Herkku-puhelin
Sotaharjoitus
sanna

Olen töissä puolustusvoimien keittiöllä ja tarinani sattuu lapin ampumaleiriin jokunen vuosi sitten. Iältäni olen jo melkein viisikymppinen, eronnut ja 2 aikuisen lapsen äiti. Oli aika pakkaset talvella joskus maalis-huhtikuun vaihteessa, kun rykmentti piti talviharjoituksensa rovajarvellä. Meitä keittiön henkilökuntaa oli muutamia mukana ja olimme jo viikon aiemmin hoitaneet järjestelyt kuntoon. Sotilaat siirtyivät kolonnana ja se kesti melkein 2 vuorokautta. me matkustimme mukavasti lentäen ensin rovaniemelle ja siitä armeijan bussilla perille hyvissä ajoin.

Harjoitus oli käynnissä jo melkein viikon, kun tarvitsin kuljetuksen rovaniemelle ja takaisin, piti hankkia isoille upseereille juomia ruuan ja illanistujaisten lisukkeiksi(alkosta). Autonkuljettajakseni sain kuljetuksen alikersantin, 20 vuotiaan mantelisilmän, jonka jokainen äiti haluaisi vävykseen, kaunis kuin nuori jumala. Istuin Saabin etupenkille ja matka alkoi. Juttelimme matkalla kaikenlaista, ilmeni, että hän asui samassa kaupungissa kun minäkin ja tyttöystäväkin oli. Iältään hän oli nuorimmaiseni kanssa samanikäinen.

Tulimme perille Rovaniemelle ja hoidin asiani, hänen kohteliaasti kantaen kantamukseni. Totesimme meillä olevan loppupäivän aikaa , joten kyselin , miten hän haluaisi sen viettää. Tietenkin , pitihän minun pikkuisen kiusoitella, että tietenkin tyttöystävä ei ole täällä, joten kelloa ei voi vetää. Hän punastui ja meni oikein vaikean näköiseksi. Pahoittelin , etten tarkoittanut loukata. "Et loukannut, totta vie, mieli tekisi, jo pari viikkoa kiinni", hän tokaisi. Mielessäni alkoi hyrrätä, tämä nuorimies oli niin ihanan näköinen, että alkoi ihan mieli tehdä antaa hänelle. " Kelpaisikohan tälläinen vanha harppu harjoitukseksi", tokaisin vastaan. " Et ole mikään harppu, etkä vanhakaan" hän totesi minulle, "tutustuisin mielelläni sinuun lähemmin", hän jatkoi. Laskin käteni hänen reidelleen ja sivelin sitä. Nostin käteni hänen nivusiinsa ja siellä alkoi olla ahdasta, kohouma kasvoi selvästi.

Totesin hänelle, että tiedän matkustajakodin, josta saamme huoneen päiväksi, jos kiinnostaa. Tottakai kiinnostaa, hän vastasi ääni vapisten.

Matkakodin hoitaja hieman hymyili, kun otin huoneen ja selitin meille riittävän yksi huone. Nousimme portaat toiseen kerrokseen ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Hän tarttui minun pakaraani ja puristi.

Huoneeseen päästyänne aloimme suudella ja hän kouri rintojani ja alkoi availla nappejani. Rintani olivat näkyvillä, hän nosti liivit ylös ja rintani olivat vapaina. Hän kumartui imemään nänniäni ja se oli ihanaa. Haroin maastopuvun etumusta ja löysin napin. Avasin sen ja sain housuja alas senverran, että pääsin hänen boxereittensa kimppuun. Työnsin käteni sisälle ja sain kovan kalun käteeni, ja minkä kalun. Se oli todella iso ja tosipaksu lihaskimpale, ennen en ole sellaiseen törmännyt. Hän imi kaulaani ja sain kähistyksi , että oteteen vaatteet pois. Riisuimme alasti ja hän otti minut alastomaan syleilyynsä. Kova kalu painautui vatsaani vasten ja me suutelimme kiihkeästi. Sitten hän talutti minut sänkyyn . Laskeuduin selälleni ja avasin reiteni kutsuvasti ja kysyin" haluatko nuolla minua". Hän nyökkäsi ja kumartui ja suuteli reisiäni ja alkoi pikkuhiljaa siirtyä kohti pimpsaani. Kun tunsin kielenkärjen klitoriksella, se sai minut värähtämään. Tunsin kuinka pimppani kostui ja hänen nuollessa klitoristani aloin värähdellä ja kaikki muu oli jossain muualla, vain me kaksi ja hänen ihana kielensä. Aloin lähestyä huippuani, kun hän lopetti ja nousi ylös mahtava kalu pystyssä. "Haluan sinua", hän murahti ja laskeutui päälleni. Hän oli kokematon ja kalu tökki pakaroitteni väliin, joten otin kalun käteeni ja ohjasin sen pimpilleni. Iso terska alkoi puskea tietä auki sisääni ja se tuntui mielettömän hyvälle. Pian hän oli juurta myöten sisälläni ja alkoi työnnellä kaluaan pitkin vedoin sisääni. Puristin jalkani kiinni toisiinsa, jotta puristus olisi tiukkaa ja samalla klitorikseni hankautui parhaiten. Hän oli hajareisin päälläni ja työnteli kaluaan kiihtyvään tahtiin minuun. Aloin olla muissa maailmoissa, se oli ihanaa. Aloin olla lähellä orgasmiani, kun tunsin, miten sisälläni tuntui lämmin spermasuihku. Se sai minutkin villiksi ja hän työnteli kaluaan rajusti pilluuni ja .... sitten kuumotus alkoi ja laukesin parahtaen. Nostelin lantiotani kiinni häneen ja ihana nautinnon aalto levisi koko ruumiiseeni. Hänkin oli saanut ja pimpsani oli täynnä hänen siemennestettä. Makasimme kauan päälekkäin ja supistelin hänen kalunsa ympärillä. Sitten viimein suukoteltuamme kauan. hän nousi ja veti jo veltostuneen kalunsa minusta. Spermaa valui pakaroitteni väliin ja lakanalle. Pukeuduimme ja teimme lähtöä, kun hän kertoi haluavansa tavata minua kotikaupungissakin. vaihdoimme puhelinnumeroita ja menimme vastaanottoon, jossa sama vanhempi nainen hymyili julkeasti meille, arvaten hyvinkin , mitä huoneessa teimme. Maksoin laskun ja tokaisin lakanoitten kaipaavan vaihtoa.

Leirin aikana sain vielä kerran tikusta asiaa ja sain hänet ajomiehekseni. Rakastelimme armeijan saabin takapenkillä eräällä valtatien levähdysalueella. oli myöhään iltapäivälläkin jo hämärää, ettei kukaan kiinnittänyt huomiota, vaikka saabi keinuikin.

Se oli ihana työmatka. Olemme tapailleet satunnaisesti kotikulmillakin, mutta olen vannottanut häntä pitämään tyttöystäsästään hyvää huolta, ja ylimääräisiä paineita olen auttanut purkamaan. Uskon meidän molempien olevan tyytyväisiä tilanteeseen ja tyttöystävän ei kaikkea tarvitse tietääkään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute