Herkku-puhelin
Open herkkua
26-cm

Opettajamme oli todellinen namu. Hän pyörähteli ympäri luokkaa tiukassa mustassa minihameessaan, valkoisessa pitsipaidassaan ja mustissa korkokengissään. Jokainen luokkalainen pelkäsi myös kiihottumisestaan kiinnijäämistä. Niinpä he tunkivat pystyssä sojottavat kullinsa lahkeisiinsa. Opettajallamme, Annikalla, oli ärsyttävä ja kiihottava tapa tulla neuvomaan miespuolisia oppilaitaan ja istumaan heidän syliinsä samalla. Jopa tytöt ymmärsivät, miksi olimme niin kiihottuneita. Annikalla oli tiukka perse, kauniit kasvot ja c-kupin pystyt rinnat. Hän oli noin 30-vuotias herkkusääri. Itse olin runkannut monta kertaa ajatellen hänen tiukkaa persettään ja kiinteitä rintoja, jotka olivat ärsyttävän esillä suuressa kaula-aukossa.

Itse olin 18-vuotias nuorukainen. Pahaksi onneksi juuri silloin minulla oli elämäni pahin kiimavuosi. Olin suhteellisen menestyvä koulussa, mutta Annikan tunneilla huomioni herpaantui väkisinkin Annikaan. Olin saanut käyttööni koulun avaimet, koska minulla oli usein tekemistä koulussa. Tänään ei kylläkään ollut mitään muuta mielessä kuin mennä atk-luokkaan ja katsella pornosivuja samalla runkaten. Olin katsellut sivuja jo tovin kun kuulin, että luokan ovea rämpytettiin. Säikähdin ja rämpytys loppui. Sitten avain työnnettiin lukkoon ja yritin laittaa sivuja pois näkyvistä, mutta en huomannut, että ne menivätkin vain palkille. Sepalustani en enää ehtinyt sulkea vaan laitoin seisovan kyrpäni ja koko alaruumiini pöydän alle. Huh, onneksi pöydässä oli alhaalla sivu ja etureunat, joten munani puolesta ei tarvinnut pelätä. Sitten katsoin kuka tuli ovesta ja jähmetyin samalla, kun jo vähän pehmennyt kyrpäni jäykistyi taas täyteen mittaansa ja ehkä vielä siitäkin yli. Ovella seisoi Annika. Hän sanoi:-Ai, täällä oli joku. Mutta hei Juha!:hän huudahti kun näki kuka atk-luokassa oli. Nostin pieni puna kasvoillani käteni ja sanoin hei.-No, kun kerran olet täällä, voisin antaa sitä tukiopetusta jota muistaakseni tarvitset atk:sta, Annika sanoi ja alkoi töhertää jotain taululle virusturvasta. Sitten hän pudotti liitunsa ja kumartui nostaakseen sen. Sen nähdessäni muutenkin jättiläismäinen kullini kasvoi ainakin kaksi senttiä.

Hitto, hänellä ei ollut pikkareita, vaan eteeni aukeni posliiniksi ajeltu pillu, jonka yläpuolella oli ruutukuvio. Ruutu oli ainoa karvainen kohta alapäässä. Sitten tapahtui jotain, jota olin pelännyt jo jonkin aikaa. Hän alkoi kävellä minua kohti juuri samalla tyylillä kuin kaikkia joiden syliin hän aikoi istahtaa. Hän sattui juuri silloin räpäyttämään silmiään ja peruutti nopeasti päin syliäni ja kyrpääni, jotka oli vetänyt alleen nopeammin kuin ehdin sanoa sanaakaan. Hän istahti suoraan syliini ja tunsin kuinka kyrpäni upposi hänen vittuunsa. Hänkin tunsi sen myös. Seurasi kiusallinen monen sekunnin hiljaisuus. Sitten Annika käänsi päätään ja vilkaisi minua.Hänellä oli suu ja silmät hämmästyksestä auki. Sitten hän nousi nopeasti kyrpäni päältä ja alkoi suudella minua kiihkeästi suulle.- Voi Juha. Olen unelmoinut tästä hetkestä.:-Samoin.: Annettuamme toisillemme pari minuuttia kielaria, hän alkoi runkkaamaan 26-senttistä kulliani. Samalla hän alkoi imeä ja nuolemaan sitä. Roiskautin satsin hetken päästä hänen naamalleen. Punastuin kun laukesin niin pian. Mutta Annika jatkoi hetken päästä kullini limaamista suussaan. Pian minulla olikin taas täysi stondis päällä.-Nuole pilluani: hän kuiskasi kiimoissaan korvaani. Mikä minä yhtä kiimoissani olin vastustamaan.

Pian edessäni aukeni limainen ja turvonnut vittu. Upotin pääni Annikan haaroväliin. Pillu tuoksui voimakkaana. Aloin nuolla ja näykkiä hänen kliforistaan ja häphuulia. Parin minuutin kuluttua hän sai ensimmäsen orgasminsa.:- Mä tuun Juha!:hän huusi kiimoissaan. Nuolin kaikki hänen eritteensä. Sitten siirryin rintoihin, joita aloin imeä posket lommolla ja näykin kivikovia nännejä. Hän huokaili raskaasti. Pian hän sanoikin:-Haluun sut sisääni.: Niimpä aloin työntää kovaa kulliani hänen vittuunsa. Kun olin aivan häpyhuulilla aloin härnätä häntä. Vetelin terskaa välilihalla, hänen vaikeroidessa allani, että tulisin hänen sisäänsä. Siinä rytäkässä hän sai organsmin. Hänen ruumiinsa vääntelehti allani orgasmin kourissa. Kun hän rentoutui, työnsin kullini yhdellä nopealla liikkeellä hänen vittuunsa. Aivan pohjaan asti.

Hän kiljui allani kivusta ja kiimasta. Aloin hitaan naimisen, jota kokoajan kiihdytin. Hänen tiukka vittunsa aiheutti pian erektion. Ilmoitin sen tulosta hänelle. Hän otti kullin pois vitusta ja otti sen suuhunsa. Roiskaisin pian 2:n kuukauden spermat hänen nieluunsa, mikä ei ollut mikään pieni määrä. Hän nieli sen kaiken ja pyysi lisää.:- Suostutko ottamaan anaaliin?:kysyin. Hän nyökkäsi epäröiden päätään.:-Sinne ei aiemmin ole mitään työnnetty.:Annika sanoi.:-Sano jos sattuu.:minä vastasin. Käänsin hänet ympäri ja kostutin kullia pillussa. Sen jälkeen aloin tunkea tiukkaan anukseen kulliani. Se teki tiukkaa. Viimein sain terskan pään suoleen. Aloitin tunkemaan loppujakin Annikan päästellessä kiiman ja kivun sekaisia huutoja. Kun koko kulli oli suolessa aloitin hitaan naimisen,jota pikkuhiljaa aloin kiihdyttämään. Annika sai taas orgasmin. Se oli liikaa minulle ja laukesin syvälle työtäen suoraan suoleen. Suutelimme puoli tuntia. Sen jälkeen pukeuduimme.:-Kiitos.:Annika sanoi käheästi. Suutelin häntä ja lähdin luokasta hänen kanssaan.

Sen jälkeen olen käynyt hänen luonaan naimassa häntä melkein joka ilta. Kerran löysin hänet tavaratalosta ja kävimme inva-vessassa naimassa. Monta kertaa olen myös nainut häntä hänen tai minun autossani. Mutta ne ovat jo toisia tarinoita.

Palautetta saa antaa=)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute