Herkku-puhelin
Rouvan palveluksessa, osa 1
piika

Katselin levottomasti ympärilleni, kello oli 9 lauantai-aamuna ja olin kahvilan ulkopuolella odottelemassa Rouvaani. Olimme tavanneet netissä, Rouva etsi itselleen piikaa ja minä piian paikkaa. Sovimme tapaamisen tähän kahvilaan, jotta voimme tavata julkisella paikalla. Yhden kahvikupin aikana minun oli määrä päättää, lähdenkö piikomaan häntä koko lauantaipäiväksi. Rouva oli määrännyt minut olemaan kahvilan ulkopuolella klo 9 ja odottamaan häntä. Tietämättäni Rouva istui sisällä kahvilan lämmössä ja katseli minua ikkunan läpi, kun 20 minuuttia oli kulunut tuli hän taakseni ja yllätti minut "Piika" hän sanoi ja minä pelästyin. "Rrouva" sain sanottua ja hän vastasi "kyllä, tule sisään." Istuimme hänen pöytäänsä, jossa minua odotti vesilasi, Rouvan juodessa kahvia ja syödessä croisanttia. Rouva oli selkeästi minua vanhempi, ehkä 50 täyttänyt, minä olin hädin tuskin 20 kesää nähnyt, Rouva kysyikin tästä "Miksi laisesi nuori poika haluaa piikoa minua", "Pidän esiliinoista ja olen haaveillut kauan vanhemman Rouvan piikomisesta, tämä olisi unelmieni täyttymys" vastasin. Rouva söi viimeisen palan croisantistaan ja totesi "Hyvä, olen valmis ottamaan sinut piiakseni, jos teet huonoa työtä niin tulen rankaisemaan sinua, jos haluat niin seuraa minua."

Lähes epäröimättä kävelin kahvilasta Rouvan perässä. Menimme hänen autolleen ja hän antoi avaimet minulle "Kai osaat ajaa", nyökkäsin ja hän läiskäytti minua naamalle "Puhuttele Rouvaa kunnolla." ja vastasin järkyttyneenä "Kyllä Rouva", toivoen että kukaan ei olisi nähnyt, onneksi parkkipaikka oli tyhjän oloinen. "Kuulosti paremmalta, Rouva ei tietenkään aja kun hänellä on piika, navigaattori neuvoo sinut perille", "Kyllä Rouva" sain sanottua ja avasin hänelle takapenkin oven. Istuin kuljettajan paikalle ja lähdin ajamaan, navigaattori ohjasi minut kerrostalon parkkipaikalle, avasin Rouvalle oven ja hän käski minun ottaa takaluukusta kaksi kassia, jotka olivat täynnä ruokaa ja hyvin painavia. Rouva käveli määrätietoisesti yhteen rappuun, jonka oven luonnollisesti hänelle avasin. "Kuudes kerros piika" hän tokaisi kun astui hissiin ja ymmärsin, että minun on käveltävä portaita raskaiden kassien kanssa. Tein työtä käskettyä ja Rouva oli yhden asunnon ovella odottamassa "Ensi kerralla en odota sinua näin kauaa" "Anteeksi Rouva" vastasin ja painoin pääni alas.

Tunsin kuinka Rouvani laittoi minulle kaulapannan ja veti asuntoonsa sisään. Hän laittoi oven kiinni ja sanoi "Riisuudu alastomaksi, oikeallasi on kassi johon voit laittaa vaatteesi, sen jälkeen polvistu odottamaan minua", vastasin, taas, "Kyllä Rouva" ja aloitin riisuutumisen Rouvan kadotessa. Odotin Rouvaa polvillani noin 5 minuuttia, kunnes eteeni lensi vaalea puuvillainen mekko ja valkoinen esiliina, punaruudullinen huivi ja sairaalakenkien näköiset kengät. "Pukeudu piika" Rouvani sanoi ja vastasin "Kyllä Rouva", pukeuduttuani Valtiattareni hymyili minulle ja käski katsomaan vasemmallani olevaa peiliä. Katsoin itseäni ja ihastuin, näytin aivan Suomi-elokuvien piialta, valmiina palvelemaan Rouvaansa. Käännyin takaisin Rouvaan päin ja niiasin. "Hyvä, alat oppia tavoille. Viimeistelläänpä asusteesi" Rouva sanoi ja otti pöydältä suupallon ja viritti, en pysty enää sanomaan tunnuslausettani "Kyllä Rouva", minun on vain niiattava ajattelin. "Kun varusteesi on valmis, käydään läpi sääntöjä, joiden mukaan piiot täällä." Rouvani sanoi ja rupesi käymään sääntöjä läpi. Minun piti niiata Rouvan tullessa huoneeseen jossa olin ja niiata myös hänen lähtiessä. Rouvan soittaessa kelloa minun tuli tulla tässä varustuksessa (Rouvan mainitessa kumiesiliinan tulin todella iloiseksi, se pitää kuitenkin riisua Rouvan soittaessa) hänen luokseen, niiata ja jäädä odottamaan hänen käskyjään. Arvasin myös oikein, niiaamalla korvaan "Kyllä Rouva" -lauseen, muita lauseita en Rouvan mukaan tarvitsekaan. Lopuksi Rouva kysyi "Haluaako piika kokeilla miltä piiskaaminen tuntuu, jotta osaa varoa rangaistusta myöhemmin". Tajusin tämän olevan ansa, en uskaltanut pudistella päätäni joten niiasin ja käytännössä pyysin Rouvaa piiskaamaan minua.

Rouva käski minut polvistumaan ja laskemaan otsani lattiaan, pyllyni nousi ylös ja Rouva käski minua vetää mekkoni pois tieltä. Yksi hän sanoi kun piiska osui pakaroilleni, sain elämäni ensimmäistä kertaa piiskasta ja se sattui paljon enemmän kuin luulin, voihkaisin ja kuulin Rouvan sanovan "Hiljaa, kaksi" ja toinen isku tuli heti perään. Pyllyni oli jo ihan arka - tänään en istu ajattelin, kunnes tajusin heti perään että eihän piiat muutenkaan istu - he tekevät töitä. Viiden iskun jälkeen Rouva lopetti ja käski nousemaan ylös ja seuraamaan häntä "Piian on aika aloittaa työt." Hän vei minut keittiöön ja näytti oven takana olevaa pinkkiä kumiesiliinaa. "Pue tuo."

Niiasin ja laitoin esiliinan hymyillen päälleni. "Piian ensimmäinen tehtävä on tiskata tiskit, laitat vielä kumihanskat käteesi, niin voit aloittaa", tein työtä käskettyä ja näin tiskivuoren - minua ajatellen Rouva ei ollut tiskannut varmaan 2 viikkoon, mutta ei myöskään liottanut mitään, ei edes uunivuokia. Rouva tarttui kaulapannastani roikkuvaan talutushihnaan ja kiinnitti sen tiskipöydällä olevaan koukkuun "Näin et pääse pakoon." En varmasti tässä vaatetuksessa olisi muutenkaan lähtenyt ulos asunnosta, mutta nöyryytys se on viimeinenkin nöyryytys Rouva näytti ajattelevan. Minun tiskatessa Rouva luki lehteä ja joi kahvia keittiön pöydän ääressä, tarkkaillen työtäni ja välillä kommentoi miten mukavaa on, kun ei itse tarvitse tiskata. Olin tiskeissä loppusuoralla, kun Rouva tuli tarkastelemaan jälkeäni "Hyvää työtä piika, et ehkä maistakaan piiskaa niin usein kuin minä toivoin", niiasin kiitokseni ja jatkoin tiskaamista. Kun tiskit oli valmiit Rouva vapautti talutushihnani ja sanoi "Jatkat siivoamalla keittiön, pyyhit tasot ja kaappien ovet, putsaat uunin ja lakaiset lattian. Minä menen olohuoneeseen, mutta muista kuunnella kelloa" niiasin ja Rouva poistui huoneesta, niiasin uudelleen ja kuulin hänen toteavan "Hyvä piika" Tein työtä käskettyä ja olin juuri hikisenä siivoamassa uunia, kun kuulin Rouvan kellon soivan. Pikaisesti otin kumihanskat ja esiliinan pois ja ryntäsin olohuoneeseen, niiasin Rouvalle ja jäin odottamaan hänen käskyjään.

"Ensi kerralla piika tulee nopeammin" Rouvani totesi ja niiasin tälle toteamukselle, sillä hän piti tauon ja odotti sitä. "Tuo minulle kuppi appelsiinimehua", niiasin käskylle, sekä poistuessani huoneesta, huomenna polveni ovat kipeät ajattelin. Kaadoin appelsiinimehua lasiin ja laitoin lasin tarjottimelle, vein lasin Rouvalle. Selvisin olohuoneesta kolmella niiauksella ja Rouva ei edes sanonut "kiitos", ilmeisesti piika ei ansaitse sitä. Ensimmäinen osa tarinastani, haluatteko jatkoa? Ehdotuksia tarinan etenemisestä saa myös laittaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute