Herkku-puhelin
Naapurin narttuna
Johanna-tv

Muutin muutama vuosi sitten uuteen kotiin. Kaksikerroksiseen rivitaloon jossa oli naapureina eläkeläisiä. Silloin ajattelin, että naapurien puolesta ei olisi häiriötekijöitä ja saisi asua rauhassa. Mukavia ihmisiä, heidän kanssaan tuli hyvin juttuun. Varsinkin toisen puolen seinänaapurin pariskunnan kanssa oli mukava jutella, kävimme joskus iltakahvillakin ja vietimme mukavia hetkiä. Herra varsinkin oli supliikki mies ja juttua piisasi maan ja taivaan välillä riittämiin. Aiheet liikkuivat usein autojen ja naisten ympärillä. Joskus tuo mies, sanon häntä tässä vaikkapa Paavoksi, oli hieman maistissa ja silloin aistin, että aivan hetero tuo isäntä ei ollutkaan. Pienessä hiprakassa tarina lipsahti alueelle josta tajusin, että oli maistettu miestenkin välistä rakkaudenhedelmää. Selvittyään pöhnästään, Paavo usein hyssytteli minulle sanomisiaan ja yritti korjailla niitä parhain päin. Sanoipa minulle joskus, että leikillään hän niitä juttuja puhui ja minun ei pitänyt niitä puhua eteenpäin. Enhän toki ollut niin ajatellutkaan.

Eräänä päivänä olin kotona ja alkoi aivan mielettömästi tehdä mieli tyttöillä. Kävin suihkussa jossa jo leikin hieman tyttöjuttuja. Hyväilin rintojani kutitellen nännejä, jotka pian olivat kovina sormissani. Saippuoin haarani, sormi leikki vaossani pyörien reiän ympärillä saaden minut huokailemaan. Saippuasta liukas peppuvako osui vesihanaan, joka oli uutta mallia ja hieman miehisen aseen muotoinen päästään, ja aloin hieroa peppuani sitä vasten. Hana painautui reikääni vasten ja pyllistin hieman. Hitaasti hananpää painui sisääni. Voihkaisin ja kumarruin. Otin rintani käsiini ja puristelin niitä samalla työnnellen itseäni hanaa vasten. 'Klittani' paisui ja aloin olla hyvin kiihottunut.

Lopetin suihkun ja kuivasin itseni. Menin makuuhuoneessa olevaan vaatehuoneeseen ja aloin pukeutua. Rullasin jalkoihini mustat stayup-sukat ja pujottauduin mustiin stringeihin josta näkyi aavistuksen läpi. Puin ylleni rintaliivit, niin ikään mustat ja pientä verkkokangasta joten nekin antoivat viitteitä siitä mitä kupeista löytyisi. Puin ylleni vielä mustan, myös läpikuultavan, viitan; pitkähihaisen ja pituudeltaan puolisääreen ulottuvan.

Meikkasin itseni kevyesti laittaen huuliin aika räikeänpunaista huulikiiltoa, ripsiin mustaa, luomiin lilaa. Päähän vaalea pitkähiuksinen peruukki joihin olin sivuille tehnyt ponnarit. Aika teinimäisen näköinen narttu katseli minua peilistä. Jalkaan vielä punaiset piikkikorkoiset avokkaat ja voilá.

Menin raput alas tarkoituksena keittää kahvit. Ajatuksissani pyörähdin keittiöön ja huomasin, että en ollutkaan vetänyt rullaverhoa alas ikkunan suojaksi. Pidin huolta tyttöillessäni ettei ulkoa kukaan nähnyt leikkejäni.

Vaan siinähän Paavo seisoi autonsa vieressä, joka oli pysäköity heidän asuntonsa eteen, ja katseli suoraan ikkunaani. Hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen, kun hän näki seksikkään blondin minun keittiössäni. Katseemme kohtasivat ja taisin karahtaa punaiseksi, taisipa huuliltani päästä pieni kirouskin.

Vedin verhon nopeasti eteen, mutta tajusin että Paavo oli nähnyt tarpeeksi, liikaakin.

Harmittelin tilannetta, mutta päätin sitten unohtaa koko jutun.

Kahvia juodessani, ajatuksiin nousi vielä tuo tilanne ja minua alkoi mietityttää mitä Paavo ajatteli.

Samassa soi ovikello. Jähmetyin paikoilleni ja ensimmäinen ajatus oli paeta yläkertaan.

Oveen koputettiin ja kuulin Paavon äänen kutsuvan minua. Hän jopa kuului sanovan, että oli nähnyt kaiken ja halusi jutella kanssani. Menin ovelle, mutta en aikonut missään nimessä avata ovea. Paavo sanoi oven toiselta puolelta, että halusi jutella kanssani tilanteesta. Kysyin mitä tilannetta hän tarkoitti. Paavo vastasi, että kyllä minä tiesin. Hän oli nähnyt minut naisen vaatteissa.

Paavo yllätti minut, kun jatkoi että minun ei tarvinnut pelätä hänen kertovan kenellekään. Hän vain halusi jutella ja nähdä minut kunnolla. Yllätyin tilanteesta.

Punnitsin tilannetta moneen kertaan ja päätin sitten avata oven. Avasin lukon ja työnsin ovea hieman raolleen. Livahdin piiloon eteisen oven karmin taakse ettei kukaan näkisi ulkoa minua.

Paavo tuli sisään ja sulki oven. Kohtasimme eteisessä ja katselimme toisiamme silmiin. Yllätyksekseni näin Paavon katseessa ihailua, jopa kiihkoa.

- Olet hyvännäköinen. Paavon avaus oli sekin yllättävä, olin odottanut jotain muuta. Ryin kurkkuni auki ja sanoin:

- Kiitos.

Menimme olohuoneeseen jossa olin ikkunoiden eteen laskenut sälekaihtimet. Istuimme sohvalle ja juttelimme tilanteesta. Selvitimme miksi pukeuduin naiseksi ja Paavo kertoi omasta mieltymyksestään. Intressimme kohtasivat mitä en olisi ikinä uskonut käyvän. Tunnelma rentoutui ja samalla alkoi sähköistyä.

Paavo katseli minua kiinnostuneena ja selvästi kiihtyen. Puna hänen kasvoillaan syveni, hengitys tiheentyi ja vihdoin hän sai sanottua:

- Olet sietämättömän hyvän näköinen nainen, niin seksikäs ja haluttava. Olin hiljaa koska en osannut todellakaan sanoa mitään.

Paavo hivuttautui lähemmäksi minua ja sanoi ääni käheänä:

- Voisitko ajatella, että saisin koskea hieman sinuun?

Omat ajatukseni vilistivät villisti päässäni ja aloin lämmetä itsekin tilanteelle. Nyökkäsin vastaukseksi Paavolle.

Paavo laski kätensä reidelleni ja hiveli jalkaani hiljaa. Hitaasti hän kuljetti sormiaan reidelläni laajentaen liikerataa hitaasti suuremmaksi. Sormet livahtivat viittani liepeen alle ja tavoittivat sukan suun. Käsi pysähtyi siihen hetkeksi kuin tunnustellakseen jatkomahdollisuuksia. Huokaisin hiljaa ja levitin hieman jalkojani. Se oli kutsu Paavolle jatkaa eteenpäin.

Paavon käsi jatkoi matkaa ja painautui häpykummulleni. Sormet tavoittivat hieman turpean 'klittani' ja painautuivat sitä vasten. Hidasta pyörimisliikettä ja painelua. Aloin kiihottua kunnolla.

Katsahdin Paavon haaroihin ja selvästi näin miten hänen kalunsa oli kovettunut. Housuissa oleva pullistuma sai minut aivan hengästymään. Paavon käden painellessa häpyäni, vein oman käteni hänen kohoumalleen housujen päälle. Paavo henkäisi syvään, kun tavoitin kohouman ja otin siitä sormillani otteen. Siinä me istuimme sohvalla hieroen toisiemme haaroja.

Paavo toi toisenkin kätensä leikkiin mukaan ja nosti sen toiselle rinnalleni. Hän puristi ja tavoitti kovettuneen nännini. Sormet hypistelivät nänniä ja silmissäni alkoivat tanssia tuhannet tähdet.

Paavo avasi viittani, nosti liivien kupin ylös ja painoi huulensa nännilleni. Hetkessä hän imaisi kovan napukan huuliensa väliin alkaen imeä. Samalla hän kieputti kieltään nännin ympärillä. Voihkaisin sillä se teki äärettömän hyvää.

- Oletko minun narttuni? Paavo kysyi jatkaen heti imemistä.

- Olen...olen sinun narttusi. Tee minulle mitä haluat.

Paavo katsoi minua silmiin ja hymyili.

Paavo änkeytyi lattialle polvilleen ja tuli reisieni väliin. Hän pakotti jalkani äärimmilleen toisistaan erilleen. Stringit hän painoi sivuun ja paljasti kovan 'klittani'. Pian tunsin miten hänen kuuma hengityksensä huokui iholleni ja sitten hän otti minut suuhunsa. Voihkin ja kiemurtelin, kun kuuma suu otti minut sisäänsä toistamiseen ja liike alkoi muistuttaa hissiä...ylös...alas...!

Paavo veti minut aivan sohvan reunalle istumaan ja käski minun kallistua taaksepäin. Hän tarttui jalkoihin ja nosti ne ylös. Taivutin sääreni koukkuun ja siinä olin aivan hänen käytettävissään.

Uikutin, kun Paavon kieli painautui kuumaan vakooni ja etsityi reiälleni. Paavo nuoli ja imi minua vuoronperään ja aloin olla aivan sekaisin siitä kiimasta jonka tuo kieli minussa sai aikaan.

- Onko sinulla liukuvoidetta? Nyökkäsin ja neuvoin mistä Paavo sen löytäisi. Hän haki tuubin ja pursotti sitä sormiinsa. Hitaasti hän vei sormen reiälleni, pyöritti hetken sormeaan suulla ja painoi sen sitten sisään. Huuliltani pääsi pitkä valitus. Paavo työnteli sormeaan sisälläni ja painoi pian toisenkin sormen sisääni. Hetken hän runkkasi minua siten ja pursotti sitten housuistaan esiin kaivalle kalulleen liukuvoidetta.

- Nyt narttuni sinun on aika saada kunnolla munaa. Oli outoa kuulla paljon vanhemman miehen suusta moista tekstiä.

Paavo tarttui nilkkoihin painoi sääreni lähes kaksinkerroin. Hän tarttui pakaroistani puristellen ja levittäen ne ammolleen.

Pian tunsin miten kova kalu alkoi tökkiä vakoani. Huohotin jo pelkästä odotuksesta. Pian saisin ihanaa kullia.

Paavo asetti terskan reiälleni ja yritin rentoutua täysin. Hitaasti terska alkoi työntyä sisääni. Voihkin. Terska painui hieman sisään ja määrätietoisesti jatkoi etenemistään. Koko terska oli sisälläni ja yhtäkkiä annoin periksi. Kalu painui sisääni täyttäen minut upealla tunteella.

- Nyt narttu...! Paavo kähisi ja alkoi työnnellä kovaa kaluaan kuumottavassa reiässäni. 'Pilluni' oli täynnä Paavon kullia jota hän kiihtyvällä vauhdilla työnteli minuun.

Nostin toisenkin rintaliivien kupin ylös ja tartuin rintoihini alkaen puristella niitä kiimani hyökyaalloissa. Paavo lisäsi vauhtia ja naimme kiihkeästi.

- En kestä kauaa...olet niin pahuksen tiukka ja kuuma...narttu, sinulla on ihana pillu.

- Ja sinulla ihana kyrpä...joka nussii nartun pillua, huohotin.

Paavo jatkoi vielä hetken ja sanoi sitten:

- Voisitko...ottaa suuhun lastini? Nyökkäsin.

Paavo nai vielä muutaman kerran pilluani ja veti sitten kalunsa ulos. Hän nousi ja kävi hajareisin sohvalle seisomaan. Kurottauduin ja hamusin turpean, luumunpunaisen ja limoistani kiiltelevän kullin suuhuni. Aloin sormettaa 'klittaani' samalla, kun tartuin Paavon kaluun runkaten sitä.

Pitkään minun ei tarvinnut lastia odotella. Muutaman kerran vetelin kalun vartta ja imin terskaa. Tunsin miten Paavon elin alkoi hieman nytkähdellä ja turvota hieman lisää. Sitten ensimmäiset kiimatipat tulvahtivat suuhuni täyttäen makuaistini huumaavalla hapanimelän maulla. Tartuin 'klittaani' ja hinkkasin itseäni rajusti samalla, kun Paavo alkoi purkautua suuhuni. Spermaa ampautui suuhuni. Hetkessä suuni oli täynnä lämmintä velliä jota yritin niellä. Osan nielin ja osa alkoi valua suupielistäni rinnoilleni. Samassa laukesin itsekin ja huusin suoraa huutoa.

Hyöky oli pian ohi. Olin tyydytetty ja yltä päältä spermassa. Paavo istui viereeni huohottaen. Totesimme, että kaikki tuli yllätyksenä, mutta oli ihanaa. Siitä alkoi yhteinen salaisuutemme ja yhteinen nautinto jota silloin tällöin ylläpidämme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute