Herkku-puhelin
Disco perjantai
Ostara

Oli taas tavallinen perjantai ja nuorison piti päästä ryyppäämään. Mulla oli juuri loppunut vaikea koeviikko lukiossa ja tuntui että nyt piti päästä irrottelemaan!

Palasin lukiolta tavalliseen tapaan ja nakkasin repun lattialle. Avasin jääkaapin oven ja sen surkea sisältö paljastui minulle: Opiskelijan elämä on rankkaa. Olin vasta saanut uuden kämpän ja aloittanut lukion. Vaikka pitäisi opiskella, tälle tytölle jää myös aikaa bailaamiseen. Nappasin jääkaapista kalja pullon ja join sen siltä seisomalta. Ajattelin käydä suihkussa ja laittautua sellaiseksi että faijallakin alkaisi seisomaan! Suihkusta tultua ja meikattua soitin kaverilleni: oli pakko saada lisää kaljaa. Samaa kyytiä jengi alkoi kokoontua kämpille ja poppi soi!

Kello taisi olla jo vähän yli 23 kun huomasin itseni tanssimassa discon lavalla. Kappaleena soi Shakiran Tango ja keinuttelin lanteitani siihen malliin että! Pian tunsin kädet ympärilläni ja monta tulista suudelmaa kaulallani. Nänni kovettuivat heti ja alapääni alkoi sykkiä musiikin tahdissa. Käännyttyäni näin suloiset nappisilmät ja ihanan valloittavan hymyn. Tiesin heti että tämä ilta ei jää vain suudelmiin. Tanssimme vielä muutaman tanssin ja ehdotin lähtöä kämpilleni... ja hän tietenkin suostui.

Päästyämme sisälle, en kerinnyt takkia ottaa päältä, kun mies alkaa riisua housujani ja kovakouraisesti hapuilee käsillään alapäätäni. Rakastan itsevarmoja miehiä! Suudelmat kiihkenevät ja revimme vaatteet yltämme.

Seisomme alasti ja katselemme toisiamme. En ole koskaan nähnyt noin suurta elintä! Menen kontalleni ja otan sen suuhuni. Imen ja Imen ja imen. Nuolen myös palleja ja hyväilen miehen pakaroita. Mies ääntelee siihen malliin että kohta tulee. Imen yhä nopeammin ja nopeammin, kunnes yhtäkkiä hän irtautuu minusta. Hän nostaa minut sängylle, avaa reiteni ja alkaa nuolemaan vittuani niin taivaallisesti! Yritän olla huutamatta, jotta naapurit eivät kuule, mutta se tuntuu niin hyvältä! Voihkin kovaan ääneen kun kieli on sisälläni. Nyt myös sormet seikkailevat sisälläni edes takasin, sisään ulos sisään ulos. Hän nopeuttaa tahtia ja minä huudan minkä saan suustani ulos! Laukean hänen sormilleen.

Toivuttuani orgasmista nousen hänen päälleen. Elin uppoaa sisälleni helposti, koska olen niin märkä. Kun se on sisälläni aloitan ratsastuksen. Vauhti kiihtyy ja mies hyväilee samalla rintojani. Tunnen kuinka kuuma aalto alkaa lähestyä. Ratsastan nopeaa vauhtia ja mies karjaisee ja itse tulen yhtäaikaa. Tunnen kuinka lämmin neste täyttää minut. Se tuntuu hyvältä. Nuolen vielä hänen peniksen puhtaaksi ja nukahdan hänen kainaloon.

Aamulla huomaan herään krapulassa, mutta muistan kaiken yöstä. Hymyilen itsekseni ja vierestä kuuluu kysymys: "Mitäs hymyilet?". Vastaan että sellaista menoa mitä eilen sain en olenkaan pitkään aikaan kokenut. "Haluatko jotain uutta?" hän kysyy ja vastaan että mikäs siinä...Hän nousee ja alkaa soittamaan jollekin...pian ovikello soi...mutta se onkin jo seuraava tarina...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute