Herkku-puhelin
Autossa
saparopää

Seison kadunkulmalla ja odotan kyytiä. Pian sivukadulta kääntyy musta tila-auto tummennettuine ikkunoineen ja pysähtyy kohdalleni.

Autosta nousee komea mies mustassa puvussa ja valkoisessa kauluspaidassa.

Salaa katselen miehen leveitä hartioita ja seksikästä takapuolta kun hän avaa takaoven minulle. Miehekäs käsi pitää ovea auki minulle ja salaa kuvittelen sen saman käden rinnoilleni puristamaan ja hieromaan nänniäni sormien välissä.

Nousen autoon ja paiskaan käsilaukkuni levottomana takapenkille viereeni. Seuraan katseella miehen kulkua auton etuosan kautta etupenkille. Mies katsoo minua perutuspeilin kautta ja huomaan hänen silmissään seksikkäät naurunrypyt...mies iskee silmää ja nauraa leveästi.

Käteni vaeltaa huomaamattani piikkikorkoisten saapikkaitteni pohjeosaa kohti reittä. Huomaan mitä olen tekemässä ja posket punaisina koitan rauhoittua. Katselen auton ikkunasta ihmisiä jotka kulkevat kaduilla...yritän tasata hengitystäni.

Katseeni siirtyy kuitenkin taas miehen käsiin miten ne liikkuvat ratilla ja vaihdekepillä...

Käteni puristaa haaraväliäni hameen läpi ja huomaan sen suorastaan huutavan kosketusta...

Katson miestä perutuspeilistä ja hymyilen hänelle. Samalla ujutan käteni hameen halkiosta sisään pikkareilleni ja hieron häpykumpuani.

Siirrän pikkareiden haaraosaa sivuun ja laitan sormeni suuhun, kastan hieman...asetan sormeni vaon ylläosaan ja siitä upotan huulien sisään..

Ymmmmm.. huokaisu pääsee huuliltani ja mies katsoo minua peilin kautta. Mies ei sano mitään joten päätän jatkaa.. enhän enää pystyisi lopettamaankaan!

Vedän housut pois jalastani ja asetun takapenkille jalat ihan levälleen, peppu penkin reunaan. Mies katsoo olkansa yli ja iskee silmää minulle...ihanan tuhmaa.

Otan kassistani punaisen dildoni ja otan sen suuhuni ja kastan sen muutamalla imaisulla samalla katsoen miestä jota haluan jo ihan älyttömästi. Huomaan halun palavan miehen silmissä ja se kiihottaa entistä enemmän.Asetan dildon pilluni huulille ja liikuttelen sitä siinä huulilla edestakaisin.. se litisee siinä ihanasti ja saa lantioni vapisemaan.

Huomaan miehen ajavan johonkin parkkihalliin, mutta en välitä..työnnän dildon sisääni hitaasti edestakaisin liikuttaen.

Mies istuu etupenkillä ja kääntää peilin niin, että näkee mitä teen.

Aukaisen paitani napit ja otan rintani esille, hieron niitä ja koskettelen kielelläni nännien päitä. liikuttelen toisella kädellä dildoa sisälläni...hiki tuntuu nousevan pintaan ja huohotan nautinnosta.

Mies aukaisee housujensa sepalusta ja innostuneena katson millainen kova kalu sieltä esiin näytetään. Kalu on aivan kova ja mies runkkaa sitä hitaasti ihanalla kädellään...luoja miten seksikäs!

Kiihotun siitä van lisää ja huohotuksen saattelemana saan orgasmin joka saa minut kiemurtelemaan penkillä.

Mies nousee etupenkiltä ja tulee takapenkille viereeni. Otan toiselle kädellä miehen kalusta kiinni ja runkkaan sitä ja toisella liikutan dildoa pillussani. Mies katsoo ja sulkee hetkeksi silmänsä ja katsoo taas..

Miehen käsi kulkee rinnoilleni ja hamuaa niitä suuhunsa ahnaasti näykkien.

Pian kuitenkin minut työnnetään taaksepäin ja miehen käsi tarttuu dildoon ja liikuttelee sitä sisässäni samalla liikuttaen kieltään klitoriksellani...olen ihan hulluuden partaalla ja vartaloni nykii hallitsemattomasti.

Pakko työntää mies istumaan ja tulla hänen syliinsä hajareisin. Tartun miehen kovaan kaluun kädelläni ja asetan sen kosteille huulille. Alan ratsastaa miehen päällä ja mies ahnehtii rintojani suuhunsa. Hieron klitoristani samalla naiden miestä kunnes tunnen orgasmin tulevan...tartun miestä hiuksista ja tunnen miten vartaloni huumassa panee miestä syvemmälle itseeni.. mies murahtaa kaulaani vasten ja tunnen miten lämmin neste valuu reisilleni.. ja vartalo nykii yhä...

Terkkuja..sinulle ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute