Herkku-puhelin
Tyttöystävän paras kaveri
ILoveThis

Olin jo pitkään haaveillut tyttöystäväni parhaasta kaverista, joka on hoikka, kaunis, blondi, hyväpeppuinen ja isorintainen..ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.

Unelmani kävivät toteen, kun olin tyttöystävälläin.

Minä, Hanna (tyttöystäväni paras kaveri) ja tyttöystäväni Jenna istuimme Jennan huoneessa katsomassa elokuvaa. Jenna halusi tehdä jotain muuta..hänen mielestään elokuva oli tylsä, mutta minä ja Hanna halusimme katsoa elokuvan loppuun, joten Jenna lähti alakertaan katsomaan jotain muuta.

Hetken minä ja Hanna olimme hiljaa, mutta sitten rupesimme haukkumaan tyttöystävääni. Kuinka ärsyttävä ja näsäviisas hän on.. kuinka ilkeä hän on välillä yms.

Jotenkin, mutta en tiedä miksi.. me molemmat kiihotuimme Jennan solvaamisesta.

Keräsin rohkeuteni ja paljastin Hannalle haluavani häntä ja että olin jo todella pitkään halunnut päästä panemaan häntä.

Hanna oli hetken hiljaa, mutta sanoi, että oli tuntenut jo yli vuoden samaa minua kohtaan.

Ehdotin Hannalle, että voisimme tehdä asialle jotain.. vaikka heti. Hanna epäili hetken, että Jenna kuulisi tai tulisi takaisin, mutta sanoin, että Jenna ei todellakaan uskoisi, että me tekisimme täällä jotain.

Hanna empi vielä hiukan, mutta otti sitten paidan pois.. minä tein saman. Hanna nousi ylös ja riisui rintaliivinsä, housunsa ja pikkuhousunsa.

Minäki rupesin kiiman seassa vetelemään vaatteita pois ja samalla katselin Hannan posliiniksi ajettua pillua.

Hanna sanoi, että hänellä on erikoisia fetissejä ja fantasioita, mitä haluaisi toteuttaa kanssani.

Suostuin Hannan pyyntöön ja sanoin, että antaa tulla vain. Hanna ohjasi minut lattialle ja sanoi että mene selällesi makaamaan.. minä tottelin. Hanna tuli naamani päälle, levitti pakaransa niin, että ruskea persreikä paistoi suoraan silmieni edessä. Hanna sanoi että minun pitää työntää kieli hänen persreikäänsä. Työnsin kielen Hannan anukseen ja aloin pyöritellä sitä sisällä. Hanna kiljahti hiljaa ja huokaisi lopuksi nautinnosta täristen. Jatkoin töitäni samalla kun Hanna ojensi kätensä paljaalle kullilleni, jonka olin edellispäivänä ajellut paljaaksi. Hanna rupesi vetämään esinahkaa edestakaisin. Ahhh..mmmmhh.. Ihanaa.. tuntui niin taivaalliselta siinä kieli Hannan persreiässä ja Hannan pehmeä, pitkäkyntinen käsi runkkaamassa kyrpääni. Hanna sanoi, että minun pitäisi nuolla hänen varpaitaan ja minähän tottelin. Otin Hannan isovarpaan suuhuni ja aloin imeä. Hanna voihki hiljaa. Työnsin kieltäni jokaisen varpaan väliin. Hanna sanoi, että tuntuu todella ihanalta.

Hanna tahtoi kyrpäni heti sisäänsä.. hän laskeutui hiljalleen, selkä minuun päin kyrpäni päälle. Hanna otti tukevan otteen kyrvästäni, laittoi sen pehmeiden ja kosteiden häpyhuuliensa väliin ja painui alas.

Ahhh, ihana tunne.. vihdoinkin Hanna panee minua kunnolla..mmm..

Hanna sanoi että ei kestä enää kauan.

Hannan persettä katsellessa ja pillun hajun ilmassa haistaen laukaisin mällini hannan sisään samalla kun hanna tärisi omaa orgasmiaan.

Lopuksi olimme molemmat aivan väsyneitä. Ehdimme juuri ja juuri pukea päälle ja sopia uudesta tapaamisesta, kunnes Jenna tuli sisään ja kysyi ärsyttävällä äänellään, että mikä täällä haisee?

Katsahdimme Hannan kanssa toisiamme ja hymyilimme hiukan vaivihkaa.

Tarinalle seuraa jatkoa, jos kiinnostusta löytyy.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute