Herkku-puhelin
Kiimaiset haaksirikkoutuneet
Onnekas saarelainen

Olin kieriskellyt alasti auringossa reilun tunnin verran. Nousin seisomaan kallion laella ja annoin tuulen jäähdyttää auringon kuumentamaa hikistä ihoani. Käväisin meressä hakemassa viilennystä. Palasin kalliolla ja nostin käsiäni ylös ja levitin jalkojani, jolloin ilma kuivatti uimisesta märän vartaloni kaikista sopukoista, kainaloista ja haaroista.

Alhaalla rannassa savu nousi saunan piipusta ja tunsin kalliolla sen hajun. Lähdin saarta kiertävälle polulle, jota pitkin tein kevyen saunalenkin.

Neulaset pistelivät paljaiden jalkojen pohjia, ja välillä säpsähdin, kun astuin kävyn tai terävän risun päälle. Ahtaissa paikoissa puiden kuivat oksat raapivat kylkiäni jättäen punaiset viirut näkyviin pitkin reisiäni ja lanteitani, hiki kirveli naarmuissa. Kipu kiihotti. Ilma oli hiostava, joka ennusti ukkosta.

Olin saaren toisella puolella, kun näin mereltä saapuvan soutuveneen, jossa oli kaksi ihmistä. Se oli kai eksynyt tai lähtenyt tavallista pidemmälle vastakkaiselta rannalta, johon oli matkaa parisen kilometriä. Saarta välteltiin, koska sen omistaja tunnettiin kiukkuisena valtakunnastansa puolustajana, olipa hän joskus hätyytellyt ihmisiä haulikollaankin kauemmaksi ulapalle. Tunsin hyvin omistajan, hänhän oli edesmennyt setäni ja saari oli tullut minulle perintönä.

Veneessä oli kaksi naista. Kuulin, kun veneen keula kolahti rantakiviin ja heilahteli voimakkaasti. Naiset tarttuivat kiireesti veneen laitoihin. Kuulin pulinaa. Toisen noustessa seisomaan ja harpatessaan veneestä rantaan hänen jalkansa liukastui rantakivillä ja hän tipahti hajareisin veneen laidalle ja siitä edelleen alas rantakiville. Tuntui pahalta, varmaan häneen sattui. Olin jo kiiruhtamassa auttamaan ja saattamaan naisen takaisin veneeseensä, mutta muistin alastomuuteni.

Nainen kapusi pystyyn ja veti veneen pidemmälle. Toinen alkoi ojennella tavaroita, jotka he nostivat rantaan. En kuullut heidän puhettaan tarkasti, mutta käsien liikkeistä arvelin heidän suunnitelleen saaren kiertämistä ennen asettumista leiriin.

Naisen lähtivät polkua pitkin. Minuun iski jokin piru, setäni perintöä varmaankin, kun loikin veneen luo, ruuvasin pohjasta pohjapropun irti ja heitin sen veneen alle veteen. Vesi alkoi pulputa veneeseen. Palasin takaisin polulle. Tunsin polun ja tiesin, että minulla oli lyhyempi matka joten ehdin saunalleni ennen naisia.

Saavuin saunan pihalle. Asetuin selälleni kalliolle makaamaan lehti kasvoillani kuin nukkuisin. Asettelin puolijäykän, karvattomaksi ajellun kyrpäni reidelle hyvin esille ja nostin myös parturoidut kivekset haarojen välistä koholle reisien väliin. Hetken päästä kuulin naisten keskustelua, joka voimistui heidän tullessaan lähemmäksi.

-Hei pysähdy, tuolla on joku mökki, kuulin nuoren naisen äänen kuiskaavan. Naiset jatkoivat matkaa hiljaa ja tulivat saunan eteen. Katsellen rakennukseen päin he eivät huomanneet minua takanaan, kääntyessään he säpsähtivät ja kiljaisivat ja minäkin olin pelästyvinäni ja heräävinäni. Nousin istumaan kalliolla. En edes yrittänyt peitellä jalkojeni välissä roikkuvaa kulliani ja punainen terska tuijotti kullini päässä naisia.

-Mitäs kotirauhan rikkojia te olette, sanoin kummemmin tervehtimättä. -Me liikumme saarella joka miehen oikeudella, nuorempi naisista kimitti nakellen päätään. Vanhempi oli paljon diplomaattisempi, hän ilmeisesti tunsi saaren historian: -Olimme soutelemassa ja ajauduimme tuulessa rantaan ja päätimme nousta hetkeksi lepäämään ennen paluumatkaa. Nainen valehteli, hehän olivat nostelleet jo tavaransakin rantaan aikoen selvästi yöpyä.

-No olkoon, sanoin ja jatkoin: Haluaisitteko jotain juotavaa, että jaksatte palata takaisin, kysyin korostaen lauseen loppua, jolloin nuorempi naisista kieltäytyi jyrkästi tarjoilusta. Vanhempi lämpeni ajatukselle: -Kyllä voisi maistua, hän hymyili kauniisti. Naisen suupieliin syntyi hänen hymyillessään naurujuonteet ja poskiin ilmestyivät hymykuopat. Nainen oli edelleen kaunis.

Osoitin taivaanrantaan, josta oli salaa nousemassa uhkaava ukkosrintama. -Teillä ei ole kauaa aikaa, koska ukonilma lähestyy. keitän nopeasti meille kupit kahvia. Seisoin estottomana kalliolla, naiset tuijottivat komeaa kaluani välittämättä taivaalle kipuavasta sadepilvestä.

En välittänyt peitellä itseäni sen kummemmin: -Anteeksi vähäinen vaatetukseni, mutta en odottanut ketään ja vaatteeni ovat pesun jäljiltä kuivumassa. Käykää pöydän ääreen odottelemaan, sanoin kävellessäni naisten ohitse saunamökille, jossa panin veden kiehumaan kaasuhellalle. Toin kupit vanhemmalle naiselle ja itselleni, nuoremmalle en aikonut tyrkyttää palveluitani. Naiset käänsivät katsettaan merelle, kun kävelin heitä kohti kullin heilahdellessa puolelta toiselle, olin vahvoilla. Asetin pöydälle murukahvipurkin, kupit ja leipälautasen, jossa oli yksittäispakattuja juustoja, voinappeja ja makkaroita.

Kävellessäni tunsin naisten katseiden kulkevan selässäni, pakaroillani, reisilläni ja pohkeillani. Nautin narsistisesti tilanteesta, esiintyä alastomana kesäpukeissa olevien naisten kiusana.

Tarjosin naiselle kahvit ja söimme voileipiä. Vanhempi nainen halusi myös näpäyttää nuorta ja koppavaa seuralaistaan kehumalla kahvin maukkautta.

-Minulla saattaa olla jäljellä tilkka väkevää viiniä, maistuisiko teille, tai siis sinulle, kysyin vanhemmalta naiselta. Hän nyökkäsi hyväksyvästi, jolloin seuralainen käänsi päätään niskaa nakaten. Hain täydet lasilliset, joita maistelimme ja aloittelimme jutustelua.

-Niin mukavaa, kun onkin tavata vieraita, teidän täytyy lähteä, sillä ukkosrintama näyttää nousevan kovaa vauhtia, sanoin vilkasten taas nousevia synkkiä pilviä.

-Niin, varmaan meidän täytyy lähteä, ehdimme juuri ja juuri takaisin mantereelle ennen sadetta. Naiset nousivat, vanhempi kiitti virkistävästä kahvihetkestä. Katselin heidän peräänsä. Siinä saattoi mennä äiti ja tytär, ulkonäkö täsmäsi ja vartalon muodotkin olivat samaa tyyppiä. muodokkaita siis. Hymyilin itsekseni ja sanoin puoliääneen: -Harmi, että heidän piti lähteä.

Siivoilin kupit pois pöydästä ja panin ruoat kaasujääkaappiin. Musta kissa oli saunan uunissa, sytytin tulet uudelleen. Saunatuvassa kaadoin lasiin tukevasti giniä sekä päälle tonicia ja palasin lehteni pariin.

Huomaamattani saaren toisella puolella pilvi oli lähestynyt nopeasti ja muutamia sadepisaroita alkoi tipahdella kalliolle. Siirryin pienelle kuistille vasta, kun sade yltyi. Ilma oli edelleen hautovan kuuma ja hiostava, vaikka vain istuin tuolissa hikoilin. Laskin lasini viereiselle rahille ja oikaisin itseni aurinkotuoliin. Kuuntelin sateen rapinaa katolla ja puissa. Nostin kivekset reisien välistä hyvin näkyville ja oijoin ryppyisiä pusseja sekä asetin kullini lepäämään vasemmalla reidelläni, vedin vielä terskan esinahan alta kokonaan näkyviin, kalu alkoi paisua, joten irrotin otteeni siitä. Panin silmäni kiinni ja olin nukkuvinani.

Kuulin naisten raahustavan tavaroineen pihaan, jatkoin uniani. -Anteeksi, kuulin kuiskauksen. -Anteeksi, herra, kuulin jo selvemmin. Olin heräävinäni ja kohottauduin tuolissani. -Ai, te, olin unessa enkä kuullut tuloanne. Onko jokin hätänä, siellähän sataa, sanoin kuin hämmästyen ja nousin seisomaan. -Tulkaa tänne katoksen alle, sanoin raivaten aurinkotuolia sivummalle. Naiset olivat läpimärkiä ja todella onnettoman näköisiä laskiessaan kassinsa verannalle.

-Veneen tulppa oli irronnut ja se oli täynnä vettä ja ukkonen tulee toiselta puolelta, ja olemme ihan märkiä ja tavaratkin ovat kastuneet, vanhempi huohotti silminnähden hätääntyneenä pillahtaessaan itkuun. Nuorempikin oli niellyt ylpeytensä: -Saisimmeko odotella täällä sateen loppumista, hän kysyi. Lohduttelin heitä: -Ei hätä ole tämän näköinen, odotellaan sateen loppumista ja mennään katsomaan sitä venettä myöhemmin. Onneksi olin saarella.

Naiset rauhoittuivat. Menin tuvasta hakemaan heille tanakat drinkit. Peitin ginin makua makealla viinillä. Naiset istuivat rahilla kassit edessään. Kyrpäni oli kohonnut hiukan lisää ja letku heilahdellen tulin terassille ja pysähdyin seisomaan heidän eteensä ja ojensin lasit molemmille naisille. Olin tyystin unohtanut alastomuuteni ja se alkoi naisistakin tuntua luonnollisesti, seisoessani naisten edessä terassilla nuori nainen tuijotti puolen metrin päässä heilahtelevaa mulkkuani ja sen päässä paksuna hehkuvaa punaista terskaa. Naiset joivat viinat kuin haluten ahmia humalan sisäänsä. He eivät voineet olla huomaamatta juomien vahvuutta.

-Sauna on lämmin, joten liittykää seuraani ja riisukaa märät vaatteet pois päältänne, täällä ei tarvitse ujostella. Käväisen lakaisemassa roskia lattialta, sanoin ja avasin saunan oven, josta tulvahti hyvältä tuoksuva savun ja vastan haju terassille. Lakaisin lattian ja heitin roskat terassilta saunan taakse. Vanhempi nainen oli alkanut riisuutua. Otin saavista ämpärillisen vettä ja palasin saunaan.

Heitin jo hiukan löylyä. Hetken kuluttua ovi avautui ja nainen astui alastomana hämärään saunaan. Näin huuruista ikkunaa vasten naisen pyöristyneet ja runsaat muodot hänen noustessaan lauteille viereeni. Heitimme löylyä ja kumartelimme, kun kuumuus poltti selkiämme. Ehdimme saunoa pitkään ennen kuin nuori nainen tuli sisään. Hän peitteli rintojaan käsivarrellaan ja toisella kädellään vittunsa seutua noustessaan lauteille ja asettuen nurkkaan istumaan.

-Tiina on vähän ujo tyttö, nainen sanoi. -Enpä ole, tyttö vastasi. Siitä lähti juttelu liikkeelle. Nainen kyseli minulta saaresta ja minusta, miten olin siellä ja olinko yksin sekä ylipäätään kuka oikeastaan olin. Hän kertoi tunteneensa setäni. -Hän oli pelätty mies. Lähdetäänkö uimaan, nainen sanoi ja laskeutui lauteilta runsaat lanteet keinuen ja pakarat värähdellen ja meni ulos.

Seurasin perässä. Katselin takaa naisen ihania muotoja. Leveä lantio ja täyteläiset pakarat. Vyötärölle oli kertynyt makkaroiden alkua. Makkarat, pakarat ja rasvoittuneet reidet värähtelivät hänen askeleittensa tahdissa. Siinä olisi puristeltavaa. Alaselässä, toisessa pakarassa ja reiden sisäpinnalla oli pahan näköiset mustelmat, ilmeisesti veneestä putoamisen muistoja.

-Voiko tästä kiveltä hypätä, nainen kysyi ja kääntyi katsomaan minuun päin. Naisen silmissä oli kiimaa ja himoa. Nyökkäsin ja samassa hän hyppäsi veteen. Seurasin perässä sukeltamalla pitkälle. Sadepisarat tekivät loputtomasti renkaita veteen. Uimme muutamia kymmeniä metrejä selälle päin ja takaisin. Uidessani rintaa näin tytön tulevan kohti. Hän peitteli kädellään häpyään. Rinnoissa olevat pienet nännit sojottivat terhakkaina eteen. Vatsa, lanteet ja reidet olivat nuoren naisen kiinteää lihaa.

Hypätessään tyttö vetäisi kätensä vittunsa edestä, jolloin näin karvattoman viirun halkaisevan naisen haarat kuin kahdeksi erilliseksi jäseneksi. Viirun keskeltä työntyi näkyviin punaiset häpyhuulet. Nuori nainen tykkäsi ajella pillunsa paljaaksi, siksi hän ujosteli näyttää itseään saunassa ja tullessaan rannalle.

Uimme kukin tahoillemme ja sukeltelimme. Saaren rannassa vesi oli kirkasta, joten näin naisten alastomat vartalot vaaleina hahmoina veden alla. Muodokkaampi nainen levitteli jalkojaan veden alla kuin kiusoitellen minua arvatessaan, että näin hänen vartalonsa veden alla. Kädellään hän teki haaroissaan pesuliikkeitä hieroen vittuaan ja peräaukkoaan pakaroitten välissä.

Nainen alkoi kiivetä rannalle. Kalliolle voi nousta vain kontaten, joten hän paljasti levinneen takamuksensa kiivetessään ylös, tuijotin häpeämättömästi luonnollista maisemaa, tummaa vakoa, jossa pyllyn kapea viiru leveni ja muuttui karvaiseksi. Haaroista vilkkui karvojen keskellä punaiset häpyhuulet ja pakaroitten levitessä avautui tumma vako, jossa pilkisteli rusottava peräaukko. Seurasin hänen perässään, olisin halunnut työntää nenäni naisen houkuttelevaan vakoon ja haistella sen naisellisia tuoksuja.

Kävelin rannalta suoraan tupaan, jossa sekoitin vesikannuun giniä ja tonicia. Verannalla kaadoin siitä kaikkien laseihin. Nainen istui seinän vieressä olevalla laverilla, asetuin hänen viereensä. Skoolasin hänen kanssaan. Katselin naisen rintoja hänen juodessaan, ne roikkuivat, hän oli iältään luultavasti reilut viiskymppinen tai lähellä kuuttakymmentä. Viileä vesi oli saanut nännit kovettumaan suurten nännipihojen keskellä. Vastaavasti kullini oli kutistunut, annoin sen jäädä haarojeni väliin lämpenemään nostaessani jalkani ristiin toisen päälle.

Katselimme merelle, kun tyttö alkoi lähestyä. Hän peitteli itseään kädellään kuitenkaan siinä erityisen hyvin onnistuen. -Mitä turhaan ujostelet, on hän jo nähnyt, että olet karvaton posliinityttö, nainen sanoi. Tarjosin hänelle lasin ja hän kääntyi selin laskeutuen eteemme istumaan terassin reunalle. Hänen selästään olisi voinut laskea nikamat, lapaluut näkyivät selvästi ja hartioista selkä kapeni kohti vyötäröä. Ylhäältä katsoen istuvan tytön lanteet näyttivät jopa luonnottoman leveiltä. Käänsin pääni pois, koska tunsin paineen kasvavan peniksessäni.

-Oletteko te sukulaisia, kun ootte niin saman oloisia, kysyin naiselta. Hän vastasi, että sukua he eivät ole, hyviä ystäviä työelämästä. Ikäero ei haittaa meidän ystävyydessämme, hän sanoi. Lähdimme hetken päästä taas saunaan. Tyttökin alkoi vapautua.

Uimme pitkään ja sukeltaessani näin miten naisen käsi hamusi tytön karvatonta vittua ja tytön käsi puristeli naisen vedessä kohoilevia rintoja. Huomatessaan, että sukelsin he irrottivat kätensä toisistaan. -Lesboja! Ei tainnut tullakaan hauskaa iltaa, ajattelin noustessani pintaan ja pärskäyttäessäni vettä suustani.

Nousimme rantaan ja asetuimme kuivattelemaan itseämme verannalla. Sade jatkui edelleen. -Me olemme Tiinan kanssa niin hyviä ystäviä, ettet varmaan arvaakaan, nainen sanoi katsoen minuun. Hän laski kätensä reidelleni ja antoi sen liukua haaroissani roikkuvaa puolikovaa mulkkuani kohti. -Mutta kyllä me ymmärrämme muunkin hyvän päälle, hän sanoi kouraisten kyrpäni käteensä.

Olin odottanut jotain tapahtuvaksi illan aikana, joskin todettuani naiset lesboiksi olin pettynyt, mutta naisen yllättävä kosketus kulliini sai sen reagoimaan nopeasti. -Tuntuu ihanalta, kun miehen kyrpä paisuu kädessä, nainen sanoi nostaen puolikovan kyrpäni esiin reisieni välistä. Naisen silmät kiiluivat kiimasta. Tyttö pysytteli sivummalla katsellen touhuamme.

-Ethän loukkaannu, jos..., nainen sanoi kumartuen ja imaisten mulkkuni suuhunsa, jolloin hänen lauseensa jäi kesken. Katselin avuttoman ympärilleni ja tyttöön, joka istui naisen vieressä. Tyttö laski kätensä naisen vyötärölle ja antoi sen liukua pidemmälle kumartuneen naisen vatsan puolelle. Hän otti hyvin suihin ja tumma kiharainen pää nousi ja laski nopeassa tahdissa, minusta tuntui, että kyrpäni upposi naisen nieluun syvälle.

Nainen laskeutui polvilleen terassille pitäen penikseni suussaan koko ajan. Toisella kädellään hän kouraisi reiteni alta kivekseni käteensä venytellen ja puristellen pusseja. Tyttö vei kätensä takaa päin naisen haaroihin, hieroen tämän vittua ja pakaroita ja toisella kädellä puristellen kontillaan olevan naisen vyötäröä ja riippuvia tissejä. Nainen kohottautui herkustaan ja sanoi: -Sinäkin tykkäät parturoida kyrpäsi ja kivekset. Paljaana tämä onkin paras... Jälleen mulkku liukui lämpimään ja märkään suuhun.Jatkuu ja toivon palautetta tähänastisesta, myös oikean muotoisilta naisilta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute