Herkku-puhelin
Annen kuvaus
Jimi

Anne:

Pituus 167 cm

Paino 65 kg

Mitat 92 - 60 - 98

Vartalo: Sporttinen, hieman amatsonimainen. Leveähköt hartiat, kapea vyötärö ja leveä pylly. Pitkät sääret.

Kasvot: Huippukauniit sirot kasvot. Lapsenomainen, lintumainen naama, ylväs ja kookas nenä, raskaat ja seksikkäät silmäluomet. Pitkät, ruskeat hiukset joissa raitoja.

Rinnat: Pulleat keskikokoiset. Tiukat ja tyttömäiset. Natsamaiset nännit ja pienet nännipihat.

Pylly: Paksu ja naisellinen sekä hiukan ylisuuri. Hymykuopat pakaroissa. Pitkämuotoinen ja voimakas takapuoli. Super-ahdas pyllynreikä, karvaton ja sileä ympärys. Pyllynreiästä ylöspäin vaossa ruskea kiila. Täydellinen naisen pylly.

Pillu: Ahdas etupillu joka on lyhytviivainen. Pullea umpipillu. Matala vagina, häpyhuulet sileät ja karvattomat. Mustat pillunkarvat, ainoastaan häpykummun päällä, harvahkot. Kaunis vittu.

Sääret: Pitkät, reisistä voimakkaat. Säihkysääret, jotka päätyvät siroihin ja pieniin jalkateriin ja suloisen maukkaisiin mansikkavarpaisiin.

Panotaito:

Anne on taitava panija. Nussii tosin isolla pyllyllään takaa antaessaan hiukan kömpelösti. Selkä ei taivu notkolle. Perusasento jolla Anne antaa, vasen reisi miehen haarojen välissä. Puristelee palleja haarojensa välistä. Imee kyrpää useimmiten silmät auki ja kykenee ottamaan siittimen juurta myöten suuhunsa. Ottaa suihin. Tyydyttää miehen runkkaamalla ja seuraa sitä innostuneena. Runkkaa taitavasti myös varpaillaan. Työntää panon aikana keskisormensa miehen peräreikään ja nussii sitä sormellaan. Nuolee miehen peräaukon ja työntää sinne myös kielensä. Anne haluaa mäihät runkattavan rinnoilleen ja kasvoilleen. Valtaosa mäihästä pumpataan Anneen etupuolelta. Heikon selän vuoksi pantava takaa varovasti, Anne ei pysty taivuttamaan selkäänsä notkolle. Vankan pyllyn ja etupillun vuoksi takaapäin pääsee sisään vain isolla siittimellä. Takaa pantaessa kiihotusta lisää Annen söpö, pikkuruinen pyllynreikä joka on todella kaunis. Myös Anne tykkää puhua rivoja naidessaan. 'Vitun sojokyrpä... anna sitä hevosen kullia... ihana härän kulli', -lauseita jotka tuntuvat täysin sopimattomilta lapsenkasvoisen naisen suusta. Anne ravistaa ja rutistelee kiveksiä voimakkaasti. Ei suostu enää anaaliyhdyntään, huonosta kokemuksesta johtuen. Hyvän pillun nuolemisen jälkeen saa orgasminsa kullista, kun pannaan yläviistosta klitorista hangaten. Itkee hyvässä orgasmitilassa. Saa useita sarjaorgasmeja, jopa seitsemänkin yhdessä yhdynnässä. Anne antaa imeä varpaitaan ja osaa myös tehdä varvasrunkkauksen ja tekee sen. Rajussa orgasmitilassa huutaa ja kiljuu. Ei masturboi omien sanojensa mukaan, kuitenkin kysyttäessä antaa vastauksen: ” ...mä jännitän reisiä voimakkaasti yhteen”, eli masturboi kyllä, mutta ei koske pilluunsa sormillaan. Anne antaa pillua myös kuukautisten aikana

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute