Herkku-puhelin
Ei mikään typerä äijä
Pilleri

- Pilleri

”Typerä äijä!”, puuskahdin ja istuin kipakasti hämyisen diskon pöytään etsien katseellani lasiani. Kiharatukkainen mies pöydän vastapuolella katseli minua ensin hölmistyneenä, ja sitten huvittuneesti hymyillen. Tajusin salamannopeasti olevani väärässä pöydässä, lasini odotti hylätyn näköisenä viereisellä pöydällä, jonka ympärille oli tanssilattialla ollessani leiriytynyt jo iloisesti rupatteleva nelikko nuoria.

”No mitäs oikein tapahtui?” kyseli pöytäkaverini ystävällisesti.

”Ähh…yksi kaveri imeytyi tekstiileihini jo nopeilla, eikä ymmärtänyt sanan ei merkitystä”, höyrysin. ”Meinasi liimautua iholle hitaissa niin, että oli pakko jättää se sinne!”

Pöytäseurani loi arvioivan katseen pitkin intianpuuvillaisen puseron verhoamaa ylävartaloani, ja jatkoi sitten ”Noh, noita valitettavasti löytyy joka kuppilasta. Eihän sulle käynyt mitenkään?”

”Ei. Oon ihan kunnossa, mutta kiitos kun kysyit”, vastasin jo hieman hymyillen. Sitten tajusin unohtaneeni hyvät käytöstapani, ja esittäydyin nopeasti: ”Mä oon muuten Anni”.

”Kari”, kuului ytimekäs vastaus, jota säesti jälleen huvittunut hymy.

Käänsin katseeni tanssilattialle, missä äskeinen tanssittajani jo liimautui kiinni seuraavaan onnekkaaseen. Minua inhotti, ja käänsin siksi katseeni takaisin uuteen pöytäkaveriini, joka vielä katseli tanssilattialle päin diskovalojen antaessa silmille maagisesti vaihtelevia värejä. Nuori mies oli kohtuullisen komea, vaaleat lyhyet hiukset olivat tiukan kiharaiset ja pyöreää suomalaista nenää koristivat pisamat, jotka erottuivat hyvin diskonkin valaistuksessa. Huulet olivat suuret ja täyteläiset, kuten tuntui olevan hänen vartalonsakin, minun arvioni mukaan hyvin pitkä vartalo verrattuna omaan 165 senttiini, vaikkei koko totuutta voinut näin pöydän ääressä istuen arvioidakaan.

Käänsin salamana katseeni jälleen pois, kun hän kääntyi uudelleen puoleeni, ja olin etsivinäni tarjoilijaa tuomaan uutta juomista. Kaiuttimista tulvahti yksi sen hetken kuumimmista hiteistä, Cool & The Gangin Celebration, ja pöytäkumppanini kumartui lähemmäksi silmät innosta tuikkien kysyen tanssisinko. Ainahan minä tanssin!

Kari kohottautui täyteen pituuteensa, ja minua häkellytti. Siinä oli miestä kerrakseen! Vaikka Karin ulkomuoto oli pehmeä, hänestä näki, että pinnan alla olivat vahvat ja treenatut lihakset. Lacoste-tyypin vaalea paita istui hänelle todella hyvin, puhumattakaan valkoisista suorista puuvillahousuista. Herkullisen näköinen ilmestys, tuumin itsekseni kiitellen hyvää onneani. Hän tarttui lämpimästi käteeni ja joustavin, notkein askelin vei minut keskelle tanssilattiaa, eikä minua tarvinnut sen enempää yllyttää uppoutumaan tanssin pyörteisiin.

Ja kyllä tämä mies osasikin tanssia! Hänessä oli treenatun tanssijan varmuutta, jonka minun amatöörisilmäni tunnisti välittömästi. Intouduin tanssimaan kuin en koskaan ennen, pistin tiukkojen valkoisten farkkujen verhoamat lanteeni liikkeelle tosissani, ja sainkin Karilta kehuja tanssitaidoistani. Kihelmöin noista kohteliaisuuksista, sekä tanssin kiihkeydestä, ja ehdin hetken kauhistella olisinko jo ehtimässä asioiden edelle. Nopeat vilahtivat ohitse valon nopeudella, ja ennen kuin huomasinkaan, Kari veti minut lähelleen hitaita varten.

Jostakin syystä tunsin heti oloni kotoisaksi ja turvalliseksi hänen lähellään, ja painoin pääni hänen rintakehäänsä vasten miettimättä asiaa sen enempää. Karin kädet kulkivat levollisesti ja hellästi pitkin selkääni ja kutittelivat leikkisästi punertavia niskavillojani. Tajusin kiihtyväni salakavalasti. Aavistin hänen otteidensa tuskin havaittavasta kiristymisestä, ettei Karikaan aivan kylmäksi ollut jäänyt.

Hitaiden päätyttyä ei kumpikaan meistä oikeastaan enää halunnut jatkaa diskossa, joten Kari ehdotti kahville siirtymistä, ja lähdimme kaikessa rauhassa ulos ravintolasta rupatellen niitä näitä. Ehdin kertoa olevani autolla liikkeellä, eikä kahvia vahvempaa voisikaan ajatella.

Puolivälissä matkaa aikomaamme kahvilaan Kari totesi: ”Jos sulla kerran auto on, niin voidaan me mennä meillekin”, ja jatkoi, ”Mä teen todella hyviä lämpimiä juustovoileipiä, jos sulla on nälkä.” Kutsu oli näennäisen viaton, mutta kytki sähkövirran sisälläni päästä varpaisiin asti. ”No missäs asti koti on?”, tiedustelin vähän huolissani, sillä olin liikkeellä perheen kakkosautolla, jota odotettiin aamuksi kotiin. ”Myllypurossa. Ei sinne kauan aja.”

Helsingin kesäyö oli kaunis ja tanssikengät puristivat varpaitani, eikä minulla siksi ollut mitään sitä vastaan, että ajelen hyvässä seurassa nauttimaan juustovoileipiä, miksipä ei jotakin muutakin. Matkalla Kari laittoi soimaan kaverinsa kokoaman kasetin sen hetken parhaita hittejä, enkä vieläkään voi kuunnella niitä kappaleita muistamatta tuota tunnelmallista automatkaa.

Kerrostalon piha ja porraskäytävä olivat hiljaiset, kun nousimme hissillä kolmanteen kerrokseen, ja Kari avasi hiljaa oven asuntoon. ”Mä asun äitini kanssa, mutta hän on nyt kilpailumatkalla, joten me saadaan olla rauhassa”, Kari totesi, kun jäin äimistyneenä katsomaan eteisessä vaatepuulla roikkuvia naisen vaatteita. ”Tule sisään vaan”, hän kutsui.

Kapeasta eteisestä avautui ovi kylpyhuoneeseen suoraan edessäni, sekä olohuoneeseen vasemmalla ja makuuhuoneeseen oikealla. Keittiön arvelin olevan jossakin asunnon toisella puolella kylpyhuoneen takana, kuten sen tyyppisissä asunnoissa oli tapana. Kohteliaana isäntänä Kari esitteli koko asunnon ennen kuin ryhtyi puuhakkaana askaroimaan keittiön pienen grillin ääressä. Olohuone oli vaatimattomasti sisustettu, ja sitä hallitsi peränurkkaan koottu kulmasohva, sekä sen vastaisella seinustalla katonrajassa riippuvat tanssimekot. ”Harrastaako sun äitisi kilpatanssia”, kysyin. ”Joo. Sillä on nyt jotkut lattarikilpailut Lahdessa. Noi tuollahan on siis vakiotanssipuvut”, hän valisti. Niinpä tietenkin, tuumasin näkemästäni ja palasin keittiöön. Kari hakeutui askareissaan lähelleni, mikä tuntui luontevalta ja sai pulssini nousemaan mukavasti.

Lopulta todellakin herkulliset juustovoileivät olivat valmiina, ja nautimme niistä antaumuksella Karin huoneen sängyn päällä. Nuoleskelin sormiani, kun Kari tarttui käteeni ja hellästi jatkoi puhdistusta siitä mihin olin jäänyt. Huulet siirtyivät sormiltani hellästi kämmenpohjaani, minkä jälkeen Kari veti minut puoleensa ja suuteli hellästi. Hänen suunsa oli lämmin ja aistikas, ja suolainen suudelma pitkittyi, pehmeni helläksi kielten tanssiksi, ja lopulta kiihkeäksi kielten rakasteluksi, joka lähetti nautinnon kipunoita rintakehästä haaroihin, sääriin, ja takaisin. Hengästyneinä irrottauduimme ja Kari, joka ehti jo lukea pienen säikähdyksen silmissäni, totesi rauhoittavasti ”Mulla on kyllä kumeja.”

Halusin hieman siistiytyä ennen kuin tilanne kävisi todella intensiiviseksi, ja sanoin siksi haluavani käväistä WC:ssä. ”Tule sitten tonne olohuoneen puolelle”, Kari sanoi, ”mä teen sinne meille pienen leikkikehän.” Sulkeutuessani kylpyhuoneen puolelle käsisuihkun käyttöön aprikoin mitä hän sillä mahtoi tarkoittaa, mutta ymmärsin asian samalla hetkellä kun astuin kylppäristä ulos ja loin katseeni olohuoneeseen. Peränurkkaa hallinneen ruskeatäytteisen kulmasohvan puoliskot oli siirretty näppärästi vastakkain ja selkänojien tyynyt ladottu kehäksi muodostuneen selkänojan toiseen päätyyn houkuttelevaksi pesäksi. Pesän keskellä istui Kari rennosti hymyillen, rintakehä paljaana ja Näkki-paketti melkein huomaamattomasti tyynyijen sekaan työnnettynä. Hänen ilmeensä ja valkoisten housujen etumustan kohouma eivät jättäneet kysymyksiä siitä mitä nyt olisi luvassa.

Hengitys osittain salpautuneena hipsutin sohvan luokse ja kiipesin kaiteen yli Karin lantion viereen polvilleni miettien mitä sitten pitäisi tehdä. Olin rakastellut ensimmäisen kerran elämässäni vasta aivan äskettäin päättyneen seurusteluni lopulla, ja tunsin itseni neuvottomaksi näin intensiivisessä tilanteessa. Kari kuitenkin kohottautui tyynyiltä istumaan ja jatkoi hyvin alkanutta suutelua lämpimän aistikkaasti, joka kerta hieman vaativammin kielellään suussani seikkaillen. Tunsin miten rintani värisivät Karin käsien pehmeästi pyörittäessä niitä puseron ja rintaliivien kankaan läpi, ja miten suihkun puhdas vakoni kihelmöi ja valui pieniä noroja mehua pikkareihini. Halusin tätä hellää miestä aivan valtavasti!

Hellästi Kari avasi puseroni napit ja auttoi sen vaivattomasti päältäni. Samalla tavoin irtosivat rintaliivini, ja hellät kädet hyväilivät kuumottavia rintojani halukkaasti hyväillen. Mies selvästikin nautti näkemästään, sillä kohouma hänen housuissaan nytkähti vaativasti. Minun oli mahdotonta pidätellä itseäni, tartuin vähän haparoiden Karin housujen vyötärönauhaan ja avasin nyt tiukalla olevan napin, sekä sen jälkeen äärimmilleen venytetyn vetoketjun. Nenääni tulvahti miehekäs virtsan ja siemenen sekainen tuoksu, kun kauniin ruusunpunainen ja houkuttelevan hyvänkokoinen kalu ponnahti vapauteen silmieni iloksi. Huuliltani purkautui hämmennyksen ja nautinnon sekainen huokaus, jota Kari säesti murahduksellaan, kun hellästi tartuin kiinni tuohon ihanaan sauvaan ja hyväilin sen silkkistä pintaa. Olin aikeissa tutkia tuota kaunista elintä vähän lähemmin, kun Kari ehdotti, että siirtyisimme kuitenkin itse asiaan. ”Laitetaan ainakin kumi päälle heti, en halua pelleillä sen kanssa sitten kun säkin oot valmis”, hän sanoi käheästi. ”Ootko koskaan laittanut miehelle kumia? Voit kokeilla, jos haluat.”

Halusinhan minä. Tärisevin sormin tartuin Karin ojentamaan kondomipakettiin ja avasin sen hänen ohjeidensa mukaan. Karin opastaessa kiihkoaan pidätellen rullasin kondomia sen verran auki, että se varmasti tulisi oikein päin, vedin kauniin ruusunpunaisen esinahan taakse ja – nyt äärimmilleni tuosta kiimaisesta näystä kiihottuneena – aloin rullata kondomia Karin komean lemmenaseen ympärille. Elin nytkähteli käsissäni, ja jos mahdollista kasvoi vielä komeammaksi terskan käydessä tummanpuhuvaksi siinä silmieni edessä.

Enempää esileikkiä en minä ainakaan olisi tarvinnut, joten nousin polvilleni ja avasin muitta mutkitta farkkuni ja pujottauduin saman tien ulos myös pikkareistani. Kari katseli alastonta vartaloani ihaillen, hyväili lantioitani ja käänsi minut nojaamaan selälleni tyynyjen varaan. Mutta sen sijaan, että olisi suoraviivaisesti ottanut minut, Kari katsoi silmät kiihkosta hehkuen silmiini ja hellästi jalkojani levittäen upottautui jalkojeni väliin. Tunsin hänen kuuman hengityksensä kummullani, ja sitten pehmeitä helliä lipaisuja tulvivan märällä vaollani. Nuoreksi mieheksi Kari oli varsin taitava, ja hän nuoli ja imi antaumuksella mirriäni, kunnes kiihkosta käheällä äänellä pyysin, että hän rakastelisi minua heti paikalla.

Kevyesti kehoani kaikkialta suukotellen Kari alkoi kohottautua puoleeni, ja tunsin säärilläni, sitten reisilläni hänen hehkuvan ja kovan kalunsa. Hän pysähtyi hetkeksi nuolemaan pehmoisia nännejäni, jotka iloisesti kovettuivat nautinnollisesta imutuksesta ja viileästä ilmavirrasta märällä iholla. Suudeltuaan minua vielä suolaisesti suulle, Kari kohottautui käsiensä varaan ja vei kumin verhoaman terskansa lemmenhuulilleni ikään kuin kiusaten. Hän kysyi olenko varmasti valmis, pökkäsi kevyesti kalullaan vakoani ja jäi odottamaan vastaustani. Kohotin lantiotani ja vakuutin olevani niin valmis kuin voin olla.

Silloin Kari tarttui määrätietoisesti lantiooni ja hellän hitaasti ja nautinnollisesti työntyi sisääni koko mitaltaan. Pohjaan päästyään hän pysähtyi hetkeksi, pyöräytti sitten kevyesti kaluaan sisälläni, ja vetäytyi melkein yhtä hitaasti kuin oli sisään työntynytkin. Terskan jäädessä huulieni väliin, hän katsoi jälleen kysyvästi, ja tällä erää sanoin kiimaisen käheällä äänellä tiukasti häntä silmiin katsoen TODELLAKIN olevani valmis. Jälleen nautinnollisen hidas työntö pohjaan, pieni pyöräytys ja tuskallisen hitaasti ulos. Olin räjähtämäisilläni kiihkosta, tartuin hänen lantioonsa, mutta tämä treenattu tanssija vastusti pyrkimystäni määrätietoisesti, ja jälleen yhtä kiduttavasti työntyi pohjaani asti. Siihen hän jäikin hetkeksi, ja alkoi sitten pienenpienin, vähitellen kasvavin, syvenevin ja voimistuvin työnnöin tasaisesti rakastella märkää rasiaani. Kun vaostani alkoi kuulua maiskahtelua, hän siirsi kätensä lantiolta häpykummulleni ja pyöräytti keveästi peukaloaan klitoriksellani.

Tämä kosketus oli liikaa, ja siirsin toisen käteni hänen lantioltaan hyväilemään nappulaani samalla kuin toisella kädellä pepustansa pitäen kannustin häntä panemaan minua vielä lujemmin. Hänen kalunsa tuntui uskomattoman hyvältä sisältäni, ja aina vaan voimistuvat työnnöt saivat minut täysin sekaisin. Hieroin klitoristani ja voihkin Karin kivesten pehmeästi läiskähdellessä peppuani vasten. Yhtäkkiä tunsin miten kaikki sisälläni kiristyi ja jännittyi, ja äkisti nautinto lähti liikkeelle vatsanpohjasta varpaisiini asti, ja pilluni supisteli nautinnollisesti Karin elimen ympärillä. Tunsin miten Kari urahti ja veti henkeä, ja siinä samassa hänen kalunsa alkoi tanssia sisälläni sylkien lämmintä spermaa syvyyksiini. Luulin orgasmini jo päättyneen ennen Karin laukeamista, mutta hänen peniksensä ihana tanssi sisälläni laukaisi uuden sarjan entistä nautinnollisempia väristyksiä vaossani, ja voihkin äänekkäästi orgasmin riepotellessa koko ruumistani.

Kari lysähti voipuneena päälleni vetäen varovasti miltei tulvimaan asti täyden kondomin sisältäni. Hämmästelin sperman paljoutta ja paksuutta, johon hän totesi, ettei ollut viime aikoina saanut kovinkaan paljon. Posket punoittaen tuumasin, että asia on varmaankin korjattavissa. Olinhan vasta saanut elämäni ensimmäisen orgasmin, ja se oli sen verran ihanaa, että takuulla halusin niitä lisääkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute