Herkku-puhelin
Missä hiiri, siellä kissakin
Ninni

Olen koko päivän miettinyt nimeäsi. Kuulin sen eilen sattumalta kirjastossa, mutta nyt olen unohtanut sen. Katsahdan kelloa, se näyttää jo viittä yli kolme. Laitan kirjat laukkuun ja lähden koulusta. Heilautan kättäni talonmiehelle joka aina yhtä tekopirteästi huutaa moin takaisin. Juoksen rappuset alas ja kiirehdin bussipysäkille. Noustessani bussiin tervehdin kuskia ja kysyn päivän kuulumiset. Keke, bussikuski, sanoo taas saman lauseen:"Ihan hyvi on päivä menny, mitää kummallist.." Keken oon tuntenu jo ihan pienestä asti. Menen bussin perälle istumaan ja otan mp3-soittimeni esille. Kotimatka kuluu rattoisasti musiikkia kuunnellen ja sinua miettien..

Avaan oven ja heitän laukun eteisen nurkkaan. Postikin on tuonut taas pelkkiä laskuja. Riisun villatakkini ja heitän sen tuolille. Laitan kylpyveden valumaan ammeeseen ja mietin mitä laittaisin illalla baariin päälle.. Ei aina viitsisi käyttää samaa toppia ja farkkuja. Katsahdan vaatekaappiin ja poimin sieltä mustan kimaltelevan niskalenkkitopin ja farkkuminarin. Ne saavat kelvata. Riisun ja pulahdan hemmottelevan lämpimään kylpyyn..

Kello läheni jo kymmentä enkä ollut vielä edes valmis. Kylvyssä vierähti enemmän aikaa kuin luulinkaan. Ripeästi laitan hiukset hyvin ja meikkaan. Katsahdan vielä viimeisen kerran peiliin ja totean itselleni olevani aika kuuma pakkaus. Vedän mustat saappaat vielä jalkaan ja astun viileään rappukäytävään. Ihoni menee kananlihalle, mutta silti minulla on lämmin, hyvä tunne tästä illasta.

Baarissa on jo kova vilske ja vilinä kun saavun paikalle. Kuulen pari vislausta ja tunnen katseita selässäni. Kukapa ei nyt katselisi 176cm pitkää ja kurvikasta naista. Olen imarreltu saamastani huomiosta. Menen istumaan baaritiskin päässä olevalle jakkaralle ja joku herrasmies tarjoaa minulle drinkin. Sipaisen hiuskiehkuran pois kasvoiltani ja hymyilen parille nuorellemiehelle. Lähden kiertelemään ympäri baaria ja katsastan samalla "maisemia". Yllättäen silmiini osuu varsin mielenkiintoinen "maisema". Sinä.

Viehkeästi tanssahtelen tanssilattian poikki luoksesi ja tulen juttelemaan sinulle. Hymyilet, olet kuitenkin ujo, etkä puhu paljoa. Päätän ottaa ohjat omiin käsiini. Tuhmat ajatukset valtaavat mieleni katsellessani vartaloasi..Mitä jos et olekaan kiinnostunut minusta? Entä jos kuvittelen kaikki flirttisi ja arvaan kosketuksesi tarkoituksen väärin? Pussaan sinua poskelle ja kysyn haluaisitko jo lähteä pois, vaikka minun asunnolleni. Vastaat ovelasti tahtovasi..muttet jatka lausettasi loppuun..-----------------------------------------------------

Halutaanko lisää jatkoa? Halutaanko tietää miten tässä lopulta kävi? ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute