Herkku-puhelin
Tietokoneasentaja
SusaQ

Olimme jo toista viikkoa avopuolisoni kanssa tuskailleet toimimattoman tietokoneyhteyden kanssa. On käsittämätöntä, että yhden linja yhdistämiseen saadaan tuhlaantumaan aikaa useita viikkoja. Siinä odotellessa oli toinenkin 'ärräpää' sanottu.

Vihdoin kuitenkin koitti päivä jolloin yhteys saatiin aikaan. Firmasta luvattiin, että mies tulee tarkastamaan yhteyden vielä varmuuden vuoksi.

Päivä oli keskellä viikkoa ja minulla vapaapäivä. Avo oli työssä ja minä päättänyt laittaa huushollin kuntoon. Aivan hirveä siivousvimma, minulla kun 'niiden päivien' alkaminen sai aikaan poikkeavaa käytöstä.

Olin juuri imuroimassa olohuonetta, kun ovikello soi vaativasti. Onneksi en juuri silloin kuunnellut napeilla musiikkia, kuten tapanani oli siivotessa.

Menin avaamaan ja siellä se firman mies oli tärkeän näköisenä. Hän oli keski-ikäinen, kaiken osaavan oloinen miekkonen. Jotenkin hieman vastenmielisen oloinen.

Päästin miehen sisään ja opastin hänet tietokoneemme ääreen yläkertaan.

Meillä oli se ongelma, että jouduimme käyttämään langatonta yhteyttä ja olimme ostaneet siihen vaadittavat laitteet; keskusyksikön ja 'tikun'. Laitteen toimintavarmuuden varmistamiseksi, oli yksikkö uudelleen päivitettävä ja siihen menisi tietenkin hieman aikaa.

Jätin miehen omiin puuhiinsa ja menin jatkamaan hommiani.

Sain imuroitua ja sillä hetkellä pahin siivousvimma oli takanapäin. Päätin lopettaa, käydä suihkussa ja keittää sitten hyvät kahvit.

Kävin katsomassa miestä ja hän hääräsi omiaan. Sanoin meneväni suihkuun joten en olisi vastaamassa hetkeen kysymyksiin jos niitä tulisi. Miehen katse viipyi minussa ja hän mittaili minua päästä varpaisiin. Taisin punastua siinä seisoessani t-paidassa ja farkkushortseissa nojaten ovenpieleen toinen käsi lantiolla.

Poistuin suihkuun. Riisuin vaatteeni pyykkikoriin ja avasin hanat. Pian nautin veden ihanasta kosketuksesta vartalollani.

Laitoin upean tuoksuista suihkugeeliä ja saippuoin itseni kokonaan. Rintojen koskettelu sai nännit koviksi ja huomasin olevani hieman kiihottuneessa tilassa. Ihmettelin miksi niin oli ja tajusin ajattelevani miestä joka hääräsi tietokoneemme parissa. Miehen katse oli jäänyt mieleeni, se oli halukas.

Saippuoin peppuni, häpyni. Liukkaat sormet vaelsivat peppuvaossa ja tavoittivat tykyttävän klitoriksenkin. Notkistin selkääni, nostin toisen jalan suihkukorokkeelle ja hivutin etusormen vakooni. Väreet kulkivat pitkin selkääni. Kumarruin ja vein sormen pepulleni. Hitaasti työnsin sormen sisään. Voi luoja miten minua nyt naitattikaan.

Samassa kuulin veden kohinan yli oven kolahduksen. Katsoin pelästyneenä taakseni, mutta olin edelleen yksin suihkuhuoneessa. Katsoin ovea ja nyt huomasin, että se oli kokonaan kiinni. Olin jättänyt sen hieman raolleen, ettei ilma loppuisi. Minua oltiin katseltu, olin siitä aivan varma. Tuo mies oli käynyt katselemassa minua. Samalla, kun ärryin moisesta samalla se myös kiihotti.

Kuivasin itseni ja mietin menisinkö kysymään mieheltä oliko hän käynyt suihkun ovella. Mietin, että toisaalta se olisi hölmöä jos mies ei olisikaan käynyt katselemassa minua vaan oven kolauksen olisi aiheuttanut ristiveto. Tuhahdin ja päätin olla kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Livahdin makuuhuoneeseen joka myös oli yläkerrassa. Valitsin lipastosta itselleni alusasun joka sillä hetkellä vaikutti tilanteeseen nähden hieman yliseksikkäältä. Tulipunaiset rintaliivit joiden kuppiosuus oli verkkoa ja samaan sarjaan kuuluvat pikkarit.

Puin asun nautiskellen ja hitaasti. Jokainen kosketus rintoihini sai minut kehräämään. Pujotin pikkuhousut hitaasti jalkoihini ja nostin ne ylös. Kiristin kangasta vetämällä pöksyjä ylemmäs mitä tarve vaati ja paine alapäässä kasvoi. Sain ihania väreitä kankaan painuessa haaroihini hieroen klittaani. Pyllistelin ja kiemurtelin nautinnollisesti.

Avasin vaatehuoneen oven. Oven sisäpuolella oli kokovartalopeili. Sävähdin, kun huomasin miehen katselevan minua työhuoneen ovenpielen takaa. Kasvojani alkoi kuumottaa, olin silti kuin en olisi nähnyt mitään.

Hivelin rintojani nännejä kutittaen, välillä vieden sormet myös alapäätä hyväilemään. Kiihotuin mielettömästi tuon miehen tiirailusta vaikka en ollut pitänyt häntä puoleensavetävänä.

Otin minihameen ja paitiksen, joita käytin kotioloissa, ja puin ne päälleni. Vilkaisin vaivihkaa peiliin ja näin miehen kadonneen. Solmin paitiksen helmat yhteen vyötärölle ja menin työhuoneeseen.

Mies keskittyi työhönsä eikä edes vilkaissut minua tullessani ovelle. Tiedustelin josko työssä menisi vielä aikaa. Mies myönsi aikaa menevän ainakin vielä puolituntia.

Miehen vasemmalla puolella oli hyllykkö jossa oli mm. kirjoja. Pyysin miestä antamaan erään kirjan, kun en päässyt hyllykölle hänen ollessa tiellä. Mies nousi ja ojensi kirjan minulle. Näin, että hänen housujensa etumus oli koholla melko muhkeana.

Pieni hymy huulillani kysyin mieheltä josko hänelle maistuisi kahvi, kun ajattelin sitä keittää. Mies myönsi kahvin maistuvan.

Menin alakertaan ja latasin keittimen. Kirjaa selaillessani ajatukseni pyörivät miehessä ja tämän housujen pullistumassa.

Kahvi tuli valmiiksi ja kutsuin miestä juomaan. Hän istuutui pöytään ja kaadoin kahvia. Tahallani hieroin hieman reittäni hänen reiteensä. Mies katsoi minua ja hymyilin lievästi raukeaa hymyä räpyttäen silmiäni. Mies nielaisi ja hänen tuli kiire keskittyä kahviinsa.

Kysyin halusiko hän toisen kupillisen ja mies myöntyi. Olin nyt niin kiihottunut, että mietin mitä tekisin saadakseni tilanteen etenemään. Tajusin haluavani tuota miestä, ajatus yllätti minut.

Kaataessani toista kupillista miehelle, sain klassisen ajatuksen. Näyttelin, että käteni lipesi hieman kahvikannun kahvasta ja läikytin hieman kahvia hänen housuilleen. Anteeksi pyydellen riensin hakemaan talouspaperia ja aloin kuivata kahviläikkää etumuksesta. Tunsin puolijäykän elimen housujen läpi.

Mies nousi seisomaan minun jatkaessani kuivaamista joka oli erittäin intensiivistä. Hieroin pyörivin liikkein kalua joka osoitti jäykistymisen merkkejä. Mies tuijotti minua hengityksen kiihtyessä.

Yhtäkkiä mies tempaisi minut syliinsä ja suuteli minua suulle. Pudotin paperin, laitoin käteni hänen kaulaansa ja kielemme yhtyivät villiin leikkiin.

Miehen kädet olivat levottomat. Toinen siveli selkääni asettuen pakaroilleni hivellen niitä toisen käden kohotessa kylkeäni pitkin ja asettuen toiselle rinnalleni. Nännini olivat aivan kovat ja mies tavoittikin toisen paitikseni läpi. Sormi alkoi pyöriä nännin päällä. Minun oli irrottauduttava suudelmasta sillä en saanut henkeä kiihkoltani.

Mies käänsi minut selkä itseään vasten ja tarttui molemmin käsin rintoihini hyväillen niitä ihanasti. Hän puristi rinnat kouriinsa ja asetti etusormet nänneille. Samalla hän suuteli niskaani. Kuumat väreet kulkivat pitkin vartaloani ja pöksyni kastuivat.

Mies siirsi kupit ja muut kahvittelutarpeet sivuun pöydältä asettaen minut tilalle. Kävin selälleni pöydälle. Mies hiveli reisiäni ja liu'utti kätensä hitaasti hameeni alle. Sormet tavoittivat kostuneet pikkarini. Hetkessä olin ilman pöksyjä. Mies levitti reiteni ja katsoi paljastunutta näkymää. Hame vyötäröllä levitin hieman sääriäni ja mies henkäisi nähdessään kosteana kiiltelevän posliinini.

Mies kumartui ja suuteli turvonneita häpyhuuliani. Klittani suorastaan huusi huomiota. Miehen kieli lipaisi vakoani alhaalta ylös ja jäi sitten pyörimään klittani päälle. Voihkin nautinnosta. Hyväilin rintojani samalla, kun sain kielihoitoa alapäähäni.

Mies nuoli ja imi klittaani. Tunsin miten hän toi sormensa leikkiin mukaan. Etusormi alkoi hivuttautua hitaasti sisääni.

Mies lopetti hetkeksi ja esitin vastalauseeni johon hän naurahtaen totesi ettei makeaa mahan täydeltä. Hän siirtyi pääpuoleeni ja näin miten hän kaivoi jäykkänä seisovan kalunsa housujen kätköistä esiin. Kalulla oli mittaa, mutta se oli melko ohut. Mies toi kalunsa kasvojeni eteen enkä liikoja miettinyt mitä tehdä.

Huuleni ottivat vastaan turpean terskan. Suljin sen huulieni hyväilyyn kielen aloittaessa pyörimisliikkeen. Mies voihki, kun kiihotin hänen terskaansa. Sitten annoin koko kalun painua lämpimän suuni syövereihin.

Hetken annoin miehelle oraalista nautintoa. Sitten hän sanoi ettei kestäisi pitkään ja hän halusi naida minua.

Sanoin, että hän tulisi heti sillä olin itsekin niillä rajoilla. Mies siirtyi takaisin jalkojeni väliin. Nostin sääreni ylös ja hän kävi niistä kiinni. Hän toi kivikovan kullinsa häpyhuulteni väliin. Tunsin miten terska kosketti huulia ja halusin hänet siitä paikasta sisääni.

Mies alkoi työntyä hitaasti, sentti sentiltä kuumottavaan ja märkään loveeni.

Voihkin, kun tunsin miten kalu upposi hitaasti sisääni. Mieskin huohotti. Hitaasti hän oli koko pituudeltaan minussa terskan tökätessä pohjaan saakka. Sitten mies veti kalunsa kokonaan ulos asettaen jälleen terskan pilluni huulille. Hän toisti muutaman kerran tuon liikkeen ja sai minut lähes huutamaan, että hän naisi minua.

Vihdoin mies lakkasi kiusaamasta minua ja antoi kalunsa olla sisälläni. Hitaasti hän alkoi työnnellä lisäten erittäin rauhallisesti vauhtia. Koin mielettömiä tunteita, vielä koskaan ei kukaan ollut nainut minua siten.

Nostin sääreni hänen olkapäilleen ja mies kävi kiinni reisistäni. Sitten alkoi sellainen jytyytys, että sellaisessakaan vauhdissa en ollut koskaan ollut. Pöytä allamme natisi ja nitisi, että pelkäsin sen hajoavan. Pitkään en kuitenkaan suonut ajatuksia mokomalle.

Mies nai minua nyt sellaisella voimalla, että todella tunsin tulevani naiduksi. Miehen otsalta tippui hiki vatsalleni.

Tunsin miten miehen elin alkoi paisua ja pian hän huohotti siihen malliin, että loppusuora oli alkamassa. Vein käteni klittalle ja hurjasti sormettaen sain samaan aikaan räjähtävän orgasmin, kun mies laukesi huutaen sisääni.

Hetken huohotimme ja sitten mies veti minut ylös pöydältä. Hän otti minua kädestä ja veti mukanaan yläkertaan. Yläkerran tasanteella hän alkoi riisua paitistani. Jälleen hänen kädet hyväilivät rintojani. Liivit putosivat lattialle seuraavaksi. Minihame sai lähteä ja siinä minä olin alasti hänen katseensa alla.

Mies riisui vaatteensa ja johdatti minut suihkuhuoneeseen. Olimme hetkessä ryöppyävän veden alla yhdessä. Hän alkoi saippuoida minua joka puolelta. Käsien painuessa pakaroideni väliin tunsin jälleen kostuvan.

Tunnustelin miehen elintä ja tavoitin sen puolijäykkänä jälleen.

Kumarruin ja otin kalun suuhuni alkaen villisti imeä. Lievä spermanmaku tuli kielelleni ja se kiihotti minua entisestään. nain suullani miestä ja kalu alkoi kovettua jälleen.

Mies nosti minut pystyyn, käänsi minut jälleen selkä itseensä päin ja saippuoi rintani. Liukkaat kädet risteilivät rinnoillani ja ottivat jäykistyneet nännit sormien puristukseen. Vinkaisin nautinnosta, kun mies väänsi nännejäni kuin radion volyyminappuloita.

Hän taivutti minut niin, että nojasin käsilläni seinään selän ollessa notkolla. Mies tarttui pakaroihini, levitti niitä ja työnsi kalunsa hitaasti takakautta pilluuni. Voihkin.

Mies alkoi naida minua pitkin vedoin samalla, kun hän otti rintani kämmeniinsä alkaen puristella niitä.

Voihkin ja huohotin miehen painaessa kovaa kaluaan sisääni kiihtyvällä vauhdilla. Hän jätti hetkeksi rintani rauhaan ja tunsin miten peukalo painautui anukselleni.

Olin edelleen saippuasta liukas ja se auttoi siinä, että hetken kuluttua peukalo painui peppuuni.

Mies huohotti ja lisäsi vieläkin vauhtia. Minun oli jo vaikea pysyä pystyssä. Peukalo vaihtui keskisormeksi ja sai parikseen etusormen. Siinä vaiheessa, kun molemmat sormet upposivat peppuuni kokonaan sain uuden mielettömän orgasmin. Samalla mies voihki, että tulisi jälleen. Tunsin miten hän ruiskutti spermansa sisääni.

Peseydyimme ja vielä lopuksi hän sormetti minulle kolmannen orkun. Olin aivan poikki.

Mies pukeutui, suuteli minua kaulalle ja kiitti kahvista. Työ oli tullut tehdyksi, monessakin mielessä ja tietokonekin toimisi vihdoin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute