Herkku-puhelin
Autokoulua..
juttah

Kiitoksia kaikille oikein mukavasta palautteesta. Tässä on ollut pienoinen tauko välissä, koulujuttuja yms. Mutta tässä taas tarinaa teille...

Eli kertaukseksi, olen tällainen vaalea tyttönen, 18v, ja kuulema oikein näpsäkän näköinen pakkaus. Ja kuinkas ollakaan, tässä iässä mennään yleensä autokouluun. Ensimmäisien tuntien aikana ajellaan kiltisti syrjäisiä teitä, kun sitten pikku hiljaa aletaan siirtyä hieman enemmän keskustaan. Opettajana toimii eräs Marko-niminen mies, ikää ehkä noin. 45–50v. Nuoren näköinen ikäisekseen, mitä nyt vähän hiukset alkaneet harventua. Ensimmäisillä tunneilla Marko opasti työskentelyäni, opasti käyttämään vaihteita ja ajamaan oikeilla nopeuksilla. Välillä hän kosketti kevyesti reittäni hyvin menneen tunnin päätteeksi.. Eräällä kerralla hän kehui myös, kuinka ihanan vaaleat hiukset minulla on ja kuinka ne upeasti laskeutuvat olkapäilleni ja siitä alemmas.

Eräänä iltapäivänä olimme lähdössä käymään kaupungilla ajamassa. Sinä päivänä me kaikki ajoimme yksinään (tietenkin opettajan kanssa). Astellessani autolle, Marko katseli minua hieman ehkä tavallista pidempään, ja erityisesti hän katseli ehken hieman liian avonaista kaula-aukkoani. "Sinulla on kauniin värinen pusero", Marko huokaa vieressäni virnistellen. "Kiitoksia vain", vastaan hieman samalla silmää vinkaten. Starttaan auton ja niin lähdemme ajelemaan.

"Tänään saatkin ajella hieman noita muita oppilaita kiinni. Sinulla on aika vähän ajotunteja käytynä, ja ajattelin että tänään ajaisit yhden tunnin sijaan kaksi tuntia", Marko sanelee ja nyökkäilen sen sopivan minulle, olinhan jäämässä kaupunkiin ystäväni luokse, eikä tarvinnut sopia kyydeistä vanhempieni kanssa. Jonkun aikaa ajeltuamme, mies käskee minun kääntyä oikealle, hieman syrjäisemmälle tielle. Ajelen sitä noin kilometrin verran, kunnes siitä taas kääntyy risteys vanhalle maantielle, jota hetkisen aikaa ajettuani Marko käskee ajaa auton erään kesämökin pihaan. "Voisimmeko käydä käväisemässä tuolla minun mökilläni, pitäisi hakea parit kaavakkeet tuolta, ja sinä voisit tulla minun kaverikseni", Marko pyytää ja niin nousen autosta ja lähden kävelemään mökkiä päin. Kuulen Markon hengityksen takanani, ja astelen määrätietoisesti mökin kuistille, jossa mies astelee luokseni, sivelee hiuksiani ja siitä hieman paitani kaula-aukon reunoja. "On ne niin upeat", hän henkäisee ja samalla tunnen kuinka alan jo hieman kostua. Marko kuitenkin siirtyy avaamaan ovea ja päästää minut sisään.

"Käy toki istumaan sohvalle, tässä voi mennä hetki", mies tokaisee, ja niinpä istun pehmeälle sohvalle, jonne uppoankin lähes kokonaan. Mökki on mahtava, oikea palatsi, paljon suuria ikkunoita ja neliöitäkin varmaan lähes 150. Sivelen sohvan nahkaista pintaa ja mietin miltä se tuntuisi kesäkuumalla paljasta ihoa vasten..

Pian kuulen kolauksen miehen huoneesta. Huutelen pariin kertaan miestä nimeltä mutta en saa vastauksia, joten päätän lähteä tarkistamaan tilanteen. Huoneen ovi on hiukkasen raollaan ja avaan sen kokonaan.. Markoa ei näy sielläkään! Alan jo hieman kummastella, mutta sitten näen toisen oven joka ilmeisesti vie kylpyhuoneeseen tai johonkin vastaavaan. Koputan oveen ja varovasti huhuilen Markoa.. Avaan oven ja mitä näenkään. Mies on selin minuun, housut nilkoissaan ja puuhailee jotain omiaan. Kuulen kuinka mies huokailee syvään ja raskaasti samalla runkaten kaluaan. Voi kuinka haluaisinkaan nähdä millainen kalu hänellä onkaan, mietin mielessäni. Muka vahingossa otan kylppärin hyllyltä partavaahdon, jonka tiputan lattialle. Mies käännähtää minuun päin ja helahtaa täysin punaiseksi, ja yrittää änkyttää minulle jotain, mutta minä en kuule mitään enkä näe mitään muuta kuin tuon suuren ihanan aarteen jota mies pitää hellästi kädessään.

"Mitä se pikku neiti tänne tulla tupsahti, enkö käskenyt sinun olla olohuoneessa?", mies tuhahtaa lähes melkein vihaisesti ja meinaan jo lähteä pois päin, mutta mies kieltää minua liikkumasta. Hän astelee minua kohti, kalu edelleen kädessään ja pysähtyy muutaman askeleen päähän. Hän käskee minun riisua housuni.. Riisun tiukat farkkuni ja niin hän näkee minun valkoiset pikkuhousuni. Hän hyväilee kiveksiään edessäni ja katselee minua.. "Riisu paitasi", mies käskee ja niinpä minä otan paitani pois. Minulla ei ole rintsikoita ja mies näyttää aivan siltä kuin laukeaisi siihen paikkaan. Hän astelee minun luokseni, ottaa toisen rintani käteensä ja hieroo sitä. "Oi kuinka se on kaunis ja niin kiinteä.. Tällaisia kun näkisi useamminkin", hän huohottaa irstaasti ja samalla runkkaa kyrpäänsä. Tokaisen miehelle minun olevan täysin hänen käytettävissään, niin minä haluan tuota kyrpää sisääni.

Mies käskee minun mennä istumaan ammeen reunalle ja riisumaan pikkuhousuni. Siinä minä istun, miehen edessä alasti, pikkuinen posliinipillu paljaana ja aivan märkänä. Mies henkäilee niin rivosti ja raskaasti että epäilen hänen tulevan aivan pian. Hän astelee vielä lähemmäs minua ja tuo kalunsa kasvojeni eteen. Hän hieroo sitä vasten huuliani ja pian haukkaan sen suuhuni. Imen sitä lujaa ja tunnen kuinka se sykkii ja värähtelee suussani. Nuolen sitä kuin jäätelöä joka on aivan juuri sulamassa käsiini.. Mies voihkii estottomasti edessäni ja käskee minun runkkaamaan itseäni. Hieron parilla sormellani liukasta pilluani joka litisee kiimasta ja mies käskee minun lopettaa imemisen.

Hän käskee minut pyllistämään häneen päin ja niin minä pyllistän. Mies leikkii kalullaan pillullani ja puhuu minulle irstaita: "Voi kuinka kostea pikku likan pillu on, sinne kun saisi tällainen vanhempi mies työntää jotain kovaa ja suurta, kyllä se tyttö tykkäis".. Myöntelen kiihkoissani ja hieron samalla tissejäni. Mies käskee minun levittää jalkojani ja levitän niitä niin paljon kun vaan voin. Pian tunnen suuren kyrvän tunkeutuvan sisääni ja huudahdan nautinnosta kun tunnen miehen kassit klitallani. "Ihana iso kyrpä, työnnä sitä lujempaa, ota mut nythh..", voihkin hiljaa ja puristelen edelleen rintojani. Mies malttaa kuitenkin mielensä ja hitaasti vaan lykkii menemään. Hän alkaa jo hieman puuskuttaa ja hän koittaa pidätellä laukeamistaan niin pitkään kun vaan voi.

Hetken siinä pantuaan, mies pyytää minua jatkamaan hommiani: "Hiero itseäs, hiero niin lähelle orkkua kun vaan voit".. Menen istumaan ammeen reunalle jolloin voin nauttia hieromisesta enemmän. Levitän jalkani ja annan sormilleni vallan. Toinen käteni hieroo klittaa ja toinen käteni työskentelee tiukalla vaollani. Näen syrjäsilmällä kuinka mies hyväilee kiveksiään ja huokailee jotain sanoja, joita en aivan tarkkaan kuule. Pian alan huohottaa jo niin lujaa, että huudan miehelle ja pakotan hänet jo panemaan mua taas... "En kestä enää, tuun aivan kohta!!!"

Mies menee makaamaan lattialle ja käskee minut päälleen, jolloin saan määrätä tahdin juuri minua miellyttäväksi. Kalu sujahtaa pilluuni vaivattomasti ja niinpä alan ratsastaa miehellä ensin hitaasti. "Haluan nauttia sinusta vielä", huokaan miehelle joka innoissaan mistään muusta välittämättä vaan puristelee tissejäni ja kehuu niitä kuinka ihanan suuret ja kauniit ne ovat. Hän kostuttaa sormiaan suussani ja hieroo niillä edessään aukeavaa pilluni pientä turvonnutta helmeä. "Oi kuinka ihanalta tää tuntuu", huudahdan ja alan pomppia miehen päällä kovempaa, niin että tissini pomppivat ja mieskin alkaa huutaa allani. Hänen suustaan tulee mitä rivompia sanoja, hän huorittelee ja sanoo minua parhaaksi oppilaakseen, hän kehuu minun posliinivittuani joka nyt on venytettynä äärimmilleen miehen ison kyrvän ympärille. Pompin miehen päälle vimmatusti, annan oikein kunnon laukkaa ja annan miehelle makua siitä mitä nuoret tytöt osaavat tehdä.. Pian mies tarraa minua lantiosta kiinni ja irvistää huudahtaen, ja samaan aikaan tunnen tulevani myös itse.. Kiihkeä aktimme päättyy hurjaan huohotukseen siihen, kun miehen spermat valuvat pitkin hänen lantiotaan, pitkin minun reisiäni, siitä vielä lattialle. Vielä kumarrun miehen ylle putsaamaan hänen mällisen kyrpänsä, imen ja suutelen sitä..

"Tämä tunti on hyväksytysti suoritettu", mies huokaa. Mikäs siinä... ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute