Herkku-puhelin
Anne on syöjätär
Hurtta

Anne on mun kaverin likkakaveri. Mun ikäinen, ihan alle kolmenkymmenen. Maineeltaan hän on nuorempana ollut miestennielijä mutta en oo oikein uskonut sitä. Olimme kesällä pitämässä hauskaa kaverin mökillä. syötiin juotiin ja saunottiin. Mulla oli yllä farkkushortsit ja illan viilettyä t-paita. Salilla olen käynyt ja vaikka itse sanonkin olen kropaltani kohtuu kuosissa ja ilmeisesti Annekin sen huomasi jossain vaiheessa iltaa. Hänellä oli yllään valkoinen toppi ja farkku minihame, tummat nännipihat näkyivät läpi topista melko hyvin ja c-kupin rinnat eivät muutenkaan jää piiloon.

Oli loppukesä ja ulkona melko pimeää, aloimme painua yöpuulle ja luulin että muut olivat jo nukkumassa kun olin verannalla istumassa ja Anne tuli ulos. "Pasi nukahti taas heti, niinkun aina." Hän sanoi ja jatkoi: "Sä se vaan oot sinkku,miks?" hän kysyi. "Mä oon kai kranttu," vastasin:"tai sitten täysin sietämätön." "Etkä oo," Anne sanoi:"Sä oot ihan mukava, sitäpaitsi sä oot viel aika hyvännäkönen." Hän hieroi mun hartioita ja mua alkoi hiukan hirvittää että kuinkahan tässä käy. "Miks me ei olla koskaan aiemmin tavattu?" Hän kysyi. "Ehkä me ei käydä samoissa paikoissa," vastasin. En pitänyt Annea todellakaan itseni tyylisenä naisena vaikka olihan hänellä vahvat reidet ja näyttävä varustus, no, pitkähiuksinen blondi punaisin huulin.

Anne istui hajareisin mun syliin ja vei kätensä mun paidan alle hyväillen mun vatsaa ja rintalihaksia. "Sä treenaat, kumpa Pasikin treenais," hän sanoi. "Hei äläs nyt, tää ei taida olla ihan järkevää." Sanoin ja yritin estellä hänen käsiään jotka kyllä olivat miellyttävän hellät. Anne ei aikonut ilmeisesti kuunnella mun kieltoja vaan alkoi suudella mun kaulaa ja annoin itsekin periksi ja aloin varovasti hyväillä hänen reisiään ja pakaroitaan. Anne toi rintansa mun kasvoille ja riisui toppinsa, rintojen pehmeä iho hyväili mun poskia ja tummat nännit sivelivät kasvojani. "Tykkäätkö sä näistä?" Hän kysyi. "On ne ihan kivat," vastasin hämilläni. "Nuole niitä sitten!" Anne käski ja aloin varovasti nuolla nänniä samalla kun hyväilin hänen reisiään. Anne painoi mun pään rintoihinsa ja suutelin ja nuolin niitä ja hän kohottautui hieman että pääsin hyväilemään hänen pakaroitaan.

Puristelin Annen pakaroita samalla kun suutelin rintoja ja kaulaa, hän kohottautui ja vei mun toisen käden haaroihinsa ja sanoi: " Tuolta kans." Vein sormet pikkuhousuihin ja aloin hyväillä klitorista. Tunsin hänen pillunsa kostuvan koko ajan enemmän kun nopeutin sormieni liikettä ja hän huohotti hiljaa. Anne työnsi rintaansa mun suuhun ja nuolin sitä ahnaasti välillä imien, lantio alkoi vatkata ja huohotus tihentyi klitoriksen turvotessa ja kovettuessa ja hän laukesi voimakkaasti huohottaen. Hän avasi mun farkkushortsit ja kaivoi seisovan kaluni esiin. Hän siirsi pikkuhousujaan sivuun pillun edestä ja istui mun kaluni päälle. Anne alkoi ratsastaa mun kyrvällä keinuen ja lantiotaan pyöritellen. Puristelin hänen pakaroitaan ja rintojaan, nuolin välillä hänen nännejään kun hän ratsasti välillä kiivaaseen tahtiin pompien, välillä hitaasti pyöritellen. Anne otti taas nopean tahdin ratsastukseen ja huohotti kiivaasti korvaani kun kaluni sykki voimakkaasti ja laukesin hänen sisäänsä. Suutelin hänen rintojaan kun hän nousi ylös ja sanoi: "Mennään saunalle."

Menimme kuumaan ja kosteaan saunaan jossa Anne riisui paitani ja shortsini ja istui ala lauteelle levittäen haaransa. Suutelin hänen kaulaansa ja rintojaan kun hän kiskoi hameensa aivan ylös ja riisui pikkuhousunsa. Aloin suudella hänen reisiään ja hyväilin niitä käsillä kunnes huuleni tavoittivat hänen kostean pillunsa. Aloin nuolla yhä paisuksissa olevaa klitorista nopeasti ja Anne painoi mun päätä pilluunsa huohottaen. "Työnnä sormi mun pilluun!" Anne vaati ja tein työtä käskettyä. Työnsin etusormen sisään ja aloin kuljettaa sitä nopeasti edestakaisin samalla kun nuolin ja imin klitorista nopeaan tahtiin, otin sen välillä huulteni väliin ja pudistelin päätäni ja nuolin taas yhä ahnaammin. Anne huohotti ja voihki ääneen ja alkoi vikistä, koko lantio hytkyi kun hän vaikersi": nopeemmin pliis." Nuolin ja runkkasin sormella yhä nopeammin ja Anne voihki ja kiljui ja lantio vatkasi kun tunsin kädessäni hänen pillustaan purskahtavat nesteet pillun supistellessa sormeni ympärillä. Suutelin hänen reisiään ja hän hyväili mun hartioita ja omia rintojaan. Anne huohotti ja sanoi: Nai mua." Suutelin hänen rintojaan ja hän alkoi vaatia voimakkaammin: "Nai mua muru! Nussi mua. Anna munaa mun pilluun! Nussi mua nyt!" Annen reidet olivat levällään hänen istuessaan lauteella ja tartuin häntä nilkoista ja nostin ne olkapäilleni työntäessäni kaluni sisään. Aloin nussia häntä hitaasti mutta koko ajan nopeuttaen työntöjäni, työntelin voimakkaasti pohjaan ja pyöritin samalla lantioitani.

Nussin nopeasti ja tiukasti lantiota pyörittäen seisaaltani ja Anne huohotti ja vikisi pitäen tiukasti lauteen reunasta kiinni. Hän tarttui mua hartioista ja suuteli mua suulle, alkoi sitten nojata taaksepäin vikisten ja voihkien voimakkaasti. Annen kasvot vääntyivät irvistykseen ja hän huohotti suu avoimena pillun supistellessa kaluni ympärillä kun survoin kalua voimakkaasti pilluun. Anne laukesi kiljuen ja huohottaen ja jatkoin nussimista yhä nopeammin ja voimakkaammin. Kaluni oli todella kestävä lauettuani aiemmin verannalla hänen pilluunsa ja pyöritin lantiotani hurmiossa hänen kiljuessa korvaani ja pillun supistellessa uuden orgasmin kourissa. Olimme molemmat yltä päältä hiessä nussiessamme kuumassa saunassa ja tartuin häntä lantiosta kun vedin kaluni ulos ja sanoin: "Haluutko takaapäin?". Käänsin hänet seisomaan eteeni lauteiden nojalle ja kiskoin hameen alas hänen hikisiltä pakaroiltaan. Se putosi lattialle ja tartuin häntä lantiolta survaistessani kaluni takaapäin hänen pilluunsa. Nussin voimalla takaapäin pillun pohjaan asti ja Anne huohotti ja voihki kiljahdelle välillä kimeästi. Lantioni läiskyi hänen pakaroilleen ja hänen rintansa heiluivat panemisen tahtiin.

"Saatko Anne nyt tarpeeksi munaa?" kysyin kun hän huohotti silmät ummessa vaikeroiden samalla kykenemättä vastaamaan. Puristelin hänen pakaroitaan kun tunsin orkun lähestyvän ja kiskoin häntä voimakkaammin kaluuni. Anne kiljui ja huohotti ja huohotin itsekin voimakkaasti kun orgasmi alkoi puristaa lantiossani. Nussin todella nopeaan tahtiin ja hän alkoi kiljua: "Aiih ettää!" Anne puri alahuultaan ja mun kalu möyhensi märkänä litisevää pillua ja pyöritin lantiotani villisti hänen rintojensa litistessä kun ne heiluivat ja pyörivät hänen ilmeensä vaihdellessa tuskan ja nautinnon välimailla. Laukesin pitkään ja nautinnollisesti työnnellen voimakkaasti mutta hitaasti viimeiset työnnöt hänen pilluunsa. "Kyllä mä nyt sain tarpeeksi munaa." hän sanoi huohottaen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute