Herkku-puhelin
Äidin kaveria
Heikki

Olen aina pitänyt mun äidin kaveria kiihottavana ja hyvännäköisenä. Se on blondi, hyvä perse ja sopivat rinnat. Olen monesti runkannut ajatellessani sitä. Olipa tuossa vähän aikaa sitten lauantai-päivä ja tämä äitini kaveri tuli vierailulle meille. Hän käy harvoin ja yleensä kun hän tulee, hän myös jää meille yöksi. Syötiin sitten ja oleskeltiin, minä enemmän omissa oloissani ja äitini ja hänen kaverinsa kittasivat viiniä parvekkeella.

Tuli sitten jo myöhäinen ilta ja molemmat olivat ottaneet jo jonkin verran ja etenkin äitini alkoi olemaan jo hieman humalassa ja lähtikin nukkumaan. Itse katselin olohuoneessa televisiota j äitini kaverikin tuli katsomaan sitä. Hän istui eri sohvalle kuin minä. Sitten hän alkoi kysymään yhtäkkiä minulta, että kuulinko mitä he olivat puhuneet parvekkeella ja otti samalla vaatteitaan pois niin että päälle jäivät vaan rintaliivit ja pikkuhousut. Sanoin että en kuullut ja äitini kaveri, sanotaanko nyt vaikka hänen nimekseen tässä Maria sanoi että taisitpa kuulla. Sitten hän käveli sohvalleni istumaan ja katsellessani hänen ihanaa vartaloaan, minulla alkoi seisomaan, mutta onneksi minulla oli farkut ettei hän nähnyt.

Sitten Maria kysyi yhtäkkiä, että en ole tainnut vielä saada naista. Myönsin sen ja sitten hän yllätti minut kysymällä haluaisinko hänen olevan ensimmäiseni. En vastannut mitään, nolostuin vähän ja hän otti sen kyllä-vastauksena. Hän laittoi kätensä housuuni ja alkoi hitaasti runkkaamaan ja sanoi, että täällähän ollaan toimintavalmiudessa. Sitten hän käski minun ottaa ensiksi omat vaatteeni pois päältä ja sitten hänen vähäiset vaatteensa. Tein työtä käskettyä ja aloin imemään hänen rintojaan. Hetkeä myöhemmin hän alkoi imemään kaluani ja käski minun sanomaan kun alkaa tuntua et kohta tulee niin hän lopettaa. Vähän aikaa hänen imettyä käskin hänen lopettaa. Hän käski minut selälleni ja alkoi ratsastamaan kovaa. Hän oli tovin aikaa ratsastanut niin en tiedä mikä minuun meni, mutta käskin hänen lopettaa ja mennä vatsa edellä seinää vasten. Sitten katselin tuossa hänen upeaa kroppaansa ja menin hitaasti hänen sisäänsä. Sitten aloin panemaan niin kovaa kuin ikinä lähtee ja hän inisi hiljaa ilosta ja sanoi että päästä kamat sisään. Tein työtä käskettyä ja sain vielä imeä hänen pilluaan homman jälkeen ja sitten menimme molemmat nukkumaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute