Herkku-puhelin
Kultakatti
tuula54

Viikko sitten teimme työporukassa "virkistysmatkan" pohjoiseen kylpylään. Tarkoitus oli ulkoilla, kerätä uutta happea alkaneelle vuodelle ja olla yhdessä, parantaa team-työtä.

No, me tytöt löysimme heti sisätiloista, kylpylän nude-puolelta parhaat paikat. Juomaa nakuna, nakuja miehiä yllin kyllin silmän ilona, ja kosketteluetäisyydellä. Saunassa saimme tiiviissä tunnelmassa istua aivan kiinni, kiinni niihin, joista olimme lyöneet vetoa, että saisimme heidät. Kuinka ollakaan kätemme osuivat "vahingossa" noihin ihaniin kankiin. Tarpeeksi ärsytettyämme erästä äijälaumaa sai heidän pomonsa äijäajatuksen laittaa oville "huollossa" -kyltin. Näin jäimme me, kolme meitä, viisi heitä "kahden". Ja jo alkoi tapahtua. Höyryn läpi ei oikein nähnyt, mutta Jaana, sihteerini oli jo kahden miehen käsittelyssä. Samalla tunsin ison käden polvellani. Todella kookas mies oli vierelläni ja siveli polveani. Kuumenin. Käteni kiertyi hänen niskaansa, vedin hänet lähelle. Huohotin niitä näitä... Hän nosti minut ylimmälle parvelle, itse yhtä alemmas ja aloitti sellaisen kielipelin ettei ikinä. Sain alta aikayksikön upean, ihanan, suuren, jatko orkun, joita vain harvoin saan. Sellainen kielimies. Hänellä seisoi todella isona. Kovaa kullia on ihanaa katsoa, maistella, nuolaista touhutippa ja miettiä mitä kaikkea kivaa kohta on tiedossa.

Ja kivaa oli tiedossa. Sain hänet suuhuni samalla kun tunsin jonkun sormet pillussani. Toinen mies? Oli se. Kivaa, kohta saan kahta. Aikaa ei ollut paljon. Ulkopuoliset olivat kai käyneet kertomassa respassa mitä oli tekeillä. Siis pikapano, tuntemattomien kanssa. Höyrysaunassa, ei hassumpaa. Tuo iso mies auttoi itseään runkatessaan suuhuni. Toinen takoi kuin höyryvasara pillussani ja alta 5 minuutin saimme asian valmiiksi. Minulla oli kaksi aukkoa täynnä, heillä pussit tyhjät.

Minulla oli todella kiimainen olo. Tiesin, että illalla vasta kullit katsellaan...

T.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute