Herkku-puhelin
Appiukko ja Vävy
Vävypoika

Lueskelin tuossa ikään ja anoppeihin liittyviä tarinoita, jonka vuoksi ajattelin kertoa oman kokemukseni jokusen vuoden takaa omasta appiukosta. Olen 44-vuotias mies ja ollut appeni tyttären kanssa jo pitkään yhdessä.

Syksyn tullen juuri 60 vuotta täyttänyt appeni pyysi minua mukaansa mökille, jotta paikat saataisiin talvikuntoon. Kuulaana syyskuun viikonloppuna, lauantaiaamusta, suuntasimme kohden Hämettä, tarkoituksena viettää viikonloppu mökillä työn touhussa – tuolloin en osannut vain aavistaa touhun laatua.

Saavuimme mökille hyvissä ajoin ja aloitimme perinteisesti veneen pesulla sekä sen kääntämisellä sekä sitten muiden askareiden muodossa kohden iltapäivää ja saunan lämmittämistä.

Mökin sauna lämpeni nopeasti ja oli aika siirtyä pesemään päivän mittaa iholle kertynyt hiki pois. Mökki nyt ei ole ehkäpä oikea sana kuvaamaan kesäasuntoa, jossa on kaikki omakotitalon mukavuudet, mutta keskuudessamme se kuitenkin kulkee mökin nimellä.

Menimme pukuhuoneeseen keittiön kautta haettuamme jääkaapista olut saunajuomiksi. Vaatteet pois ja suihkuun sen enempää mitään ajattelematta – suihkussa vasta muistin, että olimme puolisoni kanssa sheivanneet toisemme viikolla erään nautinnollisen seksisession yhteydessä – karvattomat munani heilahtelivat suihkun alla, kun appiukon katse nauliintui kyrpääni – jatkoin pesua piittaamatta appiukon katseesta, mutta kääntyessäni näin apen kyrvän nytkähtelevän kohden kattoa.

Hienotunteisesti käännyin ja pujahdin saunaan sen enempää asiaan huomiota kiinnittämättä. Istuin löylymiehen paikalle ja paiskasin ensimmäisen kuupallisen kohden kiviä, appiukon kiivetessä lauteille. Hän kääntyi poikittain lauteille ja nosti jalkansa istumatasolle, jolloin minulle avautui suora näkymä appiukon raskaina riippuviin kiveksiin ja turpeaan puolijäykkänä nytkähtelevään kyrpään – heitin uuden kipollisen kiville ja kiuas sihahti vihaisesti paiskaten vesihöyryt löylyhuoneen yläosaan, kipakat löylyt saivat hartiat painumaan alaspäin.

Kevyttä juttelua saunomisen lomassa, kunnes oli aika siirtyä pesuhuoneen puolelle – minä ensin ja appi sitten. Vaahdotin itseäni saippualla ja kumarruin selkä appeen päin, kun tunsin kosketuksen kupeellani – appi seisoi vieressäni kyrpä tanassa, katsoin appeani ja otin kovana seisovan kyrvän käteeni, tehden saippuaisella kädelläni muutaman runkkausliikkeen yhä kovemmaksi muuttuva kalun varressa. Suuntasin suihkun kohden kyrpää pesin sen, apen silmien painautuessa kiinni mielihyvästä – suihkutin itseni saippuasta vapaaksi ja laskeuduin polvilleni apen eteen, avasin suuni ja otin kalun syvälle suuhuni, käteni hieroivat kiveksiä ja kyrpä upposi estoitta nieluuni. Kiihtyvällä tempolla annoin kyrvän tunkeutua kohden nieluani apen murahdellessa mielihyvästä, sormien kietoutuessa hiuksiini painaen suutani vasten kalun juurta ja kyrvän upotessa yhä syvemmälle nieluuni. Painoin ja hieroin sormeani vasten appiukon anusta ja vähitellen hivutin etusormeni tiukan sulkijalihaksen ohitse suolen tiukkaan puristukseen etsien sieltä apen eturauhasta sormellani.

Löysin ilmeisesti etsimäni sillä kyrpä paisui ja nytkähteli suussani uhkaavasti sekä kädet hiuksissani puristuivat lujemmin pääni ympärille, kalu hakkasi syvälle nieluuni ja alkoi nytkähdellen sylkeä spermaa täydeltä laidalta suuhuni – ja sitä tuli, ja tuli ja vaikka olenkin jokusen kerran ottanut kyrpää suuhuni ja tiedän miten välillä mälli iskeytyy kitalakeen voimalla niin appiukon satsi veti kyllä määrällisesti ja voimallisesti ensimmäisen sijan. Viimeiset painallukset suolessa ja kyrpä tyhjeni viimeistä tippaa myöden suuhuni – voidaan sanoa, että satsi meni parempiin suihin niin hyvältä se tuntui.

Nousin ylöspäin nuolaisten viimeisen tipan huultani appiukon kiitoksen keran. Siirryimme takasin löylyhuoneeseen ja appeni kertoessa miten tähän oli tultu.

Appi oli ollut koko ikänsä BI ja vasta näin vanhemmalla iällä uskaltautunut kokeilemaan miesten välistä seksiä vaikka kertomansa mukaan anoppi onkin varsin kiimainen pakkaus. Muutama satunnaisen kokeilun myötä hän oli vahvistanut itsestään käsityksen bi-henkisenä miehenä ja muutenkin seksuaaliset mieltymykset olivat näitä tuntoja vahvistaneet. Minua hän ei sen kummemmin pitänyt tapahtuneen jälkeen homona tai bi-henkisenä vaan oli sitä mieltä, että yksi asia oli vain johtanut toiseen. Niinpä appiukon ilme oli lievästi ilmaistuna hölmistynyt, kun kerroin olevani BI, mutta tämän tytär ei sitä tiennyt ja ,että varsinkin vanhemmat miehet kiihottavat minua, joten appiukko saisi kyytiä kyllä saunan jälkeen enemmänkin.

Siirryimme pesu jälkeen kuivalle puolelle ja saman tien makuuhuoneeseen, työnsin appiukon vuoteelle selälleen ja kampesin päälle 69-asentoon, upottaen jo kovana seisovan kaluni suoraa apen kiimaiseen suuhun, joka imaisikin miltei 20-senttisen paljaan kyrpäni todella syvälle kuumaan nieluun, kun minä samalla aikaa nuolin ja imin appiukon kyrpää pystyyn – mukavan imutteluhetken jälkeen nousin ylös ja otin yöpöydältä rasvatuubin rasvaten appiukon kyrvän ja samalla työntäen omaan anaaliini sormillani rasvaa liukasteeksi.

Nousin ylös ja kyykistyin kohden appeni kyrpää ohjaten sen kädelläni vasten sulkijalihasta, hitaasti annoin kalun painua peräaukostani sisään ohi kireän sulkijalihakseni tiukan suoleni puristukseen.

Anaalin on todella herkkä kosketukselle ja kyrvän saaminen sisään on todella nautinnollista niinpä annoin kalun upota syvälle suoleeni ja annoin anukseni puristaa kyrpää oikein kunnolla ratsastaessani appiukon kovana seisovan kyrvän päällä. Appi kouri kyrpääni estoitta ja runkkasi kaluani ilman estoja – kalu sisälläni teki uskomattoman hyvää hieroessaan kovana vasten eturauhastani, otin oman kyrpäni käteen ja runkkasin sitä kiihtyvällä tempolla samalla, kun ratsastin kyrvän päällä – nautinnolliset väreet kulkivat kehoni lävitse, kun siemensin kyrvästäni spermat pitkin appiukon rintaa ja vatsaa, osan roiskeista lentäen aina appiukon naamalle asti, joka oli ilmeisesti viimeinen niitti, sillä mylvien ja persettäni repien appiukko poski vasten anustani viimeiset polkaisut ja laski saman illan aikaan jo toisen lastinsa sisälleni erona edelliseen, että nyt kuorrutettiin spermalla suoleni ja se tuntui todella hyvältä.

Tämä kerta oli alkua mukavalle ja antoisalle appiukkovävypoika-suhteelle sen ”syvällisessä” merkityksessä.

Olen kyllä kiinnostunut muutenkin vanhemmista miehistä, joten ehdotuksia saa sadella Hämeestä!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute