Herkku-puhelin
Yökylä
Iso tyttö 25v

Istun olohuoneessasi sohvalla. Katsomme elokuvaa joka ei minua juuri kiinnosta. Ajatukseni on harhaillut töissä muutenkin koko päivän ja niin jälleen uppoudun niihin mietteisiin.

Huomaan vasemmalla puolellani nojatuolilla liikettä ja käännyn katsomaan suuntaasi. Hymyilet pienesti yllätettyäsi minut ajatuksistani. "en tainnut osata valita hyvää elokuvaa?" kysyt. Virnistän vastaukseksi ja sinä naurahdat.

"haluatko että tehdään jotain muuta? ei tätä pakko katsoa ole." kysyt. Kehotan sinua katsomaan sen aivan rauhassa, minä miettisin vielä ne työasiat loppuun ja kirjoittaisin ylös pari muistettavaa asiaa.

Kirjoittaessani olohuoneesi pöydän äärellä työasioita huomaan sivusilmälläni sinun jälleen katselevan minua silloin tällöin. Korjaan asentoani, lasken jalan sohvalta puutuneena alas lattiaa vasten. Jostain syystä istun aina kummallisesti mykkyrässä vaikka olenkin iso nainen ja se ei aina ole viehättävän näköistä. Olen tullut tulokseen että minun ei pidä välittää siitä mitä muut ajattelee.

Saan muistiinpanot valmiiksi ja haukottelen. Kysyt, joko haluan ruveta nukkumaan ja se olisi minulle varmasti vain hyväksi. Jäät vielä katsomaan elokuvan loppua kun käyn peseytymässä kylpyhuoneessa. Otan laukustani mukaani hammasharjan ja kasvojen puhdistusaineen.

Työmatkani kestää pari päivää ja on mukava asua sen aikaa mieluummin sinun luonasi kuin matkustella lähes tunnin matkaa kotiin. Olet hyvää seuraa ystäväni, kaipa sinua sellaiseksi jo voi kutsua parin vuoden tuntemisen jälkeen.

Pääsen makuuhuoneeseen ja katselen ympärilleni. karua ja hieman sotkuista poikamiehen eloista makuuhuonetta. Hymyilen ja siirrän peittoa sängyllä. Olet selkeästi vaihtanut lakanat kun tiesit minun saapuvan.

Meidän välillämme ei ole mitään seksuaalista koskaan ollut vaikka minua se kenties kiinnostaisikin. Sinulla vain on aina ollut tyttöystäviä, hoikkia naisia, et pidä kaltaisistani.

Kuuntelen vieläkö elokuva jatkuu ja otan laukustani esiin yöpaitani. Selkä ovea kohti riisun paitani ja rintaliivit. Hieraisen silittäen kädelläni rintojeni alusia jotka ovat hikoilleen hieman päivän aikana rintaliivien painaessa ihoa. Pujotan pitkän t-paidan, yöpaitani, päälleni. Avaan farkkuni ja riisun ne pois.

Puraisen huultani. Jos teen sen nopeasti se on aivan normaalia vaikka hän nyt sattuisikin tulemaan huoneeseen, en jaksa kärkkyä mitä teet.

Riisun alushousuni ja kaivan laukusta puhtaat tilalle. Mustat, pakarat peittävät pikkuhousut edellisten stringien tilalle jotka olisivat olleet hieman nolot ystävän kanssa vierekkäin nukkuessa.

Pujahdan sänkyyn ja hihkaisen sinulle hyvät yöt. Voisit aivan rauhassa katsoa elokuvan ja muutenkin olla niin kuin minua ei olisi, en varmasti häiriinny äänistä, olen niin väsynyt.

Havahdun kun tulet hiljaa huoneeseen. En avaa silmiäni, tiedän olevani niin reunalla sängyssä että sinulla on hyvin tilaa toisella puolen leveää patjaa nukkua. Ja en halua tirkistellä jos kenties vaihdat yöasua.

Vaatteiden kahinaa, hiljaisuutta.. mitähän unta näin, saisinko vielä nopeasti unesta kiinni..?

Tulet hiljaa taakseni sängylle, vedät leveää peittoa päällesi. Vartalosi hehkuu lämpöä. Kuulen hengityksesi.

Toivottavasti en kuorsaa yöllä, se olisi noloa.

Hiljaisuutta.. melkein jo nukahdan kunnes tunnen sinun liikkuvan takanani. Nostat peittoa. Kenties vien sitä liikaa sinulta.. meneehän sitä minun ympärilleni enemmän. Olen pahoillani mutten raaski antaa sitä enempää sinne päin, palelen hieman ja sinun vartalosi tuntuu olevan lämmin vaikket minuun osukaan.

Esitän nukkuvaa niin et vaadi lisää peittoa.

Vartalosi painautuu hitaasti lähemmäs omaani. No nyt ainakin peitto riittää molemmille.

Asetat toisen kätesi pääsi alle, tunnen käsivartesi osuvan hiuksiini.

Miehen vartalo vasten omaani.. oi ei, tämä tuntuu liian hyvälle. Ajattele niitä töitäsi nyt äläkä mitään muuta nainen.

Toinen kätesi ilmeisesti miettii minne asettuisi. Tunnen sen lopulta lantiollani, varovainen kosketus peiton alla: Et halua herättää minua, vaikken nukukaan, mutta ethän sinä sitä voi tietää. Kuinka ystävällisesti ajateltu sinulta.

Hiljaisuutta..

Käsi lantiollani liikkuu ylöspäin. Yöpaitani kangas liukuu nousten liukkaita pikkuhousujani vasten.

Nukutko sinä ja unessa kätesi liukuu korkeammalla olevalta lantioltani vyötärölleni?

Kasvosi painautuvat lähelle niskaani..nuuhkaiset.. ei nukkuva hengitä noin. Mitä tapahtuu..??

Painat hiljaa huulesi niskaani. Vatsassani kiertää hyvänolontunne. Kätesi ajautuu paitani alle, vyötäröni iholle. Käsi ottaa hellästi puristaen kiinni ns. jenkkakahvastani, lantion ja vyötärön välisestä runsaasta lihasta. Puristaessasi hengityksesi katkeaa hetkeksi.

Avaan silmäni mutten uskalla liikahtaakaan, en ole varma nukutko, en halua sinun heräävän..voi jatka ihmeessä, kosketuksesi tuntuu hyvälle.

Käteni ovat koukussa rintojeni edessä ja päällä, kätesi mahtuu hyvin liikkumaan vatsalleni. Silität hitaasti tietäsi eteenpäin painautuen minuun voimakkaammin kiinni jotta kätesi ylettyisi ympärilleni. Kämmen vatsani kohdalla painat hellästi löysää vatsaani, hengityksesi katkeilee taas. Oletko hereillä?

Siirryt hieman alemmas sängyllä. Olen pakahtua kun odotan sinun hitaasti vaihtavan asentoa. Sinä olet hereillä, mutta oletat minun nukkuvan, ummistan jälleen silmäni. En uskalla liikahtaa. Keskityn siihen että hengitykseni kuulostaa mahdollisimman rauhalliselta. Mitä sinä aiot?

Painaudut jälleen kiinni minuun, olet siirtänyt peittoa pois päältäni. Toisen kätesi sormet uppoavat hitaasti ja varovasti hiuksiini. Ja toinen kätesi..

sivelee ihoani niin kovin lempeästi..pikkuhousujeni satiinisella pinnalla.

Kurotat kättäsi jälleen ympärilleni, alimman vatsamakkarani alle..pikkuhousujeni päällä. En enää osaa keskittyä hengitykseeni. Voi mitä sinä aiot? Olen niin iljettävä läskeineni sinun mielestäsi..

Kätesi löytää häpykumpuni pikkuhousujen päältä. Olen ajellut karvoitukseni, saatat tuntea sen.

Voi, minähän olen jo kostunut kosketuksestasi, mutta onneksi turpeat, paksut häpyhuuleni eivät päästä mehujani karkaamaan ja kastelemaan housujani. Enkä usko että.. ei! sinä löysit tiesi sinne.. Kuinka osaatkaan sormillasi ja kämmenelläsi tehdä tilaa reisieni ja pullean häpykumpuni alle häpyhuulilleni?

Kuinka osaatkaan koskettaa isoa naista..

Toinen jalkasi työntää päällimmäisen jalkani kantapäästä. Aivan hitaasti, niin että jalkani liukuu hitaasti suoraksi alla olevan jalkani taakse kääntäen lantiotani hieman laskeutuessaan patjalle. Näin yletyt paremmin.. kuulen kiivastuneen hengityksesi, kuinka yrität hillitä sitä.

Koskettelet häpyhuuliani. Sormesi liukuu pulleiden huulien päällä edestakaisin, painautuen välillä lujemmin niitä vasten. Saat pikkuhiljaa huuleni avautumaan ja pikkuhousuja painettua huulien väliin. Oi ei, tunnen kuinka huuleni alkavat kosketuksessasi liukua toisiaan vasten. Karvoitusta ei ole edessä, huuleni avautuvat yhä enemmän ja märkyyteni paljastuu sinulle. Vai kenties sitä haluatkin..miksi muuten tekisit minulle näin...

(palautetta otetaan vastaan.. kannattaako jatkaa? :) )

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute