Herkku-puhelin
Autiotuvalla
Jay Hendriks

Iltapäivästä alkoi sataa. Kosteus tunkeutui vaatteisiin ja varusteisiin sadetakista huolimatta. Päätin jatkaa matkaa autiotuvalle, jossa saisin rauhassa kuivatella, lämmitellä ja laittaa retkimuonaa.

Vajaan viiden kilometrin taivalluksen jälkeen saavuin tuvalle. Kukaan ei ollut majoittunut tupaan eikä ketään näyttänyt jäljistä päätellen olleen siellä muutamaan päivään. Mielissäni yksityisyydestäni laitoin tulen kamiinaan ja riisuin kostuneet vaatteeni. Menin ulos pienen järven rannalle alastomana peseytymään. Kirpeän kylmä vesi laittoi haukkomaan henkeä. Hetken veteen totuteltuani tein pienen uimalenkin.

Rannassa hengitin hetken kirpeää ilmaa ja lähdin tuvalle. Ovella hätkähdin, koska tuvassa seisoi noin nelikymppinen nainen reppu jalkojen juuressa. Kesti hetken ymmärtää, että seisoin naisen edessä alastomana. Kylmä sai kivekset vetäytymään kokoon ja naisen katse laskeutui juuri ennen kuin ehdin käsillä peittää strategiset paikat.

"Anteeksi", sain hämmennykseltäni sanottua. "Luulin, että olin yksin."

"Ei se mitään", nainen hymähti ja kääntyi laittamaan varusteita laverille.

Kasvoilla taisi väri hieman vaihtua ja äkkiä ei ollutkaan enää kylmä. Pengoin reppuani etsiessäni housuja.

"Vesi taisi olla kylmää?", nainen kysyi.

"Mitä?", havahduin ja etsiskelin jotain riepua eteeni.

Nainen katsoi pieni hymy huulillaan. Hän oli tumma. Vihreiden silmien katse kiehtoi, haastoi katsomaan suoraan silmiin. Mustat kulmakarvat olivat selkeät, hoidetut. Ilman meikkiä kasvon piirteiden luonnollisuus korostui.

"Jos käyn myös uinnilla, niin keitätkö kahvit?", nainen kysyi ja alkoi riisuutua.

"Toki", vastasin ja aloin hajamielisesti kaivaa kahvipakettia repusta.

Seurasin syrjäsilmällä naisen riisuutumista. Aikoiko hän riisua itsensä alastomaksi edessäni? Ilman epäröintiä kaikki vaatekappaleet lähtivät hänen yltään. En voinut olla näkemättä naisellisen runsaita muotoja. Epäilin nukahtaneeni laavulle ja näkeväni miellyttävää unta.

Sitten nainen lähti ripeästi kohti rantaa. Katsoin vielä ikkunasta naista kuin peläten, että Lapin noidat olivat tehneet taikojaan ja nainen katoaisi. Kuin tietäen että katselin, nainen kumartui ottamaan vettä käsiinsä. Asento paljasti muodokkaan takapuolen ja välikön, joka sai kasvoni jälleen kuumottamaan. Nainen tiesi tarkkaan että katselin.

Puin jotain ylleni. Sain sytytettyä tulen kamiinaan ja hain rannasta vettä. Nainen huuhteli juuri hiuksiaan. Nännit nöpöttivät kylmästä ja yritin olla tuijottamatta. Murahdin jotain kahvivedestä ja nainen sanoi tulevansa pian.

Myöhemmin lämmittelimme kamiinan lämmössä ja joimme kahvia. Ilta alkoi hämärtää ja kynttilät loivat valoa ja varjoja tupaan.

"Ketään muita ei taida tulla tälle yölle?", nainen sanoi.

Olimme molemmat pukeutuneet kevyesti, mutta kietoutuneet makuupusseihin.

"En usko", sanoin ja katsoin naisen kasvoilla valon ja varjon leikittelyä.

"Sirpa", nainen esitteli vihdoin itsensä. Hymähdin ja sanoin oman nimeni. Juttelimme hetken säästä ja reitistä, aikataulusta. Hetkeksi keskustelu taukosi.

"Katselitko minua kun olin uimassa?", Sirpa kysyi katsellen erikoisilla silmillään.

"Katselitko itse?", hymähdin.

"En voinut olla katsomatta."

"En minäkään."

Katselimme hetken toisiamme.

"Piditkö näkymästä?", Sirpa kysyi.

"Pidin", hymähdin.

"Oikein paljon?"

Nyökkäsin. Sirpa katsoi hetken minua. Hän avasi paidan napit ja paljasti rinnat. Laajojen nännipihojen nipukat houkuttelivat poimimaan suuhun.

Kurkkuni tuntui kuivalta. Katselimme hetken toisiamme ja himo sai vallan. Kumarruin lähemmäs naista. Suutelimme ensin varovaisesti tunnustellen. Sitten himokkaammin.

Yhtäkkiä riisuimme vaatteita päältämme ja asetimme makuupussit alustaksi allemme. Viikon selibaatti purkautui himona.

Himokkaiden kielisuudelmien jälkeen puristin rintoja yhteen ja poimin vuorotellen nännejä suuhuni. Isot nänninpihat saivat minut kiimasta sekaisin. Sirpa nojautui taaksepäin ja huokaili silmät ummessa.

"Ime niitä. Oi, ime."

Hän hiveli käsillään hiuksiani. Pidin nänniä hellästi huulieni välissä. Sitten imin ja venytin niitä. Upotin kasvoni rintojen väliin aistien naisen ihon tuoksun. Nänninnipukat tuntuivat kerjäävän hyväilyjä.

Laskeuduin alaspäin suudellen Sirpan vatsaa. Levitin reisiä ja eteeni avautui siistitty karvakolmio, josta erottui kiihottavat häpyhuulet. Sirpa tiesi mitä aioin ja huokaili:

"Oh. Siitä on aikaa...oh...kun viimeksi minua on...nuoltu."

Levitin häpyhuulia hellästi ja painoin huuleni vasten niitä. Naisen sisältä levisi kosteutta, jonka kieleni levitti pitkin pillua. Sirpan vartalo vääntelehti ja värisi. Kädet hyväilivät hiuksiani ja antoivat pieniä kehotuksia, milloin nuolla klitorista, milloin varoa koskettamasta sitä.

Kieleni löysi yhä lisää kosteutta. Levitin reisiä yhä lisää. Ohjasin Sirpa kädet levittämään häpyhuulia mahdollisimman leveälle. Klitoris tuli kuin tarjottimelle.

Himosta sekaisin kieleni liukui alhaalta ylös kohti klitorista. Sirpa uikuitti silmät ummessa. Työnsin yhden sormen pilluun ja keskityin pyörittämään kielenkärkeä klitoriksen ympärillä.

"Ei vielä. Ei vielä", voihki Sirpa ja työnsi päätäni taaksepäin merkiksi, etten saanut jatkaa pillun nuolemista.

"Anna kun maistan tuota ihanaa kyrpää", nainen pyysi.

Kaluni seisoi että kipeää teki. Asetuin selälleni makuupussien päälle ja Sirpa kumartui haarojeni väliin. Hän otti hellästi kalun varresta kiinni ja runkkasi hitaasti pienin liikkein kalua. Tunsin kuinka kieli lipoi kalun vartta ja poimi kiveksiä suuhun. Suustani pääsi voihkaisu.

"Pidätkö tästä?", Sirpa kysyi.

"Jatka...voi jatka."

Naisen kieli liukui pitkin kalun vartta kohti terskaa. Käsi puristi vartta pakaten terskaan lisää verta.

"Ota se kokonaan suuhun", rukoilin.

Sirpa äännähti kiihottavasti ja terska liukui huulien välistä lämpimään suuhun. Se sai minut vaikeroimaan ääneen. Naisen pää alkoi liikkua hitaasti edestakaisin. Kieli hieroi terskan alapinta. En voinut kuin ääntelehtiä mielihyvästä ja paine tuntui alapäässä vain kasvavan. Naisen suu teki liian hyvää.

"Lopeta", pyysin. "Takaapäin!"

Sirpa nousi polvilleen ja nojautui eteenpäin tarjoten pyllyään. Asetuin hänen taakseen ja sovittelin muhkeaa kalua häpyhuulille. Hieroin hieman terskaa vasten märkää pillua voidellen sen valmiiksi.

Sitten hitaasti aloin työntää sitä sisään. Sirpa oli ihanan märkä ja parin varovaisen työnnön jälkeen kalu liukui pillussa kuin hyvin voideltu mäntä. Sirpa puristeli lantiopohjalihaksillaan siten, että halusin hetken vain pitää kalua syvällä hänen sisällään.

Sitten naisen takamus liikehti siten että aloin hitaan naimisen edestakaisin pohjaan ja ihan pillun huulille. Otin tukevan otteen lantiosta ja kiihdytin tahtia.

Sirpan ja minun voihke kiihtyi. Kiveksissä paine tuntui lähes pitelemättömältä ja rauhoitin tahtia. Takaapäin tuntui liian hyvältä enkä tahtonut laueta vielä.

Käänsin naisen alleni selälleen ja tulin hänen päälleen. Ohjasin kalun sisälle ja pumppasin voimakkain työnnöin. Sirpa huohotti korvaani ja kynsi selkääni.

"Ouh...ihanaa...uh...anna...anna...sitä...kyrpää."

Lantioni teki välillä kierto liikkeitä kuin tunnustellen kalulla pillun seinämiä. Orgasmin ensimmäiset merkit lähestyivät.

Nousin puolittain istuvaan asentoon nussien voimakkain työnnöin. Katselin kuinka nesteistä kiiltävä kalu upposi yhä uudelleen naisen sisään. Löysin kädelläni Sirpan klitoriksen ja hieroin sitä samalla naidessa. Nainen kiljahti ja hän ravisteli päätään puolelta toiselle. Suusta purkautui pitkä voihkaisu.

Pillu supisteli ja murahtelin orgasmin vyöryessä päälle. Naisen vartalo vääntelehti orgasmin kourissa. Juuri ennen omaa h-hetkeä vetäisin kalun pillusta ja ohjasin Sarin käden runkkaamaan sen vartta.

Sperma roiskui pitkin Sirpan vatsaa ja rintoja. Suustani pääsi puolittainen huuto. Sirpa runkkasi kaluani ohjaten spermanoroja pillulleen ja toisen käden sormet runkkasivat pillua levittäen samalla siemennestettä.

Vaivuin naisen viereen ja suutelin häntä uupuneesti. Hän piti edelleen kalua kädessä liikutellen kättä hellästi edestakaisin. Suutelimme pitkään ja hän hymisi mielihyvästä. Käteni vaelsivat hänen vartalollaan levittäen nesteitäni vatsalle ja rinnoille.

"Voiteletko minut kokonaan?", Sirpa hymähti.

"Sisältä ja ulkoa jos tahdot."

Hän hymähti siihen ja suuteli intohimoisesti. Jatkoa sille illalle oli odotettavissa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute