Herkku-puhelin
Auringonottoa
Kesätyttö

Makasin lämpimällä kalliolla pyyhkeeni päällä. Tiesin, että kukaan ei osaisi tänne joten riisuin bikinieni yläosan. Suljin silmäni ja nautin auringon lämmöstä. Tunsin kuinka se lämmitti haaroissanikin... Käteni hakeutui jalkojeni väliin, ja tunsin kuinka pilluni tihkui jo kosteutta. Aloin hieroa hitaasti klitoristani pöksyjeni alla. Kuinka hyvää se tekikään... Sitten annoin sormeni liukua häpyhuulten välistä ja tunsin väristysten kulkevan lävitseni. Aloin huohottaa hiljaa... ja kohta tunsin kuinka selkäni taipui kaarelle ja nautinnollinen parkaisu pääsi huulteni välistä.

Avasin silmäni säpsähtäen, kun kuulin vierestäni miehen äänen joka sanoi: "Sehän näytti oikein kivalle." Koitin kiskoa jotain peitokseni miehen syödessä minua silmillään. "Mene pois!", huusin hänelle, "Mikä tirkistelijä sinä oikein olet!" "Enhän minä mikään tirkistelijä ole, mutta kun kuulin täältä ääniä - luulin ensin että olet saanut sairaskohtauksen mutta sitten huomasin mitä teet. Ja siinä vaiheessa oli sitten jo myöhäistä lähteä poiskaan - kaikkihan oli jo ohi.", mies selitti. "Paitsi...", hän jatkoi. "Paitsi mitä?", kysyin häneltä. "Paitsi mitä teit minulle.", hän sanoi ja siirsi kätensä sivuun vartalonsa edestä. Nyt vasta näin kuinka hänen shortsinsa olivat pullistuneet toisen lahkeen kohdalta.

Vaikka häpeilin kiinnijäämistäni, niin tunsin kuitenkin vetoa tuota pullistumaa kohtaan - omat sormet eivät kuitenkaan olleet vieneet vielä kaikkea poltetta haaroistani. Hymyilin miehelle, joka tajusikin hymyni merkityksen... Laskeuduin takaisin pyyhkeelleni makaamaan, ja mies polvistui eteeni.

Seuraavaksi tunsin kuinka haarani levitettiin ja pöksyni siirrettiin syrjään. "Iiiihhhh.....", voihkaisin tuntiessani miehen kielen klitoriksellani. Mies imi ja näykki paisunutta, herkkää klitoristani ja tunsin väristysten kulkevan jälleen lävitseni. Sitten hänen kielensä hakeutui häpyhuulieni väliin ja laukesin hänen kasvoilleen nautinnosta vikisten. "Sinäpä oletkin herkkä tyttö", mies sanoi noustessaan ylös haarojeni välistä. Näin kuinka hänen kasvonsa kiilsivät pilluni nesteissä hänen noustessaan ylleni. Sitten hän suuteli minua, ja tunsin pilluni maun huulillani. Samalla tunsin kuinka hänen kalunsa tunkeutui sisääni, ja tajusin kuinka isolta se tuntui. Hitaasti - sentti sentiltä - se työntyi sisääni. Tuntui kuin pilluani olisi venytetty äärimmilleen. Kuitenkin lopulta miehen kyrpä - ei kai tuollaista muuksi voinut sanoa - oli kokonaan sisälläni. "Nussi mua...", kuiskasin miehen korvaan. Hitaasti mies alkoi liu'uttaa kyrpäänsä sisään ja ulos. "Ihanaa....", sain huohotetuksi tuntiessani elimen liikkeet sisälläni. "Ihana pillu...", kuulin miehen kuiskivan. "...ihana tiukka pimpero", hän kuiski korvaani jatkaessaan työntöjään. Kuulin kuinka pilluni litisi kalun työstäessä sitä ja tunsin kiiman kiihtyvän sisälläni. "Nussi sitä - nussi mun kiimaista vittua!", komensin miestä. "Nussi kovaa... NUSSI!", karjuin hänelle.

Tunsin kuinka miehen kyrpä alkoi pumpata yhä voimakkaammin, rytmikkäin työnnöin, ja jo kolmannen kerran muutaman minuutin sisällä laukesin - nyt äänekkäästi ulisten. "Saiko tyttö taas... haluaako tyttö lisää kovaa kyrpää...", mies huohotti korvaani ja orgasmin aaltojen hieman hellitettyä sain vastattua hänelle: "Nussi mua isolla kyrvälläsi, nussi sun spermat mun tiukkaan vittuun..." "Kohta tuleee-eeeeeHHHH", mies voihkaisi, ja tunsin kuinka kuumaa spermaa syöksyi sykkivään pilluuni. "AAAAHHHH!!!" - jo neljäs kerta - tunsin tajuntani himmenevän miehen kalun pumpatessa edelleen litisevässä pillussani.

Lopulta tunsin jälleen palaavani taas tähän maailmaan. Mies makasi vieressäni - kalu nyt jo veltostuen - ja tunsin kuinka kuumaa spermaa valui vielä jalkojeni välistä. Käännyin ja suutelin miestä suoraan huulille - maistoin vieläkin pilluni maun heikkona. "Kiitos...", sanoin hänelle. "Kiitos itsellesi", mies vastasi. Sitten hän puki shortsinsa jalkaan ja nousi ylös. Mitään sanomatta hän käveli pois ja jäin miettimään kuinka tavoittaisin hänet uudelleen - sellaisen poltteen hän oli edelleen minuun jättänyt - kunnes tajusin katsoa tarkemmin kallioon johon hän oli kirjoittanut nyt jo himmeiksi kuivuneilla pilluni nesteillä kännykkänumeron... Soittaisinko hänelle?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute