Herkku-puhelin
Tytär on tullut äitiinsä
Kirjailija

Kun jouduin muuttamaan työni vuoksi kuukausiksi itäsuomalaiselle pikkupaikkakunnalle, sain hyvän muistutuksen siitä, miten seuranhaku ei toimi kaikkialla samoilla säännöillä kuin ruuhka-Suomessa. Taajaman yöelämä rajoittui kahden huoltoaseman lisäksi vain yhteen ravintolaan, jonne oli muodostunut oma vakituinen kuppikuntansa. Eivät paikalliset olleet mitenkään vihamielisiä ulkopuolisia kohtaan, mutta baariin eksyvät naishenkilöt olivat jo osa jotain porukkaa. Heihin oli turha lähteä hakemaan kontaktia.

Lähin suurempi kaupunki olisi ollut Mikkeli. Olisin toki voinut lähteä autollani yksinkin tutustumaan sen yöelämään, mutta päätin ensin turvautua netin seuranhakupalveluihin. En asettanut rimaa turhan korkealle: selitin kuvallisessa ilmoituksessani hakevani vain aikuista naisseuraa iltojeni iloksi. Muutaman päivän kuluttua sain vastauksen puhelinsoiton muodossa. Soittaja esittäytyi 42-vuotiaaksi Anneksi naapurikunnasta. Hän oli eronnut miehestään kymmenen vuotta sitten, ja hänelle oli jäänyt avioliitosta kaksi lasta, joista toinen asui yhä kotona. Annella oli miestä ikävä ja samansuuntaisia toiveita kuin minullakin - elämänkokemus oli opettanut hänelle, että ylisuuriin odotuksiin vain pettyy. Mitäs siinä sen kummempaa. Lähdin tutustumaan häneen jo samana iltana.

Tapasin Annen ensi kertaa julkisella paikalla, kuten on tapana. Minua vastassa oli pirteä, elämäniloinen nainen, joka halasi minua kunnolla heti kättelyssä. Hän oli pukeutunut valkoiseen, turkisreunukselliseen talvitakkiin - oli varhainen maaliskuu - ja nahkaisiin talvisaappaisiin. Hänen blondatut, kiharretut hiuksensa saivat hänet näyttämään enkelimäiseltä, mutta Anne itse vain nolostui huomauttaessani asiasta, sillä hän ei ollut ehtinyt värjätä hiuksiaan uudelleen sopiessamme tapaamisen jo samalle päivälle. Kävimme ensitapaamisella pitkällä kahvilla, ja päädyimme lopulta suutelemaan ja hellimään toisiamme autossa. Oli selvää, että olimme toisistamme kiinnostuneita, mutta Anne halusi silti hieman miettimisaikaa ennen läheisempään tuttavuuteen ryhtymistä. Ymmärsin sen toki.

Uutta soittoa ei tarvinnut loppujen lopuksi odottaa kovin pitkään. Anne otti yhteyttä uudelleen jo seuraavana päivänä. Hänen 19-vuotias tyttärensä oli poissa kotoa, joten sain kutsun hänen kotiinsa kyläilemään. Vastaanotto oli ystävällinen, ja juttelimme illallisella keskenämme aikuisten tapaan. Se oli yhä tunnustelevaa seurustelua - sivullinen ei ehkä olisi siitä arvannut, miten suorasukaisissa aikeissa olimme tutustuneet.

Seksiin siirtyminen oli keski-ikäiselle rouvalle aluksi hankalaa. Anne arasteli omia reaktioitaan, sillä hänen edellisestä kerrastaan oli jo aikaa. Se oli turhaa. Sain Annen voihkimaan ja huohottamaan nautinnosta hieroessani parransänkeä hänen runsaisiin rintoihinsa ja hyväillessäni sormilla hänen kostuvaa vittuaan. Annen itsevarmuus palasi nopeasti. Kaadettuani hänet parisängylle ja puskettuani hänen päälleen nainen nussi minua jo kiihkeästi takaisin. Myöhemmin illalla hän kiipesi päälleni ratsastamaan ja hieroi määrätietoisesti itseään kyrpäni tyveä vasten, kunnes hän sai kaipaamansa orgasmin. Sen jälkeen makasimme pitkään vierekkäin sängyllä tarvitsematta selitellä mitään. Olimme saaneet, mitä olimme hakeneetkin.

Seksisuhteemme vakiintui nopeasti, ja aloin viettää illan tai kaksi viikossa hänen luonaan. Se tyydytti tarpeemme hyvin, emmekä olisi välttämättä halunneetkaan tavata toisiamme useammin. Aina meillä ei kuitenkaan ollut omaa rauhaa. Meidän oli otettava huomioon myös Annen tytär Paula, joka asui samassa kodissa. Paulan suhtautuminen tapaamisiimme oli alkuun varsin kylmäkiskoista. Sen saattoi ymmärtää. Hän oli tottunut asumaan talossa kaksin äitinsä kanssa, mutta nyt rauhaa oli tullut häiritsemään vieras mies. Ikään kuin yksityisyyden menetyksessä ei olisi ollut kestämistä, niin ajatus äidistä harrastamassa seksiä vieraan miehen kanssa mahtoi tuntua lähinnä ällöttävältä.

En saanut 19-vuotiaaseen tyttöön aluksi minkäänlaista kosketusta. Paula sulkeutui joko mielenosoituksellisesti huoneeseensa tai lähti ystäviensä luo saapuessani. Sikäli kun ehdin nähdä, niin eteisessä vilahteleva viehättävä nuori nainen ei pyrkinyt säpsähdyttämään ulkomuodollaan. Silloin kun hän ei ollut lähdössä bilettämään, Paula pukeutui yksinkertaisesti tummiin farkkuihin, yksivärisiin paitoihin sekä kehoa myötäileviin kevättakkeihin. Tytön tummanruskeat, pitkät hiukset olivat yleensä auki ja lainehtivat tytön olkapäillä minkä hiuspannalta kykenivät, mikä antoi tytöstä melko kiltin kuvan. Meikkiä tytöllä ei arkisin ollut juuri lainkaan ripsivärin lisäksi.

Sain enemmän vihjeitä aikuiseksi kasvaneen tytön luonteesta katsellessani ovensuusta hänen huonettaan. Kotona asuva tyttö ei ollut raaskinut vielä kokonaan luopua lapsuudenaikaisista harrastuksistaan, minkä vuoksi kirjoituspöydällä oli yhä hellyttävä paperisella sydämellä koristeltu kuva hoitohevosesta. Huoneen seinällä olevat fantasia- ja goottiaiheiset kuvat kertoivat jo nuorisomaisemmista kiinnostuksen aiheista. Miehistä huoneessa muistutti vain vaatekaapin oven sisäpuolelta pilkottava Johnny Depp -juliste.

Anne tunsi tietenkin huonoa omaatuntoa tyttärensä elämän häirinnästä, mutta koitin lohduttaa häntä muistuttamalla, ettei tytön käytöksestä kannattanut tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Kerroin nolostuksensekaisen närkästyneisyyden kielivän vain tytön epävarmuudesta itseään kohtaan. Jätin sanomatta, että tytön torjuva käytös saattoi yhtä hyvin kieliä myös salaisesta kiinnostuksestakin. Välinpitämätön passiivisuus ja vihamielisyys olisi ollut paljon selkeämpi merkki inhosta.

Tiesin jotain olevan ilmassa, kun kevään edetessä Paulan käytöksessä tapahtui yllättävä muutos. Eräänä perjantai-iltana tyttö ei enää eristäytynyt huoneeseensa. Tämän käytös vaikutti jotenkin luontevammalta, ja hän tuli jopa syömään kanssamme. Loin kysyviä katseita Anneen, joka paljasti: "Paulalla on poikaystävä." Paula mulkaisi vihaisesti äitiinsä ja oli iskeä tätä käteen haarukalla kasvot punoittaen. Hymähdin vain hyväksyvästi enkä alkanut kiusata tyttöä arasta asiasta.

Vaikka muuta väitettäisiin, niin muutos neitsyestä aikuiseksi naiseksi on merkittävä. Kyse ei ole ainoastaan siitä, että kyrvän saaminen tekee tytölle ihmeitä, vaan myös siitä, että tyttö saa tuntea itsensä halutuksi. Huomasi kyllä, milloin Paula oli tapaamassa poikaystäväänsä: tyttö pukeutui rohkeammin ja hänen silmänsä säihkyivät odotuksesta poikaystävän tullessa hakemaan häntä autolla. Muutos tytön suhtautumisessa minuun oli yhtä selkeä: en enää ollut hänelle pelottava uhka, vaan hän uskalsi seurustelevana ihmisenä katsoa nyt minua samalta tasolta. Oli kuin hän olisi päässyt poikaystävänsä taakse piiloon.

Äkillinen muutos Paulan käytöksessä saattaa ehkä kuulostaa oudolta, mutta tyttö oli onnensa kukkuloilla. Paula koki kaiken seurusteluun liittyvän ihanuuden ensimmäistä kertaa, ja tapaamisilta palannut tyttö oli joka kerta aivan pakahtua onnesta ja innokas kertomaan tunteistaan jokaiselle halukkaalle kuuntelijalle. Vanhempana ja hänen äidilleen varattuna miehenä olin samaan aikaan sopivan turvallista mutta silti tuhmaa juttuseuraa.

Aloin kiinnostua Paulassa tapahtuneen muutoksen jälkeen hänestä myös seksuaalisesti. Pieni jännite syntyi aivan itsestään, eikä Paulaa tarvinnut paljoakaan houkutella siihen mukaan. Paulan palattua jälleen eräältä tapaamiselta hän suorastaan hehkui onnea, ja kerroin hymyillen hänelle hänen näyttävän siltä kuin olisi saanut hyvää seksiä. Nuori neito punastui hieman ja käänsi minulle selkänsä, mutta hänen huulilleen noussut onnellinen muisteleva hymy osoitti väitteeni oikeaksi. Virnistin ja kiusasin häntä asiasta, jolloin Paula veti henkeä ja uskaltautui sitten myöntämään ylpeänä, että seksi oli juuri niin ihanaa kuin hän oli toivonutkin. Iskin hänelle silmää ja onnittelin häntä "aikuistumisesta". Oli sopiva hetki muistuttaa, miten tosiasiassa monet hänen ikäisensä eivät olleet vielä edes uskaltaneet mennä yhtä pitkälle.

Siitä keskustelusta muodostui pian yhteinen salaisuus ja keskinäinen leikki kiusoitellessani Paulaa myöhemminkin kyrvän saamisesta. Paulan paljastamien yksityiskohtien valossa minulle muodostui nopeasti kuva hänen poikaystävästään, 20-vuotiaasta kokemattomasta mutta innokkaasta pojasta, joka opetteli seksin saloja yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Välillä Paula uskaltautui kiusoittelemaan minua takaisin äidistään pilke silmäkulmassa. Teeskentelin kiusaantuvani kysymyksistä ja vastasin niihin vain kiertelevästi. Olisin toki voinut kertoa hänelle yhden jos toisenkin yksityiskohdan, mutta en halunnut järkyttää tyttöä kertomalla enempää kuin mitä kukaan lapsi haluaa kuulla äidistään.

Yhdessä suhteessa minun täytyi muistaa olevani tekemisissä nuoren tytön kanssa. Minun piti pitää hänestä näppini erossa. Paula pystyi luottamaan minuun juuri siksi, että hän piti minua turvallisena vanhempana miehenä, sellaisena jonka kanssa ei voisi tapahtua mitään. Kokemattomuuttaan Paula piti välillämme olevaa jännitettä viattomana ja merkityksettömänä tajuamatta itsekään, miten hän salaa kaipasi sen muuttuvan todeksi. Minun oli joskus vaikea leikkiä samaa leikkiä. Kun Paula oli kerran saanut meikattua itsensä kauniiksi poikaystäväänsä varten, hän tuli näyttäytymään meille. Kutsuin häntä kauniiksi, eikä minun tarvinnut liioitella. Pisamaposkisen tytön meikin terävöittävät gasellin silmät säihkyivät minulle, ja pyyhkäisin hellästi ylimääräiset hiukset hänen kasvoiltaan. Hellä kosketus sai Paulan vetämään henkeä ja sitten kiiruhtamaan onnellisena eteiseen. Vierelläni ollut Anne vain huokaisi tyytyväisenä, kietoi kädet ympärilleni ja painoi päänsä olkapäälleni katsellessaan tyttärensä kiiruhtamista. Anne kertoi olevansa niin tyytyväinen siitä, että meistä oli tullut hyviä ystäviä.

Niin jatkoimme muutaman kuukauden. Arkipäivät vietin työsuhdeasunnossani, mutta viikonloppuina vierailin eronneen rouvan ja hänen tyttärensä luona. Kuin itsestään päädyimme järjestelyyn, jossa vietimme aikaa ystävyyspohjalta Paulan ollessa paikalla ja harrastimme seksiä tytön ollessa poissa. Kannoin tilaisuuden tullen Annen istumaan keittiön pöydän reunalle tai nojaamaan olohuoneen sohvaa vasten ja kävin tähän suorasukaisesti käsiksi. Tykkäsin siitä, miten paljon naisesta lähti ääntä nussiessani tätä kunnolla viikon puutteen jälkeen. Paulan kanssa puolestaan leikimme lähinnä silmäpeliä hänen äitinsä ollessa paikalla, mutta kahden jäätyämme saatoimme jutella suhteistamme kuin läheisetkin ystävät.

Viikko on joskus pitkä aika olla poissa, ja tullessani eräänä perjantaina vierailulle huomasin jonkin muuttuneen. Paula oli kyllä lähdössä ulos bilettämään, mutta hän vaikutti epätavallisen ilottomalta valmistautuessaan iltaa vasten eikä ollut vastata tervehdykseeni. Kysyessäni häneltä, mikä oli vikana, sain vain kuulla kaiken olevan ihan kunnossa. Samaan aikaan tytön ruumiinkieli kertoi huomion kaipuusta. Ristin käteni ja seurasin häntä hetken aikaa, kunnes kysyin varovasti, oliko hänellä ongelmia poikaystävänsä kanssa. Paula pysähtyi hetkeksi paikoilleen, ennen kuin hän huokaisi ja kertoi eronneensa poikaystävästään.

Harkitsin hetken aikaa, mitä sanoisin uutisesta. Tuskin Paula tiesi edes itsekään, mitä hän olisi halunnut kuulla. Hän ei tiennyt kaivatako poikaystäväänsä vai ollako tälle loukkaantunut ja vihainen. Erosta taisi olla kuitenkin vierähtänyt muutama päivä, koska tyttö oli kotiin jäämisen sijasta lähdössä jälleen ulos kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ehkä hän toivoi, että baari-ilta antaisi jotain uutta ajateltavaa.

"Paula", kutsuin häntä nimeltä laskien käteni peilin edessä ehostautuvan tytön olalle. Paula katsoi minuun kysyvästi, ja astuin hänen viereensä tarjotakseni hänelle syliäni. Pienen epäröinnin jälkeen Paula kietoi kätensä selkäni taakse, ja alkaessani silitellä hänen hiuksiaan hän veti minua tiukemmin itseään vasten ja laski päänsä olalleni. Tunsin hänen hiustensa ja hajuvetensä tuoksun silitellessäni hänen selkäänsä.

Annettuani Paulalle pitkän, läheisen halauksen katselin häntä päästä jalkoihin. Tyttö ei oikein tiennyt mitä ajatella seisoessaan edessäni epävarman näköiseltä. Johdattelin hänen ajatuksensa oikeille urille: "Näytät houkuttelevalta", kerroin hänelle. Se piti paikkansa. Paula oli pukeutunut vaatteisiin, jotka hän tavallisesti varasi poikaystävälleen: paljastavaan toppiin, lyhyeen hameeseen sekä kapealla korolla varustettuihin avokkaisiin. Kehuin häntä lisää hymyillen: "Teet toiset naiset vielä kateellisiksi, koska heidän jahtaamansa miehet katselevat vain perääsi. Pidä hauska ja näytä niille!" Paulan huulet kääntyivät ilahtuneeseen hymyyn. Hän kiitti, painoi pikaisen suukon huulilleni ja työnsi sitten minut pois huoneestaan sanoen tarvitsevansa pukeutumisrauhaa. Tottelin häntä hymyillen.

Perjantai-ilta vierähti rattoisasti Annen seurassa, eikä tyttöä kuulunut vielä kotiin mennessämme nukkumaan. Anne oli jo oppinut olemaan huolehtimatta liikaa aikuistuneesta tyttärestään, ja parin punaviinilasin jälkeen hän oli nukahtanut helposti ja nukkui sikeästi sängyssä. Itse kääntyilin sängyssä levottomana ja havahduin oven käymiseen tytön tullessa kotiin ravintoloiden jo sulkeuduttua. Oli hetken hiljaista, kunnes kuulin suihkun äänen.

Mielikuvitukseni sai siivet selkäänsä. Paulalla oli mennyt tavallista myöhempään, mutta hän oli silti palannut kotiinsa. Kuvittelin humalaista tyttöä ravintolan tiskillä pikkutunneilla, silloin kun epätoivo alkoi saada jo sijaa. Mahtoikohan rohkeasti pukeutunut tyttö päästää ketään lähelleen? Oliko hän lähtenyt mukaan teerenpeliin jonkun itseään vanhemman, hävyttömän hyvännäköisen kundin kanssa? Oliko hän tämän jälkeen joutunut hyvää tarkoittavien kavereidensa "pelastamaksi" kykenemättä tunnustamaan edes läheisimmille ystävilleen janoavansa miesten huomiota? Hyväilin itseäni hiljaa, kuvitellen Paulaa suutelemassa porttikongissa ahneesti kähmivää miestä. Hemmetti, tiedä vaikka se narttu olisi saanut sittenkin kyrpää sisälleen ja yrittäisi parhaillaan puhdistautua panon jäljistä...

Suihkun ääni lakkasi, ja jonkun ajan kuluttua kuulin Paulan palaavan käytävää pitkin omaan huoneeseensa. Jäin hetkeksi aikaa likaisiin kuvitelmiini, runkaten kovaa kyrpääni tahtomatta kuitenkaan laueta. Lopulta tuhahdin itselleni ja lähdin käymään vessassa.

Kuuman suihkun kosteus leijaili yhä kylpyhuoneessa sulkiessa oven perässäni. Paulan shampoon hienoinen tuoksu muistutti minua hellästä halauksestamme. Kuivatessani käsiäni pysähdyin katselemaan vielä ympärilleni tyttöä ajatellen. Paula oli kuoriutunut hikisistä ja tupakansavulta haisevista vaatteistaan kiireellä ja viskannut ne kaikki avonaiseen pyykkikoriin. Säpsähdin yllättäen. Pinon päällimmäisenä olivat tytön pitsiset alushousut, jotka olivat aivan likomärät.

Likaiset ajatukseni tulvahtivat takaisin mieleeni. Tyttö oli viettänyt aikaa tanssilattialla valomerkkiin asti, päästäen miehen toisensa jälkeen hieromaan lantiota itseään vasten. Paula oli hävennyt kuollakseen omaa kiihottumistaan ja märkyyttään, muttei ollut sittenkään uskaltanut irrottautua kunnollisen, kiltin tytön roolistaan ja lähteä mukaan seikkailuun. Nuori nainen oli vain vilkuillut kelloaan ja änkyttänyt joutuvansa palata kotiin. Himokas, turhautunut tyttö oli varmaan kironnut pelkuruuttaan paetessaan miehiä, joita hän oli ensin härnännyt ja antanut ymmärtää haluavansa rajua seksiä - niin kuin Paula olisi halunnutkin. Nyt tyttö joutui turvautumaan vain omiin sormiinsa ja mielikuvitukseensa...

Olin jälleen aivan jäykkänä. Minun oli saatava hänet vastustelusta huolimatta. Tämä oli sellaisia juttuja, jotka tiesi vain kokemuksen kautta. Tiesin Paulan pitävän kokeneemmista miehistä, ja hänen kehonkielensä ja käytöksensä oli jo pitkään kertonut peitellystä kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Viatonkin kosketus tai hipaisu sai hänet nolostumaan ja tuntemaan sekavia tunteita, sillä eihän hänen sopinut pitää kosketuksestani. Toisaalta tiesin myös, ettei lyhyt seurustelu ollut ehtinyt auttaa Paulaa eroon kaikista estoistaan. Vaikka tyttö oli jo alkanut päästä kyrvän makuun, niin hän ei vieläkään uskaltanut tunnustaa edes itselleen miten paljon hän kaipasi tulla nussituksi kunnolla. Hänen oli turvallisempaa kiellellä ja vastustella, vaikka samalla hänen kehonsa himoitsi rajumpia otteita ja puhui päinvastaista kieltä kuin hänen järkipuolensa.

Riisuin itseni alasti, vedin esinahkani taakse ja rullasin kondomin jäykän kyrpäni päälle. En enää epäröinyt, vaan kävelin käytävän poikki Paulan huoneeseen ja suljin oven perässäni. Yöpöydän lamppu valaisi sängyllä makaavaa tyttöä, jonka vinkaisi pelästyksestä nähdessään minut ja yritti nostaa peittoa paljaiden rintojensa peitoksi. "M-mitä sinä...?" hän yritti kysyä, mutta kysymys juuttui kurkkuun hänen tajutessaan olevani alasti. Kävelin sängyn viereen ja kiskaisin peiton pois hänen päältään. Paula haukkasi henkeä ja puristi reitensä tiukasti yhä pillulla olevan kätensä ympärille kuin yrittäen piiloutua katseeltani. Yritys onnistui vain puolittain, ja hänen kynttilälampun valossa kylpevät kiinteät rintansa kohoilivat pelonsekaisesta jännityksestä.

"Älä yritä teeskennellä mitään viatonta neitsyttä", sähähdin hänelle kiiveten sängylle. Oma ääneni oli kiihkosta karhentunut. "Ensiksi härnäät aikuisia miehiä minihameessasi tanssilattialla ja päästät ehkä heistä julkeimmat koskettelemaan märkiä pöksyjäsi hameen alta, mutta sitten karkaat paikalta uskaltamatta viedä loppuun sitä minkä aloititkin." Väänsin polvet koukussa makaavan tytön jalat erilleen toisistaan ja asetuin hänen ylleen. Paula karahti punaiseksi häpeästä ja käänsi päätään vältellen katsettani. "Ei, en mä haluu, en mä oo sellainen..." tyttö voihki häpeissään. Kun painauduin lähemmäksi, hän alkoi rimpuilla ja yritti työntää minua kauemmaksi käsillään. Samalla hän jätti kuitenkin jalkavälinsä suojatta, ja tunnustelin sitä häpeämättömästi. Virnistin tajutessani hänen siistineen karvoitustaan poikaystävää tai baari-iltaa ajatellen. Kun sormeni löysivät hänen liukkaan vittunsa, oli kuin tytön häpeä olisi kasvanut entisestään. Työnsin etu- ja keskisormeni hänen sisälleen ja aloin koukistella niitä hänen sisällään. Se vei voiman tytön kieltelyistä ja rimpuilusta enkä voinut kuin naurahtaa nartun märkyydelle.

Asetin jäykän kyrpäni hänen turvonneen vittunsa suulle ja painauduin häntä vasten. Pääsin hänen sisäänsä, ja tyytyväinen murahdus pääsi huuliltani tuntiessani hänen avautuvan minulle. "Ai, se sattuu...!" tyttö parkaisi yllättävälle kipupiikille sen verran äänekkäästi, että käteni syöksähti heti hänen kasvoilleen. "Ssh", sähähdin hänelle, "hiljempaa ettei äitisi kuule millainen lutka olet!" Kuin sanojeni vakuudeksi painoin kämmeneni hänen suutaan vasten, ja Paula tuijotti minua pelon- ja kiimansekaisesti. Annoin hänelle hetken tottua paksuun kyrpääni, nauttien hänen nuoresta kehostaan, ennen kuin aloin liikkua hänen sisällään. Se toi tyttöön uutta eloa, ja jouduin painamaan hänen päänsä tyynyä vasten pitääkseni hänet paikoillaan. Kohotin hänen lantiotaan päästäkseni työntymään paremmin hänen sisäänsä. Tytön pillu antautui ja mukautui hienosti kyrvälleni. Hän ynähti joka työnnöllä ja alkoi hieman myötäillä yhdyntääni. "Just noin, kulta, nussi mua takaisin..." maanittelin häntä ja jatkoin: "Avaudu mulle kunnolla, ota vastaan aikuisen miehen kyrpää ja jaa sitä pikkupillua mitä aina pihtaat..."

Likainen ja häpäisevä kielenkäyttöni sai Paulan rimpuilemaan uudestaan. Hän mumisi jotain vihaisesti kättäni vasten ja puraisi sitten kämmentäni kipeästi. Se keino tepsi, vaikka tulokset eivät auttaneetkaan häntä. Ärähdin kivusta ja läiskäisin tyttöä poskelle. "Älä saatana pistä vastaan!" sähähdin hänelle ja kouraisin Paulaa hänen suihkunkosteista hiuksistaan. "Katso silmiin, kun sua naidaan!" Hän ei voinut juuri muutakaan repiessäni häntä hiuksista ja katseemme lukkiutuivat. Aloin yhtyä häneen hitaasti pitkin työnnöin. Paulan keho oli rauhoittunut, mutta tuijotimme toisiamme kehoni liikkuessa hänen päällään ja katseemme kipinöivät.

Hellitin hieman puristavaa otetta hänen hiuksistaan ja kerroin hänelle: "Mä olen himoinnut tätä jo pitkään, himoinnut totuttaa sut kunnon naintiin eikä mihinkään rävellykseen teini-corollan takapenkillä." Paulan ilme happani närkästykseksi juuri sillä tavoin kuin vain itsepäinen tyttö osaa, ja hän kuiskasi vastaukseksi: "Mutta sä et kysynyt multa lupaa." Vai vielä lupaa! Paukautin häntä tavallista syvempään ja painoin janoiset huuleni hänen suutaan vasten. Mitä hyötyä on kysellä tyhmiä, jos tytön suu ja tämän jalkojenväli puhuvat eri kieltä? Tyttö pakenisi vain tilannetta vastaamatta kysymykseen. Työnsin kieltä syvemmälle hänen suuhunsa, ja hitaasti tunsin hänen vastustelunsa kaikkoavan. Hänen kielenkärkensä alkoi tapailla varovasti omaani.

Leikkiminen sai riittää. Halusin viedä pitkittyneen panon nopeaan loppuun ja osoitin Paulalle selvästi, mitä häneltä halusin. Käskin tyttöä kääntymään ympäri ja asettumaan nelinkontin. Korjasin hänen asentoaan kevyillä kosketuksilla ja asetuin nätisti tottelevan tytön taakse. Asetin kyrpäni hänen pillunhuulilleen ja kokeilin siinä sivussa sormenpäilläni kondomin pysyneen yhä paikoillaan. Sisääntyöntyminen likomärkään ja kyrpään tottuneeseen vittuun oli helppoa, mutta työnnön syvyys oli viedä ilmat tytön keuhkoista tunkeutuessani aikaisempaa syvemmälle.

Nyt tyttö ei enää vastustellut, vaan voihki joka työnnöllä naidessani häntä kunnolla. Harva asia kiihottaa minua yhtä paljon kuin takapuoli pystyssä kyrpää saava lutka. Kokemattomuuttaan Paula oli kuitenkin valumassa turhan matalaksi sängyllä. "Ole kunnolla siinä!" käskin häntä ja painoin kädelläni hänen kasvonsa tyynyä vasten. Se tukehdutti voihkaisut ja sai minut kiihottumaan entisestään. Otteeni koventuivat tuntiessani laukeamiseni lähentyvän, ja painoin karusti tytön päätä tyynyä vasten nussiessani häntä syvään. En pidätellyt itseäni, vaan laukesin huohottaen ja murahdellen hänen sisällään, pystyen tuskin hillitsemään omaa huutoani muuten hiljaisessa talossa.

Kuten kunnon alistuneen ja miellyttämishaluisen nartun kuuluukin, Paula pysytteli paikoillaan vielä sykäysteni vaimetessakin. Hyväilin hänen niskaansa hellemmin hengityksen tasaantuessa ja hän painoi poskensa tyynyä vasten. On kateellisten puhetta, etteikö 19-vuotiailta tytöiltä saisi hyvää seksiä, ajattelin hymyillen. Heille täytyy vain näyttää määrätietoisesti, mitä heiltä haluaa. Useimmat kokemattomat tytöt tahtoivat eniten olla vain miehelle mieliksi... kuten Paula oli ollutkin.

Laskeuduin alemmaksi ja painauduin aivan kiinni tytön selkään. Hitaasti pehmenevä kyrpäni pysyi yhä hänen sisällään. Vein toisen käteni hänen reitensä ympäri pillulle ja tunnustelin sormenpäilläni hänen ajeltua ihoaan. "Sun vuoro tulla tämän pitkän illan päätteeksi", kuiskasin hänelle ja etsin sormillani hänen paisuneen häpykielensä. "Tule mulle", maanittelin, "laukea sedän vaativille sormille." Kastoin sormenpääni hänen nesteisiinsä ja aloin hieroa hänen herkkää klitoristaan etusormen ja keskisormeni välissä, välillä pyöritellen varovaisemmin ja välillä puristaen sitä venyttävästi. Se oli tavattoman läheistä ja intiimiä, ja hitaasti ajoin tytön yhä lähemmäksi laukeamista.

Tyttö inisi ja huohotti hiljaa, häveten omaa kiimaisuuttaan, muttei yrittänyt pakoon. Vein toisen käden varovasti hänen suunsa eteen kuin muistuttamaan häntä aiemmasta. Muistuttaen häntä siitä, kun työnnyin väkisin selällään makaavan tytön sisään. Tarjosin sormiani hänen huulilleen, ja hän maisteli niitä ynisten hiljaa kiimasta. Työnsin välillä sormeni hänen sisälleen ja pyörittelin pelkkää peukaloa hänen klitallaan koukistellessani sormia hänen sisällään. Lopulta hänen kehonsa jännittyi ja hänen selkänsä kaareutui, kunnes hän laukesi väristen kauttaaltaan syleilyssäni. Se oli pieni, pakotettu orgasmi, mutta hänen vittunsa sykkiessä sormieni ympärillä oli kuin hän olisi antautunut minulle lopullisesti.

Makasimme hiljaa paikoillamme puhumatta mitään. Vatsallaan makaava tyttö käännähti hieman allani ja näpräsi huulta mietteissään. "Aiotko... Aiotko tehdä tämän joka yö?" Paula kysyi varovaisella äänellä. En vastannut hänelle heti mitään, jolloin pieni hymy ilmestyi hänen suupieleensä. Paula jatkoi: "Saisit nimittäin hieman varoittaa etukäteen ennen seuraavaa vierailua." Pyyhkäisin hiukset pois hänen korvansa päältä ja kuiskasin vastaukseksi: "Totuttele nukkumaan jatkossa ilman pikkuhousuja..."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute