Herkku-puhelin
Kuvaussessio
kusetettu

Spermat on taas vatsalla. Opetus vaimolta.

Sitä saa mitä tilaa, sanotaan. Olin saanut vaimoni viimein suostumaan haluamaani kuvaussessioon. Minua oli aina kiihottanut ajatus, että joku vieras mies tulisi kuvaamaan rakastelumme. Kävin illalla jo ihan kuumana kun vaimoni laittautui tilaisuutta varten. Olimme ostaneet hänelle uuden alusvaatesetin jota hän parhaillaan puki päälleen. Hän oli kumartuneen minusta poispäin rullatessaan mustia sukkia ylleen. Pillu näkyi turpeana hänen vaaleiden puolipallojensa välistä. Oikea herkullinen takapillu. Olin ollut reissussa ja pusseja pakotti jo muutenkin. Menin ja tartuin häntä lantiosta kiinni ja hieroin kovaa kaluani vasten hänen ihanaa peresettään. ”So so, älä kuvittelekaan mitään. Nyt odotellaan Makea (kuvaajamme jonka hän oli valinnut netistä). Jouduin tyytymään katselijan osaan hänen ujuttaessaan pikkumustaa päällensä.

Kaveri tuli sopimallamme ajalla ja aloitimme illan salaattia syöden ja viiniä nautiskellen. Kamerat ja vempaimet olivat viimeisen päälle hienot ja niitä hän sitten esitteli minulle ylpeänä katsellen hekumallisesti vaimoni liikehdintää keittiössä. Sovimme, että ensimmäinen näytös tehtäisiin keittiössä. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin vaimoni on todellinen herkku ”takapillu” jota on pakko naida takaapäin mikä myös on hänen mieliasentonsa. Menin vaimoni taakse ja aloin avata hänen pikkumustansa vetoketjua ujuttaen sen vyötäisille. Vaimoni oli kohti kameraa ja näin Maken nuoleskelevan huuliaan. Sivelin vaimoni rintoja joiden yläosa oli paljaana. Rintsikat hädin tuskin peittivät napottavat nännit. Hän nojautui nautinnollisesti huokaillen vasten olkaani. Käteni hakeutui hänen selkäänsä ja pienen napsahduksen saatteleman nuo ihanat pullukat paljastuivat kameralle ja Maken ahnaiden silmien ihailtavaksi. Kävin tosi kuumana ja sanoin, että pistä kuvaus vähäksi aikaa poikki sillä mun täytyy saada pikapanot ja äkkiä ennen kuin ruiskuaa housuihin ja aloin avata vyötäni. Vaimoni työnsi minut sohvalle ja heittäytyi istumaan päälleni kasvot jalkojani kohti. Nostin pyllyäni että hän sai vedettyä alushousuni reisille.

Kuuma kyrpäni ponnahti vapauteen. Luulin, että hän haluaa tulla päälleni, mutta hän tarttuikin kovaan kulliini ja alkoi nopean runkkauksen. ”Tule nyt päälle ennen kuin multa lentää ” sanoin kiihkoissani, mutta hän istui vaan tanakammin päälleni ja kiihdytti vatkausta. Yritin pyörähtää hänen altaan, mutta olin kuin sidottu. En voinut kyrvälleni mitään, lämpimät spermat ruiskahtivat väkisin ulos vatsalleni. ”Helpottiko” vaimoni kujersi ja nousi päältäni. Vähän nolona, housut puolikinttussa kiipesin rivarimme toisen kerroksen vessaan siistiytymään.

Kun palasin alakertaan Make ja vaimoni istuivat siisti pöydän ääressä. En tiedä onko asiassa perää, mutta jotkut kavereistani sanovat, että pystyvät muka säätelemään orgasmiaan niin, että ei ole pallit heti ekan laakin jälkeen tyhjinä. Minulta ainakin tulee kaikki ulos ja uuden seisokin saaminen kestää tilanteesta riippuen lähemmäs tunnin. Istuuduin pöytään ja kahmin salaattia lautaselleni, Vaimoni kävi pakastimella ja kaivoi kätköistä huurtuneen kossupullon. Jossain vaiheessa totesin, että oma lasini oli aina tyhjä ja pullo vajonnut lähes pohjille. ”Ota pienet nokoset välillä niin jatketaan kuvausta” kuulin vaimoni ehdottavan.

Heräsin aamulla kovaan kankkuseen. Vaimoni nukkui vieressäni ja Make oli häipynyt kameroineen. ”Meni pikkasen pieleen” sanoin harmissani. ”No saattuuhan sitä” vaimoni vastasi.

Illasta oli kulunut pari viikkoa kun taas otettiin kuppia. Nyt oli vaimoni vuoro nuukahtaa. Menin koneelle ja aioin katsastaa sähköpostit. Vaimoni oli kirjautuneena ja totesin koneessa olevan disketin. Pistin kuvan pyörimään. Vaimoni istui päälläni ja vinkkasi silmää Makelle samalla kun runkkasi minua. Tätä en tietystikään livenä pystynyt näkemään koska hän istui päälläni selin minuun. Spermakaari oli kieltämättä ihan ok. Kuva pimeni ja olin jo laittamassa valikkoa kiinni kun seurasi jatkoa. Loppu olikin sitten kuvattu minun vetäessäni hirsiä. Make jatkoi siitä mistä olin itse aloittanut. Himokkaat kädet puristelivat vaimoni paisuneita rintoja.

Nännit napottivat kovina Maken pyörittäessä sormiaan niiden ympärillä. Hänen vasen kätensä laskeutui alemmas kourimaan vaimoni haaraväliä hameen päältä. Vaimoni oli ummistanut silmänsä ja suu oli huokauksista avautunut kiihottavasti. Käsi hakeutui helman alle ja kiipesi ylös reittä pitkin kohti vaimoni vittua . Reidet avautuivat sormien löytäessä kohteensa ja kiivas huohotus kuului selvästi telkkarin taustaäänestä huolimatta. Make rullasi pikkumustan vyötärölle jolloin vaimoni paikat näkyivät kiihottavasti. Kappale vaaleata reittä mustien sukkien ja pikkuhousujen välissä loi ihan kiihottavan kontarastin. Maken sormet hakeutuivat housujen päälle ja painuivat rakoon. ”Hei nyt sun täytyy tosiaan lopettaa” kuulin vaimoni sanovan. Kaveri ujutti sormensa housujen välistä vitulle ja sormi painui sisään reikään. Vaimoni tarttui hänen käteensä ja yritti vetää sen pois, mutta Make tiukensi otettaan. ”Mulle ei nyrkkikyllikki riitä niin ku sun ukolle, mä haluun panna sua” kaveri sanoi kiimaisella äänellä. Vaimoni yritti nyt tosissaan rimpuilla irti, mutta kaveri painoi hänen väkisin mahalleen keittiön pöydälle ja tarttui pikkareihin repäisten ne riekaleiksi. Vaimoni alkoi huutaa nimeäni, mutta kaveri tunki pikkuhousujen riekaleet hänen suuhunsa ja lukitsi kädet tiukasti hänen selkänsä taakse. Vaimoni yritti inistä ja riuhtoa, mutta ei pystynyt tekemään mitään kaverin tiukassa otteessa. Toisella kädellä Make alkoi avata vyötään ja farkut putosivat nilkkoihin jota kalsarit seurasivat. Iso jäykkä kyrpä ponnahti vapauteen. Kaveri vei oikea kätensä suulleen ja räkäisi kunnon limat kämmeneensä ja hieroi ne kovaan kaluunsa.

Oli kyllä mielestäni ihan turha juttu sillä tiesin vaimoni pillun olevan taatusti märkä ja turvonnut. Vaimoni yritti puristaa reisiään yhteen, mutta kaveri työnsi polvensa rajusti väliin jolloin naiseni reidet aukesivat ja turpea pillu paljastui. Make hinkasi kovaa kyrpäänsä hetken pillun huulilla ennen kuin työntyi rajusti sisään. Vaimoni örähti kovan kyrvän tunkeutuessa sisäänsä. Kaveri aloitti rajun naimisen ja huutojen säestämänä laukesi syvälle naiseni vittuun. ”Voi vittu kun teki hyvää naida ja saada vierasta pillua” Make sanoi ja hellitti otteensa pyyhkien samalla eritteisen kalunsa vaimoni suusta ottamaansa pikkuhousuihin tai mitä niistä nyt oli jäljellä. ”Vittu, sä raskasit mut” vaimoni sanoi. ”Pidä vaan turpas kiinni, tätähän sä halusit vai haluutko, että pistän ton filmin nettiin pyörimään. Vaimoni makasi edelleen pöydällä ja avonaisesta vitusta alkoi valumaan spermanoro pitkin reisiä. ”Nyt me jatketaan tätä silleen, että seuraavaks sä otat kiltisti suihin vai mitä pikkurouva sanoo” Make sanoi määräilevällä äänellä. Vaimoni kohottautui ylös ja näin kuinka hänen meikkinsä olivat valahtaneet kyynelten mukana. Filmi poikkesi hetkeksi. Seuraavassa otoksessa vaimoni imutti kiltisti ja pyöritteli kieltään Maken uudelleen paisuneen kalun ympärillä ja puristeli hellästi toisella kädellä isoja palleja.

Make alkoi nytkähdellä ja ruiski spermansa vaimoni suuhun. ”Niele kaikki” Make komensi. Vaimoni ei koskaan ole ollut mikään innokas imuttaja. Varmaankin yhden ainoan kerran meidän yhdessäolon aikana hän on ottanut loppuun saakka ja silloinkin hän oli aika tinassa. Tämä on aina minua harmittanut, itse olen kyllä häntä nuollut lähes aina ennen varsinaista aktia. Kuvassa näkyy kuinka Maken kuumat spermat nielemisliikkeen ansiosta menevät talteen (proteiini lihottaa). Seuraavassa kuvassa syödään ja juodaan viiniä. Vaimoni on jotenkin alistuneen oloinen, mutta ah niin kiihottavan näköinen. Kaluni on jo seissyt alkumetreistä saakka ja minun on pakko runkat samalla kun katson rietasta kuvaa.

Seuraavassa otoksessa vaimoni makaa taas pöydällä ja kaveri on hänen takanaan kulli pystyssä valmiina tunkeutumaan sisään. ” Hei, ei enää, sähän jo nait kerran ja mä otin kiltisti vielä suihin” kuulen vaimoni pyytävän. ”Joo, mutta en vielä tätä” Make vastaa ja kahmaisee pöydällä olevasta voipurkista klöntin kämmeneensä. Tajuan kauhukseni hänen aikomuksensa. No tuo nyt ei ainakaan onnistu. Vaimoni on ollut ehdoton, anaaliseksi ei ole häntä varten. Olen sitä joskus kännipäissäni ehdottanut, mutta vastaus on ollut jyrkkä EI. ”Mitä sä oikeen tarkotat” vaimoni kysyy ihmeissään. Vastaus tulee heti kun kova sinipunaiseksi paisunut terska painuu hänen ryppyreiälleen. ”Ei saa, saatana” vaimoni huutaa ja yrittää nousta. Maken vahva käsi painaa hänet kuitenkin vasten pöytää samalla kun hän toisella kädellä ohjaa kyrpänsä reiälle. Terska painuu sisään. Maken pylly tulee kuvan eteen mistä tiedän hänen tunkeutuneen kokonaan sisään. Vaimoni vikisee hiljaa kaverin alkaessa naimaan, ensin hiljaa ja varovasti, mutta kiihkon lisääntyessä rajummin ja kovemmin. Kaverin pakarat puristuvat yhteen häenn tyhjentäessään lastinsa syvälle vaimoni suoleen.

”Tää sessio otetaan joskus uudestaa vai haluutko, että sun ukkos saa tän videon nähtäväkseen” Make sanoo nostaessaan housujaan. ”Et sä voi sitä tehdä” vaimoni anelee. ” Annat persettä aina sillon tällön niin eiköhän me pystytä sopimaan asiasta vai mitä” Make vastaa. ”Älä vaan näytä tätä, voidaan me aina sillon tällön tavata” vaimoni vastaa. Filmi pimenee. Lähden vessaan siistimään itseäni.

Kommentteja miehiltä, naisilta ja pareilta

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute