Herkku-puhelin
Asiakkaan kotona
-mikko-

Oli menossa normaali päivä, ei paljoa asiakkaita. Istuskelin työpisteeni koneella netissä surffaten, tiskin takaa kuului nuoren naisen äänellä "päivää".

Suljin äkkiä netin ja laitoin tilauslista-ikkunan tilalle, katsoin asiakasta.. hän oli n.24-vuotias vaalea nainen. hän oli pukeutunut lyhyeen kesämekkoon ja tiukkaan toppiin, hänen isot kiinteät rintansa oikein halusi pongahtaa pois topin tiukasta puristuksesta. "P-Päivää" sain sanotuksi, "mitäs sulle laitettas?". "Parvekkeen oven sisä- ja ulkopuoli pitäisi saada maalatuksi"

"selvä, minkälainen pinta siinä nykyään mahtaa olla?"

Nainen ei tiennyt ollenkaan, hän vain halusi saada uuden pinnan oveensa.

"en voi myydä sulle maalia jos en tiedä mitä sielä alla on, tietyt maalit kun hylkivät toisiansa" sanoin niin ammattimaisesti, vaikka töissä olin ollut vasta puoli vuotta.

Nainen mietti hetken ja sanoi "lähde mun mukaan, asun ihan tossa vieressä ni voit tulla itse katsomaan mitä siinä ovessa on"

menin aivan solmuun, sen näköinen nainen pyytää minua kotiinsa... "T-totta kai se käy, mää käyn vain hakemassa itselleni sijaisen tähän pisteeseen" pomolleni valitin kovaa päänsärkyä ja että kotiin oli päästävä, selitys tepsi pomo kun ei ole sieltä viisaimmasta päästä...

lähdin kaupasta ja nainen odotti minua ulko-ovella.

"Heidi, on muuten mun nimeni, kukas sä olet?"

"Mikkohan mä, minnes päin lähetään?"

Heidi lähti kävelemään ja minä seurasin, muutaman korttelin jälkeen olimme perillä, hissillä ylimpään kerrokseen ja asuntoon sisään...

"Haluutko juomista?" "joo, vastasin", "käy kattomassa se ovi niin mä haen ne juomat"

vilkasin ovea, paljas puupinta, apinakin tajuaisi että ovessa ei ole muuta pintaa kuin puu.

Heidi tuli takaisin, hän oli vaihtanut vaatteensa... mustat läpinäkyvät rintaliivit ja samaan sarjaan kuuluvat stringit... "luulitko tosiaan että pyysin sua jotain ovea tänne katsomaan?"

"öööööö...tota..." en saanut sanotuksi mitään järkevää...

Heidi tuli luokseni ja polvistui eteeni, hän avasi housuni ja pudotti ne lattiaan... kaluni oli heti toiminta valmis, sellaisen näyn jälkeen.

Heidi otti bokserinikin pois.." mitäs täältä löytyykään...?" hän otti kaluni käteen ja alkoi runkata mua, vähän kielen kärjellä koski mun kaluni päätä.

En tiennyt enää siinä vaiheessa varmaan että kuka olen, niin taivaallista se oli.

Heidi laittoi kaluni huulilleen ja alkoi työntää sitä syvemmälle suuhunsa... Heidi imi kaluani samalla kun avasin hänen rintaliivinsä... kaksi erittäin terhakan näköistä rintaa pulpahti esiin, hieroin Heidin nänniä, se oli aivan kovana... hetken imutuksen jälkeen Heidi nousi pystyyn ja suuteli mua sitten hän meni sohvalle makaamaan. Tulin perässä ja otin Heidin stringit pois jalasta. Hyvin siistiksi ajeltu pillu paljastui, laskeuduin polvilleni ja suutelin Heidin häpyhuulia, työnsin kieleni hänen sisään ja pyörittelin sitä siellä... pillu oli aivan märkänä enkä kestänyt enää, nousin pystyyn ja asettelin kaluni Heidin pillulle, työnsin sen hitaasti sisään ja vedin ulos, sisään.. suutelin Heidiä ja hieroin hänen rintaansa, kiihdytin samalla vauhtia. kummatkin voihkivat nautinnosta, nostin Heidin syliini ja nousin seisomaan vein hänet seinää vasten ja jatkoin nussimista. Suutelin hänen todella terhakoita nännejä... Kiihdytin vielä vähän vauhtia, Heidi alkoi voihkia todella lujaa ja puristi itseään mua vasten.

Yritin vielä kiihdyttää vauhtia kunnes Heidi sai valtavan orgasmin, hänen pillustaan valui valtavasi nestettä, se valui jalkojamme pitkin lattialle. Laskin Heidin lattialle ja laitoin kaluni hänen suuhun, pidin kädellä Heidin takaraivosta kiinni samalla kun nussin häntä suuhun, Heidi hieroi kassejani ja runkkasi samalla itseään. Hetken kuluttua otin kaluni pois Heidin suusta ja otin sen omaan käteeni... runkkasin hetken Heidin naaman edessä kunnes laukesin. Lämmin sperma lensi Heidin naamalle ja sitä roiskui tukalle ja rinnoille... Heidi nuoli kaikki mitä sai ja keräsi kädellä loput ja nieli kaiken.

Session jälkeen kävimme yhdessä suihkussa, joka onkin sitten jo oma tarinansa...

Palautetta saa laittaa ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute