Herkku-puhelin
Kun ensin täyttyy ja sitten kuihtuu
Roam

Ovikello pirahtaa. Makaan selälläni sängylläni, verhot ovat kiinni, vain laavalamppuni tuo valoa. Olen maannut siinä tunteja. Cd-soittimeni on soittanut taukoamatta Massive Attackia, uudelleen ja uudelleen. En osaa sanoa, miksi makaan niin pitkiä aikoja, miettien erilaisia asioita. Yleensä ajattelen seksiä. Naisia, miehiä, erikseen ja yhdessä.

Nousen ylös ja suunnistan ovelle. Katson ovisilmän läpi ollakseni varma. Olen sopinut tapaamisesta, mutta en ole pitänyt puhelintani päällä tunteihin. Olen epävarma. Enkä todellakaan halua avata aivan kenelle tahansa ihmiselle, tutulle tai tuntemattomalle.

Helpotuksen tunne, kyseessä on oikea henkilö. Avaan oven.

”Moi.. sori mä oon vähän myöhässä, mutta edellisen kanssa meni vähän pitkäks.. Se kusipää ei meinannut päästää minua pois, olisi tahtonut vielä lisää.” Tuo on valhe. Minä tiedän sen. Ei sinulle ole muita asiakkaita, ei sinun tarvitse niitä pitää. En kuitenkaan ilmaise tätä ääneen, vaan näyttelen iloista ilmettä. Odottamani vieras tulee sisään, riisuu takin ja siirtyy saman tien yksiöni kaikkein pyhimpään.

I'm a little curious of you in crowded scenes

”Taasko Massivea? Heii, Tomppa, voitaisko tällä kertaa kuunnella jotain muuta?” Hän pyysi, jostain syystä. Luulisi, että hänelle olisi aivan yksi ja sama, mitä musiikkia soisi taustalla, vai soisiko sitä ollenkaan.

”Tästä eteenpäin kutsut minua nimellä Thomas. Et millään muulla.” Vastasin lyhyesti. ”Riisuudu.” Hän katsoi minua hetkisen, ja kohautti sitten olkapäitään. Nainen alkoi riisuuntua, ja keikisteli minulle sitä tehdessään. Hän hieroi paljaita rintojaan, nipisteli nänniään, työnsi kätensä pikkuhousujensa sisään ja toi sormensa hivelemään punaisiksi maalattuja huuliaan.

Minä seisoin paikallani, ja katselin tytön riisuuntumista. En liikahtanutkaan häntä kohti, en tarjonnut juotavaa tai jutellut niitä näitä. Mitään niistä ei tarvittu, ja tyttö tiesi sen, sekä hyväksyi sen mukisematta. Työtähän tämä vain olisi.

Let's make it quiet and quickly

”No, Thomas, mitä seuraavaksi?” Tyttö kysyi, ehkä hivenen kyynisyyttä äänessään, kun hän seisoi edessäni alastomana. Hän sai nimeni kuulostamaan lapselliselta, mutta se ei häirinnyt minua.

”Mene sängylle makaamaan, ja ala hieroa itseäsi. Haluan, että olet märkä, kun työnnyn sinuun.” Tyttö hymyili, ja meni sängylle makaamaa selälleen. Reidet levällään hän alkoi sormeilemaan vakoaan, katsellen samalla tekemisiäni. Olin liikahtanut huoneen oviaukolta, ja mennyt televisiolaitteistoni luo. Massive Attack kaikui edelleen asunnossani, pehmeästi kuin höyhen, joka leijuu ilmassa. Avasin televisioni, säädin sen äänettömäksi, ja käynnistin dvd-soittimeni. Oikea levy oli jo sisällä, ja hetken kuluttua ruudussa pyöri elokuva. Se oli osittain mustavalkoinen, eikä monen mielestä siinä ollut mitään järkeä – vain joukko satunnaisesti kuvattuja otoksia. Kukan puhkeaminen, kukoistaminen ja kuihtuminen sekunneissa, madon ryömiminen pitkin maata.

Katsellen sitä riisuuduin vähistä vaatteistani. Samettihousut ja t-paita ensin, bokserit viimeisinä. Muuta päälläni ei ollutkaan.

”Thomas, tuu jo.. mä autan sitä nousemaan..” Tyttö pyysi. Hän edelleen sormeili itseään, sen sain selville pikavilkaisulla sängyn suuntaan. Katselin yhä televisiota, runkaten samalla itseäni. Hitaasti kaluni alkoi jäykistymään, veren pakkautuessa siihen. Hyväilin sitä sormillani, ja katselin sitä samalla. Tiesin sen olevan keskivertokokoinen. Se käyristyi hiukan ylöspäin, mutta se oli muodoiltaan muuten upea. Suonet kulkivat sen yläpuolella ristiin rastiin, ja terska oli kauniin näköinen. Ei liian punainen, eikä mitenkään sinertävä.

Vedin esinahkaa edes takaisin, ja todettuani kaluni tarpeeksi jäykäksi, käännyin pois television äärestä. Elokuva sai edelleen pyöriä taustalla, se antaisi minulle voimaa ja kestävyyttä. Menin sängyn luo, ja istahdin sitä peittävälle mustavalkoiselle päiväpeitteelle. Päätin naida sen päällä, ei minua häiritsisi sen likaantuminen.

”Muista, ei ilman kumia..” Kuului hiljainen lause selkäni takaa.

Ready to sing

”Oletko tarpeeksi märkä?” Kysyin, samalla kun kurotin käteni yöpöydälleni. Sen päällä oli pienellä hopealautasella useita kondomeja. Otin niistä yhden, avasin pakkauksen ja vedin kumin esiin.

”Kokeile itse..” Kuului pehmeä vastaus. ”Oletko itse tarpeeksi kova?” Nainen kysyi. Hän nousi pystyyn, ja ennen kuin ehdin estää, oli hän työntynyt kainaloni alitse syliini. Oikealla kädellään hän tarttui kaluuni, ja alkoi runkata sitä.

”Aseta kumi paikoilleen” Pyysin, ”ja seuraavalla kerralla tee niin kuin sanon.” Hän ei enää hieronut itseään, kuten olin määrännyt.

”Juu juu.. anna se tänne.. kiitti. ..noin. Miltä tuntuu?” Hän kysyi, kun oli sukkelakätisesti rullannut kondomin kyrpäni päälle, aina juureen saakka, missä tiheä tumma karvoitukseni kasvoi. Ennen kuin ehdin edes harkita vastausta, kumartui hän ja alkoi nuolla kaluani. Hän otti terskani suuhunsa, ja hieroi kieltään sitä vasten. Samalla hän hieroi kaluani toisella kädellään, veti kumin peittämää esinahkaa edestakaisin. Siitä lähtevä litisevä ääni häiritsi minua, ja pyysin naista lopettamaan runkkaamisen. Hän jatkoi vielä hetkisen työskentelyä kaluani kanssa, liu´uttaen sen vartta niin syvälle kurkkuunsa kuin pystyi, ja välillä suukotellen sitä, välillä imien ja kielellään kaluni herkkää alapintaa hieroen. Sitten hän lopettaa, ja nostaa kasvonsa sylistäni.

”Joko riittää..?” Tyttö kysyy katsellen samalla kasvojani, vilkuillen silmiini. Hänen silmänsä ovat tummanvihreät, kuten minullakin.

Kondomin peittämä kyrpä ei ehkä ole mikään makuelämys.

Flickering I roam

”Mene selällesi.” Annan lyhyen käskyn, ja vilkaisen television ruudulle. Skorpioni jää jonkin karvaisen otuksen saaliiksi. Tunnen lievää tyytyväisyyttä, ja kierrän katseellani kotiani. Valkoiset tapetit heijastavat laavalampun keltaista ja oranssia väriä.

Tyttö odottaa selällään, katsellen minua. Hänen reitensä ovat hivenen auki, ja näen reisien yhtymäkohdassa pienen läikän hajanaista vaaleaa karvoitusta, joka kehystää vaon yläpäätä. Tai en oikeastaan näe, vaan muistan. En aina nai laavalampun valossa. Olen jopa nähnyt tämän naisen alastomana kirkkaassa valossa, vain joitain viikkoja sitten.

Nousen kokonaan sängylle, ja liikun polvillani naisen alapään luo. Kumin peittämä kaluni on kova, ja heiluu hiukan vauhdissa. Se hohtaa vaaleaa valoa laavalampun loisteessa. Otan käsilläni kiinni valkoisista polvista, ja vaativasti painan niitä sivuille päin, jotta nainen tajuaisi antaa tilaa. Katson hän kasvoihin, ja hän hymyilee hellästi ja levittää vähän reisiään, jotta pystyn asettumaan tarpeeksi lähelle.

Unlimited girl unlimited sigh

Kumarrun hänen ylleen käsieni varassa, ja suutelen häntä pitkin vartaloa. Näykkäisen toista nänniä, joka sisarensa kanssa kohoaa jäykkänä kohti kattoa, samalla liikutan lantiotani. Kalu koskettelee lantion liikkeen vauhdissa vakoa, nainen voihkaisee hiukan ja työntää hiukan vartaloaan kaluani vasten.

Siirrän oikean käteni lantioidemme väliin ohjatakseni kaluni oikealle portille, pitäen vartaloani ylhäällä vasemman käteni voimin.

”Odota!” Tämä punatukkainen märkä uni kuiskaa. ”Suutele minua..” Suostun yllättävään pyyntöön, ja painan huuleni naisen huulille, joka suutelee minua vastaan rajusti, sekä koskettaa kielellään suutani, yrittää etsiä varovaisesti omaa kieltäni. Vastaan hellään koetteluun oman kieleni märällä kärjellä, ja pian yhteen painautuvien huuliemme keskellä tanssii nopea ja ahnas tanssi.

Quietly, open the world

Hypnoottisen eroottinen musiikki valtaa sieluni kaukaisimmatkin kolkat. En tunne itseäni enää pelkäksi ihmiseksi, ei, olen lähempänä jotain muuta, jotain suurempaa. Riistäydyn huulien syleilystä ja melkein väkivalloin työnnyn allani kiemurtelevan olennon sisään, kurottaen niin syvälle kuin kykenen lämpimään koloon, uudestaan ja uudestaan, vakaan rytmikkäästi.

Kuten aina ennenkin, olen muuttunut. Ympäristöä ei minulle ole, se on liian vähäpätöinen tajuttavaksi, minulle on vain olemassa tämä täydellisyyden ympyrä, jonka toinen puoli minä olen, vain tällä tavoin.

Naisen sormet hierovat ja raapivat yläselkääni, joka heiluu vienompaa ja pehmeämpää liikettä kuin takapuoleni, jonka liike on raju ja eläimellinen. Kaluni on syvällä lihassa, vaon huulet ympyröivät miehisyyttäni, tiukentavat lihan otetta toisesta lihasta. Rakkauden kukkula vaossa helmeilee eritettä, en näe sitä silmilläni ennen kuin suljen ne ja luen totuuden muistoistani.

Lantiomme liikkuvat vaativasti toisiaan vasten ikiaikaisessa leikissä, tunnen säärien kiertyvän omien jalkojeni päälle kuin vaatien jatkamaan loppuun asti. Pidän silmiäni kiinni, tuen itseäni edelleen käsilläni ylhäällä, tunnen lihasteni kireyden ja hien joka valuu niiden muotojen mukaan tiukalla ihollani.

Avaan silmäni – samalla hetkellä naisen silmät avautuvat, ja ohikiitävän hetken ajan katsomme toistemme sieluihin, ja löydämme niistä jotain suurempaa, mitä me ikinä pystymme olemaan. Hetken laukaisee nenänvarteeni pisaroituva hiki, joka liikkeessä tipahtaa ja osuu suoraan naisen otsaan, tehden häneen kastimerkin, nostaen hänet ylimpään mahdolliseen kastiin, valaistumisen saavuttaneiden tasolle.

In my home no chrome as clear as

See me now with my nearest dearest

Nyt alan lähestyä huippua, jota samalla jumaloin, samalla vihaan, se on kaiken loppu, mutta millainen loppu se onkaan! Tiedän jääväni ikävöimään tulevaa loppua myöhemmin, kun jälkeenpäin hartaudella tilannetta muistelen.

Nyt naisen jalat lukitsevat minut paikalleni tiukemmin kuin koskaan ennen, alaruumiini sykkii ikiaikaista voimaa, naisen vaaleat rinnat heiluvat tuttua liikettä ja loistavat hien kastelemina, laavalamppu hohkaa hänen kasvoilleen abstrakteja kuvioita, joita vain minä voin nähdä, uskomattomia kauneuden tatuointeja, jotka kuitenkin katoavat, kun seuraavan kerran räpäytän silmiäni.

Sänkyni naurahtaa viimeiset äännähdyksensä, huippuni tulee äkisti. Vartaloni jännittyy, kaadun naisen päälle, kahmaisen käsilläni otteen naisen tahmeista hartioista, nenäni painuu punaisiin hiuksiin kiinni, hengitän sisään hiusvoiteen tuoksua ja kaluni sykkii sisuksiin siemeneni. Nainen on koko aktin ajan voihkinut hiljaa, nyt hänen voihkintansa vaimenee.

Nylon burns the bedspread with two

Gravity's zero see me stall

Nousen polvilleni naisen reisien väliin, kaluni roikkuu puolijäykkänä. Kondomi ja osa häpykarvoistani on täynnä tahmeutta, joten niin arvosta. Hengitän raskaasti. Nainen vetää hiukan henkeä, ja nousee sitten istumaan. Hänen rintansa ovat melko kiinteät ja pystyt, nännit ovat hyvin punaiset. Hän on hiestä märkä.

”Kai voin käyttää suihkua?” Puhuttu ääni hiukan säikäyttää minua, mutta saan mumistua myöntävästi. Olo on tyhjä ja kuihtunut, ja haluaisin käpertyä yksin peiton alle.

Nainen menee suihkuun. Kuulen seinän läpi hiukan kolinaa ja sitten virtaavan veden ääntä. Nousen vastentahtoisesti sängyltäni, ja menen kirjahyllyni luo. Otan eräältä hyllyltä lompakkoni, ja noukin sisältä muutaman setelin. Asetan lompakon takaisin hyllyyn ja setelit sängyn peräpäähän näkyville.

Kaluni on pehmennyt ja roikkuu kokonaan. Otan nopeasti pois tahmean kondomin, ja heitän roskikseen. En halua nähdä sitä kumia enää ikinä. Laitan Massive Attackin tilalle soimaan Placeboa. Suljen television ja dvd-soittimen, joka yhä pyörittää loppumatonta jälleen syntymisen mantraansa. Kaivaudun peittojen alle kuin myyrä, ja käperryn sikiöasentoon.

Nainen tulee pois vessasta, ja kuivaa itsensä nopeasti. Sen jälkeen hän pukeutuu. Hän huomaa rahat sängyllä, ja työntää ne taskuunsa.

”Soittele sit taas..” Hän sanoo, lähtee pois. Avaa oven, menee pois, sulkee oven.

Minä käperryn tiiviimmin itseeni. Olen kuihtunut pois. Kuten niin monesti ennenkin. Yritän olla ajattelematta tulevaisuutta, ja uutta kuihtumista. Kyynel kastelee poskeani, mutta kuivuu nopeasti pois. Jään tuijottamaan valkoista seinää. Muistan sitten jotain, ja kurkotan toista kättäni peittojen alta: vedän laavalampun pois seinästä. Se oli jo palanut yliaikaa.

Olen tyhjä.

I think I kind of lost myself again.Englanninkieliset siteeraukset ovat otettu Massive Attackin seuraavien kappaleiden lyriikoista: Mezzanine, Group Four, Inertia Creeps ja Dissolved Girl. Jokainen sana novellista on kirjoitettu Massive Attackin hyväillessä korviani.Toivoisin palautetta. Mikä iski ja mikä ei.

Kiitos.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute