Herkku-puhelin
Anneli Anneli
Jorma

Olen aikaisemmin kertonut itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta, Tuijasta, joka opetti minulle kaiken oleellisen seksistä. Pitäisikö käyttää kulunutta sanontaa ”teki minusta miehen”. Toisaalta tulin huomaamaan, että makuni naisten suhteen muuttui täysin Tuijan ansiosta.

Myöhemmin erään tyttöystäväni äitikin huomasi tämän. Seurusteluni hänen tyttärensä kanssa oli loppunut kauan ennen Tuijan tapaamista. Törmäsin häneen n. 2 vuotta sen jälkeen kun suhteeni Tuijan kanssa oli ohi. Tapasimme Tamperelaisessa kahvilassa, pyysin luvan istua samaan pöytään huomaamatta lainkaan kuka siinä istui. Kohta ex-heilani äiti, Anneli, sanoi: ” Sitä ei enää olla tuntevinaankaan kun ollaan niin olevinaan aikuista miestä että!”. Hätkähdin tuttua ääntä ja melkein läikäytin kahvini pöydälle. Vastapäätä istui 50-kymppinen vaaleahko nainen, Anneli, entisen tyttöystäväni äiti. Olin aina tuntenut jonkinlaista halua tätä naista kohtaan. Tyttöystävänikin oli huomannut että tykkäsin hänen äidistään lähes yhtä paljon kuin hänestä. Vaihdoimme kuulumisia, hän kertoi eronneensa kun tytär oli lähtenyt opiskelemaan Turkuun. Istuimme ainakin 1,5 tuntia keskustelemassa, ja Anneli uteli seurustelenko kenenkään kanssa. Vastasin olevani yksin, on niin vaikea löytää pidempiaikaista tyttöystävää. Anneli kutsui minut kotiinsa viikonloppuna ja lupasin tulla.

Saavuin lauantaina puolenpäivän jälkeen, ja sanoin voivani viipyä muutaman tunnin. Anneli sanoi heti, että oli ajatellut aivan jotain muuta. ” Minä taas ajattelin saavani selänpesijän saunaan pitkästä aikaa.” Joimme kahvit ja Anneli alkoi lämmittää saunaa. Omakotitalo oli erossa jäänyt Annelille ja hän asui sitä yksin. Parin tunnin kuluttua menimme saunaan. Hämmästyin kun Anneli muitta mutkitta riisuuntui edessäni ja kehotti minuakin tekemään samoin. Hänellä oli vaaleahkot hiukset, mutta musta häpykarvoitus. Rinnat olivat ainakin C-kuppikokoa, suuret nännipihat ja nännit jo valmiiksi pystyssä. Mieleenpainuvinta oli Annelin takapuoli, pakarat olivat todella mahtavat, pehmeät ja pyöreät. ”Alahan nyt tulla, kai sinä olet aikuisen naisen kanssa ennenkin saunonut. Etkös sinä kuulemma seurustellutkin jonkun 40-kymppisen naisen kanssa joskus?” Anneli nauroi.

Menimme saunaan ja Anneli heitti löylyä. Tunsin että naamani alkoi punoittaa, mutta ei saunan lämmöstä. Anneli kävi puolittain makaavan asentoon ylälauteelle, jalat minuun päin. ”Onko se juttu totta siitä naisesta?”. Vastasin myöntävästi. ” Väitätkö, että makasit sen naisen kanssa ollessasi ammattikoululainen?”. Vaikenin, halusin haihtua höyrynä pihalle ilmanvaihtoventtiilistä. ” Näytäs nyt vähän, mitä sille naiselle annoit?” Anneli tuli viereeni istumaan ja laittoi kätensä haaroihini. ” No kyllähän tällä temmillä jo naista saa.” Anneli runkkasi kyrpääni ja kohta hän imaisi sen suuhunsa. ” Mmmm mikä molo, tänään minä haluan tuntea tämän joka kolossa, ja pitkään”. Laukesin Annelin naamalle, en ehtinyt edes varoittaa. ” Olet tainnut olla pitkään ilman kuin noin herkkä olet”. Vastasin huohottaen etten ole kolmeen kuukauteen saanut naista. ” No tänä viikonloppuna saat senkin edestä”. Anneli kävi pesemässä naamansa ja palasi saunaan. Istuimme vielä hetken löylyssä, hyväilin Annelia, hänen rintojaan, kaulaansa ja reisiään. Suutelin häntä joka puolelle, Anneli huokaili, kävi makuulle ja minä kärppänä pillun kimppuun. Painoin naamani Annelin haaroihin, haistelin ja hyväilin hänen reisiään aloin nuolla häntä antaumuksella. Anneli nosteli takamustaan ja piti minua hiuksista kiinni huohottaen aina vain raskaammin. Kohta menimme pesulle ja pesin Annelin joka puolelta ja hän minut. Tämä kävi esileikistä, kun tulimme yläkertaan, menimme suoraan makuuhuoneeseen.

Riisuimme toisemme ja jatkoin pillun nuolemista. Anneli toivoi 69-asentoa ja pyysin häntä tulemaan päälleni, mutta hän halusikin olla alla. Tunsin kuinka hän imaisi mulkkuni kokonaan suuhunsa, alkaen imeä sitä samalla hyväillen pallejani. ” Nyt haluan tämän pölkyn vittuuni ja syvälle!!” Anneli kävi kontalleen vuoteelle ja pyllisti. Työnsin mulkkuni kahvaa myöten tuohon pöheikköön mikä näkyi leveiden pakaroiden välistä. Nussin kuin henkeni hädässä. ” Jumalauta, sinä olet tosiaan sonni, etkä ihminen, nussi poika nussi! Paina pohjaan asti, multa tulee ihan justiinsa” Nussi mun vittua!”. Kohta räjähdin kun Annelin pillu alkoi lypsää mulkkuani. Tuntui ettei siitä tule loppua koskaan, tartuin Annelia vyötäröstä ja painauduin hänen leveää takapuoltaan vasten. Kyrpäni nytkähteli Anneli supistelevassa vitussa. Anneli huusi suoraa huutoa ” Tämän kyrvän minä haluan saada perseeseen, voi jessus kun tuntuu hyvältä.” Anneli kääntyi selälleen ja mulkkuni luiskahti pillusta maiskahtaen. ” Voi helvetti, tyttö ei kyllä tiedä mitä menetti”. Anneli kävi kyrpäni kimppuun. ”Oletko koskaan pannut ketään perseeseen? Jos et niin nyt panet. Ukkoni ei koskaan suostunut anaaliseksiin ja minulle se on intohimo”.

Vastasin naineeni mutta en paljaaltaan. Anneli imi mulkkuani eikä kuullut. Anneli otti pöytälaatikosta sauvan ja kortsupaketin sekä voidetuubin. ”Sitten varmaan tiedät mitä näillä teet?” Anneli kävi kyljelleen ojentaen kätensä mulkkuani kohti. Kävin hänen viereensä toisinpäin Anneli pyysi työntämään sauvan perseeseen että se rentoutuisi ennen aktia. Sivelin liukuvoidetta sauvaan ja Annelin takapuoleen, Levitin Annelin jalat ja hän asetti jalkansa niin, että pääni jäi reisien väliin. Levitin pakaroita ja aloin työntää sauvaa Annelin anukseen. Samalla hieroin klitorista ja nuolin sitä. Sauva painautui pikkuhiljaa Annelin perseeseen. Huomasin että se oli moottoroitu, käänsin sen päälle ja se alkoi hiljaa väristä Annelin perseessä. ”Aihhh saatana” Anneli mutisi mulkkuni suussaan. Liikutin sauvaa hiljalleen edes takaisin Annelin persereiässä. Tämä tuntui härskeimmältä mitä koskaan olin tehnyt. Karvainen spermaa valuva vittu nenän edessä, punainen dildo väristen naisen peräsuolessa.

Kohta Anneli kierähti selälleen ja kytki vibraattorin pois päältä, ” Tule tähän päälleni, ja anna mulkkusi tänne”. Asetuin Annelin vatsan päälle ja aloin nussia häntä tissien väliin. Toisella kädellä pitelin sauvaa Annelin perseessä. ” Nyt haluan, että todella nussit mun persettä, laita kortsu päälle”. Tein näin ja Anneli asettui mahalleen levittäen mahtavia pakaroitaan. Otin sauvan varovasti pois pyllystä, Annelin persereikä vilkutti sille hyvästiksi. Asetin terskani Annelin peräaukolle ja tuntui kuin se olisi haukannut sen kerralla, kun Anneli äkisti nosti takamustaan. Mieletön tunne, Annelin leveä takapuoli läskähteli ja pörähteli kun nussin persettä, ex-tyttöystäväni äidin persettä. Muuten hiljaisessa talossa naimisen äänet korostuivat. Läiske tuntui kuuluvan kaupungille asti, Anneli murisi mielihyvästä kuin naaraskarhu allani. ” Tuntuuko tämmöinen vanhan akan perse paremmalta kuin tyttären? Voi jessus mikä sonni sinä olet, kuka nämä temput sulle oikein opetti? Mmmm nussi Jorma nussi mun persettä, kuuletko kuinka se oikein pyytää lisää, anna sitä kyrpää, nussia mun persettä, vanha akan persettä”. Nussin kiihtyvämmällä tahdilla ja Anneli vastasi työntöihin nostaen aina takapuoltaan vastaan. ” Noin kyllä sinä Jorma olet kiltti kun nussit tämmöistä vanhaa akkaa kiltisti perseeseen, noiin se poika painaa, mmm tässä on kohta taju kankaalla tekee niin perkeleen hyvää älä vaan lopeta, nussi Jorma nussi” .

Vilkaisin sivulle ja huomasin siellä peilin, jossa näkyi kuva nuoresta miehestä nussimassa vanhempaa naista perseeseen hiki päässä. Tuntui ettei mälli irtoa millään, Anneli sai orgasmin toisensa perään. Vaihdoimme asentoa, kävimme makuulle, kyljelleen. Nostin Annelin toisen jalan lantioni päälle ja työnsin kyrpäni uudestaan Annelin suoleen. Tartuin Annelia tisseistä ja aloin raivoisasti nussia. Läiske ja sängyn narina vuorottelivat, välillä Annelin pehmeät pakarat läiskähtelivät ja takapuoli pörähteli. Tuntui että Annelilta oli taju kankaalle kun hän ei päästänyt ääntäkään. Kohta kyrpäni alkoi nykiä ja Anneli äännähti. ” Äkkiä, anna se suuhun, kortsu pois ja tänne”. Vetäisin kortsun pois ja tarjosin Annelille terskaani. Hän ehti juuri imaista sen suuhunsa kun tulin. Anneli pyöritteli kieltään terskani päällä ja sai vielä ryöpyn spermaa nenälleen. ” No nyt on tankki varmaan tyhjä. Tykkäsitkö nussia mun kanssa? Oliko mulla hyvä perse?” Sanoin olevani enemmän kuin tyytyväinen, en odottanut ollenkaan seksiä kun tulin tänne. ” No nyt tiedät mistä ainakin saat, jos puute yllättää”.

Vietin viikonlopun Annelin luona. Suurimman osan sunnuntaista vietimme sängyssä. Nautin joka hetkestä. Kävin kerran vielä viettämässä kiimaisen viikonlopun Annelin kanssa, ennen kuin muutin kauemmaksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute