Herkku-puhelin
Yöpaidassa puistossa
Abecita tv

Saatuani hampaani pestyä katsoin itseäni kylpyhuoneen pitkästä peilistä.

Pitkä vaaleansininen satiiniyöpaita oli koholla kangistuvan siittimeni nostamana. Ihailin asun kiiltoa ja välkyntää ja aloin runkata ihanan kankaan läpi. Satiinin ihana hankaus tuntui taivaalliselta terskaa vasten.

Kiima nousi kuin kuume ja halusin vain orgasmia. Muutaman minuutin vetelyllä olisin päässyt tavoitteeseen mutta se ei nyt riittänyt. Ulkona oli vielä aamun hämärää ja päätös syntyi, ulkoilu tässä asussa. Pieniä lisäyksiä asuun, rintaliivit ja tekorinnat, stayupit, sitten kätkin tuon kaiken ulkoilupuvun sisään. Autolle ja tutun puiston reunaan, nousin autosta ja kätkin auton vara-avaimen tuttuun paikkaan ja ajoin puiston toiseen reunaan. Nousin autosta, riisuin ulkoilupuvun ja vaihdoin kengät korkoihin.

Tuuli tuntui mekossa ja se hiveli ihanasti ihoani kangistuva siitin karkasi pöksyistä ja nousi sojottamaan vasten satiinimekkoa. Jätin avaimet sisään ja ja ovi kiinni, lukkoon, nyt minun oli haettava avaimet kulkemalla puiston toiseen päähän. Jännitys sai suuni kuivaksi mutta pakko oli lähteä' liikkeelle, asuni oli todella huomiota herättävä. Ketään ei näkynyt ja kuljin syvemmälle puistoon, korot olisivat voineet olla matalammat joskin se pieni avuttomuus kiihotti. Yöpaita hyväili liikkuessa sojottavaa siitintä ja pian aloin runkata ensi kävellessäni ja lopulta puuhun nojaten. Orgasmi tuli rajuna ja huudahdin nautinnosta kun lämmin sperma syöksyi yöpaitaan.

Vetelin litisevän mekon läpi viimeisiä vetoja veltostuvasta kyrvästä kun todellisuus iski. Olin ohuessa yöpaidassa jota kookkaat rinnat kiristi ja koroissa, lisäksi yöpaita oli edestä näyttävästi spermassa.

Avainkätkölle oli matkaa ja sen lisäksi vielä autolle takaisin. kuljin niin nopeasti kuin koroillani kykenin, raskaat rinnat heiluvat villisti keveissä liiveissä.

Avain oli paikoillaan ja siitä hyvästä aloin taas kiihottua ja pian runkkasin kiihkeästi. Märkä mekko piti ääntä ja hiljaa en itsekkään ollut.

Nimittelin itseäni ja kun sätkin orgasmissa nurmikolla huusin: "huora saa satiinimekkoon".

Se oli ihana orgasmi, täydellinen vain nautintoa varten. Kuulin ihmisten ääniä ja peräännyin syvemmälle. He olivat varmaankin kuulleet nautinnonhuutoni. Lähdin autolleni tutkien varovaisesti ympäristöäni, nyt en missään tapauksessa saanut tulla nähdyksi, olin sen verran spermainen. Satiini liimautui jalkoihin ja tuntui kylmältä, oikaisin ja juoksin koroissani, nopeaa se ei ollut, rinnat hakkasivat rajusti ylösalas yöpaidan alla. Lopulta autossa, istui pitkän puhaltaen ja käyden läpi upeaa kokemusta, tämän luokan orgasmeja ei kotona saa. Eikä ollut yllätys kun käsi kävi taas ja sperman tuoksuessa kolmas orgasmi tuli, autossa uskalsin huutaa kunnolla. Yöpaitani sai täydet pisteet ja otan sen mukaani kun lähden työmatkalle pääkaupunkiin.

Iltaisin menen paikalliseen seksikauppaan katselemaan koppiin filmejä ja nautiskelemaan asuistani. Annan kiinnostuneiden nähdä minut ja masturbointini. Siitä voi ja syntyykin aika kivoja seksisessioita.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute