Herkku-puhelin
Asunnon myynti
Jukkis

Tämä tapaus sattui jonkin aikaa sitten. Olin myymässä asuntoani ja pyysin välittäjää arvioimaan asuntoa. Tietenkin valitsin välittäjäksi nuoren naisen joka on lisäksi hyvän näköinen. No välittäjä tuli sovittuun aikaan meille ja tutustuttiin siinä sitten taloon. Kaikki meni siinä ihan ok. Siinä kaiken laista juteltua kysyi välittäjä minulta että miten saisi minut vakuuttuneeksi että hän olisi paras vaihto ehto myymään kohteen. No minä sanoin että sillä aikaa kun mietit niin minä käväisen tupakilla. Sisälle tultuani katseeni en nähnyt välittäjää missään kunnes vessan ovi aukesi ja sieltä tuli välittäjä-tyttö alasti luokseni katsoi suoraan silmiin hymyillen ja samalla polvistui eteeni otti verkkareista kiinni ja veti housut alas.

Hetkeäkään miettimättä tyttö otti kalun suuhunsa ja aloitti mielettömän imemisen. Aina välillä kieli pyöritteli terskaa kunnes otti taas koko kalun suuhunsa todellinen syväkurkku. Tätä kesti ehkä noin 10minuuttia kunnes tunsin räjähtäväni. Sanoin että nyt tulee ja tyttö vain tiukensi imutusta ja otti koko lastin suuhunsa jonka myös nieli. Siitä toivuttuani tyttö kysyi että pystyikö vakuuttamaan minut, jolloin otin tyttöä kädestä kiinni ja vein hänet makuuhuoneeseen jossa komensin hänet sänkyyn. Työnsin hivenen veltostunen munan tytön suuhun ja tyttö rupesi imemään uudestaan. Kun taas alkoi seistä niin sanoin tytölle että pylly pystyyn nyt tekee sedän mieli persettä.

Taisi tyttö luulla että halusin takaapäin pillua kun survaisin munan pesään mutta hain sieltä vain hiukan kosteutta varteen ja työnsin kyrvän tytön perseeseen . Ei olisi tyttö halunnut antaa viedä sieltä neitsyyttä mutta se oli jo myöhäistä kun oli puoli vartta sisällä. Hetken olin täysin paikallani kunnes tyttö rupesi työntämään vastaan ja se oli merkki siitä että nyt pannaan kunnolla tyttöä peppuun. No en tiedä oliko tiukkuus liikaa vai tytön nuori ikä noin 22v vai pieni pyöreä pylly joka heilui työntöjen tahdissa sai aikaan tunteen että kohta lentää. Ja suoleen se sitten lensikin. Tämän jälkeen tyttö kävi suihkussa ja sieltä tultuaan kysyi että onko hän ollut tarpeeksi vakuuttava. Sanoin että ei vakuuta ja olisi parempi että poistuisit talosta. Itkien tyttö puki vaatteet ja lähti. No entäs talon myynti? Kyllä täällä asunnon myyjiä riittää jaon niitä muitakin pyydetty käymään. Jos haluatte tietää miten meni niiden kanssa niin saatanpa kertoakin jos saan palautetta tästä jutusta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute