Herkku-puhelin
Vieraanvaraisuutta
Gentlemies

Jostain syystä olen aina kokenut threesome-kuvion erittäin kiihottavaksi, jotenkin itse tilanne ja intensiivinen 'kielletynkin hedelmän' vivahde lisää nautinnollisuutta. Muutaman kerran olen saanut olla mukavan parin mukana nautiskelemassa hyvästä seksistä, joskus tapaaminen on ollut ennalta sovittu ja pariin otteeseen aivan satunnainen. Ajattelin tässä kertoa toisen näistä yllättäen eteen tulleista tilanteista, kun aikaa siitä on jo hetki vierähtänyt...

Työskentelen tunnetussa kv-yrityksessä vastuullisessa tehtävässä, joten melko säännöllisesti joudun matkustelemaan milloin missäkin päin maailmaa. Useimmiten lentomatkat ovat tylsiä ja pyrinkin nukkumaan enimmän ajan, etenkin mannertenvälisillä lennoilla. Tuolla kerralla olin tulossa eräästä tapaamisesta Yhdysvalloista ja nautiskelin olostani puolinukuksissa businessluokan rauhassa. Havahduin tervehdykseen viereisestä istuimesta ja kohottauduin moikatakseni takaisin, huomasin lentoaikaa olevan vielä jäljellä n 3 tuntia. Kaveri oli Suomesta myöskin ja esittäytyi 'Peteksi'. Pete ehdotti lasillista (tai paria) viiniä perjantain kunniaksi ja suostuin auliisti ehdotukseen, ehtisin sitten viikonloppuna tasoitella aikaerot ja väsymyksen...

Jutusteltuamme niitä näitä ja kumottuamme hyvän määrän viiniä, shampanjaa ym virvokkeita alkoi jutut mennä miehiseen tapaan naisiin. Aluksi puhe oli ns 'yleisellä tasolla' ja puhuimme hieman omista mieltymyksistämme naisten suhteen - mikä sytyttää jne. Peten jutut alkoivat mennä yhä yksityiskohtaisemmiksi selostuksiksi, kuinka he vaimonsa kanssa sänkypuuhia harrastavat ja mistä pitävät. Pete sanoi vielä nauttivansa jollain tavalla siitä, kun hänen vaimonsa pukeutuu seksikkäästi ja muut miehet ahmivat silmillään vaimon muotoja. Ajatukseni lähti hieman harhailemaan ja huomasin hieman kiihottuvani ja kuvittelin Peten kuvauksen perusteella hänen vaimonsa vähissä vaatteissa. Luultavasti innostustani avitti muutama lasillinen juomaa ja yli viikon mittainen 'selibaatti'.

Jutut ja maistelu jatkuivat, kunnes kone aloitti lähestymisen kohti Helsinki-Vantaan kenttää. Olin kertonut perheeni olevan anoppilassa Sunnuntaihin saakka joten Pete ehdotti vielä tuopposta laskeuduttuamme. Sopi minulle ja kärrättyämme matkalaukkumme tullin läpi suuntasimme lentokentän alakerrassa olevan Scandic-hotellin baariin. Juttu välillämme luisti ja tuntui kuin olisimme tunteneet pitemmänkin aikaa, joten en ihmetellyt kun Pete lopulta kysäisi lähtisinkö heille saunomaan ja huuhtomaan matkapölyt muutamalla lisäjuomalla.

Saavuimme mukavan kokoiseen omakotitaloon hgin pohjoispuolella. Pete oli vaimoltaan ('sari') kysäissyt onko idea ok ja tuntui sopivan. Sari oli Peten kuvauksen mukainen ihan hyvävartaloinen ja mukavan oloinen nainen. En voinut asialle mitään, mutta Peten kuvaelmat Sarista sänkypuuhissa putkahtivat tuolloin mieleeni ja taisin jäädä kiinni hieman pitkäksi viivähtäneestä katseesta Sarin rinnan tuntumassa. Nolostuin hieman .

Esittäydyin kunnolla ja varmistin ettei saapumiseni Peten mukana ollut oikeasti huono idea - tarjouduin vielä jatkamaan matkaani samoin tein. Sari vastasi, ettei tuloni haittaa ollenkaan - päinvastoin olisi hauskaa viettää hieman iltaa uusienkin ihmisten kanssa. Tyydyin siihen ilomielin ja otin vastaan uuden juoman. Jutut sinkoili sinne tänne: työasioista arkielämään ja kaikkea siitä väliltä. Lopulta sauna oli valmiina ja Pete kehotti minua lähtemään kanssaan sinne. Noustessani hän sanoi vaimolleen, että laukussa olisi hieman tuliaisia ja olisi kiva nähdä ne vaimonsa yllä...

Kysäisin asiasta saunan puolella ja Pete kertoi ostaneensa joitain maukkaita asuja Sarille tuliaisiksi. Muistin, että Peteä miellyttää nähdä vieraiden miesten katseet vaimossaan joten arvelin tämän liittyvän asiaan. En pannut pahakseni, sillä mielellänihän kauniita naisia katselen. Samassa huomasin tahdonvoimani osoittavan heikkouttaan ja tunsin tutun tunteen kalullani...mielikuvitukseni oli lähdössä laukalle ja luikahdin suihkuun ennen kuin jotain noloa tapahtuisi. Pete tuli perässä ja siirryimme vilvoittelemaan ja oluelle pelkät pyyhkeet ympärillämme.

Istuskelimme alakerran takkahuoneessa vilvoittelemassa ja Pete hääräsi stereoiden parissa. Kuulin rappusista kopinaa ja Sari teki tuloaan. Hän näytti uskomattoman seksikkäältä Peten tuliaisasu yllään ja korkokengät jaloissaan. Upeat rinnat puolittain esiin nostava korsetti, lyhyt hame ja sen alta vilkkuvat stay-upit saivat minut sekaisin himosta. Sanoinkin näkymän olevan tyrmistyttävä ja sain palkkioksi lämpimän hymyn punatuilta huulilta. Pete tuntui olevan jotenkin etäinen ja luulinkin aluksi kyseessä olevan jotain mustasukkaisuutta tms, mutta Peten kysyessä mitä pidän näkemästäni unohdin seikan. En voinut muuta kuin kehua Sarin olemusta ääneen, samalla olin kiusaantuneen tietoinen omasta tilastani ja tiesin etten ole kaukana alkavasta seisokista. Halusin naista ja lähettyvillä oli vain uuden tuttavuuteni seksikäs vaimo... Asiaa ei helpottanut Sarin viettelevän hyvä parfyymin tuoksu ja kohtelias vastakommentti treenatusta vartalostani.

Vilkaisin Peten suuntaan ja huomasin yllätyksekseni hänelläkin pientä pullotusta pyyhkeen alla. Sari kysäisi josko haluaisin tanssia hänen kanssaan taustalla soivan hitaan tahdissa. Sanoin vitsin varjolla, etten luultavasti saisi pikkuveitikkaani hillittyä ja yritin kieltäytyä mutta Sari veti minut ylös sohvalta. Kiedoin käteni Peten vaimon uumalle ja painauduimme toisiamme vasten. Tunsin kaluni nousevan täyteen seisokkiin pyyhkeeni alla ja vilkaisin Peten suuntaan. Sari sanoi korvaani, ettei syytä huoleen sillä Peteäkin tämmöinen kiihottaa... Huomasin Sarinkin hieman innostuvan ja hierovan lantiotaan kaluani vasten, kohta suutelimme kevyesti ja sitten musiikki vaihtui taas nopeampaan. Sari irtautui otteestani ja istahti sohvalle pyytäen minut vierelleen. Otin muutaman askeleen sohvaa kohti kalu täydessä tanassa ja huomasin molempien tuijottavan kohoumaa pyyhkeessäni. Pete oli nyt täysin vaiti ja seurasi tilannetta vastapäiseltä tuolilta.

Kulkiessani kohti Saria hän pyysi minua pudottamaan pyyhkeeni, tein niin ja Peten vaimo veti minut eteensä seisomaan upottaen kaluni punattujen huuliensa väliin. Muistan elävästi kuinka hyvältä se tuntui - olinhan yli viikon haaveillut seksistä vaimoni kanssa ja tunsin pakottavaa tarvetta purkaa lastini. Nyt turvonnut kaluni oli tuttavani seksikkään vaimon suussa ja tunne oli järjettömän kiihottava. Kurotin hivelemään Sarin rintoja ja tyydyin nauttimaan saamastani hoidosta. Tunsin lähestyväni huippua, joten vetäydyin Peten vaimon suusta ja vedin hänet ylös sohvalta. Tuossa vaiheessa en juurikaan kiinnittänyt huomiota Peteen vaan keskityin tuohon seksikkääseen naiseen edessäni. Käteni vaelsivat tutkimassa Sarin muotoja ja hän huohotti kiiman vallassa nyt itsekin. Vilkaisin Peteen, joka hiljalleen runkkaili kaluaan samalla katsellen kuinka hänen oma vaimonsa oli antautumassa vieraalle miehelle.

Kysäisin Peteltä kohteliaana miehenä saanko lainata hänen vaimoaan ja hän nyökkäili kiihottunut ilme kasvoillaan jatkaen runkkailuaan. Kysyin lisäksi olisiko hänellä jotain toivomuksia asian suhteen ja sain vastaukseksi: ota vaimoni kunnolla, näytä kuinka kunnon miehet naivat naistani... Ymmärsin yskän ja ryhdyin riisumaan Saria, oikeastaan poistin pelkästään hamosen ja pikkuhousut - sen verran seksikkään näköinen hän asussaan oli. Käänsin Peten vaimon eteeni matolle selälleen ja ryhdyin hiljalleen nauttimaan hänestä kielelläni. Rauhallisen alkulämmittelyn jälkeen sirryin hiljalleen pitkin nuolaisuin Sarin klitorikselle samalla naiden häntä sormillani. Hetken kuluttua orgasmi alkoi tehdä tuloaan ja Sarin vartalo värisi hetken kuin horkassa inahtelun kuuluessa hänen huuliltaan.

Pete huohotti taustalla hivelleen edelleen kaluaan. Suutelin Saria ja hän maistoi oman makunsa huuliltani, samalla hieroin hieman hänen litimärkää pilluaan kädelläni. Asettauduin parempaan asentoon Sarin reisien väliin hieroen kalullani hänen klitoristaan. Vinkkasin Peten lähellemme ja kysyin Sarilta mitä hän haluaisi. Sari kuiskasi miltei kuulumattomasti haluavansa kalua sisäänsä. Kysin uudestaan ja hän vastasi hieman kuuluvammalla äänellä haluavansa kalua sisäänsä. Kysyin vielä kerran keneltä hän kalua haluaa ja Sari vastasi nimelläni silmin nähden kiimasta pyörällä.

Käskin Peten suudella vaimoaan ja kesken heidän suudelmaansa työnnyin Sarin kuumaan ja tiukkaan litimärkään pilluun. Tunne oli sanoinkuvaamattoman kiihottava, Pete hieroi vaimonsa rintoja kalu kädessään samalla kun oma kaluni souti litimärässä pillussa. Sari alkoi olla taas orgasmin kynnyksellä ja ohjasin hänen omat sormensa hieromaan klitorista - se sai räjähdyksen liikkeelle ja Peten vaimo vaikeroi orgamin kourissa otteessani jo toistamiseen. Vedin kaluni ulos, sillä en halunnut vielä laueta ja pillun supistelut olisivat olleet tahdonvoimalleni liikaa. Käänsin Sarin polvilleen eteeni ja työnnyin erittäin hitaaaaasti sisään tuohon liukkaaseen herkkuun. Pyysin Peten vierelleni katsomaan kuinka hänen vaimonsa pillu täyttyy vieraasta miehestä ja hän tuli huohottaen vierelleni. Sari oli uskomaton näky edessäni: selkä notkolla varsin hyvänmuotoinen naisellisen pyöreä takapuoli pystyssä ja kaluni liukui hitaasti edestakaisin tuohon naiseen. Kysyin Peteltä minne hän haluaisi minun laukeavan, Pete huohotti vastauksena 'sisään vain, laske kaikki sisään vaimoni pilluun'. Se oli lähtömerkki ja tunsin kuinka lähellä laukeamista olin. Tarrasin kaksin käsin Sarin lantioon ja painoin muutaman kerran kuin henkeni hädässä kunnes tunsin kuinka spermaryöppy lähti liikkeelle. Ammuin lastiani Peten vaimoon varmaan minuutin, sillä tuntui ettei siitä tule loppua lainkaan. Sari pyöritteli takapuoltaan kaluani vasten vartalo värähdellen ja huokaili ryöpsäytysteni tahdissa.

Vetäydyin Peten vaimosta ja siirryin sohvan reunalle istumaan kuivaillen kaluani pyyhkeeseeni. Sari kääntyi selälleen matolle ja Pete suuteli vaimoaan yhä kiihkon vallassa. Kohta Pete siirtyi vaimonsa jalkoväliin ja asetteli kaluaan valtavasti spermaa vuotavan pillun huulille. Pete melkein nyyhkytti kiimastaan työntyessä vaimoonsa ja toisteli: 'juuri näin sinut haluan, juuri näin kulta'. Kauaa hän ei ehtinyt vaimostaan nauttia, sillä ehkä parin, kolmen työnnön jälkeen hän laukesi matalan 'murinan' säestyksellä ja Sari laukesi samalla todella mahtavaan orgasmiin Peten alla.

Tilanteen hieman tasaannuttua he molemmat siirtyivät sohvalle. Sari avasi keskustelun toteamalle tuliaisten olleen todella mieluisia ja suuteli Peteä kevyesti. Sitten Sari katsoi suuntaani ja selitti juuri tapahtuneen olleen heidän fantasioissaan mukana jo kauan. Pete vahvisti asian ja lisäsi huomanneensa kiihottuvan mielettömästi aina ajatellessaan vaimoaan toisen miehen kanssa, haluten lopulta itse liukkaille. Itse kerroin kiihottuvani threesome-kuviosta mielettömästi, joten kaikki taisimme saada elää omia fantasioitamme. Sari haki meille uudet kylmät oluet lämmenneiden tilalle ja rauhoituttuamme siirryimme hiljalleen pesuhuoneen puolelle.

Saunomisen ja peseytymisen jälkeen uusimme tuokiomme, nyt hieman rauhallisemmin toisistamme nautiskellen. Aamuyön tunteina ryhdyin tekemään lähtöä, sillä kaikille olisi kuitenkin mukavampaa heräillä omista sängyistään, omissa rauhoissaan. Sovimme asian luottamuksellisuudesta keskenämme ja vaihdoimme yhteystietoja vastaisen varalle, jos uusinta tulisi mieleemme.

Kuluneesta on jo hetki vierähtänyt, mutta vieläkin sen muisteleminen saa minut kuumaksi...jokin siinä itseäni kiihottaa, kun saa toisen parin kanssa nautiskella kunnolla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute