Herkku-puhelin
Nuori rakastajani
Elise

Olin itseäni 25 vuotta nuoremman rakastajani Juhon kanssa viettämässä yhteistä hotelliviikonloppua. Olimme valinneet kummallekin tuntemattoman kaupungin, jossa ei ollut pienintäkään pelkoa, että kukaan tuttu näkisi meitä. Perjantai-illan olimme nauttineet toistemme kiireettömästä seurasta sängyssä tiiviisti toisiimme käpertyneinä, vaikka viikon väsymys ja jännittävä uusi tilanne vaati ainakin minulta veronsa. Mutta jos perjantai-ilta oli ehkä pieni pettymys, lauantaipäivä korvasi kaiken.

Pitkään nukutun aamun jälkeen olimme lähteneet kaupungille. Mikä nautinto kaikkien salaisten ja nuhruisten tapaamisten jälkeen oli kävellä aivan avoimesti käsi kädessä ihmisvilinässä! Useimmat vastaantulijat eivät kiinnittäneet meihin mitään huomiota, mutta silloin tällöin huomasin jonkun luovan meihin tavallista pitemmän katseen.

Joku tuntui kummastelevan ikäeroamme, mutta useimmiten oli kyse naisesta, jonka katseesta luin kateutta hänen huomatessaan nuoren ja komean rakastajani. Useimmiten kyse oli nuoresta naisesta, jopa tytöstä, mutta silloin tällöin joku ikäisenikin nainen silmäili Juhoa mustasukkaisena. Miten se hivelikään itsetuntoa! Kun vain huomasin tuollaisen katseen, pysäytin Juhon ja kurottauduin suutelemaan nuorta rakastajaani. Aluksi Juho vähän hämmästyi ja ujosteli julkisia hellyydenosoituksia, joihin emme olleet suhteessamme tottuneet, mutta pian hän oli täysillä mukana. Se oli ehkä hieman lapsellista, mutta nautin suunnattomasti pienestä huomiosta, jota suukottelumme sai osakseen.

- Minulla olisi sinulle pieni pyyntö, kuiskasin Juhon korvaan yhden suukon jälkeen. - Suostuisitko siihen minun mielikseni?

- Minä suostun ihan mihin vain, Juho kuherteli korvaani, vaikka vaikuttikin vähän levottomalta ehdotukseni suhteen.

- Minä haluaisin että ottaisit pienen tatuoinnin minun mielikseni, sanoin Juholle. Juho näytti yllättyneeltä ja epäröi.

- Ihan pienen vain, minä maanittelin. - Minusta olisi niin kiihottavaa ajatella, että sinulla olisi minun merkkini ikuisesti iholla.

- Totta kai minä suostun, Juho suli hymyyn. - Minne haluat minun sen ottavan?

- Jonnekin salaiseen paikkaan. Pakaraan.

Juho kakisteli vähän aikaa, mutta poika oli hulluna minuun, eikä voinut kieltää minulta mitään.

*

Tatuoija oli ikäiseni, räväkkäotteinen nainen. Huomasin, miten hän loi hyväksyvän katseen Juhoon. Hänestäkin nuori mies oli komea! Kun kerroimme minne pieni kukkakuvio oli tarkoitus tatuoida, naisen kasvoille tuli kaksimielinen ilme.

- Good for you, hän sanoi minulle ja iski silmää. Sitten hän komensi Juhoa. - Vedä housut alas ja käy tuohon laverille vatsallesi.

Juhoa vähän nolostutti, mutta hän totteli. Juholla oli seksikkäät kapeat lanteet ja aivan herkullinen kiinteä urheilijan peppu, ja kun hän makasi laverilla mahallaan kaunismuotoiset pakarat paljaana, näky oli minusta todella seksikäs. Ja kyllä tatuoijanainenkin tuijotti näkymää lumoutuneena ja iski sitten minulle taas silmää.

- Mihin kohtaan se kukka nyt sitten laitetaan, nainen kysyi. Hieman sormi vavisten osoitin kohtaa, jossa pakaran kaari mielestäni oli kaikkein seksikkäimmillään.

- Onko se nyt varmasti se paikka mihin sinä sen haluat, tatuoija kysyi Juholta.

- Juuri sinne minne hän sen haluaa, Juho sanoi. Hänen katseestaan saatoin lukea pientä epävarmuutta ja hämmennystä, mutta myös suurta hellyyttä minua kohtaan.

*

Olin aivan villinä himosta. Kävelimme kaupungilla ja etsimme jotain mukavan näköistä intiimiä ravintolaa illallista varten. Ainoa mitä minä pystyin ajattelemaan, oli pieni tatuoitu kukka nuoren rakastajani takapuolessa. Olisi tehnyt mieli kiskoa pojan housut alas siinä keskellä katua ja näyttää kaikille. Katsokaa. Tällä komistuksella on minun merkkini perseessään!

Löysimme mukavan näköisen ravintolan. Tarjoilija sytytti meille kynttilän pöytään. Tilasimme pullon viiniä ja talon parhaat pihvit. Kieltämättä oli nälkäkin, vaikka seksinnälkä oli välillä viedä siitä voiton. Istuimme vastakkain ja pidimme jalkapeliä pöydän alla. Juho tuijotti minua lumoutunut katse kauniissa silmissään, ja minä tuijotin nuoren rakastajani kauniita kasvoja. Juholle sellainen ravintolassa syöminen tuntui olevan melko uusi kokemus, ja huomasin pojan käytöksessä tiettyä rehvakkuutta, jolla hän ilmiselvästi peitteli epävarmuuttaan. Saatoin hyvin kuvitella, miten hienolta kokemus hänestä tuntui: romanttinen ravintolaillallinen kypsän rouvan kavaljeerina. Sai hänet tuntemaan itsensä aikuiseksi mieheksi. Mikäs siinä, kyllähän pojalla oli sängyssäkin aikuisen miehen otteet.

Kävelymatkalla ravintolasta hotelliin eroottinen lataus kasvoi. Pysähdyimme suutelemaan ja suudelmasta tuli varsin kiihkeä. Kädet eksyivät toistemme vartaloille, enkä voinut olla puristelematta Juhon takapuolta, jossa tiesin tatuoidun kukan olevan. Ja kun kokeeksi kouraisin myös Juhon etumusta, siellä jökötti jo muhkea patukka valmiina rakkauden leikkiin.

- Yritetään nyt selviytyä kunnialla hotellihuoneeseen asti, minä yritin rauhoittaa tilannetta.

- Onko pakko, Juho sopersi.

*

- Käy tuohon sängylle, minä käskin Juhoa hotellihuoneen hämärässä. - Minä haluan riisua sinut.

Juho heittäytyi tottelevaisena selälleen kiihkeä odotuksen hymy kasvoillaan. Minä syöksyin hänen reisilleen ja haaroilleen, noudattaen meille jo tutuksi tullutta kaavaa. Puristelin hänen seisovaa kaluaan, painoin poskeni sen päälle, aloin avata pojan housujen vyötä ja sepalusta. Mutta tällä kertaa halusin kaavaan poikkeuksen.

- Käänny vatsallesi.

- Mitä varten, Juho ihmetteli huohottaen, mutta totteli kiltisti, niin kuin hänellä tapana oli. Varmaan hänkin jo hoksasi, mitä halusin.

Minä aloin hitaasti vetää Juhon housuja alemmas hänen seksikkään takapuolensa päältä. Suukottelin paljastuvaa ihoa ja hyväilin sitä sormillani. Sentti sentiltä vedin housuja alemmas, ja himoni ja kiihkoni kasvoi hetki hetkeltä. Kohta paljastuisi se, mistä olin koko illan haaveillut. Juhon pakarat olivat jo puoliksi paljaat, kun esiin liukui pieni tatuoitu kukka.

Minä villiinnyin täysin.

- Sinulla on minun merkkini perseessäsi, minä huohotin, kiskoin Juhon housuja alemmas ja suukottelin hänen kauniita pakaroitaan.

Juho painoi seisovaa kaluaan sänkyä vasten, ja liikutteli lanteitaan kiihottavasti. Minä katselin himoissani takapuolen seksikästä liikettä ja pientä tatuoitua kukkaa joka tanssi ylös ja alas. Olin haljeta himosta. Työnsin käteni Juhon alle, ja tavoitin hänen kalunsa. Painoin poskeni hänen pakaralleen ja aloin runkata poikaa. Juho läähätti allani ja liikutteli lanteitaan. Hän voihki nautinnosta. Sitten tunsin miten lämmintä spermaa alkoi pulputa kädelleni.

Heittäydyin Juhon päälle. Työnsin sormeni hänen hiuksiinsa, ja sotkin ne pojan omalla spermalla. Suukottelin huohottaen hänen poskeaan ja näykin hänen korvaansa ja painoin lanteitani hänen peppuaan vasten. Olin villinä himosta, mutta vielä vaatteet päällä. Vedin pojan päälleni ja pyysin häntä riisumaan minut. Juho oli vielä voipunut juuri tapahtuneesta laukeamisestaan, mutta hän alkoi hitaasti availla puseroni nappeja. Kerrankin olin niin kiimoissani, että olisin toivonut pojalta ripeämpiä otteita.

Mutta kyllä Juhonkin tahti kiihtyi, kun hän pääsi paljaitten rintojeni kimppuun! Poika hyväili ja imi niitä kiihottaen nautinnon odotukseni äärimmilleen. Ja sitten tunsin hänen kätensä vatsallani, avaamassa hameeni vetoketjua, vetämässä hametta pois. Samassa poika oli jo alushousujeni kimpussa, suukotellen ja hyväillen niitten alta paljastuvaa ihoa.

- Nuole, nuole minua sieltä, minä pyysin. Tunsin pojan kuuman hengityksen jalkojeni välissä, ja sitten hänen kostean kielensä arasti ja tottumattomasti työntyvän sisälleni. Siinä poika kaipasi vielä opetusta, mutta minulla ei ollut kärsivällisyyttä antaa sitä nyt.

- Minä haluan nuorta kullia sisälleni, minä ilmoitin. Olin villinä himosta, ja halusin taas ohjat käsiini. Painoin Juhon selälleen sänkyyn, rullasin kondomin täyteen mittaan kasvaneen kalun päälle, ja ohjasin kullin muitta mutkitta sisälleni. Aloin ratsastaa nuorella orillani kohti nautinnon harjaa.

- Nyt sinä olet minun, ihan kokonaan minun, minä sopertelin vatkatessani itseäni ylös alas orgasmin lähestyessä. - Sinulla on tatuoitu kukka pakarassa merkkinä siitä.

- Minä olen ihan kokonaan sinun, Juhokin huohotti. - Teen ihan mitä tahansa ikinä pyydät minua tekemään.

- Älä sitten lopeta, minä voihkin. - Älä ikinä lopeta.

Saavutin nautinnon harjan ja jatkoimme täyttää laukkaa sitä pitkin. Nuoren rakastajani herkkupatukka sisälläni nosti minut ilmaan ja leijailin paratiisin nautintoihin. Ihana syke sisälläni jatkui ja jatkui. Koko maailma räjähteli ilotulituksen säihkeessä. Eikä nyt ollut pelkoa, että Juho tulisi liian aikaisin. Hänestä oli kehittynyt oikea duracell-pupu! Aloin itse kokea jo väsymisen oireita, kun Juho viimein nautinnollisesti korahdellen tuli.

- Sinä olet maailman paras rakastaja, minä hellittelin hetken päästä Juhoa hotellihuoneen hiljaisuudessa yön hämärässä.

- Ja sinä olet maailman ihanin nainen, Juho leperteli takaisin. Suutelimme hellästi. Väsytti ihanasti, mutta en halunnut vielä nukahtaa. Halusin nauttia nuoren rakastajani lämpimästä ihosta omaani vasten ja hänen hellien huuliensa ihanasta kosketuksesta huulillani. Ja aina välillä halusin käydä omistajan elkein suukottelemassa pientä tatuointia Juhon pakarassa. Juho oli komea nuorukainen, joka antoi minulle unelmieni seksiä, ja yksi viikonloppu tuntui aivan liian lyhyeltä ajalta hänen kanssaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute