Herkku-puhelin
Äikänmaikkaa
-

Tein äidinkielen tehtäviä koulun jälkeen yksin tulisen noin 25-vuotiaan blondin valvomana. Hänellä oli upeat rinnat ja ihana takamus. Korjailin erästä ainettani ja huomasin etten millään pystynyt keskittymään työhöni, vaan katselin opettajani kaula-aukosta hänen upeita rintojaan. Huomasin että hänellä ei ollut rintaliivejä päällänsä ja kaluni alkoi hieman pullistella.

Nielaisin äänekkäästi ja opettajan vilkaisi minuun päin huomaten pullistuman housujeni etumuksessa, hän naurahti hiljaa itsekseen. Hetken kuluttua opettaja nousi ja kääntyi taululle kirjoittamaan jotakin, ennekuin hän ehti aloittaakaan hän tipautti "vahingossa" liidun kädestään ja kumartui nostamaan siitä näyttäen minulle hänen hameensa alta upean peppunsa stringeineen.

Opettaja tuli luokseni ja vetäisi tuolin viereiseltä pulpetilta vierelleni ja istahti siihen seksikkäästi. Opettaja kumartui viereeni tarkistellen työtäni. Hän laittoi kätensä minun reidelleni joka tuntui kiihottavalta.

"Näytät kireältä, ehkä sinun pitäisi hieman päästää paineitasi", sanoi opettaja hymyillen. "Näytän vai?", kysyin nolosti. "Voin ehkä auttaa sinua", kuiskasi opettaja hymyillen minulle. Hän hieroi hieman reittäni pehmeällä kädellänsä ja sen jälkeen kumartui alemmas ja hieraisi housujeni etumusta. Näin hänen täyteläiset suuret rinnat kokonaan ja kaluni oli täydessä mitassa.

"Mikäs se täältä löytyykään?", sanoi opettaja avaten housujani, esiin pullahti puoliseisoksissa oleva kaluni. "Onpas se iso!" tuumasi opettaja. Tottahan se on, kaluni on iso. Siirsin pulpettia vähän taaemmaksi itsestäni. Opettaja otti kalustani tiukan otteen ja kumartui imemään sitä hieman. Hän imi kaluani ihanasti kunnes se oli täysin kovana ja mitoissaan. Hän riisui ohuen paitansa paljastaen minulle hänen ihanat rintansa. Hän hyväili toisella kädellään rintojaan ja toisella runkkasi kaluani hieman. Hänen käskiessään nuolin hänen rintojaan ja suutelin hänen nännejään kunnes huomasin hänen voihkivan. Jatkoin tätä vähän aikaa kunnes hän käski minun lopettaa.

Opettaja riisui minulta paitaa pois päältä ja hän totesi minun olevan komea ja lihaksikas poika. Hän veti pois housuni ja imaisi muutaman kerran kaluani ettei se vain lakkaisi jöpöttämästä, ja varmasti lakkaisikaan. Hän istahti eteen pulpetille ja komensi nuolemaan häntä, tottahan toki tein sen. Hän riisui hameensa ja stringinsä sivummalle istahti pulpetille eteeni. Aloin hiplata kielelläni hänen klitorista ja hän rupesi voihkimaan ja ääntelemään voimakkaasti. Työnsin sormeni hänen märkään vakoonsa ja tein vähän edestakaista liikettä. Vilkaisin välillä ylös häntä ja hän hyväili rintojaan ja piteli toisella kädellä päästäni kiinni. Nuolin hänet orgasmiin. Hyväilin sen jälkeen hänen rintojansa hieman ja sitten hän meni istumaan opettajanpöydälle ja levitti pilluaan.

Suutelin hänen kaulaansa ja työnsin kuuman kaluni hänen märkään pilluunsa hellästi ja hitaasti. Otin hänen lantiostaan tukea ja työntelin voimakkaammin ja nopeammin. Hän otti minua pepustani kiinni puristaen ja voihkien äänekkäästi. Suutelin hänen rintojansa kiihkeästi ja ilmoitin olevani orgasmin kynnyksellä. Hän käski lopettaa hetkeksi ja keskittymään hänen rintoihinsa orgasmin pitkittämiseksi. Nuolin rintojaan jonkin aikaa ja suutelin hänen kovia nännejään.

Sitten hän meni mahalleen pöydälle kun ilmoitin olevani valmis. Työnnyin häneen takaapäin ja otin kiinni hänen pakaroistaan. Puskin aikani häntä kunnes olin tulossa. Ilmoitin hänelle ja hän otti kaluni suunsa eteen ja runkkasi sitä kunnes laukesin hänen suuhunsa ja rinnoillensa.

Siistimme itsemme ja puimme päälle. Sain siitä aineesta kympin ja paperissa luki punaisella tussilla. "Sinulla on vielä 3 ainetta korjaamatta."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute