm pitkän kalun suuhun ja rupesi imemään sitä, taivas että se tuntui hyvältä, eteenkin kun Anni silitti pyllyäni ja välillä takaapäin kosketteli pussejani. Olin jo lähes laukeamassa kun Veera lopetti, riisui vaatteensa ja kävi kontilleen maahan ja sanoi, tästäkö haaveilit?

Anni sanoi, että pane Veeraa kunnolla, se ollu kanssa ilman jonkin aikaa. Kävin Veeran taakse polvilleni ja ohjasin kovan kalun, märkään ja kuumaan pilluun. Olin laueta heti, mutta Veera sanoi että toppuuttele, haluan kans saada orgasmin ja rupesi samalla hieroon klitorista kun panin hitaasti häntä takaapäin.

Anni oli laskenut kans housut alas ja nojasi kiveen samalla hieroen pillua. Oli aivan uskomaton fiilis. Veeran hieroessa pillua, hänen sormet osuivat hipaisten kaluuni ja pusseihini, samalla kun näin miten Anni runkkasi itseään en mahtanut mitään vaan laukesin Veeran sisään rajusti. Veera hieroi hetken vielä pillua ja laukesi kanssa jääden huohottaen makaamaan maahan. Annikin oli ilmeisesti saanut orgasmin, sillä hän nojasi kiveen, silmät kiinni huohottaen, sormet pillussa.

Kaluni oli yhä Veeran pillussa ja päätin että otan sen pois sieltä. Samalla kun vedin sen ulos, Veera hätkähti. Säikähdin, mutta Veera sanoi että se vaan tuntui hyvältä. Kaluni oli yhä juhlakunnossa, mutta ajattelin leikin loppuvan tähän ja rupesin vetämään farkkuja jalkaan. Anni sanoi minulle, entäs hän. Olin ihmeissäni. Jolloin Anni sanoi, minulle kanssa, hänkin haluaa, ei kuulema sormeilut riittänyt.

Samalla seisomalla Anni tarttui kaluuni ,polvistui ja otti kalun suuhun. Katsoin kuinka ahnaasti Anni imi kaluani ja tunsin itseni voittajaksi. Nyt puolestaan Veera sormeili pilluaan katsoen samalla touhujamme.

Pian kuitenkin Anni nousi ylös, nojasi kiveen ja pyysi minua tunkeutumaan häneen takaapäin.

Otin Annin lantiosta kiinni ja rajusti survaisten työnnyin hänen pilluunsa. Panin häntä rajusti Annin vaikeroidessa kalu sisällään. pian tunsin miten Veera hieroi peppuani ja painoi itsensä minuun kiinni, hänen upeitten tissien hieroessa selkääni, samalla hän liikkui samaan tahtiin minun panoliikkeitten kanssa. Tunsin, että kohta tullaan ja lisäsin tahtia, samalla Anni sai rajun orgasmin, hän huusi yhtä soittoa ja pitkään en kestänyt minäkään vaan laukesin Annin sisälle. Lopulta olimme kaikki kolme raukeina kiveä vasten. Lopulta rupesimme pukeutumaan ja sovimme ettemme tästä puhuisi kenellekään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute